Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2013 - Κριός


Το 2013 σίγουρα αποτελεί μία χρονιά αλλαγής για εσάς φίλοι μου Κριοί καθώς το υποδέχεστε αρκετά πιο ξέγνοιαστοι και ανάλαφροι μιας και ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας λειτουργούν πιο απελευθερωμένα και με μεγαλύτερη ηρεμία μπορείτε να συνάψετε επαφές. Τα δεδομένα στον τομέα των σχέσεων-συνεργασιών μεταβλήθηκαν πολλές φορές και δίπλα σας έχουν παραμείνει όσοι αξίζουν πραγματικά. Παρόλα αυτά, η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό σας οδηγεί στην αυτοκριτική, η οποία απαιτεί απομόνωση και ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σας. Μία περίοδος εσωστρέφειας εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο αλλά ο απώτερος σκοπός έχει μόνο ευεργετικές επιδράσεις καθώς σας φέρνει σε επαφή με κρυμμένες πτυχές του εαυτού σας ή με τις φοβίες σας που καλείστε να ξεπεράσετε. Γνωρίζετε πως η σκληρή δουλειά μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία και την αναγνώριση. Ο Δίας στο πρώτο εξάμηνο του 2013 από τους Διδύμους λειτουργεί ως αντίβαρο της επιρροής του Κρόνου καθώς σας χαρίζει ρητορεία και επικοινωνιακή δεινότητα έτσι ώστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, τις φιλίες σας και να δικτυωθείτε, ίσως και εσείς βαδίζετε πιο αισιόδοξοι και κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Στο δεύτερο εξάμηνο η εσωστρέφεια σας αυξάνεται και καλείστε να έρθετε σε επαφή με τις ρίζες σας, με τις βαθύτερες επιθυμίες σας αλλά και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σύμπαν έρχεται να σας μάθει να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας και να δράτε εφόσον σκεφτείτε σε ρεαλιστικά δεδομένα και έπειτα από σκέψη. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας, μάθετε να μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας και ακολουθήστε ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στη γνώση και στην διεύρυνση των οριζόντων σας. Η εγκράτεια, η πειθαρχία, η εργατικότητα, η υπομονή και η επιμονή μπορούν να σας οδηγήσουν στην απόλαυση των πολυτελειών αλλά και ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου ζωής, το οποίο θα εμπεριέχει ποιοτικές και όχι ποσοτικές επιλογές. Η λιτότητα, ο απλοϊκός τρόπος ζωής οδηγούν στην ανάκαμψη σας και στην αυτοβελτίωση.

Υγεία, Ψυχολογία & Ομορφιά
Στο μεγαλύτερο κομμάτι του 2013 η υγεία σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξαίρεση του κανόνα αποτελεί ο μήνας Φεβρουάριος όπου ο Άρης από τους Ιχθείς και τον δωδέκατο φυσικό ηλιακό σας οίκο δημιουργεί έντονο στρεσάρισμα, άγχη και αγωνίες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλετε να είστε την περίοδο από τις 15/10 έως τις 7/12 καθώς ο Άρης από την Παρθένο φέρνει υπερωρίες, υπερβάλλοντα φόρτο εργασίας και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο έτσι οι άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενούν σημαντικά. Η σωστή διατροφή, η άθληση, ο περίπατος και ο ύπνος θα αποδειχτούν άκρως ευεργετικές υποθέσεις για την τόνωση της άμυνάς σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς και τον δωδέκατο φυσικό ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας οδηγήσει στην χρήση ουσιών ή στο αλκοόλ γι’ αυτό φροντίστε να περιορίσετε τις κακές συνήθειες όπως το τσιγάρο και το ποτό καθώς είστε πιο επιρρεπείς στην εξάρτηση. Οι εναλλακτικές θεραπείες, η ολιστική, η γιόγκα, η αρωματοθεραπεία και η ενασχόλησή σας με τις πολεμικές τέχνες μπορούν να σας ωθήσουν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος αλλά και του ψυχισμού σας. Από τις 26/02 έως τις 21/03 η Αφροδίτη στους Ιχθείς, από τις 22/07 έως τις 16/08 η Αφροδίτη στην Παρθένο και από τις 11/09 έως τις 7/10 η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας χαρίζουν ευεξία, καλή φυσική κατάσταση, ευδιαθεσία, πάθος, δυναμισμό, γαλήνη και ηρεμία ώστε να βελτιώσετε τις αντοχές σας και να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις του νέου έτους. Προσεκτικά στις εκλείψεις κοντά στις 25/04, στις 10/05 και στις 3/11 καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να αποδυναμωθεί. Δυναμικός για τον εν λόγω τομέα και ο μήνας Δεκέμβριος, κατά τον οποίο η διαίσθησή σας πολλαπλασιάζεται και η άμυνες σας βελτιώνονται κατακόρυφα.

Σπίτι & Οικογένεια
Στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 η είσοδο του Δία στον Καρκίνο έρχεται να βελτιώσει σημαντικά τα δεσμά σας με την οικογένειά σας και με εκείνους που θεωρείτε εσείς οικογένειά σας. Πολλοί φίλοι Κριοί θα αποφασίσετε να ανακαινίσετε τον ιδιωτικό σας χώρο προκειμένου να βελτιώσετε την ψυχολογική σας διάθεση αλλά και το κλίμα στο σπίτι σας. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 καθώς ο Δίας θα συναντήσει τον Ουρανό σε τετράγωνο από τον Κριό και τον Πλούτωνα σε αντίθεση από τον Αιγόκερω η οικογενειακή σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες στιγμές. Το κλίμα γίνεται άκρως φιλικό και μπορείτε να αντλήσετε το μέγιστο της ηθικής υποστήριξης. Ένα άτομο της οικογένειάς σας φαίνεται να σας στηρίζει ιδιαίτερα δυναμικά και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε, αυτό εκτοξεύει την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Πολλοί Κριοί θα δαπανήσετε αρκετά προκειμένου να αλλάξετε κατοικία ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να φύγετε μακριά, ακόμα και εκτός συνόρων. Οι γονείς θα αντλήσετε ευχάριστα μηνύματα από τα παιδιά σας, θετικές εξελίξεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε μπορούν να σας δώσουν ηθική ικανοποίηση και χαρά. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου σίγουρα θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την επέκταση των μελών της οικογένειάς σας. Ενδέχεται να έρθετε κοντά σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους και να τους αισθανθείτε οικογένειά σας. Σε κάθε περίπτωση οι στενές σχέσεις σας φαίνεται πως αποκτούν δύναμη και εσείς νιώθετε πιο ασφαλείς καθώς το πρόσωπό σας συγκεντρώνει πόντους εμπιστοσύνης. Προσεκτικά οφείλετε να κινηθείτε στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις στο δεύτερο μισό του Ιουλίου και κατά τον μήνα Αύγουστο καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο πυροδοτεί εκρηκτικές καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να αποβούν καταστρεπτικές για τις πολύ άμεσες σχέσεις σας, διαφυλάξτε τα νώτα σας και φερθείτε λιγότερο παρορμητικά, χειριστικά, εμμονικά ή εκκεντρικά, αποφύγετε το χάος και την διάλυση. Μήνας ιδιαίτερα θετικός αναδεικνύεται ο Ιούνιος με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, όπου μπορείτε να συσφίξετε τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις.

Οικονομικά & Καριέρα
Χωρίζεστε ανά δεκαήμερα φίλοι μου Κριοί στους εν λόγω τομείς της ζωής σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο έρχεστε αντιμέτωποι με τις αλλαγές που επιτάσσει το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και αυτό σας ωθεί στην αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης ή στην καινοτομία δια της αλλαγής και του εμπλουτισμού. Οι προκλήσεις και τα εμπόδια είναι έντονα και εσείς καλείστε να επιστρατεύσετε την υπομονή σας, την εγκράτεια σας προκειμένου να αντιταχθείτε του κλίματος των αλλαγών. Οι ανατροπές είναι έντονες και πυροδοτούνται έντονες καταστάσεις κατά τις οποίες καλείστε να μην επαναστατείτε απέναντι στα πρόσωπα κύρους και εξουσίας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είστε σχεδόν ανεπηρέαστοι, οι αλλαγές, οι ανατροπές και η αναδόμηση ακόμα δεν σας αγγίζουν. Ιδανική περίοδο αποτελεί ο μήνας Δεκέμβριος κατά τον οποίο το τρίγωνο Δία-Κρόνου από τα ζώδια του Καρκίνου και του Σκορπιού αντίστοιχα φέρνουν έσοδα και ρευστό στην τσέπη σας ενώ σας χαρίζουν κέρδη από πωλήσεις και οικονομικές διευθετήσεις. Οι εμπορικές-εμπορευματικές σας ικανότητες στα φόρτε τους και εσείς έχετε την δυνατότητα να πουλήσετε ένα ακίνητο σε πιο υψηλή τιμή ώστε να έχετε κέρδος. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο είστε ανεπηρέαστοι από οικονομικές δυσκολίες και επαγγελματικές προκλήσεις, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερο κόπο και αγώνα. Φυσικά, η είσοδος του Κρόνου στον Σκορπιό σας καλεί να μάθετε τι εστί «οικονομική σύνεση» ώστε να μην έχετε εισοδηματικές απώλειες. Καλό είναι να αποφύγετε την λήψη ενός δανείου και τις τεράστιες οικονομικές επενδύσεις καθώς μπορεί να σας κοστίσει σημαντικά. Εάν τυχόν είχατε επενδύσει στο παρελθόν ή είχατε πάρει κάποιο ρίσκο πιθανός να προκύψουν προβλήματα χρέους ή οικονομικών διευθετήσεων και αποπληρωμών. Ειδικότερα, περισσότερο επηρεάζεστε της παρουσίας του Κρόνου στον όγδοο ηλιακό σας οίκο οι Κριοί του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου. Παράλληλα, οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνουν στο προσκήνιο τον οικονομικό τομέα και σας καλούν να γίνετε έξυπνοι και εφευρετικοί αναζητώντας νέες ή εναλλακτικές πηγές εσόδων που θα ενισχύσουν την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Αν μη τι άλλο, ο τομέας των οικονομικών περνάει μέσα από μία φάση αναμόρφωσης και πλήρους αναδιάρθρωσης, εσείς καλείστε να γίνεται πιο συνετοί και ολιγαρκείς ενώ παράλληλα η οικονομική σύνεση και η εγκράτεια μπορούν να αποβούν σωτήριες λύσεις.

Οι μήνες Ιανουάριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος του 2013 κρίνονται καθοριστικοί και ιδιαίτερα ευνοϊκοί για την επαγγελματική σας πορεία καθώς έχετε την ικανότητα να πλασάρετε τις υπηρεσίες σας με κόστος υψηλό και αυτό σας χαρίζει εισοδηματική ανάκαμψη και τονωτικές ενέσεις αυτοπεποίθησης. Πολλοί Κριοί θα αναλάβετε ένα πιο αξιόλογο και υπεύθυνο πόστο ενώ εύνοια δέχεστε από ανωτέρους και προϊσταμένους. Ιδανική περίοδος για τον εργασιακό σας τομέα αναδεικνύεται και η περίοδος από τις 22/07 έως τις 16/08 καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται της Παρθένου και του τομέα της εργασίας επομένως έχετε βελτίωση των εργασιακών συνθηκών αλλά και του κλίματος με συνεργάτες σας και συναδέλφους σας. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό στο διάστημα από τις 11/09 έως τις 7/10 τονώνει plus τον τομέα των οικονομικών σας και μπορείτε να κλείσετε επωφελείς οικονομικές συμφωνίες ή ευνοϊκές οροθεσίες σχετικά με ένα δάνειο και την αποπληρωμή του. Σύνθετο αναμένεται το διάστημα από τις 15/04 έως τις 31/05 καθώς Άρης και Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνουν έσοδα και έξοδα ταυτοχρόνως έτσι το ταμείο μπορεί να συγκλίνει να είναι είτε ελλειμματικό είτε πλεονασματικό, σε κάθε περίπτωση υπάρχει έντονη οικονομική κινητικότητα και μπορείτε να διεκδικήσετε τυχόν οφειλόμενα ποσά προς το πρόσωπό σας. Αύξηση της παραγωγικότητάς και της αποδοτικότητάς σας αναμένεται με την διέλευση του Άρεως από την Παρθένο στο διάστημα από τις 15/10 έως τις 7/12, μπορείτε να επωφεληθείτε της παρουσίας του και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τα ιδιαίτερα σας χαρίσματα. Αρκετά θετικός μήνας και ο Ιούνιος για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Έρωτας, Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Το 2013 στο πρώτο εξάμηνο του υπόσχεται πιο έντονη κοινωνική ζωή, περισσότερη εξωστρέφεια και ευκολότερη σύναψη επαφών και ανθρωπίνων σχέσεων. Ο Δίας από τους Διδύμους και τον τρίτο φυσικό ηλιακό σας οίκο προσφέρει επικοινωνιακές ικανότητες, ρητορεία, παρρησία, ευγλωττία και σας ωθεί στο να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στο δεύτερο εξάμηνο η είσοδος του στον Καρκίνο σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον Σκορπιό λειτουργούν καταλυτικά καθώς σας κάνουν ιδιαίτερα επιλεκτικούς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις μιας και αναζητάτε την προσωπική και εις βάθος επαφή. Πολλοί θα πάρετε την δέσμευση να επισημοποιήσετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση και το σύμπαν σας καλεί να πάρετε πιο σοβαρό το θέμα «συμβίωση». Ιδιαίτερα θετικές για τον αισθηματικό σας τομέα κρίνονται οι περίοδοι από τις 22/03 έως τις 15/04 όπου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας και αυτό σας χαρίζει γοητεία, λάμψη, ερωτική και περιπετειώδη διάθεση, τα πάθη φουντώνουν και η καρδιά σας αναστατώνεται. Από τις 27/06 έως τις 22/07 η διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα και το κομμάτι των ερώτων σας υπόσχεται ένα καλοκαιρινό διάλειμμα που αναζωπυρώνει τα συναισθήματά σας. Από τις 16/8 έως τις 11/9, από τις 11/9 έως τις 7/8 και από τις 7/10 έως τις 5/11 η διαδοχική κίνηση της Αφροδίτης από τα ζώδια του Ζυγού, του Σκορπιού και του Τοξότη υπόσχεται μία πλούσια περίοδο γεμάτη από ερωτικές γνωριμίες, επαφές, πάθη και έντονα κοινωνική ζωή. Μπορείτε να βγείτε όχι στην αγορά εργασίας αλλά στο μονοπάτι του έρωτα και να κυνηγήσετε κομμάτι στην ευτυχία. Η πρώτη περίοδος σας βρίσκει να επισυνάπτετε νέες σχέσεις και συνεργασίες που φέρνουν αέρα ανανέωσης και λύτρωσης. Στο δεύτερο προαναφερθέν διάστημα γίνεστε μεν πιο εσωστρεφείς αλλά και γεμάτοι πάθη και έντονη σεξουαλικότητα ενώ στην Τρίτη δοθείσα περίοδο το φλερτ ενυπάρχει σε ταξίδια και μετακινήσεις ενώ και εσείς γίνεστε πιο ευδιάθετοι, ανταποκρίνεστε στα ερωτικά καλέσματα. Ο Αύγουστος στο δεύτερο μισό του, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι έντονα ερωτικοί μήνες, οι οποίοι επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις και έντονη κοινωνική ζωή.

Μάλιστα τον Σεπτέμβριο και στο πρώτο μισό του Οκτώβρη η παρουσία του Άρη στον Λέοντα αυξάνει την ερωτική σας διάθεση και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές πάθους και ευτυχίας. Η πρώτη εβδομάδα του 2013 με την Αφροδίτη στον τοξότη υπόσχεται πολλά και ενδέχεται να σας βρει με τον έρωτά σας στο εξωτερικό. Η κοινωνικότητά σας στα ύψη τον μήνα Ιανουάριο όπου μπορείτε να απολαύσετε την παρέα φίλων και ανθρώπων παρόμοιας αντίληψης με τη δική σας, προσέχετε μόνο μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Αρκετά υποσχόμενοι μήνες ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος στο πρώτο μισό του καθώς Αφροδίτη και Άρης στους Διδύμους υπόσχονται δικτύωση, εξωστρέφεια και επαφές. Νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας, ειδικότερα στο πρώτο εξάμηνο του μήνα, αλλά εσείς πλέον είστε επιλεκτικοί στις σχέσεις σας και εναποθέτετε τις ελπίδες σας σε λίγους. Μοιραστείτε τα όνειρά σας μαζί τους, ελάτε κοντά τους και συσφίξτε τις σχέσεις σας. Προσοχή τον μήνα Δεκέμβριο, ο οποίος μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναναστροφές σας και στις σχέσεις ή συνεργασίες σας. Από τις 12/03 έως τις 20/04 ο Άρης στο ζώδιό σας, σας κάνει δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους, ερωτικούς, σεξουαλικούς και προσφέρει χαμόγελο και ικανοποίηση αρκεί να υπολογίζετε τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας μιας και η διέλευσή του θα σας κάνει αυταρχικούς και εγωκεντρικούς. Αποφύγετε τις εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ρίξτε νερό στο κρασί σας και χτίστε τις σχέσεις σε δυνατά θεμέλια, μην τις διαλύετε. Ο συμβιβασμός, η διαλλακτικότητα και η συνεργασία μπορούν να σας ωθήσουν στο κέρδος, ο ανταγωνισμός και οι διαμάχες δρουν κατά τον αντίθετο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου