Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα Σελήνη στην Παρθένο


Η νέα σελήνη στην Παρθένο σχηματίζεται την Κυριακή 16/09 και ώρα 5:12 προ μεσημβρινής. Ωροσκόπος της νέας σελήνης στην 29η μοίρα του Λέοντα, σε σύνοδο με τον αστεροειδή Ρέγκουλους, ο οποίος προσδίδει ένα εντυπωσιακό κλίμα. Οι διακρίσεις, οι τιμές, η άνοδος και η καταξίωση έρχονται μέσα από την ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων και την διεξοδική μελέτη. Κυβερνήτης πλανήτης από άποψη ωροσκόπου ο Ήλιος, ο οποίος βρίσκεται στην Παρθένο. Κυβερνήτης πλανήτης από άποψη ζωδίου και ήλιου ο Ερμής, ο οποίος με την σειρά του βρίσκεται στην Παρθένο και συμμετέχει στη νέα σελήνη με όψη στενής συνόδου. Το συμπέρασμά σας είναι πως η επιτυχία έρχεται μέσα από την δουλειά, την επιμονή, την εργατικότητα και την μεθοδικότητα. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες και κυνηγείστε την επιτυχία, την δόξα και τις τιμές.


Κριός: Καλύτερες εργασιακές συνθήκες, βελτίωση βιοτικού επιπέδου και εξομάλυνση αντιξοοτήτων στην καθημερινότητά σας. Υποχρεώσεις, εργασία αλλά και αναγνώριση μέσα από την προσπάθεια. Ιδανική περίοδος για τους εκτός εργατικού δυναμικού ώστε να αναζητήσετε εργασία. Βελτίωση σχέσεων με συνεργάτες ή ανακαίνιση χώρου εργασίας. Βελτίωση της υγείας, καλύτερες συνθήκες για την ψυχική σας ευεξία. Αρχίστε ένα πρόγραμμα διατροφής ή την άσκηση.

Ταύρος: Δημιουργικότητα, αφύπνιση, υλοποίηση σχεδίων. Άνοιγμα νέου κύκλου στην προσωπική σας ζωή, στις σχέσεις, στον έρωτα αλλά και στις φιλοδοξίες σας. Γονιμότητα και πιθανή εγκυμοσύνη στις ενδιαφερόμενες του ζωδιακού. Αισιοδοξία, εξωστρέφεια, χαρά, αναζωογόνηση. Θετικές εξελίξεις από τον τομέα των παιδιών αλλά και εσείς νιώθετε πιο νέοι. Ερωτική περίοδος, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι ερωτευθείτε.

Δίδυμοι: Βελτίωση ενδοοικογενειακών σχέσεων, θετικές ειδήσεις από το μέτωπο της οικογένειας. Επιτυχής πώληση ακινήτου και συμφέρουσες αγοραπωλησίες. Ενασχόληση με τα του οίκου, ανακαίνιση, αναδόμηση οικείας και καλυτέρευση ψυχολογίας. Επαφή με τη ρίζα σας, με την προέλευσή σας και με την καταγωγή σας. Καλύτερες προδιαγραφές στον επαγγελματικό τομέα, νοσταλγικότητα, αναπόληση και εσωτερική αρμονία.

Καρκίνος: Εύνοια μέσα από εμπορικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και συνδιαλλαγές. Βελτίωση σχέσεων με τα αδέλφια σας και τους στενούς συγγενείς. Τύχη στην αναζήτηση εργασίας και πιθανή έγκριση βιογραφικών. Ο λόγος σας γοητευτικός, οι ιδέες σας εύστοχες και εσείς κερδίζετε σε πειθώ και ρητορεία. Αλλαγή μεταφορικού μέσου! Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι επαγγελματικό σε κοντινό προορισμό, έρωτας στο ταξίδι ή μήπως οργανώνετε ταξίδι με τον/τη σύντροφό σας;

Λέων: Καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές, εύρεση πηγών εσόδων. Ενασχόληση με τον οικονομικό τομέα, οικονομικές διεκδικήσεις για επιστροφές οφειλόμενων. Ιδανική περίοδος για την διαπραγμάτευση του μισθού σας. Βελτίωση της ψυχολογίας και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ανάκτηση της πίστης και της αισιοδοξίας. Στροφή προς τις απολαύσεις και συνειδητοποίηση πως οι απολαύσεις κρύβονται σε απλά, καθημερινά πράγματα.

Παρθένος: Θετικές συγκυρίες ευνοούν την προσωπική σας ζωή και φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κερδίζετε πόντους σε πειθώ, ρητορεία και έχετε ευκαιρίες να ενταχθείτε στο εργατικό δυναμικό οι άνεργοι. Νέος κύκλος ανθρώπων ανανεώνει τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών ενώ παράλληλα βρίσκετε καλύτερες συνθήκες στο επικοινωνιακό κομμάτι. Οι άνθρωποι που γνωρίζετε έχουν παρόμοιες πεποιθήσεις με τις δικές σας.

Ζυγός: Εσωτερική γαλήνη-ηρεμία και ένα κλαδί ανθισμένο ώστε να ανταπεξέλθετε στις ανατροπές και στις πιέσεις μέσα σε σχέσεις με οικείους και μη. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας, μελετήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια διεξοδικά και με λεπτομέρεια ώστε να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μία ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία σας συνεπαίρνει αλλά νιώθετε μπερδεμένοι ή σε σύγχυση, εξετάστε τις προθέσεις του φρέσκου ρεπανακίου και μετά αφεθείτε. Μην εμπλέκεστε σε ερωτικά τρίγωνα, εξάλλου είστε ισορροπιστές και τίμιοι. Κλείσιμο κύκλων στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, ενδοσκόπηση! Σε λίγες ημέρες θα δείτε ουσιαστική αλλαγή, ο Οκτώβρης έρχεται να σας δικαιώσει!

Σκορπιός: Εύνοια μέσα από συλλογικές δραστηριότητες και μέσα από την ανάμειξή σας σε ομάδες. Γνωρίζετε πλέον πως ο λόγος σας έχει αποκτήσει δύναμη και ισχύ, μην έρχεστε σε σύγκρουση με τους άλλους, αποφύγετε τα δηλητηριασμένα συναισθήματα και τις τάσεις εκδίκησης, εργαστείτε από κοινού και αποκομίστε κέρδη ηθικά και προς ένα καλύτερο image. Ένας στόχος σας καρποφορεί και εσείς ικανοποιήστε. Εύνοια από φίλους και ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Έρωτας ή φιλία; Φιλία ή έρωτας; Τα όρια δυσδιάκριοτα! Προσοχή! Σχεδιάστε με προσοχή για το μέλλον, η λεπτομέρεια θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Τοξότης: Το μεγάλο σας επαγγελματικό come back ετοιμάζετε φίλοι μου Τοξότες; Καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές υπόσχεται το φεγγάρι στην Παρθένο, οι υποχρεώσεις αρκετές αλλά η λεπτομέρεια κάνει τον πρωταθλητή. Προσγειωθείτε στην γη, εργαστείτε με μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή ώστε να αναδείξετε την δουλειά σας και τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας. Μία προαγωγή, μία αναβάθμιση στην δουλειά σας είναι προ των πυλών. Η ικανότητά σας να πλασάρετε την δουλειά σας σε υψηλό κόστος είναι έμφυτη, ποντάρετε στο image σας. Εξομάλυνση σχέσεων με ανωτέρους και νέες επαγγελματικές σχέσεις στο μενού του νέου σεληνιακού μήνα. Επαγγελματική διάκριση, ανωτερότητα και υπεροχή μέσω της δουλειάς.

Αιγόκερως: Σε μία περίοδο πιεστική στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και στην προσωπική σας ζωή έρχεται η νέα αυτή σελήνη ώστε να σας χαρίσει αισιοδοξία και καλή διάθεση, ένα στήριγμα να κρατηθείτε από κάπου. Τα νέα από το εξωτερικό είναι εξαιρετικά, πιθανόν να βρείτε μία θέση εργασίας εκεί ή να κλείσετε μια ιδιαίτερα επωφελή συμφωνία. Οι νεότεροι έχετε επιτυχία σε σπουδές αλλά και στις μελέτες σας. Νομική επιτυχία που φέρνει και κέρδη ηθικοοικονομικά. Ταξίδι και έρωτας βαδίζουν μαζί, χέρι χέρι, εσείς προωθήστε την δουλειά σας αλλά μην διστάσετε να αφεθείτε στα μονοπάτια του έρωτα.

Υδροχόος: Κίνηση στον οικονομικό τομέα, διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων και τακτοποίηση οφειλών υπόσχεται η νέα σελήνη στην Παρθένο. Διεκδικήστε τα οφειλόμενα, κινηθείτε με στρατηγική και σχεδιασμό ώστε να πάρετε και τόκους από τους οικονομικούς καπηλευτές. Ηθική ανταμοιβή και έσοδα. Επιχειρηματικό δαιμόνια και ένστικτο σας οδηγούν σε σωστές αποφάσεις και επιλογές αρκεί να είστε σχολαστικοί και μεθοδικοί. Ερωτισμός βαθύς και καλύτερη επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σας.

Ιχθείς: Νέες σχέσεις και συνεργασίες ανοίγονται μπροστά σας και εσείς φαίνεστε να δικτυώνεστε αρκετά. Βαδίζετε σε μότο αισιόδοξο και εξωστρεφές απλά το επάνω χέρι έχουν οι απέναντι είτε αυτοί είναι συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στην επιρροή του νέου σεληνιακού μήνα και ερωτευθείτε. Το σίγουρο είναι πως θα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σας άνθρωποι που θα σας συμπαρασταθούν και θα βοηθήσουν να εξελιχτείτε ως άνθρωποι αλλά και στην επαγγελματική σας-προσωπική σας ζωή. Ανοιχτείτε, μην κλείνεστε και βγείτε από το καβούκι σας, μην πνίγεστε στο νερό του Ποσειδώνα. Ο ρεαλισμός και η μαθηματική προσέγγιση της ζωής σας αβαντάρουν δεόντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου