Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Την Παρασκευή 17/8 και ώρα 18:55 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 25η μοίρα του Λέοντα. Στηρίζεται από θετικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Άρη, οι οποίοι σε σύνοδο από τον Ζυγό χρωματίζουν το εν λόγω φεγγάρι. Ο Άρης σε θέση αδυναμίας, εκφράζεται έμμεσα, λιγότερο δυναμικά και μας κάνει αρκετά διπλωμάτες και αναβλητικούς, ο Κρόνος σε θέση έξαρσης έρχεται να απονείμει δικαιοσύνη και ισορροπία. Στο εν λόγω παιχνίδι εξουσίας φαίνεται πως ο Κρόνος είναι ο νικητής και χρειάζεται να είμαστε αρκετά εργατικοί, υπομονετικοί και μεθοδικοί προκειμένου να έχουμε την ανάλογη πρόοδο, την εξέλιξη και το επιθυμητό αποτέλεσμα στους τομείς που θέλουμε. Είναι ένα αρκετά ευνοϊκό φεγγάρι που μας γεμίζει ενέργεια, μας δίνει μαχητικότητα και πείσμα προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Ο κόπος, ο αγώνας, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα μπορούν να μας χρήσουν θριαμβευτές ή πρωταγωνιστές. Ευμενώς επηρεάζονται Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι ενώ θετικές εξελίξεις επιφυλάσσει η νέα σελήνη και για Κριούς, Ζυγούς, Ταύρους και Σκορπιούς μέσω αγώνα και προσπάθειας. Ας δούμε αναλυτικά τι επιφυλάσσει για τον καθένα μας το εν λόγω φεγγάρι:

Κριός: Η νέα σελήνη στον Λέοντα είναι αρκετά ενθαρρυντική για το ζώδιο σας καθώς σχηματίζεται στο κομμάτι που σχετίζεται με τον έρωτα, την δημιουργία αλλά και τις απολαύσεις της ζωής. Η ολοκλήρωση ενός σχεδίου μοιάζει εφικτή και μπορεί να αποφέρει κέρδη υλικά ή συναισθηματικά. Μία σχέση φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Είτε η έκβαση της είναι θετική είτε αρνητική φαίνεται πως έχει οριστικό χαρακτήρα. Πολλοί θα πάρετε την απόφαση για μία επισημοποίηση ενώ άλλοι αποφασίζετε να αφήσετε πίσω σας μια σχέση φθαρμένη. Οι γονείς έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά σας ενώ οι ενδιαφερόμενοι για έναν απόγονο μπορείτε να λάβετε τα νέα της έλευσης του πελαργού. Η αισιοδοξία φλερτάρει με το ζώδιο σας συγκρατημένα και ρεαλιστικά ώστε να ξανανιώσετε και να προχωρήσετε  με πιο συγκροτημένη σκέψη.  Ένας αέρας φρεσκάδας πνέει στις σχέσεις και περιστελεχώνεστε από ανθρώπους έμπειρους, ωστόσο μην τους θεοποιείτε, κρατάτε μικρό καλάθι και πιστέψτε στις δικές σας δυνάμεις. Η σοφία σας έχει δοθεί μέσα από συνεχείς αγώνες, συνεχίστε στο ίδιο μότο και η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ταύρος: Η νέα σελήνη σχηματίζεται στο κομμάτι που σχετίζεται με την οικογένειά σας και εγκαινιάζει μία περίοδο αρκετά ευνοϊκή όπου οι σχέσεις σας θα βαδίζουν σε ένα πιο αρμονικό πλαίσιο, με λιγότερες εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ευμενώς φαίνεται να ρυθμίζεται και ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Ο εργασιακός τομέας έχει αρκετές ευθύνες-υποχρεώσεις, μπαίνετε δυναμικά στην ίδια σεζόν αλλά όλα αυτά αποφέρουν ικανοποίηση μιας και η δύναμή σας εδραιώνεται. Φροντίστε για την υγεία σας, δεν είναι κάτι σημαντικό απλά λόγο υπερβαλλουσών υποχρεώσεων οι άμυνες σας είναι κάπως εξασθενημένες. Εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα. Προβείτε στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου, θα βοηθήσει στην βελτίωση της ψυχολογίας σας. Πολλοί Ταύροι ενδέχεται να επωμίζεστε υποχρεώσεις εντός του οίκου και αυτό σας προκαλεί μία φόρτιση λόγω ανάληψης περισσοτέρων υποχρεώσεων. Μην αγχώνεστε, εξάλλου είστε άνθρωποι και τις ανάληψης υποχρεώσεων, θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας με μαεστρία και επιδεξιότητα.

Δίδυμοι: Η νέα σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο, σας κάνει εξαιρετικά επικοινωνιακούς, οι ιδέες σας χαρακτηρίζονται από μαχητικότητα και είναι εμπνευσμένες με σοφία έτσι γίνεστε υπολογίσιμη δύναμη από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς μοιάζουν ιδανικές και η συγκεκριμένες ομάδες-κατηγορίες ανθρώπων φαίνεται να σας στηρίζει δυναμικά. Μία μετακίνηση, ένα ταξίδι είναι προ των πυλών, στο νέο τόπο διαμονής σας αναμένονται επιτυχίες σε θέματα σπουδών αλλά και δυνατότητες εύρεσης εργασίας, η οποία αποδίδει και οικονομικά. Η δημιουργικότητά σας στα ύψη και εσείς με τρόπο αργό και σταθερό φαίνεται πως ετοιμάζεστε να γευτείτε τους καρπούς της επιτυχίας. Πολλοί θα αντλήσετε ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας ενώ άλλοι θα έχετε χαρούμενα νέα από την έλευση του πελαργού. Μια σχέση ερωτική φαίνεται να μονιμοποιείται και εσείς βαδίζετε σε ένα κλίμα πιο βέβαιο, νιώθοντας περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

Καρκίνος: Η νέα σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον οικονομικό τομέα και εγκαινιάζει μία περίοδο αύξησης των εσόδων σας. Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία συμπληρωματική εργασία, η οποία θα στηρίζει την εισοδηματική σας δυναμικότητα-ισχύ. Όλα αυτά συνηγορούν υπέρ ενός αισθήματος ασφάλειας και περισσότερης σιγουριάς. Σταδιακά χτίζετε ένα σύστημα αξιών στηριγμένο σε πιο ώριμες βάσεις και η ζωή σας συμπορεύεται με αξίες πιο κοντά στην αξιοπρέπεια και την ηθική. Οι σχέσεις σας με τους οικείους και την οικογένειά σας έχουν περάσει από σαράντα κύματα ωστόσο πλέον βαδίζουν σε ένα σκοινί λιγότερο τεταμένο και τείνουν να εξομαλυνθούν οι όποιες αντιπαραθέσεις. Ένα θέμα ακίνητης περιουσίας φαίνεται να ρυθμίζεται υπέρ σας, με όρους επωφελείς, οι οποίοι θα σας στηρίξουν και οικονομικά.  Διανύετε μία περίοδο όπου η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται σημαντικά, υπομονή και σύντομα θα νιώθετε ανανεωμένοι και με περισσότερη αισιοδοξία.

Λέων: Η νέα σελήνη στο δικό σας ζώδιο φέρνει επιτυχίες, αναγνώριση και σταθεροποίηση σχεδίων τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Μια σχέση ή μια συνεργασία φαίνονται άκρως ενθαρρυντικές και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σας. Ο έρωτας μετουσιώνεται σε γόνιμο καρπό και η προσωπική σας ζωή βαδίζει σε δρόμο χωρίς αγκάθια. Το εν λόγω διάστημα αποτελεί ιδανική περίοδο για να περάσετε συνεντεύξεις και να στείλετε βιογραφικά μιας και η έγκριση τους είναι σχεδόν δεδομένη. Ο λόγος σας γοητεύει, οι σκέψεις σας συνδυάζουν δύναμη με σοφία έτσι ξεχωρίζουν μακράν και αυτό σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη παντού. Μπορεί να έχετε βιώσει μια απομάκρυνση από τα αδέλφια σας  και τους στενούς συγγενείς σας, ωστόσο οι σχέσεις εξομαλύνονται και η διάθεση σας βελτιώνεται σημαντικά. Στο μενού της νέας σελήνης η μετακίνηση και η διαπραγμάτευση, τα ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς-εμπορικούς αποφέρουν οικονομικά κέρδη και οφέλη ενώ παράλληλα ενισχύουν και την ψυχολογίας σας. Επιτυχίες σε θέματα σπουδών για τους νεότερους σε ηλικία  φέρνει αυτό το φεγγάρι. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι και μάλιστα φαίνεται να αντέχει στο χρόνο.

Παρθένος: Η νέα σελήνη στον Λέοντα σας βάζει σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης και απολογισμού. Είναι ιδανική για να έρθετε σε επαφή με την ψυχή σας και με τον εαυτό σας. Αυτό οδηγεί στην κάθαρση και στη λύτρωση της ψυχής σας. Φαίνεται πως επεξεργάζεστε ένα θέμα επαγγελματικό σε στυλ εσωστρεφές. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και τα σχέδιά σας, κρατήστε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας ώστε το επαγγελματικό σας σχέδιο να έχει καλύτερες μελλοντικές προδιαγραφές. Όλα αυτά συνηγορούν υπέρ της οικονομικής σταθερότητας σαν εκείνης που εξασφαλίζει το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Παρόλα τα έξοδα και τις δαπάνες φαίνεται πως σταδιακά ο οικονομικός τομέας ανακάμπτει και μαζί του ανακάμπτει και η αυτοπεποίθησή σας. Η νέα σελήνη είναι ιδανική για να χτίσετε ένα σύστημα αξιών γεμάτο σοφία, ωριμότητα και αξιοπρέπεια. Μην ανησυχείτε, είστε εργατικοί-τελειομανείς και η καταξίωση-αναγνώριση ξέρετε πως απαιτεί κόπο και αγώνα. Κοπιάστε και οι επαγγελματικές-οικονομικές επιτυχίες είναι στο μενού του νέου σεληνιακού μήνα.

Ζυγός: Η νέα σελήνη είναι αρκετά ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο και επιφυλάσσει την υλοποίηση ενός σχεδίου ή ενός στόχου ζωής. Εύνοια θα δεχτείτε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, μάθετε να εργάζεστε σε πνεύμα συνεργασίας ώστε να αποκομίσετε πολλαπλάσια οφέλη. Συν τοις άλλοις είστε το ζώδιο της αρμονίας, της διπλωματίας και συναναστρέφεστε με πολλούς επομένως δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα. Νέοι φίλοι έρχονται δίπλα σας, φέρνουν ούριο άνεμο και αυτό σας ενισχύει ψυχολογικά, εμπιστευτείτε τους καθώς φέρνουν ωριμότητα, σοφία και εμπειρία. Ο αγώνας, ο κόπος αλλά και η προσπάθεια είναι το κλειδί της επιτυχίας, έχετε περάσει πολλά, έχετε κοπιάσει και είστε πλέον συνηθισμένοι στις επίπονες δραστηριότητες. Νέα πορεία ζωής προδιαγράφεται τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, η καταξίωση και η αναγνώριση των προσπαθειών είναι δεδομένες.

Σκορπιός: Ένας νέος σεληνιακός μήνας γεμάτος επαγγελματικές επιτυχίες, αναμένεται μπροστά σας και αυτό σας καταξιώνει κοινωνικά. Οι ιδέες σας και τα σχέδιά σας συμπορεύονται με ούριο άνεμο και τίθενται επιτυχώς σε εφαρμογή.  Εύνοια μπορεί να δεχτείτε από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, το οποίο σας παρέχει ώριμη δράση. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και τα σχέδιά σας, εργαστείτε σε ύφος παρασκηνιακό καθώς οι εχθροί θέλουν την πτώση σας. Σύντομα όμως και μετά τις 23/8 μπορείτε να βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας καλύτερες επαγγελματικές θέσεις. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας και με τα μύχια της ψυχής σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μία εσωτερική αναδόμηση ή αυτοβελτίωση. Κλείνετε οριστικά κάποιους κύκλους στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Τοξότης: ιδιαίτερα ευνοϊκή η νέα σελήνη στο Λέοντα για εσάς φίλοι μου τοξότες μιας και σας κάνει πιο αισιόδοξους και μάλιστα αισιόδοξους σε ρεαλιστική βάση. Αντικρίστε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση ενώ παράλληλα έχετε ακριβή επίγνωση της πραγματικότητας. Κερδίζετε πόντους στο επικοινωνιακό κομμάτι αλλά και σε εμπορική διαπραγμάτευση έτσι ώστε να κλείσετε συμφωνίες υπέρ σας. Η εν λόγω περίοδος είναι ιδανική για να περάσετε συνεντεύξεις ή για να αποστείλετε βιογραφικά. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται από το εξωτερικό, η έγκριση ενός βιογραφικού αποτελεί πιθανό ενδεχόμενο ενώ οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών. Εύνοια δέχεστε από φίλους αλλά και από ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία οι οποίοι έχουν παρόμοιες αντιλήψεις με τις δικιές σας. Οι φιλικές σας σχέσεις έχουν ξεκαθαρίσει και εσείς πια συνειδητοποιημένοι βαδίζετε μαζί τους ώστε να υλοποιήσετε μεγάλους στόχους σας. Εμπιστευτείτε τους  ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν μιας και έχουν τόνο διδακτικό και αυτό έχει ως στόχο την καταξίωση σας και την κοινωνική σας εδραίωση.

Αιγόκερως: Καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές υπόσχεται η νέα σελήνη στον Λέοντα. Θέματα κληρονομικά-φορολογικά ρυθμίζονται και διευθετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εσείς εξασφαλίζεται έσοδα για έναν πλεονασματικό προϋπολογισμό. Η αποπληρωμή ενός δανείου μοιάζει εφικτή και ο οικονομικός τομέας ανακάμπτει σημαντικά χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τα εσώψυχα σας και να έρθετε σε αρμονία με τον εαυτό σας. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, η σεξουαλικότητά σας στα ύψη και το επιχειρηματικό σας ταπεραμέντο αναφλέγεται εξασφαλίζοντας επαγγελματικές επιτυχίες, αναγνώριση και δόξα. Φυσικά, όλα αυτά ζητούν κόπο, αγώνα και εργασία. Μην πτοείστε, εξάλλου είστε ειδικοί στον επαγγελματικό τομέα και η επιτυχία σας εδραιώνει στον κοινωνικό ή στον κλάδο σας. Αναζητήστε την προσωπική ταύτιση-ένωση με τον/τη σύντροφό σας γι’ αυτό συνδυάστε επαγγελματικό-συναισθηματικό τομέα ώστε να επωφεληθείτε πλήρως.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη απέναντι σας φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις-συνεργασίες, οι οποίες ενέχουν το στοιχείο της συγκρατημένης αισιοδοξίας συνδυασμένης με τη σοφία και τη γνώση. Ούριος άνεμος ανανεώνει τον τομέα σχέσεις και νέοι άνθρωποι έρχονται να σας διδάξουν τη γνώση. Στο μικροσκόπιο η σχέση σας με τον/τη σύντροφό σας, η οποία φαίνεται να σταθεροποιείται ή να επισημοποιείται. Ειδήσεις από το εξωτερικό καταφθάνουν και επιφυλάσσουν χαρές και ευχαρίστηση, πολλοί ενδέχεται να βρείτε μία εργασία στο εξωτερικό ενώ άλλοι έχετε την έγκριση ενός μεταπτυχιακού στο εξωτερικό. Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε χαρούμενες ειδήσεις στον τομέα που σχετίζεται με τις σπουδές σας, ο οποίος σας εγγυάται την επιτυχία μέσω κόπων και αγώνα. Βαδίζετε πιο αισιόδοξοι, πιο έμπειροι και σοφοί  έτσι η επιτυχία είναι δεδομένη εφόσον εργαστείτε με ζήλο. Μια νομική επιτυχία είναι στο μενού της νέας αυτής σελήνης, ένα θέμα νομικό ρυθμίζεται υπέρ σας, με όρους επωφελείς.

Ιχθείς: Εργασιακές επιτυχίες και καλύτερες εργασιακές προδιαγραφές εγγυάται η νέα σελήνη στον Λέοντα. Ο νέος σεληνιακός μήνας είναι ιδανικός για όσους είστε εκτός εργατικού δυναμικού για να βρείτε εργασία. Βελτίωση της καθημερινότητας σας, μια πιο όμορφη ρουτίνα υπόσχεται το εν λόγω φεγγάρι. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες βελτιώνονται σημαντικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Ιδανική περίοδος για να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής, κοντά στα μεσογειακά πρότυπα. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σώμα σας, να διαγνώσετε ένα πρόβλημα υγείας ή να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Τα εργασιακά να θυμάστε αποδίδουν και οικονομικά. Καλύτερες και ευνοϊκότερες ρυθμίσεις σχετίζονται με ζητήματα που άπτονται του φορολογικού-κληρονομικού τομέα αναμένονται. Τα έσοδα υπερβαίνουν των εξόδων και τείνετε προς πλεονασματικό προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου