Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου

4 Ιουνίου: Πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στον Τοξότη, θα υπάρξει εκτενές άρθρο σχετικά με την επιρροή του εν λόγω αστρολογικού γεγονότος μιας και είναι ιδιάζουσας σημασίας και έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου. Να αναφέρουμε επιγραμματικά πως είναι μία έντονη πανσέληνος που κρύβει εντάσεις, εκνευρισμό ειδικότερα για τα μεταβλητά ζώδια. Δίδυμοι/Τοξότες/Παρθένοι και Ιχθείς οπλιστείτε με υπομονή, θάρρος και επιμονή, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.


9 Ιουνίου: Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο και αυτό μας χαρίζει δυνατή μνήμη, η συναισθηματική επικοινωνία ενισχύεται ενώ παράλληλα η διαίσθηση και το ένστικτο μας ενισχύονται. Ευνοείται σε ρητορεία ο υδάτινος ζωδιακός, Καρκίνοι/Σκορπιοί και Ιχθείς προωθήστε τις ιδέες σας και επικοινωνήστε τις ιδέες σας. Παρόλα αυτά λόγω της σύγκρουσης του με τους πλανήτες Ουρανό, Πλούτωνα και Κρόνο ο λόγος γίνεται ανατρεπτικός, το μαύρο χιούμορ ακμάζει ενώ ο ρεαλισμός και η ψυχρότητα στον λόγο έχουν δύναμη. Όχι όλες τις ημέρες φυσικά, θα αναφερθούμε στις καθημερινές μας αναλύσεις για την επιρροή των σχηματισμών.


11 Ιουνίου: Ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο του 2013. Φέρνει επέκταση μέσω νέων ιδεών, μας βοηθάει να φέρουμε την πνευματικότητα σε πρώτο πλάνο και να επεκτείνουμε τη γνώση μας. Η επικοινωνία, ο λόγος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς θα ανθίσουν. Παράλληλα, δημιουργούνται νέες δημόσιες σχέσεις και κλείνονται νέες συμφωνίες σε εμπορικό επίπεδο ή επίπεδο διαπραγμάτευσης. Με την εν λόγω θέση του Δία η πνευματικότητα αποκτά δύναμη, η ύλη χάνει έδαφος και αναπτύσσονται σε ένα καλύτερο επικοινωνιακό υπόβαθρο οι ανθρώπινες σχέσεις. Ένα νέο σύστημα ιδεών, αξιών έρχεται να πλαισιώσει την ανθρώπινη φύση. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι/Τοξότες/Ζυγοί και Υδροχόοι ενώ από κοντά ωφελούνται Λέοντες και Κριοί.

19 Ιουνίου: Νέα σελήνη στους Διδύμους, σε θετική γωνία με Κρόνο και Ποσειδώνα(ανοχής 5 μοιρών) χαρίζει έμπνευση, υλοποιήσεις μεγαλόπνοων σχεδίων και δρα σταθεροποιητικά για αρκετούς. Σε αποκλίνον τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί ένα κλίμα έντασης, διαπληκτισμούς και μία τάση για ατυχήματα. Προσοχή σε Διδύμους/Τοξότες/Παρθένους και Ιχθείς ελέγξτε τις παρορμήσεις, τον εκνευρισμό σας καθώς οι σχέσεις φαίνονται να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Προσοχή σε κοψίματα, καψίματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την φωτιά. Εκτενές άρθρο ή βίντεο για το πώς μας επηρεάζει η νέα σελήνη θα υπάρξει εν καιρώ.

21 Ιουνίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και αυτόματα δημιουργείται ένα κλίμα εσωστρέφειας ενώ τα ιδανικά της πατρίδας, της οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο. Καθώς ο Ήλιος συναντάει τους πλανήτες Ουρανό/Πλούτωνα και Κρόνο σε κόντρα δημιουργείται ένα κλίμα επαναστατικό, απρόβλεπτο, μυστικοπαθές, έντονο και πολλά παιχνίδια εξουσίας θα λάβουν χώρα. Κριοί/Ζυγοί/Καρκίνοι και Αιγόκεροι οπλιστείτε με υπομονή, επιμονή και επιστρατεύστε τη λογική σας. Χρόνια Πολλά στους Καρκίνους μας!!! Γενέθλια όλη η χρονιά!!! Θα αναδημοσιευτεί το ετήσιο άρθρο με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το εν λόγω ζώδιο.

24 Ιουνίου: Κορυφώνεται το τετράγωνο δυσαρμονίας μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα. Ο μέγας μεταρρυθμιστής Πλούτωνας συγκρούεται με τον επαναστάτη και εκκεντρικό Ουρανό και ωθούν την κοινωνία σε μία αναζήτηση αλλαγής. Το αίτημα για δυναμική αλλαγή στον κόσμο, στις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, στο σύστημα της πολιτικής και της οικονομίας είναι εξέχουσας σημασίας. Εξεγέρσεις ανά τον κόσμο, έντονες γεωλογικές αναταραχές και ακραία καιρικά φαινόμενα είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια των ημερών και ολόκληρου του μήνα Ιουνίου. Κριοί/Καρκίνοι/Ζυγοί και Αιγόκεροι διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, οι αλλαγές είναι ορατές στη ζωή σας και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καλείστε να τις αποδεχτείτε, φανείτε ευέλικτοι και ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα παρόλες τις βραχυπρόθεσμες πιέσεις/εντάσεις.

25 Ιουνίου: Ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος στον Ζυγό και αυτό αφήνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας να κυλήσουν ομαλότερα. Αναθεωρήσεις του περασμένου μισού χρόνου έχουν ενσαρκωθεί και είμαστε έτοιμοι να οικοδομήσουμε τις σχέσεις μας σε νέες βάσεις. Παράλληλα, θέματα επαγγελματικά τρέχουν και επαγγελματικά πλάνα εξελίσσονται ομαλότερα. Κριοί/Καρκίνοι/Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε για ένα τετράμηνο σκληρής δουλειάς, κόπων, αγώνα και καταξίωσης. Από τον Οκτώβριο ο Κρόνος σας αποχαιρετά και εσείς σηκώνετε το μαντήλι σας αποχαιρετώντας τον.

26 Ιουνίου: Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει ένα δίμηνο στο εν λόγω ζώδιο καθώς θα πραγματοποιήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Ο λόγος μας αποκτά αυτοπεποίθηση, λάμψη, ενώ οι απόψεις μας είναι σαφείς και παραμένουμε πιστοί σε αυτές. Καλό είναι να είμαστε πιο διαλλακτικοί και να ακούμε τις γνώμες των άλλων καθώς το πείσμα μας καθιστά ξεροκέφαλους. Εύνοια σε ρητορεία δέχονται Κριοί/Λέοντες/Τοξότες και Υδροχόοι ενώ από κοντά ευνοούνται Ζυγοί και Δίδυμοι.

27 Ιουνίου:  Η Αφροδίτη γυρίζει ορθόδρομη στους Διδύμους και θέματα οικονομικά/αισθηματικά
αρχίζουν να τρέχουν. Αναθεωρήσεις σε οικονομικά πλάνα, αναθεωρήσεις συναισθημάτων και σχέσεων-συνεργασιών λαμβάνουν τέλος. Δίδυμοι/Τοξότες/Ζυγοί και Υδροχόοι ετοιμαστείτε για μία κούρσα ερωτικής και οικονομικής απογείωσης(πιο μετριασμένη η θετική επιρροή της Αφροδίτης για τους Ζυγούς) που έχουν να αντιμετωπίσουν τον ανερχόμενο Άρη στο ζώδιό τους.

Κριός: Εργασιακά θέματα σας κατατρέχουν και οι υποχρεώσεις είναι υπερβάλλουσες ενώ παράλληλα μπορεί να νιώσετε κάπως καταπονημένοι, φροντίστε για την υγεία σας και τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα σας καθιστά πρωταγωνιστές έντασης καθώς χρειάζεται να κινηθείτε πολύ προσεκτικά σε κάθε είδους σχέσεων και ειδικότερα σε επαγγελματικές, οικογενειακές αλλά και προσωπικές. Ελέγξτε την επαναστατική σας διάθεση, περιορίστε τις εμμονές σας και μην επιβάλετε τη γνώμη σας με το έτσι θέλω. Αποφύγετε μία μετακόμιση καθώς ο χώρος μπορεί να μην σας ικανοποιήσει και ενδέχεται να παρουσιάσει προβλήματα. Μετά τις 27 του μήνα, ο λόγος σας γοητεύει ξανά και τοιουτοτρόπως μπορείτε να επιλύσετε τις προηγηθείσες παρεξηγήσεις σε επίπεδο προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό αρκεί οι ρήξεις να μην είναι βαθιές και οριστικές.

Ταύρος: Εξαιρετικά τα νέα για τους φίλους μας Ταύρους. Μπορεί ο Δίας να σας αποχαιρετά αλλά εγκαθίσταται στους Διδύμους, η νέα σελήνη στο ίδιο ζώδιο αλλά και η σεληνιακή έκλειψη και η Αφροδίτη ορθή από τις 27 του μήνα εγγυώνται οικονομικές επιτυχίες και σταδιακή ανάκαμψη της εισοδηματικής σας δυναμικότητας. Το σύστημα αξιών σας και οι σταθερές στη ζωή σας αποκτούν χρώμα και αισιοδοξία. Παρόλα αυτά πρέπει να εργαστείτε, είναι πάγιο αίτημα, ο Άρης σας στηρίζει καθώς χαρίζει δημιουργικότητα ενώ ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας. Από τις 26 και για ένα δίμηνο ο Ερμής από τον Λέοντα φωτίζει τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις και λύνει όποιες παρεξηγήσεις υπήρχαν ενώ η αγάπη από τους οικείους σας, σας χαροποιεί ιδιαιτέρως και σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Προσοχή σε ατυχήματα από τις 10 έως τις 15 του μήνα.

Δίδυμοι: Μήνας απαιτητικός ο Ιούνιος κατά τον οποίο χρειάζεται ή καλύτερα καλείστε να επιστρατεύστε τη λογική σας και την ευελιξία σας. Φαινόμενο του μήνα; Η μεγαλοπρεπής είσοδος του Δία στο ζώδιό σας, ο οποίος για έναν ολόκληρο χρόνο θα την ανανεώσει, η επιρροή του μπορεί να μην φανεί άμεσα μέσα στον μήνα καθώς η έκλειψη σελήνης, ο Άρης από την Παρθένο και η ανάδρομη Αφροδίτη βάζουν φρένο στην βελτίωση και την αναδημιουργία. Από τις 15 και ειδικότερα από τις 27 η αισιοδοξία, το χαμόγελο και η επέκταση ζωγραφίζονται στο πρόσωπό σας. Ο Ερμής κοντράρεται με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό έτσι ο τομέας των οικονομικών περνάει μέσα από σκαμπανεβάσματα και ανακατατάξεις, επιστρατεύστε τη λογική σας, περιορίστε τις παρορμήσεις σας και την αντιδραστικότητα σας. Αναπόφευκτη η σύγκρουση με ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο ή με τη μητέρα σας και την οικογένειά σας, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Εξαιρετική περίοδος για τους καλλιτέχνες του ζωδίου, με προσοχή οι επιχειρηματίες, αποφύγετε ρίσκα.

Καρκίνος: Η είσοδος του Δία στους Διδύμους λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος για ένα ολόκληρο έτος αλλά εσείς χρειάζεται να μην επαναπαυτείτε καθώς μέσα στον μήνα σχηματίζεται το τετράγωνο Πλούτωνα Ουρανού που φέρνει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στον επαγγελματικό χώρο, αποφύγετε να συγκρουστείτε με έναν προϊστάμενο σας ή με ένα άτομο ισχύος. Ερμής και Ήλιος έρχονται να πολλαπλασιάσουν τα άγχη και τις αγωνίες σας, εργαστείτε σε ένα πιο προσωπικό και εσωστρεφές επίπεδο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και αποφύγετε να κοινοποιήσετε τις ιδέες σας. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο καθώς μυρίζει μπαρούτι και οι σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μήνας κουραστικός, ψυχοφθόρος ο Ιούνιος που σας καλεί να είστε προσεκτικοί, λιγότερο παρορμητικοί και πιο στωικοί. Στις αρχές του μήνα να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στην οδήγηση και στον τρόπο που εκφράζεστε λεκτικά.

Λέων: Η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στον Τοξότη φαίνεται πως υλοποιεί ένα σχέδιο δημιουργικό σας ή σας απαλλάσσει από μία αγωνία διαρκείας. Οι γονείς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ενώ όσοι ενδιαφέρεστε να γίνετε γονείς τα νέα της έλευσης του πελαργού είναι κοντά σας. Μία σχέση φαίνεται πως επισημοποιείται αλλά καλό είναι να προβείτε στην εν λόγω επισημοποίηση μετά τις 27 του μήνα. Ο Δίας από τους Διδύμους περιορίζει το εγώ σας, σας βάζει σε μία διαδικασία περεταίρω κοινωνικοποίησης και συμμετοχής σας σε συλλογικές ομάδες, ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή σας ενώ νέοι φίλοι εισέρχονται στη ζωή σας. Έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποφύγετε ωστόσο τις νευρώσεις και τις μαύρες σκέψεις καθώς υπάρχει μία λανθάνουσα δύναμη που σας ωθεί εκεί. Αποφύγετε τις αλόγιστες οικονομικές καταχρήσεις κοντά στην σεληνιακή έκλειψη ενώ να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς είστε καυστικοί και ολίγον τι εριστικοί ή επαναστάτες. Εντάσεις και στον τομέα της εργασίας, φροντίστε για την υγεία σας και τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Παρθένος: Σημαντικό φαινόμενο για εσάς η έλευση του Δία στους Διδύμους, ο οποίος εισέρχεται στον δέκατο γωνιακό σας οίκο και φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες, άνοδο, τιμές και αύξηση της δημοτικότητάς σας. Πολλοί θα επωφεληθείτε από κάποιον ανώτερο και τα επαγγελματικά σας ανακάμπτουν στην πορεία ενώ τονώνεται και ο τομέας των οικονομικών μέσα από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Η νέα σελήνη στις 19 του μήνα είναι ένα δείγμα της επαγγελματικής σας κούρσας, αποφύγετε εντάσεις με φίλους ή με μία ομάδα στην οποία εμπλέκεστε καθώς θα υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αποφύγετε την λήψη ενός δανείου όποιοι και εάν είναι οι όροι του, ακόμα και εάν σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Η οικογενειακή σας ζωή γίνεται προτεραιότητα ενώ παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του χώρου ή με ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σας, στην ιδιωτική σας ζωή αλλά και στο σπίτι σας.

Ζυγός: Κοσμοϊστορικής σημασίας γεγονός αποτελεί η είσοδος του Δία στους Διδύμους που σας βάζει σε ένα παιχνίδι εσωτερικής αναζήτησης, αναζήτησης της αλήθειας ενώ παράλληλα ανοίγει τους ορίζοντές σας. Στο μενού του μήνα μία μετακόμιση είτε στο εσωτερικό ενώ μακροπρόθεσμα παίζει δυνατά το σενάριο μετοίκησης στο εξωτερικό. Οι σπουδαστές θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας με επιτυχία ενώ πολλοί Ζυγοί θα αρχίσετε σεμινάρια επιμόρφωσης είτε ως σπουδαστές είτε ως καθηγητές. Εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σας αλλά και με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας δεν αποκλείονται. Γενικότερα να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας καθώς έχετε μία τάση να τα λέτε έξω από τα δόντια και έτσι μπορούν να δημιουργηθούν ρήγματα στις σχέσεις σας. Μην εμπιστεύεστε τους συνεργάτες σας, αποφύγετε την ανάμειξή σας στις υποθέσεις τρίτων και μην πάτε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα καθώς εσείς θα βγείτε ζημιωμένοι.

Σκορπιός: Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα εκμεταλλευτείτε της θέσης του Διός και επισημοποιήστε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, δώστε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Έχετε την μοναδική ευκαιρία να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας. Από τις 11 και μετά ο Δίας αβαντάρει τον οικονομικό τομέα, τις αγοραπωλησίες, τα φορολογικά σας και αυτό σας χαρίζει αισιοδοξία μιας και ο τομέας των οικονομικών σας απασχολεί επί μονίμου βάσεως. Η έκλειψη στις 4, η νέα σελήνη στις 19 αλλά και η Αφροδίτη στις 27 φέρνουν χρήμα ως μάνα εξ ουρανού, πάρτε ένα λαχείο και προσκαλέστε ή καλύτερα προκαλέστε την τύχη σας καθώς το χρήμα έρχεται από εκεί που δεν το περιμένετε. Ο ερωτισμός σας, η σεξουαλικότητά σας στα ύψη και είστε αρκετά πρωτοποριακοί στο εν λόγω κομμάτι, πειραματίζεστε και απολαμβάνετε.

Τοξότης: Μήνας έντονος ο Ιούνιος. Πολλά μέτωπα ανοιχτά σας κουράζουν, ο Άρης σας πολιορκεί από την Παρθένο και δίνετε μάχες για τον επαγγελματικό σας τομέα, όλα μα όλα για την καριέρα και την επιτυχία. Η έκλειψη και πανσέληνος στο ζώδιό σας, ο Δίας στους Διδύμους, η νέα σελήνη στις 19 και η ορθόδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 27 δίνουν μία ιδέα για το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον. Νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας, έχετε την εύνοιά τους και την υποστήριξη τους ενώ σας γεμίζουν θετικότητα και μία δίψα για αγώνα. Το κονταροχτύπημα Ουρανού-Πλούτωνα αλλά και οι δύσκολες γωνίες του Ερμή και του ήλιου με τους δύο προαναφερθέντες σας αποτρέπουν ρητά να προβείτε σε οικονομικά ρίσκα και στη λήψη ενός δανείου καθώς αυτό θα σας στοιχίσει οικονομικά. Φροντίστε για την υγεία σας και τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος, λίγο μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο, το οποίο φλερτάρει με το ζώδιό σας ολόκληρο τον Ιούλιο, έρχεται.

Αιγόκερως: Κουραστικός και επίπονος ο μήνας Ιούνιος φίλοι μου Αιγόκεροι καθώς το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και ο Ερμής με τον Ήλιο φορτίζουν ένα έκρυθμο κλίμα με σχέσεις, συνεργασίες αλλά και με τον/την σύντροφό σας. Αποφύγετε την επαναστατική διάθεση, δείξτε στωικότητα και διαλλακτικότητα για να αποφύγετε ρήγματα ανεπανόρθωτα. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις, αποφύγετε την συγκατοίκηση με τους γονείς σας καθώς οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες. Ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, ξεκαθαρίσματα σε θέματα οικογενειακά σας ταράζουν ψυχολογικά ενώ εσείς δημιουργείτε τη δική σας οικογένεια. Κοντά στην έκλειψη σελήνης αποφύγετε τα εξαντλητικά ωράρια και προσέχετε την υγεία σας και τις άμυνες σας. Ο Δίας από τους Διδύμους για έναν χρόνο σας βοηθάει επαγγελματικά ενώ οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε εργασιακές ευκαιρίες, αποστείλετε βιογραφικά σημειώματα και περάστε συνεντεύξεις καθώς η τύχη είναι κοντά σας.

Υδροχόος: Κερδισμένοι του μήνα φίλοι μου Υδροχόοι, η έκλειψη και πανσέληνος μαζί τις 4 του μήνα, ο Δίας στους Διδύμους στις 11, η νέα σελήνη στις 19 και η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης στις 27 βελτιώνουν σταδιακά και μέρα με τη μέρα τα δημιουργικά σας ταλέντα, ενώ πολλοί θα ανακαλύψετε καλλιτεχνικές σας φλέβες. Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών, η ερωτική σας ζωή φλέγετε και εσείς αποκτάτε την χαμένη σας αισιοδοξία. Φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν ενώ απολαμβάνετε την υλοποίηση ενός ονείρου ζωής. Αποφύγετε τις σπατάλες στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα και μην προβείτε σε οικονομικά ρίσκα. Εξαιρετικά δημοφιλείς, κοινωνικοί και ικανοί σε επίπεδο διαπραγμάτευσης και δημοσίων σχέσεων, επωφεληθείτε δια του λόγου και δια της ομαδικότητας.

Ιχθείς: Μήνας επίπονος και αρκετά κουραστικός ο Ιούνιος αλλά και ο τελευταίος δύσκολος του 2012. Κοντά στην έκλειψη σελήνης και πανσέληνο αποφύγετε εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, μην τα βάζετε με ανωτέρους και προϊσταμένους καθώς θα βγείτε ζημιωμένοι, αποφύγετε εντάσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και με τον σύντροφό σας. Οι σχέσεις βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Ουρανός και Πλούτωνας σε δυσαρμονία δημιουργούν έξοδα ενώ μία απογοήτευση ελλοχεύει από ένα φιλικό σας πρόσωπο, προσωρινά ένα δημιουργικό σας σχέδιο μπλοκάρεται αλλά διατηρήστε την ψυχραιμία σας, κινηθείτε ευέλικτα και περιμένετε τον Ιούλιο που όλα στρώνου. Οι οικογενειακές σας σχέσεις δονούνται, αποφύγετε ρήξεις και προστριβές. Ο Δίας από τους Διδύμους βελτιώνει την οικογενειακή ζωή αλλά αυτό θα το εισπράξετε από τον Ιούλιο και έπειτα, μία μετακόμιση στο μενού του μήνα που καλό είναι να αναβληθεί για τον επόμενο.

                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου