Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ζώδια Σαββατοκύριακου (28-29 Ιουλίου)

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου δεν είναι ποτέ εύκολη καθώς φέρνει εκνευρισμό, αφηρημάδα, πολλές σκέψεις ή διανοητική εξουθένωση. Τώρα που είναι ανάδρομος μάλιστα η επιρροή του είναι ακόμα πιο δυνατή και εντείνει όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά.Ιδανική περίοδος για να αναθεωρήσουμε τις ιδέες μας, για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας αλλά και με τους δικούς μας ανθρώπους. Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η σελήνη διατρέχει το ζώδιο του Τοξότη και η διάθεση μας είναι αρκετά αισιόδοξη, είμαστε χαρούμενοι και μπορούμε να οργανώσουμε μία απόδραση κατά την οποία θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Σε θετική γωνία με τον Ουρανό, τον Ήλιο αλλά και τον Ερμή προσδίδει στις ημέρες κέφι, συναισθηματική ανανέωση, αισιοδοξία, καλή ενέργεια, ευδιαθεσία ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε. Εξαιρετικό το διήμερο για Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες αλλά και για Λέοντες-Υδροχόους. Πιο αναλυτικά:

Κριός: Η σελήνη από τον φιλικό Τοξότη δίνει την ευκαιρία για ένα ξένοιαστο σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου μπορείτε να ταξιδέψετε αλλά και να περάσετε όμορφα με φίλους ή με συγγενείς. Ευχάριστες στιγμές επιφυλάσσει το weekend και με τον ή τη σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας γι' αυτό καλό είναι να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και να είστε πιο στωικοί. Επωφεληθείτε και ξεκουράστε νου και σώματι.

Ταύρος: Ιδιαίτερα παθιασμένους σας βρίσκει το εν λόγω Σαββατοκύριακο, αποφύγετε ζήλιες, κτητικότητες και την εμπλοκή σας σε ίντριγκες, διοχετεύστε τον ερωτισμό σας με τρόπο θετικό και γλυκό ώστε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας. Τα έξοδα δεν λείπουν, φροντίστε να αποφύγετε τις υπερβάλλουσες δαπάνες. Ευχάριστες οι επαφές με τους οικείους ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας.

Δίδυμοι: Ιδιαίτερα κοινωνικό το εν λόγω Σαββατοκύριακο, χαρούμενο, εξωστρεφές ενώ η κοινωνικότητα σας βρίσκεται στα ύψη και αυτό σας βοηθάει να απολαύσετε ευχάριστες επαφές δίπλα στους άλλους. Τα θέλω σας, οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο αλλά και εκείνες του ή της συντρόφου σας εξίσου. Ένα ταξίδι, μία μίνι απόδραση στο μενού και φυσικά αυτό αποτελεί πηγή ζωής. Χαρά, διασκέδαση, αισιοδοξία και αναγέννηση σας αβαντάρουν δεόντως. Συναισθηματική ζωή αλλά και ολόκληρη η προσωπικότητά σας σε αναδόμηση.

Καρκίνος: Λίγο πριν ανατείλει ο Ήλιος βρίσκεστε φίλοι μου Καρκίνοι καθώς σε μερικές ημέρες υποδέχεστε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Υποχρεώσεις ρουτίνας, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων στο μενού του Σαββατοκύριακου. Ο ελεύθερος χρόνος σας περιορισμένος, φροντίστε όταν τον βρείτε να ξεκουραστείτε. Ο ύπνος σας ανατροφοδοτεί και σας παρέχει δύναμη. Υπομονή!Τα έξοδα, τα υπερβάλλοντα έξοδα δεν λείπουν, γι' αυτό συνετά στον οικονομικό τομέα, αποφύγετε τις ανασφάλειες σας.

Λέων: Ερωτικό, διασκεδαστικό και υπέροχο το εν λόγω Σαββατοκύριακο φίλοι μου Λέοντες. Ήλιος-Ερμής στο ζώδιο σας δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ενώ παράλληλα τονώνουν την αυτοπεποίθηση σας. Ευχάριστες στιγμές με τον ή την σύντροφό σας και τα παιδιά σας επιφυλάσσει η σελήνη από τον φλογερό Τοξότη. Ευχάριστες στιγμές μπορείτε να βιώσετε κοντά στους φίλους σας ακόμη.Enjoy !!!

Παρθένος: Οικογένεια ή συνεργάτες το μότο του εν λόγω Σαββατοκύριακου. Η σελήνη από τον Τοξότη τονίζει την ανάγκη σας για ενδοσκόπηση, βουτιά στις ρίζες σας ενώ παράλληλα σας φέρνει κοντά στην οικογένειά σας ή σε εκείνους που θεωρείτε οικογένεια σας. Δεν αποκλείονται οι επαφές με συνεργάτες ή με άτομα του επαγγελματικού χώρου. Νευρικότητα και κυκλοθυμία σας αποσυντονίζουν, διασφαλίστε ώρα για ύπνο και προσωπική ξεκούραση.

Ζυγός: Ένα ταξίδι με φίλους φαίνεται ιδανικό για αυτό το Σαββατοκύριακο και σας χαρίζει αισιοδοξία και καλή διάθεση. Οργανώστε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό με φίλους, με στενούς συγγενείς ή με τα αδέλφια σας. Κοινωνικότητα, δικτύωση και δημόσιες σχέσεις υπερτονισμένες για ένα διήμερο. Απολαύστε τη γενναιοδωρία του σύμπαντος και αποδράστε από τις υποχρεώσεις που σας πιέζουν, διήμερο είναι, το χρειάζεστε.

Σκορπιός: Ο ερωτισμός και το πάθος δεν λείπουν απλά έχετε στο νου σας ζητήματα που άπτονται των επαγγελματικών. Αποφύγετε την ένταση με έναν συνεργάτη σας καθώς και τα υπερβάλλοντα έξοδα μιας και τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως δαπανάτε αρκετά για την ικανοποίηση των βαθύτερων σας επιθυμιών.

Τοξότης: Πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου!!! Εδώ και πολύ καιρό αποτελείτε το σκάνδαλο και αυτό σας κολακεύει δεόντως. Η σελήνη στο δικό σας ζώδιο τονίζει τις δικές σας ανάγκες, τις δικές σας επιθυμίες. Επιτέλους το εγώ σε πρώτο πλάνο. Ευχάριστες στιγμές επιφυλάσσουν οι διακοπές με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τους φίλους σας. Αισιόδοξοι, χαρούμενοι, κεφάτοι και περιπετειώδεις γεμίζετε τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως: Εσωστρεφής αρκετά η διάθεση σας το εν λόγω Σαββατοκύριακο, με εσάς να αναπολείτε και να ονειρεύεστε. Ευχάριστες στιγμές μπορείτε να εξασφαλίσετε με τον ή τη σύντροφό σας γι' αυτό μην οδηγείστε σε ρήξεις ή στην αποστασιοποίηση., αναθεωρήστε πράγματα στη σχέση σας και εξασφαλίστε στιγμές ξεκούρασης. Αφήστε ένα διήμερο τις υποχρεώσεις σας εφόσον μπορείτε και αποδράστε σε ένα μέρος ήσυχο, κοντά στη φύση και στο υδάτινο στοιχείο.

Υδροχόος: Η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία πάνε χέρι χέρι με το ζώδιο σας. Ευχάριστες στιγμές μπορείτε να εξασφαλίσετε με τους φίλους σας αλλά και με τον ή την σύντροφό σας ή τα παιδιά σας. Είστε η χαρά της ζωής και το γέλιο σας συντροφεύει το εν λόγο Σαββατοκύριακο. Απολαύστε την γενναιοδωρία του σύμπαντος, χαρείτε και ρίξτε τα βέλη σας δεξιά και αριστερά, η γοητεία σας και η παρρησία σας στα ύψη.

Ιχθείς: Οικογένεια ή καριέρα το ερώτημα του Σαββατοκύριακου. Είναι κάπως κουραστικό, οι υποχρεώσεις και η γεμάτη καθημερινότητα σας έχουν κουράσει και σας εξωθούν στη γκρίνια. Μην γκρινιάζετε όμως αγαπητά ψαράκια καθώς κάτι καλό προετοιμάζεται στα αστρολογικά δρώμενα και έρχεται να σας σιγοντάρει. Βελτιώστε την υγεία σας και ασχοληθείτε με το σώμα σας,μην βάζετε στην απομόνωση την ευρωστία σας και την υγεία σας. Διασφαλίστε χρόνο για προσωπική ξεκούραση, υπομονή, ο Αύγουστος έρχεται!!!

                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου