Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Νέα Σελήνη στους Διδύμους


Την Τρίτη 19/06/2012 και ώρα 18:03 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 28η μοίρα των Διδύμων. Ένα αποκλίνον τρίγωνο 5 μοιρών με τον Κρόνο στηρίζει την ενέργειά της και βοηθάει στο να σταθεροποιηθούν καταστάσεις και γεγονότα στη ζωή μας, στην καθημερινότητα μας και στη δράση μας. Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης σχηματίζεται στην 22η μοίρα του Σσκορπιού(οι εν λόγω μοίρες δείχνουν έντονο παρασκήνιο και αθέμτιτες καταστάσεις). Κυβερνήτες πλανήτες από άποψη ωροσκόπου ο Άρης και ο Πλούτωνας, ο μεν πρώτος από την 23η μοίρα της Παρθένου(έχει φύγει από την περιοχή αντισκιάς του) και ο Πλούτωνας ανάδρομος στην 8η μοίρα του Αιγόκερω μας χαρίζουν μία ευκαιρία αναγέννησης και δράσης. Ο Άρης είχε γυρίσει ανάδρομος στην Παρθένο στις 24/01/2012 βρισκόμενος στην 23η μοίρα, πλέον έχει φτάσει στην ίδια μοίρα και ετοιμάζεται να κινηθεί σε ένα κομμάτι καθαρό. Θέματα που τροποποιούνταν και διεργάζονταν την προηγούμενη περίοδο έρχονται να βρούνε δυναμική λύση. Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί ή η όποια μορφή κυβέρνησης σχηματιστεί θα έχει μία ιδιαίτερη και ιδιάζουσα θέση στην διεθνή πολιτική σκηνή και στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Η δράση της χαρακτηρίζεται καίρια σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής. Φυσικά ο Άρης από τον 10ο ηλιακό οίκο της νέας σελήνης  σχηματίζει αποκλίνον τετράγωνο 5 μοιρών με τα φώτα από τον 8ο οίκο και αυτό δείχνει πως οι κατέχοντες εξουσία θα έρθουν σε σύγκρουση για ζητήματα που άπτονται του δημοσίου χρέους. Η παρόρμηση, οι εντάσεις, η νευρικότητα είναι ορατές και φυσικά ο λαός είναι αγχωμένος και ταραγμένος. Ο Πλούτωνας σε θετική γωνία με το μεσουράνημα(το υψηλότερο σημείο της νέας σελήνης στο χάρτη) δείχνει πως η εικόνα της χώρας μας μπαίνει σε τροχιά αλλαγής, σε μία αναδιάρθρωση και αναμόρφωση, πλέον αποκτά δύναμη. Φυσικά ο Πλούτωνας από τον 2ο φυσικό οίκο της νέας σελήνης στους Διδύμους απαιτεί την πλήρη λιτότητα, οι έχοντες εξουσία και όσοι οδηγήθηκαν σε οικονομικές καταχρήσεις ή καταχρήσεις εξουσίας δικάζονται και τιμωρούνται. Κυβερνήτης της νέας σελήνης από άποψη ζωδίου είναι ο Ερμής, ο οποίος από τον 8ο φυσικό ηλιακό οίκο της νέας σελήνης κοντράρεται υπό γωνία τετραγώνου με τον Κρόνο από τον 11ο οίκο. Αυτό δείχνει την ύπαρξη χρεών, χρεών που έχουν οδηγήσει το Ελληνικό νου σε πλήρη κατάθλιψη ενώ παράλληλα τίθενται εμπόδια προς έναν σταθερό μακροπρόθεσμο οικονομικό-πολιτικό σχεδιασμό. Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως ο Ποσειδώνας σχηματίζει αντίθεση με το μεσουράνημα και αυτό δείχνει σκάνδαλα, τα οποία θα έρθουν στη φόρα και θα αναταράξουν το σκηνικό.

Η νέα σελήνη ως προς τον Χάρτη της Ελλάδας: Η νέα σελήνη στους Διδύμους σχηματίζεται στην 28η μοίρα του ζωδίου σε αποκλίνουσα σύνοδο με τη γενέθλια σελήνη του αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει πως τον πρώτο λόγο τον έχει ο λαός, σε θετική γωνία με τον Κρόνο από τον Ζυγό δείχνει πως παγιώνεται μία κατάσταση σε επίπεδο εργασιακό και συμβάσεων. Χαμηλοί μισθοί, αρκετή εργασία αλλά και σταθεροποίηση των συμβάσεων και του εργατικού μέλλοντος είναι στο μενού μιας συνέχειας, η οποία μακροπρόθεσμα φαίνεται να αναμορφώνει και να αλλάζει την ψυχοσύνθεση του ελληνικού λαού. Ο Ερμής κινούμενος στον 3ο φυσικό ηλιακό οίκο της Ελλάδας συγκρούεται με τον Κρόνο από τον Ζυγό και αυτό δείχνει πως οι σχέσεις της Ελλάδας με τις γειτονικές χώρες είναι τεταμένες συν του ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούν σκληρή "γλώσσα" σχετικά με τα δρώμενα στη χώρα μας. Θετικό της νέας σελήνης στους Διδύμους;  Ο Δίας βρίσκεται πάνω στον ωροσκόπο της και η αφροδίτη ανάδρομη στον 1ο φυσικό ηλιακό οίκο. Όλα αυτά συνδράμουν στην αλλαγή της εικόνας της Ελλάδας, κάποιες χώρες αλλάζουν γνώμη για την χώρα μας και μέρα με τη μέρα η Ελλάδα θα διαμορφώνει νέες συμμαχίες. Κάποια κράτη θα θελήσουν να στηρίξουν το κράτος μας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα  η ψυχολογία του Ελληνικού λαού να καλυτερεύσει. Φυσικά, ο Δίας μέσα στους επόμενους μήνες θα στηρίξει τον ήλιο της χώρας μας, το κράτος μας συνεπώς η Ελλάδα δεν είναι μετέωρη αλλά έχει ασπίδα προστασίας. Όλα συνηγορούν υπέρ ενός γεγονότος το οποίο βελτιώνει την εικόνα της χώρας μας στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ας ελπίσουμε πως στο Euro 2012 οι Έλληνες διεθνείς θα ανατρέψουν το κλίμα όπως έπραξαν και πως θα διεκδικήσουν στιγμές χαράς για το έθνος μας, ας ελπίσουμε και στο κύπελλο.

Κριός: Σχέσεις είναι σταθεροποιητικές, η επικοινωνία βελτιώνεται και ωφελείστε δια του λόγου καθώς σας χρήζει με σοφία. Μετακινήσεις, ταξίδια στο μενού των ημερών, εύρεση εργασίας σε περιοχή εκτός της μόνιμης κατοικίας σας. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται σημαντικά ενώ έχετε την κραυγαλέα υποστήριξη τους. Οι νεότεροι σε ηλικία επιτυχία σε σπουδές, κοινωνικότητα και δικτύωση, ημέρες έντονου socializnig και ο λόγος σας χαρίζει πόντους. Εκφραστείτε, επικοινωνήστε, ταξιδέψτε, διεύρυνση οριζόντων και αισιοδοξία .

Ταύρος: Εύνοια στα εισοδήματα φέρνει η νέα σελήνη, μπορείτε να βρείτε μία νέα πηγή εισοδήματος που θα ενισχύσει τον εν λόγω τομέα. Νιώθετε περισσότερη ασφάλεια, πιο σταθερά βαδίζετε στις σχέσεις σας και το αίσθημα ανασφάλειας σταδιακά αποτελεί παρελθόν καθώς η μονιμότητα φλερτάρει με τον αστερισμό σας. Αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε κάποιες σταθερές στη ζωή σας και όλο σας το σύστημα αξιών. Ευνοϊκά βαδίζει ο τομέας της εργασίας, έχετε ευκαιρίες για εύρεση δουλειάς, που θα σας χαρίσει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση αλλά και εισοδηματική ανάκαμψη. Θετική τροπή και στην υγείας σας. Οι δεσμευμένοι θέλετε να επισημοποιήσετε περαιτέρω την υπάρχουσα σχέση ενώ οι ελεύθεροι επιθυμείτε να αράξετε σε ένα λιμάνι.


Δίδυμοι: Μοναδική νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο καθώς ανοίγει όλους τους ορίζοντες σας, προς πάσα κατεύθυνση και σας δίνει μία γεύση για μία από τις καλύτερες χρονιές των τελευταίων ετών. Επαγγελματικές ευκαιρίες σας χαρίζουν δύναμη, κοινωνική καταξίωση, ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας και πολλοί αποφασίζετε να σταθεροποιήσετε την μόνιμη σας σχέση ενώ άλλοι αποφασίζετε για συμβίωση ή επισημοποίηση. Διασκέδαση, έρωτας, φλερτ, η χαρά της ζωής προσωποποιημένη στο ζώδιό σας. Δημιουργικότητα,, κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, δικτύωση, έμφυτος δυναμισμός, οικονομικές ευκαιρίες. Απόκτηση απογόνων για όσους και όσες ενδιαφέρονται, θετικές ειδήσεις από τα παιδιά . Το σύμπαν σας δίνει τη σκυτάλη, φορέστε το φωτοστέφανο και λάψτε !!!

Καρκίνος: Η νέα σελήνη σας χαρίζει διαύγεια και καθαρίζει το κάρμα σας από βάρη, ψυχολογικές πιέσεις και άγχη. Σταδιακά και μέρα με τη μέρα γεμίζετε περισσότερη αισιοδοξία να και βαδίζετε σε εσωστρεφές ταμπλό. Μπορείτε να γεμίσετε τον εαυτό σας με διαίσθηση, να επιτύχετε σε επίπεδο επαγγελματικό εφόσον εργαστείτε κάπως παρασκηνιακά και έχοντας κοντά σας μόνο όσους εμπιστεύεστε αληθινά. Μπορείτε να βελτιώσετε τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος, να ακολουθήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, κοντά στα μεσογειακά πρότυπα. Ενασχόληση με την προσφορά, την ανιδιοτελή προσφορά και την παροχή υπηρεσιών χωρίς οφέλη αποδίδει και σας χαρίζει κύρος. Ένα παρασκήνιο δημιουργείται υπέρ σας, κάποιοι στον εργασιακό τομέα σκέφτονται σχετικά με την προαγωγή σας. Πολλοί θα απολαύσετε μία επιτυχία στον τομέα της οικογένειας, μην απομακρύνεστε από τους οικείους όσο και αν νιώθετε πιεσμένοι καθώς εκεί θα βρείτε καταφύγιο. Ιδιωτικότητα και εργασία σε πιο προσωπικό επίπεδο. Αλλαγή ψυχοσύνθεσης και ενδυνάμωση .

Λέων: Εύνοια μέσα από συλλογικούς χώρους και ομαδική ένταξη. Τα κέρδη σας, τα οφέλη σας πολλαπλασιάζονται εφόσον αναμιγνύεστε σε συλλογικές δραστηριότητες και εργάζεστε όχι ατομικά. Υλοποίηση στόχων και σχεδίων, είστε σε μία ιδιαίτερα εξωστρεφή περίοδο και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο,, τις φιλίες σας. Φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί για εσάς και σας χαρίζουν ανανέωση αυτοπεποίθησης. Κέρδη και εύνοια δια του λόγου, έχετε αναμιγνύεστε, γνώση, εμπειρία και αυτό σας κάνει σοφούς ρήτορες, γοητεύει ο λόγος σας και κερδίζετε σε εργασιακό-επαγγελματικό επίπεδο. Σταθεροποίηση σχέσεων με στενούς συγγενείς ή με τα αδέλφια σας, περνάνε οι σχέσεις μέσα από ένα πιο ώριμο στάδιο. Επιτυχία στους νεότερους σχετικά με τον εκπαιδευτικό τομέα, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων και αισιοδοξία σας συντροφεύουν. Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι ή μέσα σε συλλογικούς χώρους. Αλλάζετε νοοτροπία, ξεπερνάτε ταμπού και εκσυγχρονίζεστε. Οι φίλοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, νέοι φίλοι εισβάλλουν στη ζωή σας και σας χαρίζουν κέρδη ηθικά αλλά και πρακτικά.

Παρθένος: Μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνουν κέρδη οικονομικά. Νέες εργασιακές-πελατειακές σχέσεις, νέος κύκλος και φρέσκες ιδέες έρχονται να τονώσουν τον τομέα της καριέρας και να σας προσφέρουν ηθική αλλά και οικονομική ικανοποίηση. Εύνοια δέχεστε από ανωτέρους ή μία προαγωγή είναι στο κατώφλι. Κοινωνική εδραίωση και καταξίωση αναδεικνύουν την εικόνα σας, είστε υπολογίσιμη δύναμη. Χτίζετε ένα πιο λιτό και ρεαλιστικό σύστημα αξιών, το ενισχύεται με την σοφία σας αλλά και η αυτοπεποίθηση ανακάμπτει σταδιακά. Φυσικά έχετε οικονομικές επιτυχίες ή μία δεύτερη πηγή εισοδήματος(συμπληρωματική) παγιώνεται και αυτό σας ενθαρρύνει συναισθηματικά.

Ζυγός: Νέες ιδέες, πιο καινοτόμες και εφευρετικές σας αβαντάρουν σε επίπεδο εργασιακό αλλά και οικονομικό. Η αισιοδοξία, η ενέργεια, η καλή διάθεση φλερτάρουν με το ζώδιο σας και αυτό φέρνει αλλαγή ψυχοσύνθεσης εν καιρώ πολιορκίας. Εύνοια δέχεστε από υποθέσεις νομικές ή νομικές εκκρεμότητες, οι οποίες ρυθμίζονται ευμενώς. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για εύρεση εργασίας είτε για αναψυχή αποδεικνύεται σανίδα σωτηρίας και σας φέρνει εργασιακές ευκαιρίες και συνάμα οικονομικές. Η γνώση διευρύνεται, πιο καινοτόμοι, πιο δεκτικοί στο νέο, πιο ανεξάρτητοι και περισσότερο περιπετειώδεις διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι σπουδαστές έχετε ευκαιρίες στον τομέα της εκπαίδευσης. Σταθεροποίηση σχεδίων, σταθεροποίηση στις σχέσεις. Μία επισημοποίηση για πολλούς στο μενού ενώ όσοι είχατε συμβιβαστεί σε μία φθαρμένη σχέση βρίσκετε το σθένος να πείτε το αντίο και να ανανεώσετε τη ζωή σας. Αλλαγή τρόπου σκέψης. Μετοίκηση ή μετανάστευση!

Σκορπιός: Χρήματα και αισθήματα σε ανοδική πορεία, σε πορεία ανάκαμψης. εύνοια δέχεται ο τομέας των οικονομικών σας και δει εκείνων που σχετίζονται με δάνεια, εφορίες, πληρωμές, διατροφές και κληρονομιές όπου μπορείτε να διεκδικήσετε επωφελείς διακανονισμούς που θα σιγοντάρουν την τσέπη σας. Η εσωτερική διαύγεια και η ορατότητα στο ζενίθ σας οδηγούν σε σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις που φέρνουν ηθική και υλική ικανοποίηση. Μπορείτε να βρείτε την προέλευση μιας ασθένειας και να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας με επιτυχία. Αλλαγή της ψυχοσύνθεσης και αυτοπεποίθηση σε ανοδική τροχιά. Θέλετε πιο προσωπική επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σας και την εξασφαλίζεται. Δεν αρκείστε στην επιφάνεια αλλά απαιτείτε την ψυχική ένωση-ταύτιση. Ιδιαίτερα ερωτική περίοδος, έντονα πάθη, βαθύς ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα.

Τοξότης: Μοναδική η νέα σελήνη για το δικό σας ζώδιο καθώς σας φέρνει στο προσκήνιο, εσείς και οι απέναντι, εσείς και οι άλλοι, εσείς και ο κοινωνικός σας περίγυρος. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται ως ούριος άνεμος και σας λυτρώνουν, σας ανανεώνουν. Αναγνώριση κόπων, αξιών και μιας επίπονης προσπάθειας για επιτυχία και κοινωνική άνοδο είναι στο μενού των ημερών. Η δύναμη σας είναι αξιολογότατη και εκτιμάστε μέσα σε συλλογικές ομάδες, σε συλλογικές δραστηριότητες ή από τους ομοϊδεάτες σας. Φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν με σθένος, νέοι έρχονται στη ζωή σας και αυτό σας ανανεώνει. Στόχοι σας, όνειρά σας φαίνονται πλέον υλοποιήσιμα και αποτελούν γεγονός. Ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται μέσα σε συλλογικές ομάδες ή να προκύψει μέσα από μία παρέα, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Πολλοί επισημοποιείτε μία ήδη υπάρχουσα σχέση, είστε σίγουροι για την αξία της και την ποιότητά της ενώ άλλοι αποδεσμεύεστε από μία φθαρμένη που δεν είχε προοπτικές υποδεχόμενοι νέες εμπειρίες. Αν μη τι άλλο είστε θελκτικοί και μαγνητίζετε, εκπέμπετε ζεστασιά και είστε γόνιμοι. Ανανεωθείτε, κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Αιγόκερως: Εύνοια σε ζητήματα εργασιακά, είστε από τους πλέον τυχερούς και μπορείτε να βρείτε εργασία οι εκτός εργατικού δυναμικού ενώ όσοι εργάζεστε μην πείτε όχι σε μία νέα,δεύτερη(συμπληρωματική εργασία) καθώς αυτό θα ενισχύσει την εισοδηματική σας δυναμικότητα και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Η υγεία σας βαδίζει σε θετικά επίπεδα και οι ειδήσεις είναι άκρως ενθαρρυντικές, σε μία περίοδο όπου βάλλεστε από Πλούτωνες/Κρόνους και Ουρανούς η νέα σελήνη έρχεται να σας χαρίζει αναζωογόνηση και τόνωση σωματική αλλά και διανοητική. Η καθημερινότητα σας αποκτά μία ροή γλυκιά και φυσικά μέσα από την εργασία(που μόνο εσείς) την κουμαντάρετε με τέτοια μαεστρία ανεβένετε κλίμακα στην ιεραρχία, η εικόνα σας παγιώνεται και το κύρος σας ανακτά δυνάμεις, ανακάμπτει. Εύνοια δέχεστε από ανωτέρους και προϊσταμένους, εργαστείτε με σύνεση και μεθοδικότητα και βελτιώστε έμμεσα τα οικονομικά σας αλλά και την αυτοπεποίθηση σας.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη έχει και χρώμα Υδροχόου φυσικά καθώς σχηματίζεται στον τομέα της δημιουργίας και αυτό ξεσηκώνει τα ταλέντα σας ώστε να επιτύχετε προς πάσα κατεύθυνση και ειδικότερα προς επιχειρήσεις και σε αναμείξεις που άπτονται των εργασιακών. Η δημιουργικότητά σας στα ύψη, η αισιοδοξία πλέον σας χτυπάει την πόρτα και είστε έτοιμοι να απολαύσετε δροσερό νερό στο βωμό της λύτρωσης. Ο έρωτας είναι δυναμικός, όχι στατικός, το φλερτ, η καλή διάθεση, οι περιπετειούλες είναι στο μενού των ημερών. Οι γονείς έχετε θετικά και χαρούμενα νέα από τα παιδιά σας ενώ όσοι επιθυμείτε την απόκτηση ενός απογόνου τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ο πελαργός είναι προ των πυλών. Αναγγενάστε μέσα από ταλαιπωρίες, βρίσκεται την αληθινή σας φύση, την φύση του επαναστάτη. Αισιοδοξία, κοινωνικότητα, δικτύωση και ταξίδια είτε αληθινά είτε φανταστικά στο μενού των ημερών. Επιτυχία σε νομικές υποθέσεις αλλά και στήριξη οικονομική μέσα από αυτές. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε σπουδές και κλείσιμο κύκλων επιτυχώς. Πολλοί θα ενδιαφερθείτε για σεμινάρια επιμόρφωσης και θα καθίσετε πάλι στα έδρανα. διεύρυνση πνευματικών οριζόντων και εργασιακές ευκαιρίες εκτός συνόρων.

Ιχθείς: Μία μετακίνηση ή καλύτερα μία μετακόμιση σε έναν προορισμό πιο κοντά στα δικά σας γούστα φέρνει η νέα σελήνη. Ανακαίνιση χώρου και ένα αίσθημα ασφάλειας διεγείρεται. Οι σχέσεις σας με τους οικείους αλλά και με όσους εσείς θεωρείτε οικογένειά σας βελτιώνονται και εκεί βρίσκετε σανίδα προστασίας. Αγοραπωλησίες σχετικές με ακίνητα είναι ιδιαίτερα επωφελείς και αυτό φέρνει ανάκαμψη στα εισοδήματά σας. ένα νέο μέλος έρχεται στην οικογένειά σας. Πολλοί θα θελήσετε να προβείτε σε μία συμβίωση ή μία επισημοποίηση. Επιθυμείτε πλέον την πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον/τη σύντροφο σας, την εις βάθος και εφόσον αυτό δεν είναι κατακτήσιμο προβαίνετε σε μία αποδέσμευση ή σε έναν χωρισμό. Εύνοια δέχεστε και από τον οικονομικό τομέα και από ευνοϊκές ρυθμίσεις σχετικές με κληρονομιές, δάνεια, εφορίες ή διατροφές. Όροι ευμενείς σας στηρίζουν ενώ πολλοί θα έχετε θετικά νέα από τον οικονομικό τομέα του/της συντρόφου σας. Φυσικά είστε ερωτικοί, αισθησιακοί και εκπέμπετε μία σαγήνη σε συνδυασμό με μία σοφία. Η σταθερότητα γίνεται μία από τις βασικές σας αναζητήσεις και πλέον την αναζητάτε μέσα σε σχέσεις αλλά και σε συνεργασίες. Το φεγγάρι σας χαρίζει επιχειρηματική ικανότητα και μία ευκαιρία για ανάκαμψη αισθήματος ασφάλειας αλλά και οικονομικών.

                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου