Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Ζώδια Πρωτοχρονιάς


To 2012 εκπνέει,άλλη μία χρονιά μετράει ώρες...Η Σελήνη στον Λέοντα κάνει το κλίμα ενθουσιώδες, θερμό, εγκάρδιο. Τα συναισθήματά μας είναι διάχυτα, πληθωρικά και ολόλαμπρα. Το κλίμα της παραμονής (31/12) θεωρείται αρκετά ζεστό, ενθουσιώδες. Την ώρα του ρεβεγιόν, Σελήνη και Αφροδίτη σε τρίγωνο χαρίζουν ελπίδα, αισιοδοξία, λάμψη, αρμονία στις σχέσεις, αγάπη, σεβασμό, φως και φλόγα. Ώρα να λάμψει ο άνθρωπος, ώρα να ξεχάσουμε τι εστί πρόβλημα, λύπη και γκρίζο!!!
Ευτυχώς, ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και το κλίμα γίνεται πιο λογικό. Επιτέλους, ακρίβεια στον λόγο!!! Ευνοούνται του επικοινωνιακού Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και από κοντά Καρκίνοι, Ιχθείς και Σκορπιοί!!!Έντονη η επιρροή της συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα και του εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου που χαρίζουν πάθος, κτητικότητα αλλά και αυτοέλεγχο ή οριοθέτηση. Οι αλλαγές πρέπει να είναι μακροπρόθεσμες, να κοιτάνε στο μέλλον. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς και να διώξουμε ότι μας φοβίζει και βάζει φρένο στην εξέλιξή μας. Ας διασκεδάσουμε, ας λάμψουν οι ψυχές, τα πρόσωπα και φυσικά όλα αυτά υπό το πρίσμα του Κρόνου ( μέτρο). Οι τυχεροί: Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί! Οι λιγότερο τυχεροί: Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθείς αλλά και Καρκίνοι-Αιγόκεροι. Με εξαίρεση εκείνους του πρώτου δεκαημέρου που μέσα στις πιέσεις μπορούν να βρουν χρώμα και ελπίδα! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους!!!!!    Εν αναμονή...

Κριός: Έρωτας, φλερτ, αισιοδοξία, λάμψη, εσωτερικό παιδί, ταξίδια, παρέα με συγγενείς, εξωστρέφεια. Κίνηση, χρώμα. Ξεχάστε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Χαμόγελο και περισσότερη νεανικότητα.

Ταύρος: Πάθος, ερωτισμός, ρεβεγιόν με την οικογένειά σας. Ξεχάστε τις δυσκολίες και τις κρίσεις των σχέσεων. Ελάτε κοντά στον ή στην σύντροφό σας. Πάθος και ερωτισμός. Τονισμένη η επιθυμία σας για έξοδα.

Δίδυμοι: Κινητικότητα, ζωγραφιές, χρώμα, ταξίδι, επαφή με συγγενείς, με φίλους ή με τον/την σύντροφό σας. Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα αλλά και ερωτισμός, πάθος. Διεισδυτική επικοινωνία. Αλλαγή πορείας.

Καρκίνος: Ιδιαίτερη επικοινωνία με τον ή την σύντροφό σας, ίσως κάπως έντονη. Πάθος και δυναμισμός στις σχέσεις σας αλλά και με το ταίρι σας. Επιθυμία και ανάγκη για έξοδα, μην πληρώσετε τα σπασμένα ή μην υπερχρεωθείτε στον βωμό της διασκέδασης. Όμορφη καθημερινότητα. Ρεβεγιόν με συνεργάτες ή όσους θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους.

Λέων: Το ζώδιο του ρεβεγιόν μετά τον Τοξότη. Διασκέδαση, λάμψη, ερωτισμός, αισθησιασμός, πάθος. Συναισθήματα, ευαισθησίας αλλά και έρωτας. Επιλέξτε τον ή την σύντροφό σας. Συμφιλιωθείτε με την οικογένειά σας, είναι δύσκολο να μείνετε μέσα αλλά δώστε άφεση. Χαρά και αισιοδοξία.

Παρθένος: Εσωστρέφεια, απολογισμός, επιθυμείτε την επαφή ή με την οικογένειά σας, θα περάσετε υπέροχα. Δεν λείπει όμως και η εξαίρεση του κανόνα που σας βάζει να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας. Οικογένεια, η n1 επιλογή.

Ζυγός: Ρεβεγιόν με φίλους και με ανθρώπους που ασπάζονται τις ιδέες σας σας πάει κουτί. Κοντά σε συγγενικά-αδελφικά πρόσωπα βρίσκετε θαλπωρή και ζεστασιά. Επικοινωνιακή δεινότητα. Έμφαση στην επικοινωνία με την οικογένεια, ρίχνεται φως, διώξτε τις δύσκολες στιγμές με τους οικείους, λέμε ναι και στο ρεβεγιόν με εκεί...

Σκορπιός: Ρεβεγιόν με συνεργάτες, συναδέλφους ή με τους οικείους. Επιθυμείτε να ξοδέψετε για να περάσετε όμορφα, προσοχή στις πολλές δαπάνες. Λέμε ναι και στο ρεβεγιόν με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ριζική αναδιάρθρωση των εν λόγω σχέσεων. Επικοινωνιακή ρητορεία.

Τοξότης: Το ζώδιο του ρεβεγιόν! Χωρίς σύννεφα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας λάμπετε, είστε οι φλογεροί εραστές/ερωμένες, αισιοδοξία, περιπέτεια, ταξίδι, νεανικότητα. Έμφαση στα οικονομικά, έξοδα, δαπάνες. Μην ξοδέψετε τα μαλλιοκέφαλά σας. Κάντε πράγματα για εσάς! Καλή χρονιά!

Αιγόκερως: Με πάθος, ερωτισμό, δυνατά συναισθήματα σας βρίσκει η χρονιά. Ελάτε σε επαφή με το ταίρι σας ή με όσους αισθάνεστε πως σας αγγίζουν την καρδιά. Επικοινωνιακή δεινότητα, ρητορεία αλλά και λάμψη καθώς ο Ήλιος σε εσάς βρίσκεται. Δυνατές συγκινήσεις, ριζικές αλλαγές.


Υδροχόος: Εσείς και οι άλλοι ή καλύτερα οι άλλοι και εσείς. Ρεβεγιόν με φίλους, με ομοϊδεάτες  σε παρείστικο στυλ αλλά και επαφές, ρεβεγιόν με τον σύντροφό σας ή με την σύντροφό σας. Κοινωνικότητα, αισιοδοξία και ελπίδα. Ταξίδια και επαφές, ρεβεγιόν με κόσμο.

Ιχθείς: Πιο ρεαλιστές και πεζοί αυτές τις ημέρες, επαφές με συνεργάτες ή με εκείνους που εργάζεστε στην ίδια στέγη αλλά για άλλους πιθανό το σενάριο της εύρεσης με φίλους σε ρεβεγιόν. Επικοινωνία και φως με φίλους. Και εάν τύχει να περάσετε και με συνεργάτες, μην σας χαλάσει αυτό την διάθεση, θα περάσετε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου