Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις(Παρασκευή 21/09/2012)

Σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και στον αστρολογικό μας ουρανό σχηματίζονται αρκετές, έντονες και διαδοχικές όψεις. Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες κλιμακώνεται το ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ερμή-Ουρανού-Πλούτωνα στον παρορμητικό σταυρό. Αυτό έχει σαν συνέπεια να διανύουμε ένα βράδυ έντονο, νευρικό. Πολλοί θα εκφραστούν, πολλοί θα επικοινωνήσουν, πολλοί θα διαπληκτιστούν. Η ανατροπή, το πάθος είναι στο μενού της ημέρας και έρχονται να μας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Ας αποφύγουμε την παρορμητική χρήση της γλώσσας μας, ας ελέγχουμε τη σκέψη μας και ας βουτάμε την γλώσσα στο ζουμί του μυαλού μας. Η διαλλακτικότητα και ο συμβιβασμός αναδεικνύονται σε σανίδες σωτηρίας. Η Σελήνη βαδίζει στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Δία, στον ατίθασο, νεανικό και παιχνιδιάρη Τοξότη. Η συναισθηματική σκοτεινιά μας αποχαιρετά, το χιούμορ μας συντροφεύει και εμείς είμαστε έτοιμοι να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς μας. Μία ιδιαίτερα κοινωνική ημέρα ξεπροβάλλει και αυτό μας δίνει ελπίδα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ξυπνάμε με κέφι, με συναισθήματα ανανέωσης και φρεσκάδας. Η Σελήνη σε ένα εντυπωσιακό τρίγωνο με τον Ουρανό μας χαρίζει συναισθηματική δράση ενώ σε θετική γωνία με τον Ερμή μας βάζει στην διαδικασία της έκφρασης, της επικοινωνίας και της επαφής. Πολλοί είναι εκείνοι που σήμερα το πρωί θα επικοινωνήσουν κάτω από τις φθινοπωρινές ακτίνες του Ήλιου. Τις πρωινές ώρες η Αφροδίτη από τον λαμπερό Λέοντα συναντάει σε θετική γωνία εξαγώνου τον Δία και ο έρωτας αναδεικνύεται, τα όμορφα συναισθήματα ξεπροβάλλουν με την αυγή και η συναισθηματική καλοδιαθεσία μας οδηγεί στο να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ένα πλατύ χαμόγελο, εξάλλου έρχεται το πολυπόθητο weekend. Η ημέρα είναι άκρως ερωτική, φιλική, παιχνιδιάρικη και σκανδαλιάρικη. Ας προσέξουμε όμως τις συναισθηματικές υπερβολές και τις οικονομικές ακρότητες καθώς μπορεί να βγούμε εκτός συναισθηματικού και οικονομικού προϋπολογισμού. Η θετική γωνία μεταξύ του Ήλιου και του βορείου δεσμού από τον Σκορπιό φέρνει θετικές εξελίξεις στις ζωές Ταύρων, Καρκίνων, Παρθένων, Σκορπιών, Αιγόκερων και Ιχθύων του τελευταίου πενθημέρου, μόνο που ο άξονας Καρκίνου-Αιγόκερω πρέπει να κοπιάσει κάπως περισσότερο για την υλοποίηση ενός στόχου-ονείρου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μας οδηγεί σε συναισθηματικές και επικοινωνιακές καταχρήσεις, πολλοί είναι εκείνοι που θα διασκεδάσουν, θα οργανώσουν μία έξοδο, θα τραγουδήσουν και θα ξοδέψουν. Η διάθεση της νύχτας της Παρασκευής και του ξημερώματος του Σαββάτου είναι άκρως ανάλαφρη και αισιόδοξη. Προσοχή στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις.


Πιο αναλυτικά σας μελετήσουμε τις προβλέψεις για τα ζώδια ανά άξονα( μην ξεχνάτε πως τα απέναντι δέχονται παρόμοιες επιρροές)!!!


Κριός - Ζυγός: Εντάσεις στην προσωπική σας ζωή, στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας αλλά και στον χώρο της δουλειάς σας. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, την εριστικότητα και την επικριτική διάθεση. Παρόλα αυτά μέσω της διαλλακτικότητας, του συμβιβασμού, της λανθάνουσας διπλωματίας σας μπορείτε να υπερβείτε τις αντιξοότητες. Η ελευθερία δεν κρύβεται στην αναρχία αλλά στην οργανωμένη αντίδραση, στην λογική και όχι στην παράνοια. Θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα, η καθημερινότητα σας προσφέρει ένα λιμάνι να αγκυροβολήσετε. Θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Ψυχική καθαρότητα και διαύγεια πνεύματος ή επανάσταση;;; Λύση, ο συμβιβασμός!!! Στοχεύστε στην ρητορεία σας, μην χάνετε τον έλεγχο στον λόγο, ευχάριστες στιγμές δίπλα σε φίλους, σε στενούς συγγενείς, σε αδέλφια αλλά και στον/στη σύντροφό σας. Λέμε ναι σε κάθε δημιουργικό σχέδιο, λέμε ναι στον διάλογο. Οι Ζυγοί προσέχετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ή τις υποθέσεις του οίκου και της ακίνητης περιουσίας. Εύνοια από φίλους αλλά και ευχάριστες επαφές από το εξωτερικό. Μήπως οργανώνετε ταξίδι κεραυνό με τον/τη σύντροφό σας;

Ταύρος - Σκορπιός: Αντιξοότητες και συγκρούσεις αντιμετωπίζετε στον χώρο εργασίας σας, υπάρχει δυσκολία στον ύπνο και έντονη νευρικότητα ή κυκλοθυμία. Μην γίνεστε σκληροί με ένα φιλικό σας πρόσωπο, αποφύγετε την ρήξη, ρίξτε νερό στο κρασί σας και αποφύγετε τις πικρίες. Ελάτε πιο κοντά στον/στη σύντροφό σας ή εξασφαλίστε ώρες για τον εαυτό σας. Η λύση είναι η διαλλακτικότητα στον εργασιακό τομέα, τοποθετήστε ωτοασπίδες στα αυτιά σας και μην διαπληκτίζεστε με συνεργάτες. Μία σχέση ελπίδας ανατέλλει για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, ανανεώνει τη ζωή σας και ξεμπλοκάρει την δημιουργικότητα σας. Χαρές από τον τομέα των παιδιών σας και πάλι από τον/την σύντροφό σας. Η οικογένεια παρέχει προστασία, ευκαιρίες για αναδιακόσμηση ή ενασχόληση με τα του οίκου. Αυτοπεποίθηση, πίστη, ελπίδα ανακάμπτουν και βαδίζετε σε ένα πιο γαλήνιο σκηνικό. Επιτυχείς αγοραπωλησίες και θετικές εξελίξεις στις πωλήσεις ακινήτων. Έσοδα φτάνουν στην τσέπη σας, επωφεληθείτε και διεκδικήστε τα οφειλόμενα. Οι Σκορπιοί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αποφύγετε εμπάθειες, μίση και κακίες. Αναμείνατε επαγγελματικές ευχάριστες εξελίξεις που θα σας αποζημιώσουν οικονομικά και ηθικά-συναισθηματικά. Κοιτάξτε μην βγείτε με την παρέα σας και πληρώσετε τα σπασμένα, είστε και μεγαλόκαρδοι να μην σας ματιάσω!

Δίδυμοι - Τοξότες: Λεκτικές επιθέσεις και αντιπαραθέσεις με τον/τη σύντροφό σας, τα παιδιά σας αλλά και με συνεργάτες από τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανή εμπλοκή με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Εκεί είναι που πρέπει να εστιάσετε και να αποφύγετε τους διαξιφισμούς. Οι σχέσεις σας απασχολούν έντονα, είναι σαν να είστε σε προσωπική πανσέληνο αλλά μπορείτε να υπερπηδήσετε διαμάχες με φίλους και τον/τη σύντροφό σας. Ο λόγος σας είναι ικανότητος, πειστικότατος, ποντάρετε στις ιδέες σας αλλά και στην εικόνα σας προς τα έξω. Όμορφες στιγμές με τα αδέλφια σας, με τους στενούς συγγενείς. Η νοσταλγικότητα, η μνήμη είναι δύναμη για εσάς, διακοσμήστε τον προσωπικό σας χώρο, θα ζεστάνει το κλίμα αλλά και η καρδιά σας. Εργασιακές ευκαιρίες ξεπροβάλλουν για εσάς στο τέλος του ζωδίου. Καλύτερη υγεία και ψυχολογική ενδυνάμωση σταδιακά. Οι δε Τοξότες; Κινηθείτε προσεκτικά σαν τους Διδύμους, μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία, μην ανταλλάξετε σκληρές κουβέντες με τους φίλους σας ή τον/τη σύντροφό σας. Βάλτε μανταλάκια στις τσέπες γιατί σας βλέπω πάλι απένταρους(είστε κακοί στην διαχείριση του χρήματος αντικειμενικά). Σχεδιάζετε ένα νέα επαγγελματικό άνοιγμα που θα φέρει ανανέωση στις σχέσεις σας και θα διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την γνώση σας. Βαδίζετε αισιόδοξοι, έχετε επιτυχία σε θέματα σπουδών αλλά και χαρούμενες ειδήσεις από το εξωτερικό.

Καρκίνος - Αιγόκερως: Στο στόχαστρο φίλοι Καρκίνοι. Εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις ξεπροβάλλουν στον επαγγελματικό σας χώρο, με τους οικείους σας αλλά και με τον/τη σύντροφό σας. Αποφύγετε την σκληρή χρήση της γλώσσας και μην επαναστατείτε. Κάποιες ανατροπές σας ταλαιπωρούν ψυχικά και ψυχολογικά αλλά μέσα από την εργασία σας, την εργατικότητά σας και εφόσον επιστρατεύσετε την λογική σας μπορείτε να εξομαλύνεται το εύφλεκτο κλίμα στην δουλειά και στην οικογένεια. Αποφύγετε τις ανασφάλειες και μην γίνεστε φορτικοί. Μετρητά ή επιταγές φτάνουν στα χέρια σας. Ο λόγος σας κοφτερός, μην τον χρησιμοποιείτε για πόλεμο αλλά για να συνάψετε συμμαχίες. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει. ένα ταξίδι για λόγους ερωτικούς ετοιμάζεται για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου(εκεί κοντά στις 21-22/07!!! Ευχάριστες εξελίξεις από τον τομέα παιδί και εσείς πιο αισιόδοξοι. Πιεσμένοι οι του πρώτου δεκαημέρου, πιο ξένοιαστοι των υπόλοιπων δεκαημέρων. Λίγες ημέρες ακόμα υπομονή και η ηρεμία επανέρχεται. Νεύρα ή καταπολέμηση νεύρων;;; Οι Αιγόκεροι πάλι μπορείτε με την σοφία σας να διαχειριστείτε την έκρυθμη κατάσταση στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα, μην έρχεστε σε ρήξη με τους οικείους και με τους συνεργάτες. Μην απομακρύνεστε από τον/την σύντροφό σας. Κέρδη μέσω της εργασίας, τόνωση αυτοπεποίθησης σε περίοδο καταιγίδας. Διαισθητικότητα και επιχειρηματικότητα σε θετική τροχιά. Ερωτισμός και σεξουαλικότητα σας παρασύρουν, ενωθείτε με το ταίρι σας σε μία ψυχή! Εξελίξεις και ενσωμάτωση μέσα σε μία ομάδα με κοινές αντιλήψεις και με ομοϊδεάτες σας, η δύναμη σας και η αξία σας αναδεικνύονται μέσα από αγώνες.

Λέων - Υδροχόος: Ο λόγος σας είναι εύφλεκτος και με ένα σπίρτο όλα μπορούν να παραδοθούν στις φλόγες. Μην επιτίθεστε στα αδέλφια σας, στους στενούς σας συγγενείς ή στα πεθερικά σας. Προσεκτικά στην οδήγηση, στην κλοπή κατά την μετακίνησή σας. Χρησιμοποιείστε τον λόγο εποικοδομητικά, μην εκνευρίζεστε, μην αντιδράτε και επωφεληθείτε μέσω διαλλακτικότητας και συμβιβασμού. Αϋπνίες, πονοκέφαλοι και νοητική εξουθένωση. Ερωτική ημέρα, αισιόδοξη παρά την νευρικότητα και μάλιστα η χαρά βρίσκεται κοντά στον/στη σύντροφό σας αλλά και στα παιδιά σας. Βγάλτε τον χαρούμενο σας εαυτό, έστω και προσποιητά, είστε οι θεατρίνοι του ζωδιακού εξάλλου. Ανανέωση εικόνας, εμφάνισης, επιτυχής αλλαγή κώμης αλλά και γκαρνταρόμπας. Βγείτε με φίλους, με τον/τη σύντροφό σας και φροντίστε για εσάς. Λέοντες κοντά στις 21-22 του Αυγούστου έχετε ευχάριστες στιγμές με τους οικείους, αίσθημα ασφάλειας και υπεροχής. Έσοδα φτάνουν στην τσέπη σας και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Οι δε Υδροχόοι προσέξτε ότι και οι Λέοντες με την διαφορά ότι βιώνετε την ένταση και πιο εσωτερικά και υπό το πρίσμα ενός μεγεθυντικού φακού. Επωφεληθείτε νέων σχέσεων-συνεργασιών που φέρνουν χρώμα, δημιουργικότητα και σπίθα στη ζωή σας. Η ημέρα ευνοεί την επαφή με τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σας. Η εργασία και η επαγγελματική σας πορεία είναι πολλά υποσχόμενες σε επίπεδο ηθικό αλλά και υλικό. Ερωτισμός, σεξουαλικότητα και πάθη αναζωπυρώνονται.

Παρθένος - Ιχθείς:  Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις οικονομικές σας στενεύουν οικονομικά. Πιέσεις ψυχολογικές και ένας ψυχολογικός βομβαρδισμός σας κόβουν την ζωντάνια στην διάρκεια των γενεθλίων σας. Οι γεννημένοι αυτές τις ημέρες θα έχετε μία γενεθλιακή χρονιά με εξελίξεις θετικές σε επίπεδο επαγγελματικό και διαπροσωπικών σχέσεων, θα διευρύνετε τη γνώση σας, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι μόνο που θα πρέπει να φανείτε συνετοί στην διαχείριση του οικονομικού τομέα αλλά και στις άσκοπες συναισθηματικές επενδύσεις. Ο έρωτας αποκτά χρώμα βαθύ κόκκινο και εσείς καλείστε να μην έρθετε σε σύγκρουση με τον/τη σύντροφό σας. Στην διάρκεια της σεξουαλικής σας πράξης μην σας βγει ο φλύαρος εαυτός, σακοράφα!!! Η μη κοινοποίηση των ιδεών σας φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και στην κοινωνική σας εικόνα-προβολή. Όμορφες στιγμές εξασφαλίζετε δίπλα στους οικείους σας, νιώθετε ασφάλεια εκεί και αγκυροβολείτε. Λέμε ναι στην διεκδίκηση τυχόν οφειλόμενων ποσών προς εσάς. Οι εορτάζοντες σήμερα και αύριο αλλά και μεθαύριο έχετε μία χρονιά δυναμικότητας και εξέλιξης στον λόγο, στην σκέψη, είστε πιο δεκτικοί στο νέο, στην προσωπική επαφή και κερδίζετε σε διαπροσωπικές σχέσεις και διαπραγματευτική ικανότητα. Καλύτερες σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Μετακόμιση, αλλαγή πόλης ή χώρας;;; Ηρεμία vs ψυχολογικής έντασης!!! Οι δε Ιχθείς μπορεί να μην έχετε γενέθλια αλλά οφείλετε να κινηθείτε προσεκτικά στους τομείς που θα κινηθούν προσεκτικά και οι απέννατι σας, Παρθένοι. Μην εμπλακείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο και φυσικά αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με την φιλία. Μην απογοητεύεστε από την απόρριψη προς το πρόσωπό σας, αξίζετε ψαράκια μου! Θετικές εξελίξεις σε θέματα καθημερινής σας δραστηριότητας, εργασίας αλλά και υγείας. Απολαύστε την θαλπωρή των οικείων σας και ανακαινίστε τον προσωπικό σας χώρο, η ασφάλεια και η αυτοπεποίθηση κρύβονται στον οίκο σας αλλά και στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Επαγγελματικές υποχρεώσεις στο μενού της ημέρας, κούραση αλλά και απολαύσεις με τον/τη σύντροφό σας. Η σκέψη σας ανοίγει και αισιοδοξείτε, συμπορευτείτε!!!

                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου