Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ήλιος στον Λέοντα / Η επιστροφή του Βασιλιά


Την Κυριακή 22 Ιουλίου ο Ήλιος κάνει το μεγάλο come back, επιστρέφει στο ζώδιο της κυριαρχίας του, εκεί που βασιλεύει και έρχεται να εγκαινιάσει την γενεθλιακή χρονιά των Λεόντων, του ζωδίου που αντιστοιχεί στην καρδιά του καλοκαιριού. Κόβει την κορδέλα και εγκαινιάζει μία περίοδο που στατιστικά στην Ελλάδα συνδέεται με τη χαρά, τη διασκέδαση, τον έρωτα, τις διακοπές, τον έρωτα αλλά και το φλερτ. Ο ενθουσιασμός, η περηφάνια και το αυτοκρατορικό ταπεραμέντο στη ζωή μας επιστρέφουν, η λάμψη, η πολυτέλεια και η εξωστρέφεια μας βοηθάνε να έρθουμε πιο κοντά με τους γύρω μας και να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, ευκαιρία λοιπόν για όλα αυτά που περιορίζουμε στη διάρκεια της  χρονιάς, τα θέλω μας έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και οι αισθήσεις μας ταξιδεύουν σε χρυσαφένιες  παραλίες, δίπλα στο κύμα. Οι «Αστρολογικές Αλχημείες» σας εύχονται καλό καλοκαίρι.


Κριός: Ο έρωτας είναι στο μενού της διάρκειας που ο Ήλιος διελαύνει τον Λέοντα, χαρά, διασκέδαση, δημιουργία στα ύψη. Σε μία περίοδο αρκετά κουραστική, έντονη και επίπονη έρχεται ο Ήλιος να σας στεφανώσει με το φως του και την ζεστασιά του. Ο πάγος λιώνει και η καρδιά σας αναζητάει την περιπέτεια, τον έρωτα, τη χαρά της ζωής και την δημιουργία. Οι γονείς έχετε την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας ενώ όσοι ενδιαφέρεστε για την απόκτηση ενός απογόνου αποτελεί ιδανικό γεγονός η διέλευση του Ήλιου από τον Λέοντα. Η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα στα ύψη και εσείς βγάζετε το κρυμμένο παιδί που «κρύβετε» μέσα σας. Ερωτικές περιπέτειες για τους αδέσμευτους, στιγμές ανανέωσης με τον/τη σύντροφό σας οι δεσμευμένοι.

Ταύρος: Ο Ήλιος από τον Λέοντα σας κάνει να αναζητάτε την ασφάλεια, την σταθερότητα και τη σίγουρη οδό πλεύσης στη ζωή σας. Η διάθεση σας νοσταλγική, στοχαστική και επιθυμείτε τη συντροφιά των οικείων σας ή των πολύ δικών σας ανθρώπων. Η χαρά της ζωής για αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην οικογένειά σας, στην φωλιά σας ή με όσους εσείς θεωρείτε οικογένειά σας. Πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο ή με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ευκαιρία για αναπόληση, ενδοσκόπηση ώστε να έρθετε πιο κοντά στις ρίζες σας και στην προέλευση σας.

Δίδυμοι: Η χαρά της ζωής, εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, επαφές και δημόσιες σχέσεις στα ύψη, η πηγή από την οποία αντλείτε δύναμη και ενέργεια τονίζεται σαφώς. Οργάνωση ταξιδιών σε κοντινούς προορισμούς, παρέα με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας απογειώνουν. Ο έρωτας, η τύχη, η αισιοδοξία και η αναγέννηση στηρίζει δημιουργικά όλη την προσωπικότητά σας. Ιδανικές ημέρες για να ταξιδέψετε κυριολεκτικά και μεταφορικά, πιο δημοφιλείς, πιο γοητευτικοί, με περισσότερη παρρησία λόγου διεκδικείτε κομμάτι από την καρδιά του κοινωνικού σας περίγυρου.

Καρκίνος: Μεταβατικό στάδιο αυτό της διέλευσης του Ήλιου από τον Λέοντα, εστιάζετε περισσότερο στον οικονομικό τομέα, έσοδα-έξοδα στο ισολογιστικό πρόγραμμα της εν λόγω διέλευσης, ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε και την Αφροδίτη, ο έρωτας σταδιακά έρχεται να σιγοβράσει και να σας εξαϋλώσει. Στη ζωή σας πλέον αναζητάτε την σταθερότητα, την ασφάλεια και αυτές φαίνονται να αναζητάνε εσάς. Το σύστημα αξιών σας και οι σταθερές σας αποκτούν φως και αναγεννόνται. Στο πλάνο των ημερών οικονομικές διεκδικήσεις οφειλόμενων ποσών και εύρεση εναλλακτικών οι οποίες δίνουν τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Μέρα με τη μέρα ανακτάτε αυτοπεποίθηση σε μία περίοδο που υποφέρετε αρκετά.

Λέων: Χρόνια πολλά αγαπημένοι μας Λέοντες!!! Ο Ήλιος φοράει το στέμμα του στο βασίλειο του, εσείς φοράτε τα γιορτινά σας, οι προβολείς στραμμένοι επάνω σας και η ζωή σταδιακά έρχεται να σας κάνει να αισιοδοξήσετε, να ελπίζετε, να γίνετε πιο θετικοί και να διώξετε το γκρίζο από τη ζωή σας. Φίλοι φαίνονται να είναι κοντά σας και εσείς έχετε τη διάθεση να βρεθείτε μαζί τους. Ο έρωτας σας συντροφεύει, οι δεσμευμένοι απολαύστε την ευγενή χορηγία του/της συντρόφου σας ενώ οι αδέσμευτοι διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει, τον έρωτα. Χαρά, διασκέδαση, επέκταση και διόγκωση. Σχεδιάστε με στρατηγική για επέκταση προς πάσα κατεύθυνση.

Παρθένος: Περίοδος ενδοσκόπησης, λίγο πριν τα γενέθλια σας κοιτάτε στο παρελθόν και βλέπετε πως οι εντάσεις, οι ψυχολογικές πιέσεις αποτελούν Simple Past. Αναζητάτε την ηρεμία, την επαφή με τη θάλασσα, τη φύση με λίγους και εκλεκτούς ανθρώπους ή ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό, κλείνετε κεφάλαια μιας αρκετά έντονης και κουραστικής χρονιάς, η οποία σας έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

Ζυγός: Η κοινωνικότητά σας, η εξωστρέφεια και η επαφή με τον κοινωνικό περίγυρο δεν σας αφήνουν να πτοηθείτε και να καταποντιστείτε. Σε μία περίοδο έντονης κινητικότητα στη ζωή σας και υποχρεώσεων έρχεται ο Ήλιος να φωτίσει το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τους φίλους, οι οποίοι φαίνονται δυναμικοί στη ζωή σας και εσείς επιθυμείτε την επαφή μαζί τους. Η αισιοδοξία δεν λείπει, η χαρά, η αναγέννηση και η ανατροπή έρχονται λυτρωτικά στη ζωή σας. Ένας στόχος ολοκληρώνεται, γονιμοποιείται και αυτό σας δίνει χαρά. Οργανώστε διακοπές με φίλους, σε παρεϊστικο στυλ.

Σκορπιός: Μέσα στην περίοδο των διακοπών εσείς φαίνεται να καταστρώνεται σχέδια επαγγελματικά και ο επαγγελματικός τομέας είναι απαιτητικός αλλά σας στεφανώνει πρωταγωνιστές και δίνει πόντους φήμης και αυτοπεποίθησης. Η λάμψη σας, η απήχηση στο κοινωνικό σύνολο είναι κραυγαλέα και πομπώδης σε μία περίοδο που έρχεστε σε επαφή με τις πιο μύχιες πτυχές του εαυτού σας, τα πάθη φουντώνου και εσείς βράζετε στο αίμα σας. Σχέσεις με συναδέλφους είναι ευνοϊκώς τονισμένες ενώ και μία προαγωγή έρχεται σας αεράκι ανανέωσης.

Τοξότης: Ο Ήλιος στον φιλικό Λέοντα φωτίζει την προσωπικότητά σας, το χαμόγελο σας και την αισιοδοξία σας. Το ταξίδι κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά επιστρέφει στη ζωή σας ενώ στο μενού της παραμονής του στον Λέοντα υπάρχουν ευκαιρίες να ταξιδέψετε είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Οι σχέσεις σας μοιάζουν με λούνα πάρκ και εσείς είστε στο επίκεντρο της διεκδίκησης, η πέτρα του σκανδάλου. Στον έρωτα υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις, το αίμα σας βράζει και το στοιχείο του κεραυνοβόλου σας αβαντάρει δεόντως. Απολαύστε στιγμές με τον/τη σύντροφο σας οι δεσμευμένοι που θα μείνουν αξέχαστες ενώ οι αδέσμευτοι τα βέλη σας στη φαρέτρα και εντοπίστε τον στόχο σας, ο οποίος ενέχει το στοιχείο του μοιραίου και της καρμικότητας.

Αιγόκερως: Ο Ήλιος εισέρχεται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά, τα φορολογικά, τα κληρονομικά, τη εφορία, τις τράπεζες και εσείς τρέχετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας προκειμένου να απολαύσετε στιγμές με τον/τη σύντροφό σας ή με την παρέα σας στήνετε ενέδρες για να απολαύσετε το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σας. Ένα αίσθημα πάθους φουντώνει και σας συμπαρασύρει σε μονοπάτια που δεν έχετε ζήσει ποτέ, αποφύγετε να εμπλακείτε σε ερωτικές περιπέτειες με συνεργάτες σας ή με ένα/μία ανώτερο/η σας καθώς αυτό το σενάριο είναι αρκετά πιθανό. Αίσθημα κτητικότητας, ιδιοκτησίας απέναντι στους άλλους, μην γίνεστε απόλυτοι, απολαύστε τον έρωτα με λογική, εγκράτεια και καλή επικοινωνία.

Υδροχόος: Ο Ήλιος απέναντι σας φλερτάρει με τη ζωή και με την ελπίδα, ευκαιρία ν έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφο σας εφόσον είχατε απομακρυνθεί, ο πάγος έχει μία ιδιότητα να λιώνει και το κλίμα δεν είναι απλώς εύκρατο αλλά σαχάριο ώστε να λιώσει και το νερό να εξατμιστεί υπό την επιρροή του καύσωνα. Αποδεχτείτε τις προσκλήσεις του/της συντρόφου σας, ταξιδέψτε καθώς εκεί μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, ο οποίος φαίνεται να παίρνει τροχιά εκτροπής. Χαμογελάστε, διασκεδάστε και απολαύστε τη συντροφικότητα, τη συναναστροφή και την περιπέτεια, αποτελεί πηγή άντλησης ενέργειας εξάλλου.

Ιχθείς: Περίοδος διακοπών μεν αλλά για εσάς η καθημερινότητα φαίνεται πως είναι γεμάτη και οι υποχρεώσεις σας κατατρέχουν, εκτός και εάν τις κατατρέχετε εσείς. Εύρεση με συναδέλφους ή με ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση στο μενού των ημερών. Οι ρυθμοί είναι αρκετά γρήγοροι αλλά είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθείτε με το σώμα σας και με την ψυχική σας υγεία, ευκαιρία για απαλλαγή από τοξίνες. Βρίσκεστε κοντά στους οικείους ή με όσους θεωρείτε οικογένειά σας, υπομονή και η Αφροδίτη θα σας ανταμείψει εισερχόμενη στον Καρκίνο στις 7 Αυγούστου, όλο και κάτι καλύτερο θα φέρει στα ερωτικά σας ζητήματα, η καρδιά σας θα πυρποληθεί.

                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου