Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πανσέληνος στον Καρκίνο


Παρασκευή 28/12/2012! Το 2012 ρίχνει την αυλαία του με την τελευταία πανσέληνο, η οποία σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που ξεσηκώνει τη μνήμη, τη φαντασία, διεγείρει παλιές μνήμες, τις αναμοχλεύει και προκαλεί έντονα συναισθήματα και ιδιαίτερες συναισθηματικές δονήσεις. Θέματα οικογένειας, ασφάλειας, ρίζας, προέλευσης, πατρίδας αλλά και επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο. Σε δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα έχει μία έντονη χροιά, ανατρεπτική, απρόβλεπτη και ιδιαίτερα συναισθηματική. Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, εκκεντρικότητα, ζήλια, κτητικότητα και βία(λεκτική ή σωματική) έχουν να αντιμετωπίσουν οι σχέσεις. Ας αποφύγουμε τις φοβίες, τις εμμονές και ας φτάσουμε στο τούνελ της ψυχής μας ρίχνοντας φως στη συνείδηση(εξάλλου λίγο αργότερα ο Κρόνος τριγωνίζει την Σελήνη ή καλύτερα η σελήνη τριγωνίζει του Κρόνου). Η συνείδηση, η ειλικρίνεια και ο ρεαλισμός μπορούν να μας οδηγήσουν στην κατάκτηση της ηρεμίας των σχέσεων. Προσεκτικά πρέπει να κινηθούν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα των προαναφερθέντων ζωδίων. Καλή μας ημέρα, με προσοχή, αυτοέλεγχο και εγκράτεια στα συναισθήματα γιατί μπορούν εύκολα να προκληθούν ρήγματα στις σχέσεις μας!!!


Κριός: Προσοχή σε θέματα επαγγελματικά, σε σχέσεις και συνεργασίες με ανωτέρους. Κούραση, υποχρεώσεις. Αποφύγετε την επαναστατική διάθεση. Μην έρχεστε σε ρήξη με τους οικείους.

Ταύρος: Προσοχή στις σχέσεις με τα αδέλφια, τους στενούς συγγενείς αλλά και στην επικοινωνία σας ή στις εκφράσεις σας καθώς μπορεί να είστε ιδιαίτερα σκληροί, εγωιστές και προκλητικοί. Προσοχή στις μετακινήσεις, στην οδήγηση. Δυσκολία στον ύπνο.

Δίδυμοι: Προσοχή στις δαπάνες, στα έξοδα και στην υπερκαταναλωτική σας διάθεση. Αποφύγετε την σύγκρουση με τον εργοδότη ή όποιον κρατάει το μαχαίρι σχετικά με τον μισθό σας. Συναισθηματική ανασφάλεια ή ένταση με το ταίρι σας. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις.

Καρκίνος: Προσοχή στις σχέσεις σας παντού, στην επιθετική-εριστική συμπεριφορά σας αλλά και στις επαγγελματικές ανατροπές, χειριστείτε τες με ευελιξία και ευκαμψία. Ψυχολογική φόρτιση, ανασφάλεια. Μην προκαλείτε το ταίρι σας ή αποφύγετε να δώσετε τροφή στις εκρήξεις του.

Λέων: Προσοχή στην υγεία, στο παρασκήνιο, στην ίντριγκα. Έντονη ψυχολογική φόρτιση, κούραση αλλά και κρυφοί εχθροί καραδοκούν. Προσοχή στην καθημερινότητά σας, στις μετακινήσεις σας αλλά και με συναδέλφους. Νομικές υποθέσεις στο προσκήνιο, σε επιπλοκές και εμπλοκές. Μέρες με αντιδικίες, επαφή με το νόμο.

Παρθένος: Προσοχή στις φιλίες, μία παροδική απογοήτευση μην χαλάσει το κλίμα. Μία εμπλοκή σχετικά με την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις σας ταλανίζουν. Αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα, την φιλία και το χρήμα μεταξύ τους. Μην απομακρύνεστε από το ταίρι σας.

Ζυγός: Προσοχή στα επαγγελματικά σας και στα ενδοοικογενειακά σας. Συναισθηματική φόρτιση και ανακίνηση της μνήμης με αποτέλεσμα την γκρίζα σκέψη. Αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφό σας και μην δίνετε σημασία στην τυχόν εριστική συμπεριφορά του.

Σκορπιός: Μία νομική επιπλοκή μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις ή αποτελέσματα. Θετικές εξελίξεις σε ότι σχετίζεται με τον νόμο αλλά και με νομικές αντιδικίες. Ευχάριστα νέα με το εξωτερικό, επαφές σταθεροποιητικές. Προσοχή στις μετακινήσεις, στον λόγο σας. Μην είστε σκληροπυρηνικοί, απόλυτοι και δογματικοί.

Τοξότης: Έκτακτα έξοδα υποχρεώσεις σας αφήνουν ακάλυπτους οικονομικά. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση. Έντονη οικονομική ανασφάλεια και φοβίες. Διώξτε τες, καταπολεμήστε τες. Ελάτε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, με τον βαθύτερο εαυτό σας και ρίξτε φως στην καρδιά σας. Μπορείτε να ζήσετε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, μην απομακρύνεστε αν και έχετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στα ερωτικά σας.

Αιγόκερως: Προσοχή παντού, σε σχέσεις, συνεργασίες, στις ενδοοικογενειακές. Η υπόθεση μυρίζει μπαρούτι, διατηρήστε την σοφία σας ώστε να αποφύγετε να πληγώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είτε αυτό είναι παιδί σας είτε ένας συνεργάτης είτε ο σύντροφός σας. Όχι στον εγωισμό, στην χειραγώγηση απέναντι στους άλλους, ναι στον συμβιβασμό.

Υδροχόος: Προσοχή στην υγεία, σε θέματα καθημερινότητας αλλά και στις μετακινήσεις σας. Προσοχή σε σχέσεις με συνεργάτες αλλά και στον εργασιακό τομέα . Φόρτος εργασίας και επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Ψυχολογικά ups and downs. Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, στις σχέσεις με τα αδέλφια σας αλλά και τους στενούς συγγενείς.

Ιχθείς: Κρίνεται μία σχέση αισθηματική ή η σχέση με τα παιδιά σας. Προσοχή στις εμπόλεμες καταστάσεις με φίλους, μην γίνεστε σκληροί, δογματικοί ή απόλυτοι. Παροδική ματαίωση ενός σχεδίου αλλά και ανασφάλεια για την εκπλήρωσή του στο μέλλον. Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, αποφύγετε να ζητήσετε μία αύξηση μισθού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου