Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Το Προφίλ της Μεγάλης Εβδομάδας


Μία από τις σημαντικότερες εβδομάδες του 2012 διαγράφεται μπροστά μας καθώς ο Άρης, πλανήτης της δράσης, της λίμπιντο, των προθέσεων, των κινήτρων και της πρωτοβουλίας πλέον γυρίζει σε ορθή πορεία και αυτό αλεγράρει τις κινήσεις μας και προωθεί τα σχέδια μας. Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου φαίνεται πως ξεμπλοκάρουμε σε κάποιον τομέα μετά από ένα δίμηνο στασιμότητας. 

Μεγάλη Δευτέρα: Βασική όψη της ημέρας η θετική γωνία εξαγώνου μεταξύ Αφροδίτης-Ουρανού από τα ζώδια των Διδύμων και του Κριού. Απρόσμενες οικονομικές ευκαιρίες, επιτυχείς οικονομικές υπογραφές συμβολαίων και θετικές εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο, είτε ερωτικό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες φαίνεται πως δέχονται ανανεωτικές τονωτικές ενέσεις. Ας μπούμε στο κλίμα των ημερών, ας δείξουμε φιλική διάθεση προς τον περίγυρό μας και ας εκφράσουμε τις θετικές πτυχές μας, αγάπη, φως και συγχώρεση. Σε αναλυτικό άρθρο αναφέρουμε για την επιρροή του σχηματισμού, ο οποίος έχει ισχύ έως την Μ. Τετάρτη. Η Σελήνη έως τις 18:00 βρίσκεται στον Σκορπιό, θέση πτώσης για την συναισθηματική της ποιότητα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η διάθεσή μας να είναι στο κλίμα των ημερών και οι σκέψεις μας είναι κάπως απαισιόδοξες ή εστιασμένες στο θάνατο, στην Σταύρωση και στο κλίμα των ημερών. Έντονο το κλίμα, δυναμικό συναισθήματα πολλές φορές συνοδευόμενα από επιθετικότητα ή αμυντική διάθεση. Στην συνέχεια, περνάει στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Δία, στον Τοξότη και αυτό προσδίδει περισσότερη αισιοδοξία και χιούμορ. Το βασικό mood της ημέρας αρχίζει σε κλίμα πένθιμο αλλά στη συνέχεια η αισιοδοξία, το χιούμορ και η ανανέωση φωλιάζουν στην καρδιά μας. Ευκαιρία να έρθουμε κοντά στον πλησίον μας και να ανοίξουμε μία τεράστια αγκαλιά.


Ποντάρετε με Σελήνη στον Σκορπιό: Καρκίνοι/Αιγόκεροι/Παρθένοι και Ιχθύες, από κοντά δέχεστε εύνοια Ταύροι/Σκορπιοί με έμφαση σε θέλω δικά σας ή στις επιθυμίες των δίπλα σας, ενδέχεται να είστε περισσότερο φορτισμένοι συναισθηματικά.


Ποντάρετε με Σελήνη στον Τοξότη: Κριοί/Ζυγοί/Λέοντες και Υδροχόοι, εύνοια δέχεστε Τοξότες/Δίδυμοι, μόνο που είστε περισσότερο συναισθηματικά φορτισμένη εστιάζοντας στα δικά σας θέλω ή στις επιθυμίες των άλλων.


Εύνοια δέχονται σε συναισθηματικό-οικονομικό επίπεδο: Κριοί/Δίδυμοι/Λέοντες/Ζυγοί/Τοξότες και Υδροχόοι στα πρώτα δεκαήμερα ειδικότερα. Δίδυμοι-Τοξότες προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και αισθηματικές ουτοπίες, ενέχει ο κίνδυνος εξαπάτησης. 

Μεγάλη Τρίτη: Ο Πλούτωνας, πλανήτης του θανάτου, της αναμόρφωσης, της φθοράς και της αναγέννησης γυρίζει ανάδρομος. Η εσωστρέφεια και ο σκεπτικισμός είναι διάχυτα συναισθήματα. Είναι ιδανική περίοδος για να απαλλαγούμε από εμμονές, φοβίες, ψυχοσωματικές δυσαρμονίες και δηλητηριασμένα συναισθήματα. Μεγάλη εβδομάδα και ο ανάδρομος Πλούτωνας συμβάλλει στο να εγκλιματιστούμε στο κλίμα των ημερών.

Η Σελήνη από τον Τοξότη χαρίζει μία πιο ανάλαφρη διάθεση, χιούμορ και μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τους γύρω μας, να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας και να βρούμε τις ισορροπίες στις σχέσεις μας. Τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης είναι αρκετά έντονα καθώς υπάρχει νευρικότητα, ένταση, εριστικότητα, ευαισθησίες μας τονίζονται και μπορεί να εκφράσουμε συναισθηματικά μας τραύματα. Ας αποφύγουμε να  έρθουμε σε σύγκρουση με τους διπλανούς μας και ας επωφεληθούμε της Σελήνης στον Τοξότη και όχι των όψεων που σχηματίζει. Ευχάριστες συμπτώσεις και όμορφα συναισθήματα για Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Γενικότερα, η ημέρα είναι αρκετά καλή και με το χθεσινό εξάγωνο Ουρανού-Αφροδίτης το κλίμα είναι αρκετά ανεξάρτητο, επικρατεί η λογική. Θέλουμε να αποτινάξουμε από επάνω μας ότι βλαβερό και να κάνουμε Ανάσταση με ανάλαφρη καρδιά και χαμόγελο.

Ευνοημένοι: Κριοί/Ζυγοί/Δίδυμοι/Τοξότες?Λέοντες και Υδροχόοι. 

Μεγάλη Τετάρτη: Η Σελήνη μέχρι τις 20:00 από τον Τοξότη χαρίζει μία νότα αισιοδοξία, χιούμορ και ανάλαφρη διάθεση. Σε θετικές γωνίες με τον Ήλιο και τον Κρόνο χαρίζει ενέργεια, καλή διάθεση, μέτρο, πειθαρχία, σοφία και ωριμότητα. Ας τακτοποιήσουμε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και εκείνες της ρουτίνας με σθένος, δύναμη και αντοχή. Ευνοημένοι Κριοί/Ζυγοί/Δίδυμοι/Τοξότες/Λέοντες και Υδροχόοι.

Στην συνέχεια, η Σελήνη εισέρχεται του ζωδίου του Αιγόκερω και αυτό στερεί χαρά και αισιοδοξία αλλά μας οδηγεί στην κορύφωση του Θείου Δράματος. Το κλίμα γίνεται σοβαρό, μετρημένο και ζητήματα οικογενειακά έρχονται στο προσκήνιο. Ας διευθετήσουμε τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και ας οργανώσουμε το πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης και της Μ. Παρασκευής. Οι ημέρες απαιτούν περιορισμό, λιτότητα και αυταπάρνηση ή άρνηση.
Ευνοημένοι από τις 20:00 και μετά; Ταύροι/Σκορπιοί/Παρθένοι/Ιχθείς ενώ εύνοια δέχονται Καρκίνοι/Αιγόκεροι με συναισθηματική φόρτιση και τους εαυτούς τους ή τους γύρω τους να πρωταγωνιστούν. 

Μ. Πέμπτη & Μ. Παρασκευή: Η Σελήνη καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει το κλίμα σοβαρό, μετρημένο, λιτό και ολιγαρκές. Ημέρες Θρήνου, κορύφωσης του Θείου δράματος! Ας είμαστε στο κλίμα των ημερών. Ας κάνουμε τον απολογισμό μας, ας συγχωρέσουμε τους γύρω μας και ας καθαρίσει η καρδιά μας από δηλητηριασμένα συναισθήματα. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας δείχνουν νευρικότητα, εγωισμούς, πάθη και εντάσεις, ας κάνουμε ένα καλό συναισθηματικό κοντρόλ και ας απαλλαγούμε από συναισθηματικά βάρη. Το κλίμα μας θέλει δίπλα στον πλησίον μας και φυσικά δίπλα στην Θρησκεία μας.
Ένταση και συναισθηματικές εξάρσεις για Κριούς/Καρκίνους/Ζυγούς και Αιγόκερους. Ένταση για Διδύμους/Τοξότες καθώς υπάρχουν ανατροπές στις σχέσεις τους, κάποιες αποκοπές ή η έλευση νέων προσώπων. 

Μ. Σάββατο: Η Σελήνη εισέρχεται του Υδροχόου και το κλίμα σταδιακά αποκτάει άλλη διάθεση, είμαστε πιο εξωστρεφείς, περισσότερο επικοινωνιακοί και θέλουμε να εκφράσουμε τις σκέψεις μας. Σε μία σειρά από θετικές γωνίες χαρίζει θετικότερη διάθεση στην ημέρα. Είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε την Λαμπρή, είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Είμαστε έτοιμοι να εκφράσουμε τον συναισθηματικό μας πλούτο, να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας στους δίπλα μας και να εκφράσουμε με τρόπο ζεστό, φιλικό την αγάπη μας. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια είναι στα ύψη, είμαστε όλοι άνθρωποι ισότιμοι, ομότιμοι, μέλη ενός σώματος. Το κλίμα των ημερών ας μας απαλλάξει από αρνητικότητες και ας είμαστε ενωμένοι.

Ανάσταση: Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!!!!!! Η ανάσταση μας βρίσκει με Σελήνη στον Υδροχόο και με την διάθεσή μας ανάλαφρη και ζωτική, ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας απολαύσουμε την συντροφικότητα των δικών μας ανθρώπων. Αγάπη και φως φίλοι μου !!! Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας φέρει την ουσιαστική μας λύτρωση. Η ημέρα ενέχει αντίθεση Ήλιου-Κρόνου. τι σημαίνει αυτό; Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ήλιο δημιουργούν ένα κλίμα λιτότητας, περιορισμών και μελαγχολίας. Μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας, να εισπράξουμε αγάπη!!! Ας βρεθούμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους, ας γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και η λύτρωση είναι δεδομένη. Ταπεινότητα, προσευχή και αξιοπρέπεια στις ζωές μας. Περιορισμοί και λίγο δύσκολο το κλίμα για Κριούς-Καρκίνους-Αιγόκερους και Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, η πίεση και το στρες στερούν λίγο από το χαμόγελό σας.

Διλήμματα Ανάστασης! Με ποιους θα κάνουμε Πάσχα;;;



Κριός & Ζυγός: Εγώ ή οι γύρω μου; Εγώ ή ο/η σύντροφος μου; Εγώ ή οι συνεργάτες μου και οι στενές μου σχέσεις;

Ταύρος & Σκορπιός: Θέλω την μοναξιά μου ή θέλω να βρεθώ με συνεργάτες μου και άτομα της καθημερινότητάς μου;;;

Δίδυμοι & Τοξότες: Οι φίλοι ή ο/η σύντροφός μου; Έρωτας/εραστής/ερωμένη/παιδιά ή φίλοι;;;

Καρκίνος & Αιγόκερως: Πάσχα με συναδέλφους/επαγγελματικό ή με την οικογένεια μου;;;

Λέων & Υδροχόος: Ταξίδι στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό;
Πάσχα εκτός ή εντός;;; Αδέλφια και συγγενείς !!!

Παρθένος & Ιχθείς: Έντονο Πάσχα!Όχι συγκεκριμένα με κάποιους,ερωτισμός,ασφάλεια,μάλλον με οικείους ή με όσους σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια! Έξοδα!




Υστερόγραφο: Προς το τέλος της Μεγάλη Εβδομάδας και κοντά στην Ανάσταση εντείνεται και κορυφώνεται η αντίθεση Άρεως-Ποσειδώνα, ας είμαστε προσεκτικοί στην διατροφή μας καθώς ενδέχεται να προκληθούν αναταραχές εντερικές, μολύνσεις ή τροφικές δηλητηριάσεις.

Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!!!!

                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου