Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Ήλιος στα Ζώδια


Κριός: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη χαρακτηρίζεστε από δυναμισμό, μαχητικότητα, δυνατές παρορμήσεις και ευθύτητα. Ο τρόπος που απευθύνεστε στον κοινωνικό σας περίγυρο είναι άμεσος, ζωτικός και αυθόρμητος. Ο εγωισμός, η εγωκεντρικότητα, η ενεργητικότητα και η τόλμη σας, αποτελούν σημαντικές αρετές που σας ωθούν να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε για τις μοναδικές ηγετικές ικανότητές σας. Φέρετε πολλές φρέσκες ιδέες που χαρακτηρίζονται από ζωντάνια και βρίσκουν ιδιαίτερη απήχηση στους γύρω σας. Είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και φημίζεστε για την εξωστρέφεια και την καλή σας διάθεση. Αρνητικό για το δικό σας ζώδιο είναι πως καταπιάνεστε με αρκετά πράγματα ταυτόχρονα και εφόσον ο ενθουσιασμός σας εγκαταλείψει, εγκαταλείπετε με τη σειρά σας κάθε σας δραστηριότητα. Η υπομονή, η επιμονή και η στωικότητα θα σας αναδείξουν περεταίρω, οφείλετε να φροντίζετε για το νοητικό σας σύστημα καθώς είστε αρκετά νευρικοί και εξουθενώνεστε διανοητικά. Διαπρέπετε ως αθλητές καθώς έχετε αυξημένη ενεργειακή λίμπιντο, έχετε επιχειρηματικό ένστικτο και είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Ακολουθείτε αθλητικό ντύσιμο ή αποχρώσεις ανοιχτόχρωμες και φωτεινές, έχετε αδυναμία στο κόκκινο. 


Ταύρος: Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους ήρεμους, νηφάλιους, γοητευτικούς που αναζητούν την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή τους. Εκφράζεστε πρακτικά, είστε ρεαλιστές, συντηρητικοί και αρκετά στωικοί. Δεν έχετε δυνατές παρορμήσεις, είστε σταθεροί ως προς τις απόψεις σας αλλά και ως προς τις συναναστροφές σας ενώ παράλληλα είστε αρκετά εχέμυθοι και φερέγγυοι. Έχετε ένα ιδιαίτερο σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή σας, που ανταποκρίνεται στις παραδόσεις ενώ παράλληλα αναζητάτε την ασφάλεια και την εξασφάλιση τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Λατρεύετε μία ζωή γεμάτη πολυτέλεια, ανέσεις και σας ευχαριστεί ηδονιστικά το καλό φαγητό και το καλό κρασί ή ποτό. Είστε αρκετά μοντέρνοι, ακολουθείτε τις γήινες-σκούρες αποχρώσεις ενώ παράλληλα απεχθάνεστε τα φωτεινά χρώματα. Έχετε μία μοναδική ικανότητα να παράγετε χρήμα και να εξασφαλίζετε τον εαυτό σας σε επίπεδο οικονομικό. Αρνητικό για το δικό σας ζώδιο αποτελεί η ξεροκεφαλιά καθώς είστε απόλυτα πιστοί στις ιδέες σας και δύσκολα ενστερνίζεστε ή υιοθετείτε τις απόψεις των διπλανών σας έτσι κάποιες φορές χάνετε σημαντικές ευκαιρίες. Χρειάζεται να είστε περισσότερο δραστήριοι, πιο αποφασιστικοί και ηγετικοί ώστε να εξασφαλίζετε περισσότερα οφέλη.

Δίδυμοι: Με κυβερνήτη πλανήτη τον φτερωτό Ερμή έχουμε να κάνουμε με ένα από τα ζώδια που θεωρείται αιώνια «έφηβο». Είστε επικοινωνιακοί, ευέλικτοι, ευπροσάρμοστοι, εξωστρεφείς, κοινωνικοί, ομιλητικού και αρκετά οξυδερκείς. Διαπρέπετε σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία και διατηρείτε εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις καθώς είστε διπλωμάτες και αεικίνητοι. Αλλάζετε εύκολα διαθέσεις και πολλές φορές πορεύεστε στη ζωή με έναν φαινομενικά διττό εαυτό, δεν σημαίνει αυτό πως είστε διπρόσωποι, απλώς έχετε δύο πρόσωπα καθώς είστε αρκετά κυκλοθυμικοί, επίκτητο το χαρακτηριστικό σας. Στις εκκινήσεις μίας δραστηριότητας είστε αρκετά ενθουσιώδεις αλλά στη συνέχεια ο ενθουσιασμός πάει περίπατο και αυτό σας κάνει να φαίνεστε ασταθείς και επιπόλαιοι. Έχετε ανάγκη από την επικοινωνία, η οποία αποτελεί τροφή για εσάς, είστε αρκετά περίεργοι και πολλές φορές εμπλέκεστε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Εκφράζεστε ανοιχτά, χωρίς υπονοούμενα και είστε αρκετά ειλικρινείς. Είστε ένθερμοι υποστηρικτές της φιλίας και περιτριγυρίζεστε από έναν αρκετά μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Φέρετε εξαιρετικές ιδέες που μπορείτε να τις μεταφέρετε αλλά έχετε δυσκολία ως προς την υλοποίηση τους. Σας αρέσει να ταξιδεύετε είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά καθώς εκφράζεστε μέσα από τις μετακινήσεις. Ακολουθείτε μία ανάλαφρη όψη ντυσίματος σε ανοιχτές αποχρώσεις και αγαπάτε το λευκό ή τα φωτεινά χρώματα.

Καρκίνος: Με κυβερνήτη τη σελήνη είστε αρκετά ευμετάβλητοι, κυκλοθυμικοί, μυστηριώδεις και αποπνέετε ένα πέπλο σαγήνης και μαγείας. Εκφράζεστε επιφυλακτικά, είστε υπερευαίσθητοι, τρυφεροί, κτητικοί, εσωστρεφείς και αναζητάτε την ασφάλεια και την σταθερότητα. Λάτρεις των παραδόσεων, της οικογενειακής ζωής νιώθετε ολοκληρωμένοι εφόσον έρθετε σε επαφή με την πατρίδα και την οικογένειά σας. Όταν νιώσετε πως απειλείται η οικογενειακή σας ζωή σηκώνετε ένα σκληρό περίβλημα και αποτρέπετε του εχθρού να πλήξει τα συμφέροντά σας ή τους οικείους σας. Χρειάζεστε αγάπη, τρυφερότητα και στοργή, όταν νιώσετε ασφαλείς τότε μπορείτε να εκδηλώσετε το συναισθηματικό σας μεγαλείο καθώς είναι τεράστιο. Είστε παρατηρητικοί, έχετε δυνατή μνήμη ενώ παράλληλα είστε ολιγαρκείς καθώς δεν δαπανάτε πολλά. Επιθυμείτε την οικονομική εξασφάλιση-κατοχύρωση και μόνο τότε αποκτάτε αυτοπεποίθηση. Συνήθως οπισθοχωρείτε των στόχων σας αλλά δεν τα παρατάτε, καθώς στην συνέχεια επιστρέφετε περισσότερο οργανωμένοι και έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους σας. Πρέπει να ακολουθείτε μία πιο αποφασιστική πολιτική, να είστε πιο δραστήριοι ή επιθετικοί με την έννοια του να αδράξετε τις ευκαιρίες και να μην χρονοτριβείτε. Αγαπάτε τη ζωή κοντά στη θάλασσα ή σε ένα παραποτάμιο μέρος, το υγρό στοιχείο και η φύση σας ελκύει, είστε πιστοί σε ήθη, έθιμα και παραδόσεις.

Λέων: Με κυβερνήτη τον ζωοδότη Ήλιο είστε άνθρωποι δυναμικοί, λαμπεροί, γοητευτικοί, εκπέμπετε σαγήνη, μαγνητισμό και είστε μία υπολογίσιμη δύναμη καθώς αποτελείτε το κέντρο είτε σε μία παρέα φιλική είτε σε μία συνεργασία. Εκφράζεστε ανοιχτά, με εξωστρέφεια, διαθέτετε μία τεράστια καρδιά, είστε ενθουσιώδεις, μεγαλόψυχοι, υπερήφανοι και αρκετά αυταρχικοί. Είστε άνθρωποι σταθεροί στις απόψεις σας, στους στόχους σας, στα οράματά σας και δεν παρεκκλίνετε ποτέ των στόχων σας. Με οργάνωση, επιμονή, υπομονή και με αυξημένη πεισματική διάθεση ολοκληρώνετε τα σχέδιά σας με επιτυχία. Αγαπάτε να σας κάνουν δώρα και να σας θαυμάζουν ενώ παράλληλα περιτριγυρίζεστε από άτομα με οικονομικό υπόβαθρο, δύναμη και υπεροχή. Αγαπάτε τους φίλους σας, τον/τη σύντροφό σας ενώ παράλληλα μένετε πιστοί και αφοσιωμένοι. Αρνητικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας αποτελούν η ισχυρογνωμοσύνη, η αδιαλλαξία και η έλλειψη ευελιξίας ή ευκαμψίας. Χρειάζεται να ακούτε τις γνώμες των άλλων και να μην είστε μονοδιάστατοι καθώς έτσι χάνετε σημαντικές ευκαιρίες για επέκταση και επιτυχία. Αγαπημένα σας χρώματα το πορτοκαλί, το χρυσαφί ή το κίτρινο, επιλέγετε πάντα ανοιχτές και φανταχτερές αποχρώσεις που να αναδεικνύουν την λαμπερή σας προσωπικότητα. Είστε θετικοί, αισιόδοξοι άνθρωποι και αγαπάτε την πολυτέλεια, τις απολαύσεις και τις φανταχτερές δεξιώσεις. Διασκεδάζετε και η διασκέδαση αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής σας καθώς σας χαρίζει χαμόγελο.

Παρθένος: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή είστε αρκετά επικοινωνιακοί, οξυδερκείς και έχετε ανάγκη από ουσιαστική και όχι επιφανειακή επικοινωνία. Είστε αναλυτικοί, πρακτικοί και εκφράζεστε μέσα από τις ικανότητες σας. Διακατέχεστε από αισθήματα πρακτικότητας, τελειομανίας, έχετε μοναδικές αναλυτικές ικανότητες, είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί, λειτουργικοί και δεν σταματάτε εάν δεν επιτύχετε τον στόχο σας. Ευέλικτοι, ευφυείς ξεχωρίζετε σε επαγγέλματα ιατρικής, μικροβιολογικής ανάλυσης ή γενικότερα ανάλυσης. Είστε αρκετά περίεργοι, ολίγον τι κουτσομπόληδες και ασκείτε έντονη κριτική στους γύρω σας, μέχρις σημείου που κουράζονται και αυτό τους απομακρύνει ενώ παράλληλα σας στερεί φήμη. Είστε εργατικοί και υπολογίσιμη δύναμη στον εργασιακό σας χώρο ενώ παράλληλα είστε πρόθυμοι πάντοτε να παρέχετε ένα χέρι βοηθείας στους αδυνάτους ή σε όσους σας χρειάζονται. Έχετε μία ροπή προς την υγιεινή και είστε αρκετά καθαροί, οργανωτικοί, περιποιημένοι ενώ απεχθάνεστε την ακαταστασία και τις χαοτικές καταστάσεις. Αγαπάτε τις γήινες αποχρώσεις, όχι τα έντονα χρώματα και έχετε μία αδυναμία στο λευκό χρώμα. Φαίνεστε πολλές φορές ψυχροί, ρεαλιστές και συμφεροντολόγοι αλλά αυτό είναι αναληθές καθώς διακατέχεστε από συναισθήματα αφού τα περάσετε από την αποστείρωση της λογικής, είστε συγκρατημένοι, επιφυλακτικοί και επιλεκτικοί στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας και τις συναναστροφές σας.

Ζυγός: Με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη είστε άνθρωποι της φινέτσας, της ισορροπίας, της συντροφικότητας και της συνύπαρξης. Εκφράζεστε μέσα από την τρυφερότητα, είστε αρκετά κοινωνικοί, αρκετά εξαρτημένοι από τους γύρω σας και δύσκολα έρχεστε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον περίγυρό σας καθώς επιθυμείτε να είστε πάντοτε αρεστοί από όλους. Είστε ευχάριστοι άνθρωποι, γλυκείς και αρκετά φιλικοί ενώ χαρακτηρίζεστε από έντονη καλλιτεχνική φλέβα και αυτός σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς. Είστε άνθρωποι που αντιπαθείτε την κριτική και ιδιαίτερα τη «στείρα» κριτική ενώ παράλληλα πτοείστε από τα εμπόδια και χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Χρειάζεται να φαίνεστε πιο δυναμικοί, να μην πτοείστε από τις ατυχίες ή τις κακοτοπιές. Παρόλες τις δυσκολίες τελικά καταφέρνετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας κυρίως χάρη την διπλωματίας σας και της επικοινωνιακής σας δεινότητας. Είστε εξαιρετικοί ως σύμβουλοι και ως διπλωμάτες ενώ παράλληλα διαπρέπετε σε επαγγέλματα που απαιτούν δημόσιες σχέσεις ή καλλιτεχνική ροπή. Στη ζωή σας αναζητάτε την αρμονία, αντιπαθείτε τους διαξιφισμούς και τις προσβολές ενώ λατρεύετε την φινέτσα, το σωστό και εκλεπτυσμένο ντύσιμο με μία έμφαση σε χρώματα όπως το τιρκυάζ, το παλ και γενικότερα εκείνα που αναδεικνύουν τις αισθήσεις σας. Δυσκολεύεστε να ταχθείτε υπέρ κάποιου και αυτό σας κάνει να φαίνεστε πως δεν υπερασπίζεστε κανέναν αλλά αντιθέτως δεν θέλετε να πικράνετε καμία πλευρά. Είστε λογικοί, βάζετε τα υπέρ και τα κατά στον ζυγό και έπειτα αποφασίζετε. Προσοχή μόνο στην αναβλητική σας τάση και στην έλλειψη πρωτοβουλίας καθώς σας στερούν επιτυχίας.

Σκορπιός: Με κυβερνήτες τον Πλούτωνα και τον Άρη αποτελείτε ένα ζώδιο μαχητικό, προκλητικό, δυναμικό, το οποίο εκφράζεται μέσα από τα μυστικά του. Είστε έντονοι, διαισθητικοί, μυστηριώδεις και πολύ παθιασμένοι με ότι καταπιάνεστε στη ζωή σας. Εστιάζετε πάντοτε στον στόχο σας, δεν παρεκκλίνετε ποτέ και πάντοτε καταφέρνετε να υλοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Είστε ευσυγκίνητοι, ρομαντικοί και ευαίσθητοι, πιστοί στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας, διαθέτετε ένα έμφυτο επιχειρηματικό ένστικτο και έχετε μία μοναδική ικανότητα να παράγετε χρήμα και να το πολλαπλασιάζετε. Στον έρωτα είστε φλογεροί και τα ζητήματα καρδιάς σε συνδυασμό με εκείνα των οικονομικών αποτελούν το μόνιμό σας θέμα. Αρνητικό του ζωδίου η καχυποψία, η αγάπη για την εκδίκηση και η αυτοκαταστροφική σας τάση. Είστε ένα από τα πιο ερωτικά-σεξουαλικά ζώδια, αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα στις σχέσεις σας είτε αυτές είναι ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές. Εάν πάψετε να είστε τόσο ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες μπορείτε να αποκομίσετε τα πολλαπλάσια οφέλη τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Προτιμάτε τις έντονες αποχρώσεις στο ντύσιμο με έμφαση και ιδιαίτερη λατρεία για το βαθύ κόκκινο και το μαύρο. Όταν νιώσετε πως απειλούνται τα συμφέροντά σας είτε αισθηματικά είτε επαγγελματικά είτε η οικογένειά σας είστε έτοιμοι να δώσετε μάχες κα να κατατροπώσετε την απειλή.

Τοξότης: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία έχουμε να κάνουμε με ένα αισιόδοξο, τυχερό και άκρως θετικό ζώδιο, εκφράζεστε ανοιχτά, ζεστά, φιλικά και είστε λάτρεις της περιπέτειας. Είστε πολύ δραστήριοι, ακόρεστα ενεργητικοί, περίεργοι και πολύ φιλοσοφημένοι. Παράλληλα αναζητάτε συνεχώς την αλήθεια ενώ είστε φιλαλήθεις μέχρις σημείου που πολλές φορές την εκφράζετε χωρίς να σκεφτείτε εάν θα θίξετε ή θα προσβάλετε κάποιον. Είστε στην αρχή μίας προσπάθειας ενθουσιώδεις αλλά σύντομα ο ενθουσιασμός σας, σας εγκαταλείπει και έτσι χαρακτηρίζεστε από ασυνέπεια και αδυναμία υλοποίησης σχεδίων. Είστε ειλικρινείς και εκφράζεστε με τρόπο εξωστρεφή, δυναμικό ενώ παράλληλα είστε χειμαρρώδεις στις συναισθηματικές εκφράσεις και γενικότερα στην έκφρασή σας. Διαθέτετε μοναδικό χιούμορ, είστε αρκετά φιλελεύθεροι και η φιλία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Παράλληλα, είστε πάρα πολύ καλοί φίλοι, έχετε έναν τεράστιο κοινωνικό κύκλο, είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και σχεδόν πάντα καλοπροαίρετοι,, αντιπαθείτε τη χυδαιότητα, τον δόλο και τον φθόνο καθώς είστε άνθρωποι ξάστεροι και φωτεινοί. Είστε οι αιώνια «έφηβοι» του ζωδιακού, αρνείστε να μεγαλώσετε και κρύβετε ένα μικρό παιδί μέσα σας που αναζητάει τις ζαβολιές και την καλοπέραση. Χρειάζεται να είστε πιο οργανωτικοί και περισσότερο πρακτικοί ώστε να αποκομίζετε τα μέγιστα οφέλη, μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας και να διεκδικείτε όσα σας αξίζουν. Αγαπημένο σας χρώμα το γαλάζιο και έχετε ιδιαίτερη αγάπη για την φύση και τα ζώα ενώ ταυτόχρονα σας αρέσει να αθλείστε.

Αιγόκερως: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Κρόνο εκφράζεστε συγκρατημένα και ορθολογικά, είστε πρακτικοί, εξουσιαστικοί, συντηρητικοί, δογματικοί, αφοσιωμένοι και πιστοί στους κανόνες και στους καθωσπρεπισμούς. Είστε άνθρωποι που εργάζεστε σκληρά, αρκετά μεθοδικοί και αφοσιωμένοι στο πρόγραμμά σας. Αγαπάτε τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα ενώ παράλληλα είστε λάτρεις της οικογενειακής ζωής και της εθιμοτυπικής οικογενειακής δομής της οικογένειας. Χρειάζεστε το χώρο σας και είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αναζητάτε την καταξίωση, την κοινωνική προβολή και αρέσκεστε στο να αναγνωρίζετε η δύναμή σας και η υπεροχή σας. Είστε αρκετά ώριμοι, σοφοί, με κατασταλαγμένες απόψεις παντός καιρού για όλα τα θέματα ενώ η γνώμη σας είναι υπολογίσιμης ισχύος. Είστε σοβαροί, υπεύθυνοι, με ξεκάθαρες αντιλήψεις και ολοκληρώνετε ότι σας ανατεθεί με απόλυτη επιτυχία. Φιλόδοξοι, προσεκτικοί, επίμονοι, υπομονετικοί επιτυγχάνετε τις επιδιώξεις σας. Αποφύγετε τον πεσιμισμό, στην στενοκεφαλιά και μην είστε ανυπόμονοι, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη και όσο μεγαλώνετε θα απολαμβάνετε περισσότερες τιμές. Μπορεί κάποιος να σας εμπιστευτεί και να σας αναθέσει μία υποχρέωση καθώς είστε αξιόπιστοι και ηθικοί. Αγαπημένα σας χρώματα; Το καφέ, το μαύρο και γενικότερα οι γήινες-σκούρες αποχρώσεις.

Υδροχόος: Με κυβερνήτη τον Ουρανό είστε άνθρωποι ανένταχτοι, εκκεντρικοί, επαναστατικοί και πρωτοποριακοί, αγαπάτε την ελευθερία και δεν δεσμεύεστε ή δεν μπαίνετε σε καλούπια. Είστε αντισυμβατικοί, εφευρετικοί, προοδευτικοί, με περιέργεια, αρκετά απρόβλεπτοι και φυσικά αλτρουιστές υπέρ του δέοντος. Αντιπαθείτε να σας ασκούν κριτική αλλά ασκείτε, αντιπαθείτε τα εμπόδια αλλά τα ξεπερνάτε με πίστη και επινοητικότητα. Είστε ανθρωπιστές, εξυμνείτε την ανθρώπινη ύπαρξη, την φιλία. Είστε ατάραχοι σε περιόδους κρίσης και διατηρείτε την ψυχραιμία σας, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και δυναμισμού. Προσέχετε την ισχυρογνωμοσύνη σας, αποφύγετε τις νευρικές κινήσεις, την αντιδραστικότητα και την αδιαλλαξία καθώς όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως εσείς τα θέλετε σας πιάνει ένα σύνδρομο υστερίας. Αγαπάτε τα ανοιχτά χρώματα και τα εκκεντρικά-εξεζητημένα ενώ διαπρέπετε σε ότι σχετίζεται με την επιστήμη, την τεχνολογία, τις δημόσιες σχέσεις και την προσφορά σε συλλογικό επίπεδο. Στον έρωτα είστε πάνω από όλα φίλοι ενώ παράλληλα μέσα στις σχέσεις αναζητάτε ελευθερία ώστε να αναπνέετε και να έχετε δυνατότητα ευελιξίας και λήψης πρωτοβουλίας. Είστε πιστοί και εξαιρετικοί φίλοι, παρέχετε σημαντική αρωγή στους φίλους σας ενώ στον έρωτα χαρακτηρίζεστε ψυχροί και απρόσωποι, χωρίς συναισθηματισμούς.

Ιχθείς: Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα είστε φύση ειρηνική, με καλλιτεχνική φύση και ταχείες εναλλαγές διάθεσης ενώ έχετε τάσεις φυγής από την καθημερινότητα και αμφιταλαντεύεστε μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Είστε ευσυγκίνητοι, ευαίσθητοι, ρομαντικοί, διαθέτετε τεράστια αποθέματα έμπνευσης αλλά και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας. Έχετε μεγάλη διαίσθηση και μπορείτε να δείτε πράγματα που ο απλός, κοινός άνθρωπος αδυνατεί να αντιληφθεί, αισθάνεστε περισσότερο και κινείστε βάση συναισθήματος ενώ η λογική σας χάνετε στα ωκεάνια βάθη. Κοινωνικοί, ευγενικοί, έξυπνοι εκφράζουν την αγάπη τους αλλά απαιτούν να τους αγαπούν. Πολλές φορές αν και φέρουν φανταστικές και φαεινές ιδέες δυσκολεύονται να τις πραγματοποιήσουν καθώς είναι ανέφικτες. Εξαρτώνται συναισθηματικά από τους άλλους ή από ουσίες όπως το ποτό και το τσιγάρο. Πολλές φορές πέφτουν θύματα του ίδιου τους του εαυτού ενώ παράλληλα μπορούν να εξαπατήσουν τους γύρω τους. Όταν πληγώνονται αποσύρονται, γενικότερα είναι δειλοί και αρκετά ντροπαλοί αλλά έχουν μία έμφυτη γλυκύτητα και αυτή τους κάνει αξιαγάπητους. Είναι φιλάνθρωποι, φιλεύσπλαχνοι και αγαπούν τη ζωή κοντά στο υγρό στοιχείο καθώς τους ηρεμεί.

                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου