Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ζώδια Ανάστασης


Η Ανάσταση, η Κυριακή της Λαμπρής μας βρίσκει με την Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου κυβερνήτης είναι ο Ουρανός σε συνδυασμό με τον συγκυβερνήτη Κρόνο. Το βασικό mood ημέρας είναι αρκετά εξωστρεφές, επικοινωνιακό, είμαστε αρκετά καλοπροαίρετοι και μας διακατέχουν φιλικά συναισθήματα. Η αγάπη αποκτάει μία μορφή πανανθρώπινη, οικουμενική, δεν υπόκειται σε καλούπια και είναι αρκετά αντισυμβατική, είναι μία ημέρα που προωθεί τις φιλικές επαφές και τις συναισθηματικές εκφράσεις ως έναν βαθμό. Η Σελήνη ευνοεί ιδιαιτέρως Διδύμους/Τοξότες σε πρώτη φάση, Λέοντες/Υδροχόους σε δεύτερη φάση καθώς είναι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένοι με τις επιθυμίες τους ή τα θέλω των άλλων να τους κατατρέχουν. Ευνοημένοι Κριοί και Ζυγοί παρόλους τους περιορισμούς και την μελαγχολία ή την μοναξιά που αισθάνονται. 


Αρνητική Εκδοχή/Έκφανση της ημέρας; Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο που μας θλίβει και δημιουργεί ένα γκρίζο τοπίο στην ημέρα. Οι περιορισμοί, η λύπη, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι ορατές αλλά καλό είναι να αντιστρέψουμε αυτό το μίζερο κλίμα με την αρωγή της υπέροχης αυτής Σελήνης. Μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη μας, να εισπράξουμε αγάπη!!! Ας βρεθούμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους, ας γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και η λύτρωση είναι δεδομένη. Ταπεινότητα, προσευχή και αξιοπρέπεια στις ζωές μας. Περιορισμοί και λίγο δύσκολο το κλίμα για Κριούς-Καρκίνους-Αιγόκερους και Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, η πίεση και το στρες στερούν λίγο από το χαμόγελό σας. Ο σχηματισμός της αντίθεσης μας βάζει στην διαδικασία να δούμε πως έχουμε βρεθεί σε ένα κρίσιμο σημείο λιτότητας, όπου η ύλη και το χρήμα έχουν χάσει την αξία τους, την δυναμική τους και μόνο η φιλία, ο έρωτας και οι εις βάθος σχέσεις μας οδηγούν στην πνευματικότητα και στην ουσιαστική μας «Ανάσταση».

Η Αφροδίτη υποστηρίζει σθεναρά Διδύμους/Τοξότες/Ζυγούς/Υδροχόους/Κριούς και Λέοντες, ο έρωτας, οι αισθηματικές απολαύσεις και οι γλυκείς πειρασμοί αχνοφαίνονται στις ζωές των προαναφερθέντων ζωδίων. Πιο δυνατή η επιρροή για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου, αρχές δευτέρου δεκαημέρου.

Ο Ερμής από το τέλος όλου του ζωδιακού κύκλου, στην 29ο των Ιχθύων δείχνει πως οι σκέψεις μας είναι νοσταλγικές, αρκετά νοσταλγικές και οδηγούμαστε σε έναν απολογισμό. Ας αφήσουμε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, ας απολαύσουμε την συντροφιά των δικών μας ανθρώπων είτε αυτοί λέγονται οικογένεια είτε φίλοι είτε αδέλφια είτε στενοί συγγενείς είτε….είτε…οι σχέσεις φαίνεται πως στις πιο κρίσιμες στιγμές οδηγούν τους ανθρώπους στην ανανέωση και στην αυτοβελτίωση. Επικοινωνιακές ευκαιρίες και κοινωνικότητα για Ιχθείς/Παρθένους/Σκορπιούς/Καρκίνους/Ταύρους και Αιγόκερους στο τέλος των ζωδίων. 


Αναλυτικότερα τι μας επιφυλάσσει η Λαμπρή: 

Κριός: Οργανώστε κάποια μίνι απόδραση καθώς η Σελήνη σας αβαντάρει σε επίπεδο ψυχολογίας και διάθεσης. Πάσχα με φίλους ή με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας φαίνεται να είναι στο μενού της ημέρας. Η παρέα τους φαίνεται καταλυτική ώστε να περιορίσετε τη σκοτεινή πλευρά του σχηματισμού της αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου που σας στερεί λίγο χαμόγελο. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, ένα βάρος σας πιέζει, κατά πάσα πιθανότητα είστε οι οικοδεσπότες ή οικοδέσποινες και οφείλετε να παρουσιάσετε ένα εξαιρετικό εαυτό. Ο κυβερνήτης σας έχει ορθοδρομήσει, επωφεληθείτε της επιρροής του και κρατήστε τη διάθεσή σας στα επάνω της καθώς έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση. Ένα ταξίδι σε κοντινό ή οικείο προορισμό θα ήταν η ιδανική πρόταση. Εξωστρέφεια, φιλικότητα, χαρά και διασκέδαση στο μενού της ημέρας, διώξτε το γκρίζο, υποδεχτείτε το φωτεινό.

Ταύρος: Πάσχα με τους συναδέλφους σας ή με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο στο μενού της ημέρας. Δεν αποκλείεται να περάσετε και με τα άτομα της οικογένειας σας, πολύ πιθανόν να είστε οι οικοδεσπότες προς τους συναδέλφους σας. Τα έξοδα φαίνονται να είναι στο μενού της ημέρας αλλά η αγάπη που εισπράττετε σας χαρίζει τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Λέμε όχι στην μελαγχολία καθώς η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου εκεί ποντάρει, στο να σας γκριζώσει την οπτική, μην ξεχνάτε πως φιλοξενείτε τον Δία και πως η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης χαρίζει αυτοπεποίθηση και σταθερότητα συναισθήματος. Ο/η σύντροφός σας φαίνεται να είναι μαζί σας και η σχέση σας βαδίζει σε κόκκινο χαλί. Εσωστρέφεια, άγχος και επαγγελματικές έγνοιες ας μείνουν στην άκρη για λίγο, περάστε καλά με όσους μπορείτε, το σύμπαν μπορεί να μην σας δίνει το 100% της απόδοσής του για σήμερα αλλά δεν σας εγκαταλείπει, υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση.

Δίδυμοι: Οι πλέον ωφελημένοι του Πάσχα καθώς όλα μάχονται υπέρ σας, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας χαρίζει γοητεία, ομορφιά και μία τεμπελιά ή ραθυμία. Θέλετε να απολαύσετε πάσης φύσεως αγαθό, το φαγητό, το ποτό, τις παρέες, τους φίλους, τον/τη σύντροφό σας, τον εραστής σας ή την ερωμένη σας. Ένα ταξίδι στο μενού της ημέρας, βρίσκεστε σίγουρα σε τόπο εκτός του τόπου κατοικίας και διασκεδάζετε. Η διάθεσή σας στα ύψη, η εσωστρέφεια σας έχει εγκαταλείψει και απολαμβάνετε την Ανάσταση. Το δίλημμα είναι φίλοι ή σύντροφος;;; Φαίνεται να έρχεστε σε ένα εσωτερικό δίλημμα για το με ποιον θα περάσετε την ημέρα της Λαμπρής. Έρωτες, φλερτ, χαρά, δημιουργία, τραγούδι και ζωτικότητα σας αβαντάρουν δεόντως.

Καρκίνος: Όχι και από τις καλύτερες σας Λαμπρές. Φαίνεται πως η εσωστρέφεια, η νοσταλγικότητα φλερτάρουν με το ζώδιό σας. Μην κλείνεστε όμως στον εαυτό σας, έχετε την ψυχική σας γαλήνη και βρίσκεστε σε ώρα απολογισμού. Με τους ανθρώπους της οικογένειας σας μπορείτε να περάσετε εξαιρετικά, το δίλημμα που τίθεται είναι «Πάσχα με συνεργάτες και επαγγελματίες ή με την οικογένεια»; Φανείτε έξυπνοι και γίνετε εσείς οι οικοδεσπότες, αναλάβετε το τραπέζι και προσκαλέστε τους συναδέλφους σας. Στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στην φωλιά σας λοιπόν, στον τόπο που σας δίνει ζωή και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας. Ένα άλλο σενάριο; Είστε προσκεκλημένοι με την οικογένειά σας σε ένα επαγγελματικό χώρο μαζί με συναδέλφους. Μην σκοτεινιάζετε την όψη σας, ο Ερμής από το τέλος των Ιχθύων φέρνει θετικότητα σκέψης, μην θλίβεστε από μνήμες του παρελθόντος, βρείτε καταφύγιο στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας και ξεκουραστείτε, ιδιαιτέρως τις βραδινές ώρες.

Λέων: Με την σελήνη απέναντι σας, βρίσκεστε σε προσωπική πανσέληνο και οι άλλοι έχουν τον κύριο λόγο στη ζωή σας σήμερα. Μην αρνείστε προτάσεις, προσκλήσεις για εξόδους και ταξίδια αλλά φροντίστε να μετακινηθείτε πριν την Κυριακή του Πάσχα καθώς εκείνη την ημέρα υπάρχουν εμπόδια ή δυσκολίες στις μετακινήσεις σας. Έχετε τσεκάρει το μεταφορικό σας μέσο για μία πιθανή μετακίνηση; Αποφύγετε την αυτοκριτική και την σκληρή κριτική απέναντι στους άλλους, μην γεμίζετε την καρδιά σας με πικρία τέτοιες ημέρες. Είστε η καρδιά του ζωδιακού και οφείλετε για εσάς πάνω από όλα να απολαύσετε την παρέα και τους φίλους σας. Στο μενού της ημέρας διασκέδαση με φίλους ή με τον/τη σύντροφό σας. Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή, είστε εξωστρεφείς, φιλικοί, ευδιάθετοι και μην επιτρέψετε πικρίες να σας κάνουν πικρούς, εξάλλου στο ζώδιό σας ταιριάζει μόνο το φως του Ήλιου. Πάσχα με τον κυβερνήτη σας σε περιοριστική όψη με τον Κρόνο, έχετε σκοτούρες αλλά και αβαντάζ. Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!!

Παρθένος: Δεν είναι και τόσο ιδανική η ημέρα της Λαμπρής καθώς σας βρίσκει όχι και τόσο απελευθερωμένους, έχετε να βρεθείτε σε ένα επαγγελματικό τραπέζι, πιθανότατα να κάνετε Πάσχα μαζί με συνεργάτες ή συναδέλφους και αυτό να σας στερήσει την χαρά από ένα ταξίδι είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Η κίνηση φαίνεται να λείπει, τα έξοδα είναι στο μενού της ημέρας, βρίσκεστε σε μία οικονομική στενότητα και έχετε συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για περιττές δαπάνες. Μην χαλάτε τη ζαχαρένια σας, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας δίνει ευχάριστες στιγμές και στο Πάσχα σας με τους της εργασίας, νιώθετε αποξενωμένοι ίσως από τους οικείος σας ή οι υποχρεώσεις σας κρατούν μακριά. Φυσικά, μην ξεχνάτε πως ο Άρης πλέον είναι ορθός και η ζωή σας αρχίζει να τρέχει. Αφήστε τις σκοτούρες, την μιζέρια και περάστε καλά είτε με τους συνεργάτες σας, είτε με τους οικείους όσοι τα καταφέρετε.


Ζυγός: Άλλοι θα σας κατατάξουν στους πονεμένους άλλοι στους ευεργετημένους, προσωπικά θεωρώ πως είστε αρκετά ευνοημένοι την ημέρα οι Ζυγοί, με εξαίρεση εκείνους στο τρίτο δεκαήμερο, οι οποίοι νιώθουν θλίψη, περιορισμό, νοσταλγία και έχουν αρκετές υποχρεώσεις ή αναλάβανε το τραπέζι της Λαμπρής. Η Σελήνη από τον φιλικό Υδροχόο φέρνει κοντά τον/τη σύντροφό σας και αυτό είναι ότι πιο όμορφο για εσάς καθώς είστε οι εκπρόσωποι της συντροφικότητας. Ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας και την οικογένειά σας, το κλίμα δεν είναι για όλους τόσο βαρύ, έχετε εξωστρέφεια, καλή διάθεση και όρεξη για τραγούδι και χορό. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας καλεί να είστε εξωστρεφείς, φιλικοί, ευδιάθετοι, ανοιχτοί στην συντροφικότητα και στην συνεύρεση. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να περάσετε το Πάσχα σας εκτός Ελλάδας. Τα πράγματα μπορεί να δείχνουν πως βρίσκεστε σε περιορισμούς και έχετε υιοθετήσει έναν λιγότερο φανταχτερό τρόπο ζωής αλλά οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας συγκαταλέγονται σε εκείνους της ουσίας. Μην αφήσετε τις πικρίες και τις μνήμες να σας θλίβουν, ακολουθήστε τη σελήνη και την Αφροδίτη με διασκέδαση, έρωτα και χαρά.

Σκορπιός: Αρκετά εσωστρεφείς και επιλεκτικοί φίλοι μου Σκορπιοί για την φετινή Λαμπρή. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σας καλεί να περάσετε το Πάσχα με την οικογένειά σας, με τα παιδιά σας, με τον/τη σύντροφό σας και όσους θεωρείτε εσείς οικογένεια. Το πορτοφόλι σας φαίνεται πως έχει δεχτεί τονωτικές ενέσεις και είστε από τους πλουσίους της ημέρας, απολαμβάνετε τους δικούς σας ανθρώπους, το σπίτι σας και την ασφάλειά σας. Η διάθεσή σας κάπως μελαγχολική και φαίνεται πως σας απασχολεί ένα εργασιακό ή προσωπικό σας θέμα, μην σκαλίζετε τόσο πολύ τα συναισθήματά σας, αφεθείτε στο κλίμα της ημέρας και γιορτάστε. Πιθανό το σενάριο να βρεθείτε στο τραπέζι της Λαμπρής με πολύ στενούς σας συνεργάτες που έχουν θέση οικογένειας στην καρδιά σας. Μην ξεχνάτε τον Δία απέναντί σας που φέρνει φρεσκάδα μέσα από τις συναναστροφές σας και την Αφροδίτη που χαρίζει ερωτική διάθεση, απολαύστε στιγμές έρωτα και ένα χάδι από τον/τη σύντροφό σας.

Τοξότης: Από τους τυχερούς της Λαμπρής καθώς έχετε απαλλαγεί από πολλές σκοτούρες και αδράνειες ή στατικότητες. Η Σελήνη στο κομμάτι των μετακινήσεων σας καλεί να οργανώσετε ένα ταξίδι εξπρές σε κοντινό-οικείο προορισμό με παρέα τους στενούς σας συγγενείς ή τα αδέλφια σας. Η διάθεσή σας βελτιωμένη, η εξωστρέφεια στα ύψη. Αποδεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις καθώς φαίνεται πως γοητεύετε τους απέναντι και επιθυμούν την παρέα σας. Ο/η σύντροφός σας είναι εδώ και σας περιμένει, μην είστε απόμακροι, ψυχροί ή επιθετικοί μαζί του/της. Το δίλημμα που σας τίθεται είναι «Φίλοι ή σύντροφος», όποια και εάν είναι η επιλογή σας έχετε την εύνοια των άστρων να διασκεδάσετε. Καλή εναλλακτική επιλογή να συνδυάσετε έρωτα και φιλία και να βρεθείτε όλοι μαζί στην ίδια παρέα. Χαρά, διασκέδαση, έρωτας, τραγούδι, μετακινήσεις και άφθονη περιπετειώδης διάθεση στην ημέρα. Στο πρόσωπό σας ζωγραφίζεται το χαμόγελο, μην ξεχνάτε πως τα επαγγελματικά τρέχουν και αρχίζετε να ηρεμείτε σε εκείνο το μέτωπο άρα η καλή διάθεση πολλαπλασιάζεται.

Αιγόκερως: Το δίλημμα μετατοπίζεται στον άξονα συνεργάτες ή οικογένεια; Είτε γιορτάσετε το Πάσχα σας εθιμοτυπικά  και πατροπαράδοτα με την οικογένειά σας είτε σε στυλ διαφορετικό με τους συνεργάτες σας φροντίστε να περάσετε καλά καθώς ο Δίας από το κομμάτι των ερώτων έχει τονώσει την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση σας. Ο Άρης έχει ορθοδρομήσει στην Παρθένο και ενισχύει περαιτέρω την εκλιπούσα αισιόδοξη φύση σας. Δεν είστε μετέωροι στην αντίθεση Κρόνου-Ήλιου, έχετε τη σοφία και «τα κότσια» να χειριστείτε τους περιορισμούς και τα όρια, δικός σας κυβερνήτης ο Κρόνος. Μην αφήσετε πικρίες από συμπεριφορές των οικείων σας ή των συνεργατών σας να σας χαλάσουν τη διάθεση. Το κλίμα με τους συνεργάτες σας φαίνεται να είναι καλό, μπορείτε να περάσετε αρκετά καλά μαζί τους, με τον/την σύντροφό σας έχετε έρθει πιο κοντά και αυτό σας χαρίζει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Θέλετε να ξοδέψετε, να περάσετε καλά σήμερα, μην τσιγκουνευτείτε, σας αξίζει να περάσετε καλά. Πιο ζορισμένοι οι του τρίτου δεκαημέρου, ενδέχεται να έχετε αναλάβει το μενού στο σπίτι σας και να έχετε προσκαλέσει ανθρώπους που θεωρείτε οικογένειά σας ή συνεργάτες σας.

Υδροχόος: Από τους ευνοημένους του Πάσχα φίλοι μου Υδροχόοι μιας και η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας καθιστά πρωταγωνιστές και σε θετική γωνία με την Αφροδίτη από το κομμάτι των ερώτων έχει φέρει την άνοιξη ή καλύτερα το καλοκαίρι στην καρδιά σας. Είστε αισιόδοξοι, κεφάτοι, φιλικοί και πολύ ερωτικοί, η διάθεσή σας κυμαίνεται στα ύψη και ο μαγνητισμός σας είναι ακαταμάχητος. Ο εαυτός σας και το ιδιόρρυθμο εγώ σας είναι σε πάγια προτεραιότητα ενώ παράλληλα εναρμονίζεται με τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Τα παιδιά σας μπορούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ιδανικό που θα σας χαροποιήσει ιδιαιτέρως ενώ ταυτόχρονα και οι ίδιοι μετά από καιρό νιώθετε «μικρά παιδιά». Οργανώστε κάποια πιθανή απόδραση πριν την Ανάσταση, καθώς ανήμερα της Λαμπρής ενέχει ο κίνδυνος ταλαιπωριών στις μετακινήσεις σας. Είστε σίγουροι πως έχετε τσεκάρει το μεταφορικό σας μέσο; Αποφύγετε την σκληρή κριτική απέναντι στους στενούς σας συγγενείς και στα αδέλφια σας, η απομόνωση και η αποκοπή μας στερούν την ιδέα της προέλευσης και καταγωγής μας.

Ιχθείς: Μάλλον δεν είναι από τις Λαμπρές που σας αβαντάρουν η συγκεκριμένη αλλά ευτυχώς ο Ερμής ακόμα βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας χαρίζει την επικοινωνιακή του πινελιά, ο λόγος σας μπορεί να γοητεύσει. Η Σελήνη από τον Υδροχόο και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας κάνουν εσωστρεφείς, μαζεμένους ή νοσταλγικούς για περασμένες Λαμπρές. Παρόλα αυτά όμως είστε ήρεμοι, γαλήνιοι και φαίνεται πως με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας, ίσως και ανθρώπους από την δουλειά σας. Οργανώστε να κάνετε το τραπέζι και ας βγείτε εκτός προϋπολογισμού, τα έξοδα φαίνεται να είναι στο μενού της ημέρας. Ενδεχόμενα συναισθηματικά κενά ή συναισθηματικές ελλείψεις θέλετε να τις αντικαταστήσετε με οικονομικές σπατάλες, μέτρο όμως μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και πληρώσετε τα σπασμένα. Μία σκέψη, ένας γλυκός πειρασμός σας βασανίζει πάντοτε με τρόπο γλυκό αλλά εσείς αδυνατείτε να κατανοήσετε το τι συμβαίνει και στρουθοκαμηλίζετε σαν γκαμήλες. Χρόνια Πολλά & Χριστός Ανέστη!!!

Υστερόγραφο: Καθώς είναι ακριβείας ο σχηματισμός αντίθεσης Άρεως-Ποσειδώνα ας προσέξουμε όσοι έχουμε νηστέψει την απότομη εναλλαγή διατροφικής συνήθειας καθώς θα βγούμε νοκ άουτ. Επιρρεπείς περισσότερο Σκορπιοί/Ταύροι/Παρθένοι/Ιχθείς/Αιγόκεροι. Όσοι έχουνε παθήσεις με τα εντερικά οφείλουν να είναι προσεκτικοί στη διατροφή, στις διατροφικές υπερβολές καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων ή δηλητηριάσεων.

Καλή Ανάσταση,
         Χριστός Ανέστη !!!!!!!!

Αγάπη - Συναδέλφωση - Συγχώρεση - Ομόνοια - Συντροφικότητα - Ανθρωπιά - Αλληλεγγύη !!!!!

                                                     





2 σχόλια: