Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Έτη Δία

Η εν λόγω θέση του Δία, το λεγόμενο έτος Δία υπολογίζεται βάση της γενέθλιας θέσης του Δία στο προσωπικό μας (γενέθλιο) ωροσκόπιο. Λόγου χάρη, οι γεννημένοι στα τέλη του 1989 έχουν γενέθλιο Δία στον Καρκίνο, ο Δίας επιστρέφοντας στην γενέθλια θέση του εγκαινιάζει το έτος Δία στον Κριό. Τι σημαίνει αυτό; Αναλύεται παρακάτω, είναι σαν να έχουμε στο ωροσκόπιο μας Δία στον Κριό ή μία διέλευση του Δία από τον πρώτο ηλιακό μας οίκο. Ένα άλλο παράδειγμα, οι έχοντες γενέθλιο Δία στους Διδύμους, υποδέχονται τον Δία στο επόμενο ζώδιο της γενέθλιας θέση του. Τι εστί αυτό; Πως είναι το επόμενο έτος, το έτος Δία στον Ταύρο, που σχετίζεται με μία πιθανή διέλευση από τον δεύτερο ηλιακό μας οίκο. Στις διελεύσεις που δεχόμαστε το τετράγωνο ή την αντίθεση του διελαύνοντος Δία με τον γενέθλιο ίσως γινόμαστε πιο σπάταλοι, πιο άπληστοι έτσι πρέπει να μην επαναπαυόμαστε και να κυνηγάμε την επιτυχία. Η επιστροφή Δία αποτελεί την έναρξη ενός νέου κύκλου μίας σημαντικής δωδεκαετίας που αλλάζουμε στόχους, φιλοδοξίες και οπτική. Οι περίοδοι που ο τρέχον Δίας σχηματίζει τρίγωνο ή εξάγωνο με τον γενέθλιο Δία φέρνει ευκαιρίες για επέκταση και κέρδος.
Οι γεννημένοι με γενέθλιο Δία στον Καρκίνο ας ετοιμάζονται για το έτος Δία στον Κριό. Πρώτος παραγωγικός κύκλος, η γενέθλια επιστροφή μας. Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Θέτουμε νέους στόχους, οραματιζόμαστε και βρισκόμαστε σε περίοδο σποράς. Λίγο πριν ανθίσουν τα μπουμπούκια. Νέο άνοιγμα στην προσωπική μας ζωή, στις σχέσεις μας αλλά και ανανέωση της προσωπικότητας μας. Γινόμαστε πιο πληθωρικοί, πιο κεφάτοι και αισιόδοξοι. Νέες συνεργασίες αναμένονται και επί του επαγγελματικού. Είναι μία σημαντική χρονική στιγμή, μία πλανητική συγκυρία που συμβαίνει μία φορά στα δώδεκα χρόνια και σχετίζεται με έναν νέο κύκλο στην ζωή μας. Είναι μία περίοδος που μπορούμε να κερδίσουμε αξιώματα, τίλους και να αδράξουμε ευκαιρίες ή να γευτούμε τους καρπούς μιας επίπονης και μακροχρόνιας προσπάθειας.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στους Διδύμους ας ετοιμάζονται για το έτος Δία στον Ταύρο. Ήδη έχει ξεκινήσει η σπορά και η σύλληψη μιας ιδέας και φτάνει το πλήρωμα του χρόνου να την μορφοποιήσουν, να της δώσουν σάρκα και οστά. Θέματα οικονομικά και ασφάλειας έρχονται στο προσκήνιο. Μπαίνουν στην διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικής πηγής εσόδων και σταθεροποίησης των κεκτημένων τους. Μπορούν να ανατείλουν καλύτερες σχέσεις με τον εργοδότη και σίγουρα ανάκαμψη της αυτοπεποίθησης τους. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τον εργοδότη και υπάρχει πιθανότητα για ανάκαμψη του εισοδήματος.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στον Ταύρο ας ετοιμάζονται για το έτος Δία στους Διδύμους. Ήρθε η ώρα να δώσουν ώθηση στο έργο τους, στις πράξεις τους και να διαδώσουν μια προσπάθεια τους ή έναν στόχο τους. Ενισχύεται η επικοινωνιακή τους ικανότητα και κερδίζουν σε επίπεδο κοινωνικού κύκλου και δικτύωσης. Βελτιώνονται οι σχέσεις τους με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς ενώ μπορούν να αλλάξουν και μεταφορικό μέσον. Οι νεότεροι σε ηλικία μπορούν να αναμένουν επιτυχίες στον τομέα εκπαίδευση. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ειδικευτούν περεταίρω και να κάνουν πιο ισχυρό το βιογραφικό τους. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας. Προωθήστε τις υπηρεσίες σας με υψηλότερο αντίτιμο.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στον Κριό ας ετοιμαστούν για το έτος Δία στον Καρκίνο. Είναι ένα έτος πιο εσωστρεφές, κάτι σαν απολογισμός και αναμένονται εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά, ακίνητης περιουσίας αλλά και σε επαγγελματικά. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τις αγοραπωλησίες ακινήτων επιτυχώς. Δυνατότητα για ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου αλλά και του χώρου εργασίας σας. Πιθανώς να ασχοληθείτε με μία δουλειά από το σπίτι. Εξομάλυνση του ενδοοικογενειακού βίου ή επέκταση της οικογένειας. Εσωτερική γαλήνη, ηρεμία και συγκρότηση. Πιο δυνατά δεσμά με τους ανθρώπους που αισθάνεστε δίπλα σας, οικογένεια σας.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στους Ιχθείς ετοιμαστείτε για το έτος Δία στον Λέοντα. Μία περίοδος ιδιαίτερα δημιουργική, παραγωγική και τυχερή αναμένεται. Βελτιώνεται η ποιότητα ζωής σας, ο επαγγελματικός σας βίος και κάθε πτυχή της ζωής σας. Είστε κεφάτοι, δραστήριοι και παίρνετε νέες πρωτοβουλίες, κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή σας. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μία εξαιρετική ερωτική γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι μπορεί να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Ιδανικό διάστημα για απόκτηση απογόνων. Η ζωή αποκτά χρώμα και γίνεται πιο γλυκιά.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στον Υδροχόο ας ετοιμάζονται για το έτος Δία στην Παρθένο. Αναμένονται θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασιακά. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε μία σχετική εύνοια ώστε να βρείτε θέση εργασίας. Οι κόποι της προηγούμενης χρονιάς μπορούν να αποδώσουν και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον τομέα υγεία. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα, υιοθετήστε άλλες διατροφικές συνήθειες και απαλλαγείτε από τις εξαρτήσεις. Καλύτερη ψυχολογία. Μέσω της εργασίας έρχεται η ικανοποίηση άλλοτε ηθική και άλλοτε υλική.

Οι γεννημένοι με Δία στον Αιγόκερω έχετε το πληθωρικό έτος Δία στον Ζυγό. Νέες σχέσεις και συνεργασίες εμφανίζονται στο προσκήνιο, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας ώστε να σας στηρίξουν είτε επαγγελματικά είτε στην προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι μπορείτε με σχετική ευκολία να επισυνάψετε μία σχέση και να την μονιμοποιήσετε ενώ οι δεσμευμένοι αναθερμαίνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Πιο κοινωνικοί, πιο διπλωμάτες αλλά και με μεγαλύτερο κοινωνικό περίγυρο, δικτυώνεστε και γίνεστε αρεστοί ή υπολογίσιμη δύναμη.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στον Τοξότη υποδέχεστε το έτος Δία στον Σκορπιό. Θέματα οικονομικά, ελέγχου και εξουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Θα ασχοληθείτε με αποπληρωμές ή λήψεις δανείων, με διευθετήσεις επί του οικονομικού ή θα διεκδικήσετε οφειλόμενα από τρίτους. Εάν χρωστάτε ίσως σας ζητηθούν. Περνάτε σε μία φάση ενδοσκόπησης και περισυλλογής αλλά γίνεστε πιο ουσιαστικοί και βαθείς. Βελτιώνονται τα οικονομικά του/της συντρόφου σας ενώ βελτιώνεται σημαντικά και η σχέση σας μιας και αναζητάτε την ουσιαστική ένωση, όχι απλώς την επιφανειακή. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και είστε ένας συναισθηματικός χείμαρρος.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στον Σκορπιό υποδέχεστε το έτος Δία στον Τοξότη. Είναι μία ιδιαίτερα τυχερή χρονιά στην διάρκεια της οποίας ανακτάτε την χαμένη αυτοπεποίθηση σας και αντικρίζετε την ζωή με μάτι πιο αισιόδοξο. Το ποτήρι το βλέπετε μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Πιθανώς να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο ταξίδι, εκτός συνόρων που να αποτελούσε όνειρο ζωής. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας ενώ γίνεστε πιο δεκτικοί σε ιδεολογίες διαφορετικές, που προάγουν την διαφορετικότητα. Τύχη αναμένεται σε νομικές υποθέσεις ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε εργασία εκτός συνόρων. Ο έρωτας δεν λείπει, μπορεί να έχει χιλιομετρική απόσταση ή έντονο το στοιχείο της κίνησης, της ταχύτητας, της περιπέτειας. Οι νεότεροι έχετε επιτυχία στις σπουδές, εμπλουτίστε το βιογραφικό σας.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στον Ζυγό ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το έτος Δία στον Αιγόκερω. Είναι μία χρονιά σημαντική καθώς αυξάνεται το γόητρο σας, το κοινωνικό σας στάτους και αποκτάτε κοινωνική συνείδηση ή ευθύνη. Προωθήστε τις ικανότητες σας, τις φιλοδοξίες σας και κερδίστε πόντους επί του επαγγελματικού. Αναμένεται μία επέκταση, μία ανακαίνιση του χώρου εργασίας ή μια αλλαγή στις εργασιακές συνθήκες. Λόγου χάρη εργάζεστε πλέον από το σπίτι ή το σπίτι σας γίνεται ο επαγγελματικό σας χώρος. Επισυνάπτετε νέες επαγγελματικές σχέσεις που σας στηρίζουν ή δέχεστε ένα μπόνους, μία προαγωγή. Πιθανή αλλαγή και αντικειμένου εργασίας.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στην Παρθένο ετοιμαστείτε να απολαύσετε το έτος Δία στον Υδροχόο. Ένας στόχος σας ή ένα όνειρο σας φαίνεται να υλοποιείται. Οι ιδέες σας γίνονται ευρέως αποδεκτές όχι μόνο από τους συναδέλφους σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο αλλά από το σύνολο της κοινωνία. Αποκτάτε συλλογική συνείδηση και διανύετε έναν νέο χρόνο όπου η ομαδική δράση σας αβαντάρει δεόντως. Θέστε νέους στόχους μακροπρόθεσμα. Εύνοια δέχεστε από φίλους, δικτυώνεστε και απολαμβάνετε την συντροφιά τους. Ο έρωτας δεν λείπει και ίσως ξεπροβάλλει μέσα από μία φιλία. Η ενασχόληση με την τεχνολογία, με τις επιστήμες αποδίδει καρπούς.

Οι έχοντες γενέθλιο Δία στον Λέοντα μπαίνετε στον τελευταίο κύκλο του Δία, υποδεχτείτε το έτος Δία στους Ιχθείς. Αποτελεί μία χρονιά κλεισίματος υποθέσεων στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα αλλά για απολογισμούς και τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων και υποθέσεων που σας ταλανίζουν. Μπορείτε να διευθετήσετε λείαν ευκόλως θέματα εργασιακά ή παροχής υπηρεσιών. Ασχοληθείτε με την πνευματική σας καλλιέργεια, ενδιαφερθείτε για την πνευματική διάσταση της ζωής και στοχεύστε στην ηρεμία της ψυχής και στην κάθαρση του σώματος ή του νου. Επιλύονται θέματα υγείας εφόσον σας είχαν απασχολήσει. Αυξάνεται το αίσθημα της κοινωνικής πρόνοια και της προσφοράς. Ανακτήστε την Πίστη σας, την Πίστη στον Θεό αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό.

Πηγή: Stars System

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου