Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς/Προβλέψεις


Νέα σελήνη στους Ιχθείς: Την Δευτέρα 11/3 και ώρα 21:52 σχηματίζεται η νέα σελήνη στους Ιχθείς. Είναι ένα νέο φεγγάρι που εντείνει την ανάγκη μας για δημιουργία και εξέλιξη. Ο οραματισμός, η φιλανθρωπία και το συναίσθημα αναπτύσσονται δεόντως. Η έννοια της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς αποκτούν βαθύτερο νόημα.Είναι ευκαιρία να ανασυγκροτηθούμε και να αποτινάξουμε από επάνω μας οτιδήποτε μας βαραίνει ψυχολογικά σε συνειδησιακά. Ιδανική η εν λόγω νέα σελήνη για απώλεια βάρους και απεξάρτηση από περιττές τροφές ή τοξίνες. Η απεξάρτηση μπορεί να είναι και ψυχική-ψυχολογική. Οι έννοιες της ψιλευσπλαχνίες, του ιδεαλισμού, της έμπνευσης και της συγχώρεσης αναπτύσσονται δεόντως. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας και να κάνουμε τον δικό μας απολογισμό καθώς βρισκόμαστε προ των πυλών της αστρολογικής πρωτοχρονιάς. Ευνοείται η τέχνη και οτιδήποτε άπτεται της έννοιας της τέχνης.


Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης σχηματίζεται στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και αυτό δείχνει πως η διαίσθηση ανακτά έδαφος ενώ η λογική έρχεται δεύτερη. Η θετική γωνία τριγώνου του ωροσκόπου με τον Ποσειδώνα αποτελεί μία ακόμα ένδειξη πως η τέχνη, ο οραματισμός, η έμπνευση και η δημιουργία ενδυναμώνονται. Κυβερνήτης της νέας σελήνη είναι ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία και τριακοστή έκτη μοίρα ολόκληρου του ζωδιακού. Η τελευταία μοίρα ενός ζωδίου συμβολίζει το κλείσιμο μιας κατάστασης. Η συγκεκριμένη μοίρα αποτελεί σύμβολο του τέλους του χειμώνα και της χειμερίας νάρκης καθώς λίγες ώρες αργότερα ο Άρης εισέρχεται πανηγυρικά στο ζώδιο του Κριού. Το σημείο της εαρινής ισημερίας ενεργοποιείται και είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε τα σχέδιά μας με ενθουσιασμό και πάθος. Η στενή σύνοδος των φώτων (Ήλιου & Σελήνης) με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ αποτελεί μία ακόμα ένδειξη πως το συναίσθημα ενδυναμώνεται. Η αρμονία, η συναισθηματική γαλήνη και η διπλωματία αποτελούν λέξεις κλειδιά του νέου σεληνιακού μήνα. Ο ανάδρομος Ερμή αποτελεί μοναδικό μελανό σημείο στην υπόθεση και βάζει φρένο στην λήψη πρωτοβουλιών. Η αναθεώρηση κάποιων στόχων ή της αρχικής πορείας μας συντροφεύει. Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως θα παραμείνει ανάδρομος ακόμα έξι ημέρες....κάτι που μας κρατά παρήγορους.

Τυχεροί στέκονται οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Πιο ειδικά εύνοια δέχεστε οι γεννημένοι Ταύροι στις 11/5, οι γεννημένοι Καρκίνοι στις 12/7, οι γεννημένοι Σκορπιοί στις 14/11 και οι γεννημένοι Αιγόκεροι στις 11/1. Οι γεννημένοι Ιχθείς στις 11/3 και οι γεννημένοι Παρθένοι στις 10/9 οφείλετε να είστε κάπως προσεκτικοί καθώς οι ματαιώσεις, οι καθυστερήσεις και οι απογοητεύσεις ίσως σας αποσυντονίσουν. Έχετε υπόψη σας πως από τις 20/3 και έπειτα οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας αυξάνονται.

Οι γεννημένοι Υδροχόοι κοντά στις 11/2 και οι γεννημένοι Κριοί κοντά στις 11/4 μπορείτε να κερδίσετε μία μάχη ή να υλοποιήσετε ένα σχέδιό σας εφόσον αναπτύξετε την διαίσθησή σας. Φροντίστε να εμπιστευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Χρησιμοποιήστε το πάθος σας, τον ενθουσιασμό σας και την εξωστρέφεια σας ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι Τοξότες και οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στις 13/12 και 13/6 αντίστοιχα πρέπει να κινητοποιήσετε τον ρεαλισμό σας και την λογική σας ώστε να μην παρεκκλίνετε των στόχων σας. Είστε κάπως πιο υποκειμενικοί και δυσκολεύεστε να κρίνετε ορθά. Επικαλεστείτε την γνώμη ενός πιο έμπειρου και σίγουρα θα κερδίσετε μία μάχη. Οι γεννημένοι Λέοντες κοντά στις 14/8 και οι γεννημένοι Ζυγοί κοντά στις 13/10 θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες στην υλοποίηση ενός στόχου αλλά εάν επιδείξετε πρακτικό πνεύμα θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε των δυσκολιών.

Κριοί:  Έχετε ήδη συλλάβει στο νου σας μία ιδέα ή ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Είναι θέμα ημερών να το βγάλετε δυναμικά στο προσκήνιο. Ιδανική η νέα σελήνη για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και να χάσετε τα περιττά κιλά του χειμώνα. Βοηθητική και για την ψυχολογία σας στέκεται η νέα σελήνη. Συναισθήματα αδιέξοδα μπλοκάρουν την ενέργειά σας να ρεύσει. Αποφύγετε τις μάταιες συναισθηματικές εμπλοκές. Πιθανώς να τρέφετε αισθήματα για ένα άτομο αλλά ακόμα δεν μπορείτε να το αποδεχτείτε ή να το παραδεχτείτε. Μέρα με την ημέρα κινητοποιείστε και δραστηριοποιείστε. Μία επαγγελματική προαγωγή ίσως ετοιμάζεται, θα σας ωφελήσει και οικονομικά μακροπρόθεσμα βέβαια.

Ταύροι: Η στασιμότητα στην ζωή σας είναι παροδική, μην ανησυχείτε καθώς σύντομα θα αρχίσουν να τρέχουν τα σχέδιά σας και οι φιλοδοξίες σας θα γονιμοποιούνται. Νέες φιλίες έρχονται στο προσκήνιο ενώ η ανάμειξη σας σε χώρους με ανθρώπους που ενστερνίζονται παρόμοιες ιδέες είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Η φιλία γίνεται η κινητήριος σας δύναμη. Μάθετε να εργάζεστε ομαδικά, με πνεύμα αλληλεγγύης και θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ιδανικές ημέρες για δικτύωση και περεταίρω κοινωνικοποίηση.

Δίδυμοι: Εγκαινιάζεται ένας νέος σεληνιακό μήνας, ο οποίος προάγει τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Χρειάζεται ωστόσο να κινητοποιήσετε την λογική σας προκειμένου να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μία ανακαίνιση χώρου είναι ένα πιθανό σενάριο ή η αλλαγή χώρου εργασίας. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου θα αποσπάσετε το χειροκρότημα. Εύνοια από ανωτέρους και προϊσταμένους. Μπορείτε να κοστολογήσετε την εργασία σας ακριβότερα.

Καρκίνος: Η νέα σελήνη εγκαινιάζει έναν σεληνιακό μήνα πιο αισιόδοξο, στην διάρκεια του οποίου κοιτάτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Η θετικότητα απέναντι στην ζωή μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε καλύτερες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Μία νομική υπόθεση που εκκρεμεί βρίσκει λύση μετά τις 20/3. Ο έρωτας μπορεί να έχει χιλιομετρική απόσταση ή να κρύβεται σε ένα ταξίδι. Η επαφή σας με το εξωτερικό αλλά και με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας μπορεί να αποβεί σωτήρια. Τυχερή περίοδος για τους σπουδαστές.

Λέων: Καλύτερες οικονομικές προδιαγραφές φέρνει η νέα σελήνη στους Ιχθείς. Οι οικονομικές ανησυχίες εντείνονται μεν αλλά κάτι φαίνεται να καλυτερεύει από τις 20/3 και έπειτα. Διευθετήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και κλείστε τις συμφωνίες περί οικονομικού μετά την δοθείσα ημερομηνία. Δυνατά συναισθήματα, βαθιές επιθυμίες σας συμπαρασύρουν. Καλύτερη και πιο στενή επαφή με τον ή την σύντροφό σας υπόσχεται το νέο φεγγάρι. Ερωτισμός και πάθος.

Παρθένος: Έπειτα από την αναθεώρηση σχετικά με τον ή την σύντροφό σας αλλά και με τους συνεργάτες σας έφτασε η ώρα να ευνοηθείτε από τον εν λόγω τομέα. Οι άλλοι κλέβουν την παράσταση στην ζωή σας αλλά και σας ευνοούν. Ιδιαίτερα τυχερή περίοδος για τους αδέσμευτους του ζωδίου ενώ οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Σας στηρίζουν άνθρωποι επαγγελματικά αλλά και σε επίπεδο φιλικό!

Ζυγός: Ιδανική περίοδος γα τους εκτός εργατικού δυναμικού ώστε να βρουν δουλειά. Αναζητήστε θέσεις εργασίας και μάλιστα από τις 20/3 και έπειτα. Καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο αναμένονται αλλά και εύνοια για όσους ασχολούνται με την τέχνη. Βάλτε πλώρη ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και αρχίστε την άθληση. Ένα θέμα υγείας ενδέχεται να βρει λύση. Ο έρωτας σας γυροφέρνει στην δουλειά. Μήπως εκεί που δουλεύετε υπάρχει ένα συναισθηματικό κρεσέντο;

Σκορπιός: Δημιουργικότητα, κινητοποίηση και θετικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες 28 ημέρες γενικότερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας. Οργανώστε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή με την οικογένειά σας. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου θα λάβετε τα χαρμόσυνα. Οι δεσμευμένοι πιθανώς να συναντήσετε έναν πειρασμό, μην ρισκάρετε την σταθερή σας σχέση on a whim. Αισιοδοξία, διάθεση για περιπέτεια και τόνωση της αυτοπεποίθησή σας.

Τοξότης: Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται από τον τομέα σπίτι και οικογένεια. Προβείτε στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Οι σχέσεις σας με τους οικείους ενδυναμώνουν και αυτό σας παρέχει ένα αίσθημα ασφάλειας και τεράστια αποθέματα δημιουργικότητας. Ένα θέμα σχετικά με μία πώληση ακινήτου προωθείται δυναμικά. Απόκτηση νέου μέλους και εξομάλυνση ενδοοικογενειακών εντάσεων. Ηρεμία, γαλήνη και νοσταλγία. Μην ξεχνάτε όμως πως κινητοποιήστε με τον Άρη στον Κριό...ώρα για δράση, με ρεαλισμό, ορθολογισμό και εγκράτεια.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη σας χαρίζει πειθώ, ικανότητα στον λόγω ώστε να προωθήσετε την δουλειά σας σε υψηλότερο κόστος. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν μακράν και εφόσον συνδυάζουν οραματισμό, έμπνευση και ορθολογισμό μπορούν να εντυπωσιάσουν. Πιθανές μετακινήσεις για λόγους εργασιακούς ή εύρεση δουλειά σας μία διπλανή πόλη. Αποστείλετε βιογραφικά και κινητοποιηθείτε. Βελτίωση των σχέσεων με τα αδέλφια αλλά και τους στενούς συγγενείς. Δικτύωση, κοινωνικοποίηση και διάδοση ιδεών. Ο έρωτας δεν λείπει, κρύβεται σε ένα ταξίδι. Ή μήπως οργανώνετε απόδραση με το ταίρι σας;

Υδροχόος: Καλύτερες οικονομικές συνθήκες υπόσχεται η νέα σελήνη του Μάρτη στους Ιχθείς. Διεκδικήστε οφειλόμενα και αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εσόδων εκμεταλλευόμενοι τα ταλέντα σας. Σταθεροποίηση και παγίωση κεκτημένων. Μετά τις 20/3 διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας, μπορεί να πάρετε ένα μπόνους. Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Κινηθείτε μεθοδικά, με επιμονή και επιτύχετε τους στόχους σας. Αλλαγή αξιών και σταθερών στη ζωή σας.

Ιχθείς: Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την θετική επιρροή της νέας σελήνης στο ζώδιό σας καθώς ο Ερμής ανάδρομος σας καλεί να λύσετε θέματα με το παρελθόν σας. Ωστόσο, από τις 20/3 και έπειτα νέοι άνθρωποι εισέρχονται στην ζωή σας και θα στηρίξουν την δράση σας με τρόπο δυναμικό. Πιθανή αλλαγή εμφάνισης αλλά και περιποίηση του ίδιου σας του εαυτού. Νέες ερωτικές περιπέτειες, ενθουσιασμός στις σχέσεις και στην προσωπική σας ζωή. Τα έξοδα λίγο θα σας ταλανίσουν. Αναθερμάνετε την σχέση σας οι δεσμευμένοι και οι αδέσμευτοι φορέστε τα γιορτινά σας, μία σχέση ανατέλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου