Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου


Μήνας έντασης, ανατροπής, πάθους και αρκετών αλλαγών στον αστρολογικό ουρανό αποτελεί ο μήνας Αύγουστος. Ο μήνας με τα δύο φεγγάρια έρχεται να μας χαρίσει δυνατές συγκινήσεις, ανανέωση, ξεκούραση, θάλασσα, παιχνίδι, διασκέδαση και άφθονο έρωτα. Μοιραίες σχέσεις, κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικούς χωρισμούς, απόλυτα πάθη αλλά και ρομαντισμό φέρνει ο μήνας των διακοπών. Ας δούμε αναλυτικά τις αλλαγές που συμβαίνουν στον αστρολογικό ουρανό και τις πιο σημαντικές όψεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια αυτού:


2 Αυγούστου:  Η πρώτη πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τα σταθερά ζώδια και ειδικότερα τις ζωές Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων που είναι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί άσχημη πανσέληνο καθώς εμπλέκονται σε θετικές γωνίες εξαγώνου ο Δίας από τους Διδύμους αλλά και τριγώνου ο Ουρανός από τον Κριό. Αισιοδοξία, χαρά, διασκέδαση, ανανέωση προσφέρει αυτό το φεγγάρι και μπορούμε να απολαύσουμε τις διακοπές μας καθώς διανύσουμε τον βασικό μήνα των διακοπών. Το χιούμορ, η καλή διάθεση, η αισιοδοξία, η ελευθερία και η απελευθέρωση τόσο των προσωπικοτήτων μας όσο και των συναισθημάτων μας μπορούν να μας χαρίσουν στιγμές που θα μείνουν κυριολεκτικά αξέχαστες. Θετικές εξελίξεις, επέκταση, τύχη, αισιοδοξία και ανανέωση σιγοντάρει τους γεννημένους  29-30 Ιανουαρίου, 29-30 Μαρτίου, 28-29 Μαΐου, 2 Αυγούστου, 1 Οκτωβρίου αλλά και 30 Νοεμβρίου- 1 Δεκεμβρίου. Οι ημερομηνίες είναι κατά προσέγγιση, υπολογίστε δύο ημέρες συν, δύο ημέρες πλην από τις δοθείσες.

7 Αυγούστου:  Από την Τρίτη 7 Αυγούστου 2012 και ώρα 16:43 μετά μεσημβρινής η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο. Έπειτα από την πολύμηνη παραμονή της στο αέρινο και επικοινωνιακό περιβάλλον των Διδύμων εισβάλει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Σελήνης και σε ένα περιβάλλον που της ταιριάζει καλύτερα, εκφράζει πιο εύκολα τις ποιότητές της. Ο έρωτας γίνεται μια διαδικασία σημαντική, αξιοπρεπής και αναζητά σταθερότητα, πίστη και αφοσίωση ώστε να αναπτυχθεί πάνω σε ένα γόνιμο έδαφος. Ο ρομαντισμός, η προστασία και η φροντίδα χαρακτηρίζουν την εν λόγω θέση. Πλέον, στον έρωτα αναζητάμε την συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, γινόμαστε πιο κτητικοί και έχουμε συχνές εναλλαγές στη διάθεσή μας. Παρόλα αυτά, καθώς εισέρχεται στα παρορμητικά ζώδια ή καλύτερα σε ένα εκ των παρορμητικών ζωδίων συναντάει σε δύσκολες γωνίες τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Έρωτες μοιραίοι, έρωτες δυνατοί, ανθεκτικοί, αυθεντικοί, έρωτες ζωής έρχονται να μας χτυπήσουν την πόρτα και να μας ξελογιάσουν σαν μία άλλη «Καλυψώ». Το στοιχείο της ανατροπής, του κεραυνοβόλου έρωτα, του μοιραίου αλλά του ξαφνικού χωρισμού φλερτάρει με τις ζωές πολλών. Θετικά επηρεάζονται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Αιγόκεροι αλλά και Ταύροι, Παρθένοι.

8 Αυγούστου: Ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στον Λέοντα και έτσι η επικοινωνία σταματάει να βρίσκει εμπόδια, μπορούμε να εκφράσουμε τις ιδέες μας, τις απόψεις μας με περισσότερη σαφήνεια και λεπτομέρεια. Έχουμε ήδη προβεί σε αναθεωρήσεις ιδεολογικές αλλά και των πιστεύω μας. Είναι ευκαιρία να υπογράψουμε συμβόλαια είτε νομικής είτε οικονομικής προέλευσης. Τα επικοινωνιακή μπερδέματα λαμβάνουν τέλος και μπορούμε να απολαύσουμε τον εξωστρεφή διάλογο αλλά και τις άμεσες συζητήσεις που χαρίζει η εν λόγω θέση του Λέοντα. Θέματα που μας είχαν απασχολήσει τον προηγούμενο μήνα αρχίζουν σταδιακά να κυλάνε και οι εξελίξεις μέρα με τη μέρα επιταχύνονται.

17 Αυγούστου: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ένα από τα πιο δυνατά και γόνιμα φεγγάρια του 2012. Σε θετική γωνία εξαγώνου με τους Άρη και Κρόνο φέρνει δυναμισμό, μαχητικότητα αλλά και σταθεροποίηση για τις ζωές Διδύμων-Τοξοτών, Λεόντων-Υδροχόων αλλά και Κριών-Ζυγών μέσω αγώνα ή κοπιαστικής προσπάθειας. Η ανάγκη μας για διεκδίκηση είναι έμφυτη, η δράση μας αυξημένη και βρισκόμαστε σε μία διαδικασία λήψης πρωτοβουλιών που θα προωθήσουν δυναμικά τα σχέδιά μας. Η επιμονή, η υπομονή αλλά και η σωστή τακτική μπορούν να στεφανώσουν τις προσπάθειές μας με κότινο. Ιδιαίτερα τυχεροί οι γεννημένοι κοντά στις 14 Φεβρουαρίου, 14 Απριλίου, 15 Ιουνίου, 17 Αυγούστου, 18 Οκτωβρίου αλλά και 16-17 Δεκεμβρίου. Οι ημερομηνίες είναι κατά προσέγγιση και μπορείτε σαφώς επιτυχίες να έχετε και οι γεννημένοι κοντά στις προαναφερθείσες ημερομηνίες.

22 Αυγούστου: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζοντας τη δική τους γενεθλιακή χρονιά. Οι επόμενες τριάντα ημέρες θα μας βρούνε επικεντρωμένους σε θέματα εργασιακά, επαγγελματικά, ρουτίνας αλλά και υγείας. Βαδίζουμε σταδιακά στο φθινόπωρο, έφτασε η ώρα που ο κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του.  Ευνοϊκή περίοδος για τα ζώδια της γης, Ταύροι-Παρθένοι και Αιγόκεροι έχετε πιο άνετη ζωή για ένα τριανταήμερο, από κοντά αλεγράρετε και Ιχθείς-Καρκίνοι και Σκορπιοί.

23 Αυγούστου: Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της παραδοσιακής του διακυβέρνησης, σε αυτό του Σκορπιού. Πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα, ο Άρης ήταν ο κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού. Αρχίζει μία περίοδος περισσότερο εσωστρεφής, βασισμένη στην διαίσθηση και στο συναίσθημα. Το διάστημα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό αλλά χαρακτηρίζεται από μεγάλη εσωτερική ένταση. Η υπομονή και η επιμονή μας βοηθάνε να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας ενώ ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα χτυπάνε κόκκινο. Ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος για Ταύρους-Σκορπιούς αλλά και για Λέοντες-Υδροχόους.

30 Αυγούστου: Ο βόρειος δεσμός της σελήνης εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, προετοιμάζοντας μας για τις επερχόμενες εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Έμφαση στο ζώδιο του Σκορπιού, συνεπάγεται μεγαλύτερη διαίσθηση, περισσότερο πάθος αλλά και ασυγκράτητο ερωτισμό. Θέματα εξουσίας, σεξουαλικότητα αλλά και σχέσεων(ειδικότερα ερωτικών) τίθενται επί τάπητος για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών για τα σταθερά ζώδια, Ταύροι-Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ετοιμαστείτε για ριζικές αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στη ζωή σας. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα αρνητικές, μπορούν να μας οδηγήσουν στην ανανέωση και την επιτυχία.

31 Αυγούστου:  Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Σε θετική γωνία με τον Πλούτωνα χαρίζει πάθος, βαθύ ερωτισμό αλλά και σεξουαλικότητα ενώ σε εμπλοκή με τον Ποσειδώνα χαρίζει ρομαντισμό, ευαισθησίες. Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα; Η τελευταία ένδειξη για να οργανώσουμε μία εξόρμηση στις παραλίες ή να  σχεδιάσουμε ένα τριήμερο απόδρασης δίπλα στη φύση και κοντά στη θάλασσα. Ο έρωτας φουντώνει, το πάθος επίσης αλλά συνδέεται με τον ρομαντισμό. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να μην εμπλέξουμε το συναίσθημα με την σεξουαλικότητα καθώς τα όρια μεταξύ των δύο συναισθημάτων είναι δυσδιάκριτα. Επίπονη η πανσέληνος για Διδύμους-Τοξότες-Παρθένους και Ιχθείς που είναι γεννημένοι κοντά στις 27 Φεβρουαρίου, 28 Μαΐου,  31 Αυγούστου αλλά και στις 29 Νοεμβρίου. Οι ημερομηνίες είναι υπολογισμένες κατά προσέγγιση, κάποια πίεση και ψυχολογική αναστάτωση ενδέχεται να δεχτείτε και οι γεννημένοι κοντά σε αυτές τις ημερομηνίες.

Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Αυγούστου 

Κριός: Η πανσέληνος στον Υδροχόο αλλά και η νέα σελήνη στον Λέοντα φέρνουν ενδεχομένως έναν μεγάλο έρωτα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Χαρά, διασκέδαση, δημιουργία, περιπέτεια, δράση αλλά και ανανέωση στο μενού του μήνα. Η εξωστρέφειά σας, η κοινωνικότητά σας είναι αρκετά αυξημένες και σας χρήζουν ρήτορες, μέσω του λόγου μπορείτε να επωφεληθείτε. Φυσικά, τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα ο Άρης από τον Ζυγό σας πιέζει προκαλώντας εντάσεις στις σχέσεις σας αλλά και στις συνεργασίες σας, από τις 23 και έπειτα υπόσχεται καλύτερες οικονομικές συνθήκες και φυσικά περισσότερο ερωτισμό. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο βελτιώνει τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις αλλά και σας ωθεί στην ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου.

Ταύρος: Η πρώτη πανσέληνος του μήνα λόγω της θετικής συνδρομής του Δία μπορεί να σας φέρει έσοδα αλλά και έναν πλεονάζοντα προϋπολογισμό, ο ερωτισμός σας ιδιαίτερα βαθύς αλλά και η αυτοπεποίθησή σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η νέα σελήνη στον Λέοντα βελτιώνει τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ενώ παράλληλα σας εδραιώνει στον εργασιακό χώρο καθώς αναγνωρίζονται οι κόποι ετών, ενδέχεται να βρείτε μία συμπληρωματική εργασία, η οποία θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Η υγεία σας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Προς τα τέλη του μήνα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί, κεφάτοι, με έντονη και ζωηρή διάθεση αλλά χρειάζεται να αποφύγετε να εμπλέξετε τον ερωτικό με τον φιλικό τομέα και σαφώς να μην πληρώνετε τα σπασμένα για άλλους. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο καθιστά να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σας και στα ταξίδια σας εντός και εκτός Ελλάδας.

Δίδυμοι: Οργανώστε τις διακοπές σας για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σας χαρίζει μία περισσότερο ανάλαφρη διάθεση. Ερμής και Ήλιος στον Λέοντα σας χαρίζουν ρητορεία, κοινωνικότητα αλλά και καλές επαφές με τους συγγενείς σας αλλά και τα αδέλφια σας. Το κλίμα σαφώς μετά δεν χαλάει, απλά έχετε περισσότερα έξοδα, ψυχολογική αναστάτωση και ένταση με κάποια φιλικά πρόσωπα. Κοντά στην νέα σελήνη φαίνεται πως ο έρωτας σας συνεπαίρνει τα μυαλά, κάποιοι αποφασίζετε να δώσετε όρκους πίστης και αφοσίωσης ενώ άλλοι θα έχετε μία ευχάριστη ερωτική γνωριμία. Στα τέλη του μήνα, η πανσέληνος δείχνει μία αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σας, μία μετακίνηση-μετακόμιση στο εξωτερικό ενώ παράλληλα η εργασία σας φαίνεται να αποδίδει και αυτό σας καταξιώνει περισσότερο.

Καρκίνος: Μήνας σύνθετος ο Αύγουστος καθώς ο Άρης από τον Ζυγό τις πρώτες τρεις εβδομάδες του μήνα πιέζει την οικογενειακή σας ζωή και φέρνει έντονες υποχρεώσεις. Θετικό του μήνα; Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας που βελτιώνει τις υποθέσεις του αισθηματικού σας τομέα, σαφώς η επιρροή της θα αρχίσει να σας αβαντάρει από τις 15 Αυγούστου και έπειτα καθώς αρχικά σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τους πλανήτες από τον παρορμητικό σταυρό. Η πρώτη πανσέληνος του μήνα αλλά και η νέα σελήνη στις 17 είναι ιδανικές για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να ενισχύσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Η γοητεία σας εκτοξεύεται και ανακτάτε πόντους αυτοπεποίθησης. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο και σε συνδυασμό με την δεύτερη πανσέληνο του μήνα στις 31 σας ευνοεί ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον έρωτα ή ένα ταξίδι. Επιτέλους, χρειάζεται λίγη ξεκούραση, επωφεληθείτε και κρατήστε ημέρες για διακοπές το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Λέων: Ο μήνας σας αγαπητοί Λέοντες, η πρώτη πανσέληνος στις δύο του μήνα φέρνει στο προσκήνιο έναν νέο έρωτα για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Στις 17 του μήνα η νέα σελήνη είναι μοναδική και ανοίγει έναν νέο κύκλο ζωής για την προσωπική σας ζωή καθώς ο λόγος σας γοητεύει, φέρετε συναρπαστικές ιδέες που έχουν απήχηση και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και υπολογίσιμη δύναμη. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα υπόσχεται ενίσχυση στον οικονομικό σας τομέα μέσω της εργασίας σας, η οποία θα αναγνωριστεί και θα παγιωθείτε στον χώρο που εργάζεστε και συναναστρέφεστε επί καθημερινής βάσεως. Ο Άρης από το Ζυγό σας χαρίζει ρητορεία, δεινότητα αλλά και ευχέρεια λόγου, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς σας κοντά στις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Υπογράψτε ένα συμβόλαιο είτε νομικής είτε οικονομικής προέλευσης στο δεύτερο μισό του μήνα καθώς θα είστε απαλλαγμένοι από την επήρεια του ανάδρομου Ερμή.

Παρθένος: Η πρώτη πανσέληνος του μήνα σας φέρνει ιδιαίτερη τύχη στους τομείς της καριέρας, της εργασίας αλλά και τον οικονομικό. Η εργασία σας φαίνεται να αποδίδει καρπούς και αυτό ενισχύει όχι μόνο την εισοδηματική σας δυναμικότητα αλλά και την αυτοπεποίθησή σας. Να αποταμιεύετε για να έχετε, μην οδηγείστε σε υπερβάλλουσες δαπάνες. Η νέα σελήνη στον Λέοντα φέρνει την υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου και επιπλέον οικονομική βοήθεια, απλά χρειάζεται να μην είστε πομπώδεις και να μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας. Στο τέλος του μήνα η πανσέληνος στον άξονα σας φέρνει στην επιφάνεια τις δικές σας επιθυμίες, τα δικά σας θέλω και αποτελεί ένδειξη σύσφιξης της σχέσης σας με τον/τη σύντροφό σας.


Ζυγός: Οι υποχρεώσεις μπορεί να τρέχουν, εσείς μπορεί να καταστρώνετε σχέδια για την προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή αλλά η ξεκούραση είναι απαραίτητη και χρειάζεται προκειμένου να ανανεώσετε τις μπαταρίες σας. Η πανσέληνος στις αρχές του μήνα αλλά και η νέα σελήνη στα μέσα σας βοηθάνε να περάσετε καλά με φίλους, με αδέλφια αλλά και με τους στενούς συγγενείς σας. Η συντροφικότητα, η εξωστρέφεια σας καθιστούν πρωταγωνιστές ενώ η αισιοδοξία σας χτυπάει κόκκινο, οργανώστε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό στις αρχές του μήνα. Οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις είναι αρκετά τεταμένες και χρειάζεται να είστε μετριοπαθείς και μετρημένοι. Στο τέλος του μήνα η πανσέληνος αυξάνει τις υποχρεώσεις σας και σας καλεί να πάρετε στυλό και χαρτί ώστε να οργανώσετε την καθημερινότητά σας. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την εισοδηματική σας δυναμικότητα αρκεί να μην είστε ασύδοτοι. 

Σκορπιός: Ο αισθηματικός τομέας και εκείνος του έρωτα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά οι επαγγελματικές σας σχέσεις παραμένουν τεταμένες και ένα κλίμα ασυνεννοησίας δημιουργεί συνεχώς παρεξηγήσεις. Η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 7 και έπειτα σας βοηθάει να λύσετε τις πιθανές παρεξηγήσεις με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε. Θετική; Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο που σας χαρίζει αισιοδοξία και εξωστρέφεια, η επιρροή της θα είναι ουσιαστικότερη μετά τις 15 Αυγούστου καθώς δραπετεύει από τις δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, αποφύγετε ή τουλάχιστον να είστε προσεκτικοί σε ένα ταξίδι στο εξωτερική ή στο εσωτερικό καθώς θα ταλαιπωρηθείτε. Η νέα σελήνη στα μέσα του μήνα φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες ή καλύτερες προδιαγραφές στον τομέα της δουλειάς και μάλιστα μπορείτε να εισπράξετε έσοδα εφόσον δεν σπαταλάτε αλόγιστα. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα είναι ιδιαίτερα ερωτική και σας χαρίζει όμορφες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας, τα παιδιά σας ή με τους φίλους σας, ξεκλέψτε λίγο χρόνο και απολαύστε τον τελευταίο weekend του καλοκαιριού.

Τοξότης: Η διάθεση σας ιδιαίτερα βελτιωμένη, εξωστρεφής και εσείς βρίσκεστε σε μία φρενίτιδα διόγκωσης και επέκτασης του κοινωνικού σας κύκλου. Ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε αποτελεί τον καταπέλτη ώστε να έχετε κέρδη και οφέλη στη συνέχεια, η αρωγή του και η στήριξή του προς το πρόσωπό σας είναι αξιολογότατη.  Η πρώτη πανσέληνος φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μία εκρηκτική ανάμειξη δύο ψυχών, η οποία ενδέχεται να διαλυθεί, όποια και εάν είναι η έκβαση εσείς απλά απολαύστε την εύνοια του σύμπαντος. Οι επαφές σας με το εξωτερικό είναι καταλυτικές και φέρνουν επιτυχία ή σας βοηθάνε να δικτυωθείτε περισσότερο στον συλλογικό χώρο ή σε έναν χώρο που σας ενδιαφέρει. Οι φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί και μπορείτε να εξασφαλίσετε μοναδικές στιγμές μαζί τους. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα σας κάνει πιο εσωστρεφείς και σας φέρνει κοντά στην οικογένειά σας, η συναισθηματική φόρτιση είναι διάχυτη ενώ παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του χώρου σας προκειμένου να γίνει φανταστικός και να σας φτιάξει τη διάθεση.


Αιγόκερως: Η ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 8 του μήνα, η πρώτη πανσέληνος αλλά και η νέα σελήνη στα μέσα του μήνα υπόσχονται άμεση ενίσχυση του οικονομικού σας τομέα αλλά και της εισοδηματικής σας δυναμικότητας. Ο ερωτισμός σας βαθύς, το πάθος σας κυριεύει και είστε έτοιμοι για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον/τη σύντροφό σας, η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, το συνειδητοποιήσατε. Η ανάκαμψη του οικονομικού σας τομέα χαρίζει αυτοπεποίθηση και κύρος. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό αυξάνει την κοινωνικότητά σας και επιθυμείτε να βρεθείτε με τους φίλους σας. Η εργασία σε συλλογικό επίπεδο αποφέρει περισσότερα κέρδη και αυτό σας παγιώνει σε μία ομάδα με ομοϊδεάτες. Η Αφροδίτη απέναντι σας βελτιώνει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σας και σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα.

Υδροχόος: Η πρώτη πανσέληνος αλλά και η νέα σελήνη στον Λέοντα σας χρήζει από τους πρωταγωνιστές καθώς προσπαθείτε να δώσετε έμφαση στις δικές σας επιθυμίες, στα δικά σας θέλω ενώ παράλληλα μπαίνετε σε μία διαδικασία να συμπορευτείτε και να κατανοήσετε τους γύρω σας. Ένας έρωτας ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σας συνεπαίρνουν κοντά στης πρώτη πανσέληνο, ενώ στη νέα σελήνη αποφασίζετε ίσως να δεσμευτείτε και να επισημοποιήσετε μία σχέση. Μερικοί θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το εξωτερικό, πιθανότατα να εγκρίνεται η πρόσληψη σας εκεί. Μία νομική επιτυχία σας αβαντάρει δεόντως. Από τις 23 του μήνα αρχίζει ένας επαγγελματικός αγώνας και εσείς καλείστε να αποδείξετε ότι αξίζετε τη φήμη, την δύναμη και την καταξίωση. Οι μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή καθώς έχετε μία ροπή για τα ατυχήματα, φροντίστε το σώμα σας αλλά και την υγεία σας.

Ιχθείς: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο εγκαινιάζει μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο από τις 7 του μήνα και έπειτα, απλά η εύνοια της θα αρχίσει να είναι ορατή από της Παναγίας και έπειτα καθώς στην αρχή εμπλέκεται σε παιχνίδια εξουσίας με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Αποφύγετε τον τζόγο, τα τυχερά παιχνίδια αλλά και τις υπερβάλλουσες δαπάνες. Οι γονείς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα παιδιά σας, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε υπομονετικοί και εγκρατείς. Η πανσέληνος στις αρχές του μήνα αλλά και η νέα σελήνη στα μέσα συν της ορθοδρόμησης του Ερμή προσφέρουν βελτίωση στον εργασιακό τομέα, αύξηση της παραγωγικότητάς σας και αναγνώριση μιας πολύμηνης προσπάθειας για επιτυχία. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό σας βάζει σε μία διαδικασία να ταξιδέψετε, να αισιοδοξήσετε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Διασφαλίστε ημέρες για διακοπές την τελευταία εβδομάδα του μήνα καθώς ο ερωτισμός είναι διάχυτος και οι αισθήσεις σας ταξιδεύουν σε κόσμους παραμυθένιους. Η δεύτερη πανσέληνος είναι ιδανική για ένα τριήμερο απόλαυσης κοντά στη φύση και στο υδάτινο στοιχείο μαζί με τον/τη σύντροφό σας.

                                           



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου