Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη


Την Δευτέρα 04/06 σχηματίζεται η μερική σεληνιακή έκλειψη και πανσέληνος ταυτόχρονα στην 14ο του Τοξότη που επηρεάζει τις ζωές όλων μας αλλά ειδικότερα των γεννημένων στον μεταβλητό σταυρό. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς που έχετε γεννηθεί αρχές δευτέρου δεκαημέρου ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε μία ολίγη ψυχολογική φόρτιση, το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων αλλά και αλλαγές στην καθημερινότητά σας και στην ψυχοσύνθεση σας. Η εν λόγω έκλειψη σχηματίζεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και επηρεάζει τις εμπορικές συναλλαγές, τις διεθνείς σχέσεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς, τις νομικές υποθέσεις, τις θρησκευτικές υποθέσεις αλλά και την παιδεία. Ένα γενικότερο κλίμα έντασης, αποπροσανατολισμού έρχεται να δημιουργήσει ένα κλίμα εμπρηστικό, στο οποίο μπορούμε να αντιταχθούμε εφόσον επιστρατεύσουμε τη λογική μας.


Πανσέληνος και έκλειψη σελήνης:

Τετράγωνο Άρης:  Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, συγκεκριμένα στην 14ο και μάλιστα έρχεται σε συγκρουσιακή όψη τετραγώνου με τον Άρη από την Παρθένο. Όλο αυτό το σκηνικό σηματοδοτεί ένταση, παρορμήσεις, μαχητικότητα, προκλητικότητα, ρήξεις και ψυχολογικές εντάσεις. Τα φώτα εκ διαμέτρου αντίθετα έρχονται αντιμέτωπα με τον μαχητικό Άρη και αυτό μας εξωθεί σε μία εγωιστική διάθεση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ανεπανόρθωτα ρήγματα. Η ανάγκη μας για διεκδικήσεις «τυφλώνεται» και χαρακτηριζόμαστε από υπέρμετρη ανυπομονησία, εριστικότητα, βιαιότητα που μπορεί να εκφραστεί είτε λεκτικά, είτε ψυχοσωματικά είτε με εργασιομανία. Η ανάγκη μας για συναισθηματική δράση είναι υπέρμετρη και αυτό μας οδηγεί στην κυκλοθυμία και στην χαμηλή ανεκτικότητα. Οι σχέσεις μας περνάνε μέσα από μία ένταση ενώ οι ρήξεις είναι σχεδόν αναπόφευκτες, ας επιστρατεύσουμε τη λογική μας, την υπομονή μας και ας διατηρήσουμε όσο μπορούμε μία μετριοπαθή στάση προκειμένου να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως οι σεξουαλικές παρορμήσεις χτυπούν κόκκινο στην αρχή του καλοκαιριού, ας διεκδικήσουμε τον/την σύντροφό μας ή το «αντικείμενο» του πόθου μας όχι με τρόπο εγωιστικό, ας υπολογίσουμε τις επιθυμίες και τα θέλω της απέναντι πλευράς και ας μην δίνουμε έμφαση μόνο στο σαρκικό κομμάτι.

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη:  Μία όψη άκρως βοηθητική, που χαρίζει ευαισθησίες, ρομαντισμό με μέτρο καθώς το ζώδιο των Διδύμων είναι ένα εγκεφαλικό ζώδιο. Η Αφροδίτη συμμετέχει ανάδρομη στην έκλειψη και αυτό τονίζει την ανάγκη μας να αναθεωρήσουμε σχέσεις και συνεργασίες είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε φιλικές είτε ερωτικές. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και θέματα που άπτονται οικονομικών βρίσκονται στο μενού της τροποποίησης και της αναθεώρησης. Παρόλα αυτά το αίτημα αυτού του φεγγαριού είναι η επικοινωνία, η θεμελίωση των σχέσεων σε ένα ορθό υπόβαθρο ενώ παράλληλα υπερτονίζεται η ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Πάγιο είναι το αίτημα να συνυπάρξουμε στις σχέσεις μας, να δημιουργήσουμε στενούς δεσμούς και να ολοκληρωθούμε μέσα από την συντροφικότητα. Πολλοί καλλιτέχνες θα βιώσουν μία εξαιρετική περίοδο και εγκαινιάζεται μία μοναδική εξάμηνη πορεία στο χρόνο.


Σελήνη αντίθεση Αφροδίτη: Η όψη διεγείρει συναισθηματικά τραύματα, ανασφάλειες, αναποφασιστικότητα και μία σύγχυση σχετικά με τις συναισθηματικές μας ανάγκες τόσο τις βαθύτερες όσο και τις πιο απτές προς εμάς. Νιώθουμε πως είμαστε ευάλωτοι, η συγκινησιακή φόρτιση κορυφώνεται και ο υποκειμενισμός δεν μας αφήνει να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις. Καλό είναι να αποφύγουμε τις επισημοποιήσεις, τις δεσμεύσεις και τις οριστικές αποφάσεις τόσο για ζητήματα αισθηματικά όσο και για εκείνα που άπτονται οικονομικών όρων.

Ο ωροσκόπος της έκλειψης και πανσελήνου σχηματίζεται στην Παρθένο, έτσι η πρακτικότητα μπορεί να μας ωθήσει στο να ελέγξουμε τις παρορμήσεις μας. Κυβερνήτης πλανήτης είναι ο Ερμής, ο οποίος από τους Διδύμους και σε θετική γωνία τριγώνου με τον Κρόνο δείχνει πως η λογική, ο λόγος και η επικοινωνία μπορούν να φανούν ασπίδες σωτηρίας στις δυσαρμονίες των ημερών. Η διπλωματία, η κοινωνική διάθεση, η εξωστρέφεια και η συναίνεση μπορούν να εξομαλύνουν τις όποιες αντιθέσεις δημιουργούνται γι’ αυτό χρειάζεται να φανούμε ευέλικτοι, προσαρμοστικοί και αεικίνητοι. Πολλά επαγγελματικά σχέδια φαίνεται να «κλειδώνουν» και οι επαγγελματικές συμφωνίες έχουν την τιμητική τους. Όλα αυτά φυσικά προκαλούν ένα κλίμα οικονομικής λιτότητας και περιορισμού αλλά μας κάνουν πιο σοφούς και φιλοσοφημένους από άποψη(ανάδρομος Κρόνος στον 2ο φυσικό ηλιακό οίκο και Ερμής στον 3ο φυσικό ηλιακό οίκο). Σταδιακά θεμελιώνουμε ένα διαφορετικό σύστημα αξιών και σταθερών στη ζωή μας και αυτό μας οδηγεί στην υιοθέτηση ενός νέου τρόπου ζωής.

Ανεξάρτητα της πανσελήνου και μερικής σεληνιακής έκλειψης στον αστρολογικό μας ουρανό σχηματίζονται δύο εξαιρετικά εκρηκτικές όψεις ή καλύτερα σχηματισμοί:

Ουρανός τετράγωνο Πλούτωνας:  Ο Ουρανός, πλανήτης της επανάστασης, της αλλαγής, της καινοτομίας, του ακαριαίου και εκρηκτικά απρόβλεπτου από τον Κριό σταδιακά συγκλίνει σε δυσαρμονία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πλανήτη της αναγέννησης, του θανάτου, της φθοράς και της αφθαρσίας. Οι ημέρες ενέχουν ακαριαίες εντάσεις, εμμονές, φοβίες, ψυχολογικές μεταπτώσεις, το επαναστατικό βρίσκει ενσάρκωση μέσα από τις πλουτώνιες δυνάμεις και ωθεί την κοινωνία σε μία ριζική αλλαγή. Οι κυβερνήσεις και οι κυβερνώντες περνάνε μέσα από διύλιση και γκρεμίζεται καθετί φθαρμένο, ζητάει την λύτρωση και την απελευθέρωση. Η τάση για δυναμική αλλαγή βρίσκει ευκαιρία να ξεσπάσει τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και συλλογικό, εξεγέρσεις ανά τον κόσμο, πάνδημα συλλαλητήρια, εξέγερση από τα λαϊκά κινήματα και ένα κλίμα γενικότερης έντασης βρίσκει δυναμική, σάρκα και οστά ώστε να αντιταχθεί της εξουσίας, της σαθρής εξουσίας, η οποία έχει οδηγήσει τόσο το καπιταλιστικό σύστημα όσο και την οικονομία αλλά και την πολιτική σε πλήρη αποσύνθεση. Μπροστά σε μία «συνειδητή - ασυνείδητη» αλλαγή, ένα βήμα προς την απελευθέρωση είναι γεγονός. Ο Πλούτωνας από τον 4ο φυσικό ηλιακό οίκο της έκλειψης αλλάζει σταδιακά, ριζικά τα αντιπολιτευτικά κινήματα, τα οποία φαίνονται να αποκτούν δύναμη και να ανέρχονται της ιεραρχίας ενώ ο Ουρανός από τον 7ο φυσικό ηλιακό οίκο φαίνεται να διαταράσσει, να αναταράσσει τις σχέσεις μεταξύ κρατών, οι οποίες φαίνονται να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.  Γεγονός αποτελεί η περίοδος μεταπολίτευσης και είναι ορατή η αλλαγή στο πολιτικό σχοινικό, στις συμμαχίες μεταξύ κρατών αλλά και στην πολιτική-οικονομική σκηνή.

Ποσειδώνας τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης: Ένα κλίμα γενικότερης σύγχυσης και αποπροσανατολισμού έχει φωλιάσει και οικοδομείται πλέον τόσο στους τομείς της πολιτικής, όσο και σε εκείνους της οικονομίας αλλά και επί προσωπικού επιπέδου. Η προσωπική ανάπτυξη αλλά και γενικότερα η στροφή της κοινωνίας έχει τις ρίζες της πλέον σε κάτι πιο ανώτερο, πιο πνευματικό, πιο ανθρώπινο και λιγότερο υλικό. Η πνευματικότητα, το πνεύμα αλλά και οι καλλιτεχνικές πτυχές της ανθρωπότητας φαίνονται πως αναδεικνύονται μέσα από μία επίπονη διαδικασία. Μέσα από μία εμβρυακή διαδικασία η ανθρωπότητα στρέφεται στην πνευματικότητα και αποχαιρετά τον υλισμό και την φθορά. Κλίμα αποπροσανατολισμού έρχεται να επηρεάσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας, μεταφοράς αλλά και τον εκπαιδευτικό κλάδο. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε για αεροπορικά δυστυχήματα ή ναυάγια ενώ παράλληλα αναμένεται να εκδηλωθούν και ακραία καιρικά φαινόμενα ή γεωλογικές αναταραχές. Η περίοδος της ύλης χάνει δύναμη και η πνευματικότητα ανακάμπτει, έρχεται να πάρει τη σκυτάλη και να ωθήσει την κοινωνία σε ένα μονοπάτι νέων ανακαλύψεων και αποκαλύψεων.

Κριός: Η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο, σας κάνει αρκετά κοινωνικούς και σας χρήζει πρωταγωνιστές από άποψη ρητορείας. Ο λόγος σας είναι το μεγάλο σας ατού και μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε επίπεδο διαπραγματεύσεων και εμπορικών συνδιαλλαγών/συμφωνιών εφόσον περιορίσετε την λεκτική σας παρόρμηση και την εριστική σας διάθεση. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, αποφύγετε ή καλύτερα αναβάλλετε ένα ταξίδι κοντά στην έκλειψη ενώ φροντίστε για το μεταφορικό σας μέσο. Κάποια νομική υπόθεση ενδέχεται να παρουσιάσει μία δύστροπη τροπή και αυτό σας βγάζει εκτός ελέγχου, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και με τον λόγο αντιστρέψτε την βεβαρυμμένη αυτή τροπή. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα του στενού συγγενικού σας κύκλου ή με τα αδέλφια σας και τα πεθερικά σας. Μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας και αστάθειας σας γίνεται μία πρόταση για δουλειά είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, εξετάστε όλες τις εκδοχές, μελετήστε προσεκτικά τι κρύβεται πίσω από τον χώρο της δουλειάς(κίνητρα και προθέσεις) και αποφασίστε εν καιρώ. Μία μετακόμιση ή μετοίκηση είναι στο μενού της έκλειψης ενώ κάποιοι ενδέχεται να προβείτε στην αγορά ενός νέου μεταφορικού μέσου. Η εργασία εξακολουθεί να σας πιέζει σημαντικά, υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας έχουν εξαντλήσει, φροντίστε για την υγεία σας, διασφαλίστε ώρες ύπνου και να τρέφεστε σωστά. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες ή συνάδελφους σας, οι πιέσεις είναι έντονες και καλό είναι να αποφύγετε τις ρήξεις με ανωτέρους και προϊσταμένους καθώς θα βγείτε ζημιωμένοι. Η στωικότητα μπορεί να φανεί το αποκούμπι σας, ελέγχετε τα λόγια σας καθώς μέσα από αυτά μπορείτε να κερδίσετε ή να χάσετε, στρέψτε το αποτέλεσμα υπέρ σας με σωστό χειρισμό των λέξεων. Σταδιακά αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι.

Ταύρος: Η έκλειψη σελήνης φέρνει στην επιφάνεια εμμονές, φοβίες ενώ παράλληλα έρχεστε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, τις βαθύτερες και σαρκικές σας ανάγκες. Ο ερωτισμός σας φλερτάρει με επίπεδα καύσωνα και είστε έτοιμοι να παραδοθείτε στις φλόγες. Κάποιες σταθερές της ζωής σας περνάνε μέσα από φάση διύλισης και αλλάζετε σταθερές στη ζωή σας. Θέματα οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο, μία αγοραπωλησία είναι σε επίπεδο διαπραγμάτευσης και μία καθυστέρηση ή αναβολή ενδέχεται να σας στρεσάρει ιδιαιτέρως, αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, σε ένα εικοσαήμερο περίπου το εν λόγω ζήτημα θα έχει ρυθμιστεί. Κάποια έκτακτα έξοδα είναι στο μενού των ημερών ενώ παράλληλα μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς είσπραξη σας. Η δημιουργικότητά σας σε επίπεδα υπέρμετρα, φροντίστε μην οδηγηθείτε στην ακραία οδό καθώς ο υπερβολικός ζήλος ενδέχεται να σας εξαντλήσει. Ιδιαίτερα ερωτικούς σας βρίσκει αυτή η έκλειψη, αρκετά δημιουργικούς και σχετικά χαρούμενους, απολαύστε στιγμές έρωτα με τον/τη σύντροφό σας και επιδιώξτε τον «έρωτα» και όχι τον «πόλεμο». Πολλοί γονείς ενδέχεται να έχετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας ενώ όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση απογόνου τα χαρούμενα νέα είναι προ των πυλών. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο φαίνεται να υλοποιείται μέσα από μία συναισθηματική φόρτιση αλλά το αποτέλεσμα σας ικανοποιεί και σας συγκινεί βαθύτατα. Αποφύγετε να εμπιστευτείτε όσους σας τάζουν το εύκολο χρήμα, αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με το δημόσιο, μην προβείτε στη λήψη ενός δανείου και φροντίστε να μην είστε υπεραισιόδοξοι σχετικά με οικονομικούς και συναισθηματικούς χειρισμούς. Αναζητάτε την σταθερότητα, ψάχνετε την οδό που θα σας χαρίσει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια και όχι την εμπειρία της στιγμής ή το εύκολο χρήμα, το οποίο μπορεί να γίνει «καπνός» σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ποντάρετε στην τύχη, ρισκάρετε και αγοράστε ένα λαχείο, που ξέρετε; Θαύματα γίνονται και στις ημέρες μας.

Δίδυμοι: Άμεσα επηρεαζόμενοι από την έκλειψη σελήνης και πανσέληνο καθώς σχηματίζεται στον δικό σας άξονα, στο απέναντι ζώδιο και καθώς συγκρούεται με τον Άρη δημιουργεί ένα κλίμα έντασης μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε οικογενειακές είτε φιλικές είτε προσωπικές. Ο τομέας σχέσεις χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και εσείς χρειάζεται να επιτάξετε τη λογική σας, να περιορίσετε τη συναισθηματική σας φόρτιση προκειμένου να αποφύγετε ρήξεις οριστικές, που θα κοστίσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Ο/η σύντροφός σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και θα χρειαστεί την συνδρομή σας, εσείς λόγω δικών σας αγωνιών δεν μπορείτε να είστε δίπλα του όπως θα ήθελε και αυτό δημιουργεί ένα έκρυθμο κλίμα. Πολλά μέτωπα ανοιχτά, εσείς διαμελισμένοι στους τομείς της οικογένειας, της καριέρας και των σχέσεων χρειάζεται να βρείτε τη χρυσή τομή και να διατηρήσετε λεπτές ισορροπίες.  Μία σχέση-συνεργασία φαίνεται πως κλείνει οριστικά τον κύκλο της και την θέση της έρχεται να πάρει μία άλλη που μπορεί να σας στηρίξει εξίσου σημαντικά. Οι ανάγκες σας, οι επιθυμίες σας και τα θέλω σας έρχονται σε σύγκρουση με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία χάσματος μεταξύ σας. Ένα άτομο της οικογένειάς σας κατά πάσα πιθανότητα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς χρειάζεται να σταθείτε δίπλα του. Στο μενού της έκλειψης μία υπόθεση που άπτεται της ακίνητης περιουσίας, μία ρύθμιση μη ευνοϊκή σας στερεί χαράς και σας αναγκάζει να κινηθείτε πιο άμεσα και πιο ευέλικτα. Οι ημέρες ενέχουν ένταση, ρευστότητα, παρορμήσεις, αποσταθεροποίηση και επιθετική συμπεριφορά, τα νεύρα σας είναι μαινόμενα και είστε έτοιμοι να θερίσετε κεφάλια, διατηρείστε την ψυχραιμία σας, φανείτε στωικοί και διπλωμάτες και αφήστε τις ημέρες να περάσουν. Ο αισθηματικός τομέας ο επαγγελματικός, εκείνος των σχέσεων και συνεργασιών βαδίζουν σε κινούμενη άμμο και εσείς χρειάζεται να περιμένετε ένα εικοσαήμερο προκειμένου να σταθεροποιήσετε συμμαχίες. Το συναίσθημά σας και ο ψυχισμός σας βρίσκονται σε συνεχή σκαμπανεβάσματα αλλά η όλη ζύμωση σας ωθεί σε έναν καλύτερο και ποιοτικότερο εαυτό. Προσέχετε την υγεία σας, να τρέφεστε σωστά καθώς οι φλεγμονές έχουν την τιμητική τους, προσοχή στα καψίματα, στα κοψίματα, σε ότι σχετίζεται με τη φωτιά και στην οδήγηση.

Καρκίνος: Κάθε πανσέληνος σας επηρεάζει, πόσο μάλιστα η συγκεκριμένη, η οποία αποτελεί και σεληνιακή έκλειψη και αυτό μπλοκάρει το συναίσθημά σας, την κρίση σας, την αντικειμενικότητά σας. Σχηματίζεται στον άξονα υγείας, εργασίας και ψυχολογίας και φαίνεται πως είστε από τους αρκετά επιβαρυμένους σε επίπεδο ψυχολογικό, έχετε μία εσωστρεφή-νοσταλική διάθεση και ανατρέχετε στο παρελθόν σας. Η ενδοσκόπηση στο παρελθόν και στα βαθύτερα συναισθήματά σας, σας φέρνει σε επαφή με πτυχές του εαυτού σας που ακόμα και εσείς οι ίδιοι αγνοούσατε ή δεν είχατε ανακαλύψει. Εργασιακός φόρτος, υποχρεώσεις ρουτίνας σας κουράζουν και εξαντλούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, εξασφαλίστε ώρες για ύπνο, ξεκούραση και διαλογισμό, προσευχή ή γιόγκα. Αποφύγετε εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους σας ενώ παράλληλα έχετε κατά νου ότι κάποιος συνεργάτης μπορεί να απουσιάσει και εσείς να επωμιστείτε επιπρόσθετο φόρτο εργασίας. Επηρεάζεστε άμεσα αλλά και έμμεσα καθώς ένας συνεργάτης σας ενδέχεται να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα(πιθανή απόλυση) και εσείς χρειάζεται να σταθείτε δίπλα του και να προωθήσετε τα συμφέροντά του/της. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αποφύγετε τις λεκτικές παρορμήσεις και αντιπαραθέσεις καθώς ο λόγος αποτελεί τον «άσσο» στο μανίκι σας και μπορείτε να διαπραγματευτείτε σε επίπεδο συλλογικό ή εμπορικών συμφωνιών. Αποφύγετε εντάσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείας ή με τον νόμο. Το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού φορτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα και σας καλεί να είστε ψύχραιμοι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας ενώ παράλληλα αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανωτέρους σας, προϊσταμένους ή όσους έχουν θέση ισχύος καθώς η απώλεια θα σας στοιχίσει. Πιθανό σενάριο; Η εύρεση μίας δεύτερης/συμπληρωματικής εργασίας, εφόσον θέλετε να κρατήσετε μία εκ των δύο ας αφήσετε αυτό το ρευστό και υποκειμενικό διάστημα να παρέλθει και αποφασίζετε με περισσότερο ρεαλισμό σε ένα εικοσαήμερο. Αποφύγετε την «άσωτη / παράνομη» ζωή καθώς οι αποκαλύψεις μπορούν να αναστατώσουν τις ζωές όσων έχετε μία μόνιμη και υπάρχουσα σχέση. Η επαφή με τον εαυτό σας μπορεί να σας εξιλεώσει και να σας κάνει πιο δυνατούς ψυχικά, επωφεληθείτε, βραχυπρόθεσμα νιώθετε ασφυκτικά αλλά στο βάθος χρόνου θα νιώσετε δυνατοί και σε καλή ψυχολογική φόρμα.

Λέων: Μία σεληνιακή έκλειψη και πανσέληνος θείο δώρο για το δικό σας ζώδιο καθώς φέρνει στην επιφάνεια δημιουργικά σας ταλέντα και δίνει έμφαση στη χαρά της ζωής. Ένας έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και εσείς φαίνεστε να αναγεννάστε μέσα από τα συντρίμμια σας. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα και αυτό σας κάνει χαρούμενους. Η τύχη είναι με το μέρος σας, σας στέφει πρωταγωνιστές, ποντάρετε στον παράγοντα σύμπτωση και τύχη, πάρτε ένα λαχείο και ίσως το όνειρο μίας άνετης και πολυτελούς ζωής γίνει πραγματικότητα. Οι γονείς έχετε ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με τα παιδιά σας ενώ όσοι επιθυμείτε την απόκτηση ενός απογόνου τα νέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά σας. Φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους από τα παλιά, που είχατε χάσει επαφές. Ένας στόχος σας σχετικά με την μελλοντική σας πορεία και δράση γίνεται πραγματικότητα, η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σας χαρίζουν πόντους ενώ ο ερωτισμός και η καλή διάθεση τραβάν τους γύρω σας σαν μαγνήτης και αυτό μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και τις γνωριμίες σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα καθώς με την έκλειψη θα σας πιάσει μία υπερκαταναλωτική μανία και ενδέχεται να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Πιθανότατα να χρειαστεί να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα και κάποιες τρύπες γι’ αυτό φανείτε μετρημένοι στα έξοδα. Μία μοναδική περίοδος εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο με ευκαιρίες για δημιουργία, πραγματοποίηση σχεδίων, ονείρων και φυσικά πολύ έρωτα και άφθονο φλερτ. Οι επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες για επέκταση και απόλαυση είναι στο μενού των ημερών, ο συναισθηματικός σας κόσμος αποκτά πλούσιες βάσεις και το χαμόγελο σκιαγραφείτε στα μεγαλοπρεπή πρόσωπά σας, χαμογελάστε και απολαύστε.

Παρθένος: Ένα από τα ζώδια που επηρεάζεστε άμεσα φίλοι μου Παρθένοι καθώς η συναισθηματική φόρτιση, η υποκειμενικότητα και ο εκνευρισμός είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Οικογενειακά άγχη και αγωνίες σας μπλοκάρουν συναισθηματικά, ενδεχομένως ένα άτομο της οικογένειάς σας και πιο ειδικά η μητέρας σας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς θα χρειαστεί να του/της συμπαρασταθείτε. Παράλληλα, ο φόρτος εργασίας υπερβάλλον και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κατατρέχουν, οι δύο τομείς έρχονται σε σύγκρουση και αυτό σας τεμαχίζει στα δύο καθώς χρειάζεται να είστε παρόντες και στα δύο μέτωπα. Κάποιος συνεργάτης σας ενδεχομένως λείπει και εσείς καλείστε να φέρετε εις πέρας και το δικό του πόστο. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους καθώς αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην δημόσια εικόνα σας και στην αξία σας. Η ένταση, η παρόρμηση και ο εκνευρισμός σας καθιστούν προκλητικούς, μαχητικούς υπέρ του δέοντος και αρκετά προκλητικούς, είστε μαινόμενοι και έτοιμοι να θερίσετε σχέσεις και συνεργασίες. Μία σχέση φαίνεται πως έρχεται στο τέλος της και εσείς χρειάζεται να συμβιβαστείτε ή να συμβιβαστούν. Αποφύγετε τις λεκτικές επιθέσεις, την σκληρή κριτική και τους εγωισμούς καθώς τα ρήγματα θα είναι ανεπανόρθωτα. Μία δυστροπία και ένταση σχετικά με ένα θέμα ακινήτου σας ζορίζει και μπορεί να δημιουργήσει επιπρόσθετα έξοδα, φανείτε συνετοί και να είστε μετρημένοι στις σπατάλες. Προτάξτε τη λογική σας, σκεφτείτε αναλυτικά και ρεαλιστικά ώστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις και τριβές ή καλύτερα προστριβές άνευ λόγου. Φροντίστε για την υγεία σας, τις άμυνες του οργανισμού σας, να τρέφεστε σωστά και να βιταμινώνεστε πλήρως. Διασφαλίστε ώρες ύπνου, κάντε μία βόλτα στη φύση, ελάτε σε επαφή με τη μητέρα-γη και η ένταση κάπως θα καταλαγιάσει. Περνάτε μία φάση συναισθηματικής αλλαγής, ζύμωσης αλλά επιθυμούμε αυτήν τη ζύμωση, η οποία θα σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και ανθεκτικούς στις πιέσεις και στις αντιξοότητες.

Ζυγός: Δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο η σεληνιακή έκλειψη καθώς φωτίζει τον τομέα που σχετίζεται με τις δημόσιες σχέσεις σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ειδήσεις, εξελίξεις σχετικά με την επικοινωνία, μηνύματα, τηλεφωνήματα στο μενού των ημερών. Η ρητορεία σας κυμαίνεται σε εξαιρετικά καλά επίπεδα και έχετε όλες τις προδιαγραφές να επιτύχετε τους στόχους σας δια του λόγου και της παρρησίας. Αποφύγετε εντάσεις με τα αδέλφια σας, τους στενούς συγγενείς ή τα πεθερικά σας ενώ καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας καθώς ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε. Η έκλειψη σας βάζει στη διαδικασία αλλαγής μεταφορικού μέσου, σκεφτείτε την αλλά πραγματοποιήστε την ένα εικοσαήμερο αργότερα. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και με το μεταφορικό σας μέσον. Εξελίξεις σχετικές με ένα νομικό θέμα σας εκνευρίζουν και σας απορρυθμίζουν αλλά το όφελος φαίνεται μακροπρόθεσμα καθώς εν συνεχεία αναμένεται μία ευνοϊκότερη ρύθμιση. Ο λόγος σας αποκτά χάρη, γοητεία, κομψότητα και μπορείτε να ρητορεύσετε άψογα, αποφύγετε ωστόσο τον παρορμητικό χειρισμό του αλλά και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, εξάλλου τις αντιπαθείτε. Χρειάζεται ωστόσο να είστε προσεκτικοί σε θέματα που άπτονται της υγείας σας καθώς ο Άρης εμπλεκόμενος στην σεληνιακή έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος ή προσωρινή αποδυνάμωση, αποφύγετε την εσωστρέφεια, τις δυσοίωνες και μαύρες σκέψεις καθώς το μόνο αποτέλεσμά τους είναι να εγείρουν την κυκλοθυμική σας τάση. Σχέσεις με τους οικείους και τα μέλη της οικογένειάς σας φαίνονται κάπως τεταμένες, αποφύγετε την επαναστατική διάθεση αλλά και τις επιβλητικές-χειριστικές συμπεριφορές καθώς θα δημιουργηθούν ρήγματα. Αναβάλλετε την αγορά ενός ακινήτου καθώς μπορεί να ζημιωθείτε στην πορεία, η πώληση ενός ακινήτου πάλι μπορεί να γίνει με όρους λιγότερο ευνοϊκούς. Οι αξίες σας, οι ρίζες σας και οι αντιλήψεις σας περί προέλευσης ή καταγωγής περνάνε μέσα από φάση ζύμωσης, αφήνετε οριστικά πίσω άτομα οικεία που σας πλήγωσαν.

Σκορπιός: Η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης σχηματίζεται στον τομέα εκείνον του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και τον μισθό σας. Μπορεί να ολοκληρώνεται ένας κύκλος αναζήτησης μία συμπληρωματικής πηγής εισοδήματος, η εύρεσή της φαίνεται σωτήρια. Η ροπή σας για κατανάλωση μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έξοδά σας και αυτό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, αποφύγετε τις σπατάλες και φανείτε συνετοί. Ένα ζήτημα κληρονομικό/φορολογικό ή μία ρύθμιση σχετικά με διατροφή ή δάνειο είναι αρκετά ευνοϊκή, με όρους που σας αβαντάρουν δεόντως. Αν μη τι άλλο, παροδικά φαίνεται πως οι σταθερές της ζωής σας κλονίζονται, νιώθετε κάπως σαν σε κινούμενη άμμο αλλά αυτό λαμβάνει χώρα μόνο βραχυπρόθεσμα καθώς μέσα από τη ζύμωση οδηγείστε στο να δημιουργήσετε ένα σύστημα αντίληψης των πραγμάτων πιο σύγχρονο και συμβατό με την προσωπικότητά σας. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως στη ζωή σας πλέον επιθυμείτε τη σταθερότητα και την ασφάλεια, οι οποίες μακροπρόθεσμα φαίνονται πως κατοχυρώνονται. Οι φίλοι φαίνονται άκρως ενθαρρυντικοί προς το δικό σας ζώδιο, νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και αυτό αναπτερώνει το ηθικό σας, ρίξτε νερό στο κρασί σας και αποφύγετε μία ένταση με ένα φιλικό σας πρόσωπο γύρω στις 4 του μήνα, η αντιπαράθεση είναι παροδική και δεν αξίζει τον κόπο να της δώσετε έκταση. Οι στόχοι σας σχετικά με την μελλοντική σας πορεία και εξέλιξη φαίνονται να καρποφορούν και αυτό τονίζει την αυτοπεποίθησή σας, λέμε όχι στην εσωστρέφεια καθώς δια της συναναστροφής μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα και να μας δίνετε η δυνατότητα να αποκομίσουμε πολλαπλάσια οφέλη.

Τοξότης: Πρωταγωνιστές της πανσελήνου, η οποία αποτελεί και έκλειψη σελήνης ταυτόχρονα. Δεν φέρνει απλώς στην επιφάνεια δικές σας επιθυμίες, δικά σας θέλω αλλά σας ωθεί στο να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα σχετικά με τα βαθύτερα συναισθήματά σας και σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας. Είστε αρκετά φορτισμένοι, συγκινησιακά φορτισμένοι και αυτό σας κάνει υποκειμενικούς και μεροληπτικούς μέσα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας αλλά και σχετικά με την ίδια την εικόνα που έχετε εσείς για τον ίδιο σας τον εαυτό. Έρχεστε σε επαφή με τις ρίζες σας, με τις καταβολές σας και συνειδητοποιείτε την δική σας καταγωγή, γίνεται ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα και οδηγείστε σε μία λύτρωση ή καλύτερα απελευθέρωση. Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε φιλικές είτε προσωπικές, μην ξεσπάτε στον/στη σύντροφό σας καθώς εκεί θα βρείτε μία αγκαλιά, ένα χάδι που θα απαλύνει το άγχος σας και τις αγωνίες σας. Η Αφροδίτη συμμετέχουσα ανάδρομη στην έκλειψη σας βάζει σε μία διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης σχέσεων και συνεργασιών αλλά και σε μία  διαδικασία κατανόησης των βαθύτερων συναισθημάτων και συναισθηματικών σας αναγκών. Όσοι από εσάς έχετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση προβαίνετε σε ένα ξεκαθάρισμα και σε μία συνειδητοποίηση, καλό είναι να οριστικοποιήσετε την απόφαση σας μετά από ένα εικοσαήμερο καθώς η κρίση σας είναι αρκετά θολή την τρέχουσα περίοδο. Επαγγελματικά άγχη και αγωνίες σας κρατάνε σε εγρήγορση και πραγματοποιείτε αγώνα δρόμου προκειμένου να κερδίσετε το στοίχημά σας σχετικά με την άνοδο, τις τιμές, την προαγωγή ή το κλείσιμο επαγγελματικών θεμάτων. Αποφύγετε να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με ανωτέρους καθώς φαίνεστε να συγκρούεστε τόσο με μία αρσενική φιγούρα όσο και με μία φιγούρα γένους θηλυκού. Μία σχέση φτάνει στο απροχώρητο και κλείνει οριστικά, σας έχει απογοητεύσει, σας έχει πικράνει αλλά εσείς αποχωρείτε όπως η «Έλλη Κοκκίνου» με το κεφάλι σας ψηλά. Περνάτε μέσα από μία φάση συναισθηματικής τροποποίησης και αλλάζετε συναισθηματικά, γίνεστε πιο ώριμοι, πιο σοφοί και αναζητάτε την φρεσκάδα και την ανανέωση, δεν δέχεστε τον περιορισμό, τη δέσμευση και την επιβολή. Μην βιαστείτε να ονομάσετε μία πρόσφατη γνωριμία «σχέση» καθώς ο κίνδυνος απογοήτευσης ή αναθεώρησης είναι υπαρκτός, ας ορθοδρομήσει η Αφροδίτη και αναλόγως πράττετε.

Αιγόκερως: Δεν είναι μόνο η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη που σας βάλλει αλλά και το γεγονός ότι σχηματίζεται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας επίπονο, κουραστικό, που έχει αυξημένες απαιτήσεις και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και οργάνωση. Η ψυχολογία σας κυμαίνεται σε σκοτσέζικο ντουζ και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα έχουν την τιμητική τους, διασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση, ανάπαυλα και φυσικά να τρέφεστε σωστά, να παίρνετε βιταμίνες και να έρχεστε σε επαφή με τη φύση ή το υγρό στοιχείο. Υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας κουράζουν, ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο πιθανώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς θα χρειαστεί να του/της συμπαρασταθείτε ψυχολογικά/ηθικά αλλά και πρακτικά αναλαμβάνοντας τις δικές του/της ευθύνες. Ένα πρόβλημα υγείας έρχεται στην επιφάνεια και αναζητάει επίλυση. Ειδήσεις από το εξωτερικό ή από συγγενικά σας πρόσωπα σας χαροποιούν ιδιαιτέρως και αποτελούν ένα κράτημα στις ημέρες της μάχης του «Δράμαλη». Σταδιακά, μέρα με τη μέρα φαίνεται πως το σύστημα αντίληψης σας, η κοσμοθεωρία σας και η γενικότερη φιλοσοφία σας αλλάζουν, αναδομείται ο παλιός μαύρος τρόπος σκέψης και υιοθετείται ένας πιο φωτεινός και ζωντανός.  Φυσικά το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού συγκλίνει και γκρεμίζει ουσιαστικά σχέσεις και συνεργασίες και πιο συγκεκριμένα σχέσεις και συνεργασίες με άτομα της οικογένειάς σας ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας, σταδιακά αλλάζει η οπτική σας και ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τη ζωή. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, με τους οικείους και με όσους συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσεως, φροντίστε την υγεία σας, τη ροπή σας στα ατυχήματα και να τρέφεστε σωστά κατά κανόνα. Εκκρεμότητες που άπτονται επαγγελματικών, οικογενειακών θεμάτων ή θεμάτων υγείας φαίνονται να διευθετούνται και κάποιοι κύκλοι ή καλύτερα κάποια κεφάλαια της ζωής σας κλείνουν.

Υδροχόος: Δεν είστε άμεσα βαλλόμενοι και μάλιστα κάποιοι εκ του εν λόγω ζωδίου θα δεχτείτε εύνοια και βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα ή από νέους φίλους που έχουν φτάσει στη ζωή σας. Ένας στόχος ή καλύτερα ένα όνειρο ζωής φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα και αυτό σας χαρίζει νότες ανανέωσης και φρεσκάδας. Η κοινωνικότητά και η εξωστρέφειά σας στα ύψη, εκμεταλλευτείτε της υπέροχης συγκυρίας, ρητορεύστε και δια του λόγου κερδίστε συμμαχίες και έναν επιπλέον κοινωνικό κύκλο. Ο έρωτας είναι δυναμικός, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και η καρδιά σας φλέγεται. Πολλοί εκ του ζωδίου ενδέχεται να συναντήσετε φίλους ή εραστές/ερωμένες από το παρελθόν σας, μία συζήτηση θα σας κάνει να καταλάβετε πως είχατε αδικήσει το εν λόγω πρόσωπο ή πρόσωπα. Η δημιουργικότητά σας αρκετά αυξημένη, είστε έντονα δραστήριοι και αυτό ξυπνάει μέσα σας το κρυμμένο μικρό παιδί. Ο Άρης από την Παρθένο εμπλεκόμενος με την έκλειψη φέρνει έκτακτα έξοδα και απώλειες αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό, αποφύγετε τις σπατάλες και περιορίστε την καταναλωτική σας μανία/διάθεση. Ένα θέμα κληρονομικό, φορολογικό, μία ρύθμιση σχετικά με κάρτες, δάνεια ή διατροφές φαίνεται να μην κυλάει, αλλά αυτό είναι κάτι παροδικό, εν συνεχεία η ρευστότητα και η αστάθεια σας κουνάν το μαντίλι. Ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας στα ύψη, ενόψει καλοκαιριού είναι ένα γεύμα ή καλύτερα ένα πρόγευμα του επόμενου διμήνου και πιο γενικά ενός εξαιρετικά δημιουργικού έτους, απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος.

Ιχθείς: Η έκλειψη σελήνης φέρνει αλλαγές, ένα κλίμα ρευστότητας, αστάθειας και αποσταθεροποίησης στον επαγγελματικό σας χώρο, στην οικογένειά σας αλλά γενικότερα οι σχέσεις σας είτε φιλικές είτε διαπροσωπικές φαίνονται να είναι αρκετά τεταμένες και εσείς υποκειμενικοί και εκνευρισμένοι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, της ευελιξία σας και αποφύγετε μετωπικές συγκρούσεις με ανωτέρους, υφισταμένους, προϊσταμένους, με μέλη της οικογένειάς σας αλλά και με τον/τη σύντροφό σας. Αναθεωρήσεις σχετικές με τις αξίες σας, με τις ρίζες σας, με τις καταβολές σας και μία ουσιαστικότερη επαφή με τα βάθη της καρδιάς σας και του ψυχισμού σας φέρνει αυτό το φεγγάρι. Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες αλλά και την πώληση ενός ακινήτου με όρους που σας ζημιώνουν, θα καταφέρετε στην πορεία να εξασφαλίσετε μία πιο ευνοϊκή ρύθμιση ή διαπραγμάτευση. Κάποιες σχέσεις φαίνεται να παίρνουν άσχημη τροπή, ο κύκλος τους κλείνει όπως τραγουδάει και η «Νατάσα Θεοδωρίδου». Υπερβάλλουσες υποχρεώσεις σας κρατάνε δέσμιους στον επαγγελματικό χώρο, ένας συνάδελφός σας ενδεχομένως να απουσιάζει και να έχετε επωμιστεί επιπρόσθετες υποχρεώσεις, ένα πρόβλημά του/της σας επηρεάζει άμεσα και ο φόρτος εργασίας σας έρχεται όπως ο κλήρος της τύχης, σας φορτίζει αλλά και σας καταξιώνει προετοιμάζοντας μία επικείμενη προαγωγή. Ένα άτομο της οικογένειάς σας και μάλιστα ο πατέρας σας αλλά δεν αποκλείεται και η μητέρα σας χρειάζεται τη συμπαράστασή σας, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς διχοτομείστε μεταξύ καριέρας και οικογένειας έτσι αυτό βγαίνει και ψυχοσωματικά μία κόπωση, γι’ αυτό να φροντίζετε για τις άμυνες της υγείας σας και το σύστημα ανοσοποίησής σας. Έξοδα στο μενού των ημερών δεν αποκλείονται αλλά και μία διαμάχη με ένα φιλικό σας πρόσωπο σας απογοητεύει, ρίξτε νερό στο κρασί σας καθώς είναι κάτι παροδικό. Οι έκλειψη φέρνει αλλαγές σε θέματα που άπτονται επαγγελματικά και οικογενειακά ενώ αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα εν λόγω θέματα, μέσα από τις συναισθηματικές φορτίσεις καταλήγετε αλώβητοι θριαμβευτές.

                                                 

                                                         

                                                       

2 σχόλια:

  1. Παρά το γεγονός ότι έχω ωροσκόπο Καρκίνο εστίασα στα του Λέοντος καθώς η 14ο μοίρα της έκλειψης αφορά τον άξονα 5-11 του γεννέθλιου χάρτη μου.
    Υπέροχα τα γράφεις αγαπητέ μου Κυριάκο, μόνο που τα "υπέροχα", δεν ξέρω γιατί, σε μένα δεν "κάθονται"... Το εμπλεκόμενο σημείο του γεννέθλιου χάρτη μου στην έκλειψη είναι η σύνοδος Ουρανού-Πλούτωνα στη 16η μοίρα της Παρθένου.
    Αλήθεια, τι ρολο μπορεί να παίξεις ένας Άρης Ηλιακού Τόξου στις 13:32 των Διδύμων;
    Να βάλω κάτι μάυρο από τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας! Καλά κάνατε και διαβάσατε και τον άξονα που εμπλέκεται , πολλές φορές ο ωροσκόπος μας μπορεί να είναι στο τέλος ενός ζωδίου και να έχει έκταση και στο επόμενο ζώδιο, λόγου χάρη ένας ωροσκόπος Καρκίνος στην 27 Καρκίνου να φτάνει μέχρι την 27 Λέοντα, επομένως δίνει πινελιές, καλό είναι να κοιτάμε τις προσωπικές μοίρες στο ωροσκόπιο, λόγου χάρη ... Ο Δίας από τους Διδύμους μπορεί να φεύγει από το ζώδιο ενός ωροσκόπου Ταύρου αλλά εφόσον έχει κάποιος ωροσκόπο έως την 10η Διδύμων βρίσκεται ακόμα στον οίκο του ωροσκόπου. Η διαφορά έγκειται στο ότι από επέκταση συναισθήματος ή ασφάλειας , τώρα επεκτείνει σε επίπεδο γνώσεων.
    Η σύνοδος Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο σας βάζει σε μία πορεία να προοδεύσετε , να καινοτομήσετε, να αλλάξετε ριζικά στην ζωή σας.
    Τώρα όσον αφορά τον Άρη σας ωθεί να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά χρειάζεται όλον τον Ιούνιο προσοχή σε ατυχήματα και παρορμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή