Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ζώδια Τριημέρου/Τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού (5-8/7)

Παρασκευή και Σάββατο κινούμαστε με την Σελήνη στους Διδύμους έτσι η διάθεση μας είναι σχετικά πιο ανάλαφρη. Είναι μία θέση που προάγει την επικοινωνία, τον διάλογο, τα ταξίδια, τις συζητήσεις και μας ωθεί στις διασκεδάσεις. Οι θετικές γωνίες εξαγώνου με την Αφροδίτη και τον Ουρανό βελτιώνουν την συναισθηματική ροή, τις αισθηματικές σχέσεις ενώ παράλληλα ο παράγοντας τύχη μας συντροφεύει. Οι εραστές, Άρης και Αφροδίτη συναντώνται σε γωνία σαρανταπέντε μοιρών, κάτι που δημιουργεί πάθος, έντονο ερωτισμό αλλά με τρόπο μεγαλεπήβολο ή πομπώδη. Καλό είναι να τηρούμε την έννοια του μέτρου ώστε να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα. Ευκαιρία να εξομαλύνουμε σχέσεις και συνεργασίες που δέχτηκαν τσιμπήματα τις προηγούμενες ημέρες. Το Σάββατο η σύνοδος Σελήνης-Άρη καίει κάπως την συναισθηματική γαλήνη και φέρνει αύξηση της επιθετικότητας και των αντιξοοτήτων. Ωστόσο, μέσα από τις αποδράσεις μπορούμε να αποφύγουμε τις αναταραχές. Ας βρούμε την χρυσή τομή και ας αποφύγουμε την εριστικότητα. Ο ερωτισμός είναι έντονος. Η Κυριακή κυλάει με την Σελήνη στον Καρκίνο έτσι θέλουμε να βρεθούμε κοντά στην θάλασσα ή στο νερό. Η Σελήνη στο βασίλειο της, ο Δίας στην έξαρση του, ο Ποσειδώνας στην κυριαρχία του και ο Κρόνος σε θέση αρκετά δυνατή και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα. Ευνοείται το συναίσθημα, οι εκδηλώσεις συναισθηματικής τρυφερότητας με μέτρο και υπό το πρίσμα της ωριμότητας. Ευνοείται ο οικογενειακός βίος και μπορούμε να ανακτήσουμε το αίσθημα της Πίστης στον Θεό, στην πατρίδα, στις ρίζες μας αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό. Τυχερότατοι οι γάμοι που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 7 Ιουλίου. Παράλληλα, τα ξημερώματα της Δευτέρας κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Ο ενθουσιασμός στις σχέσεις, η φλόγα και το πάθος δεν λείπουν. Θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες που τονώνουν την διάθεση μας και την αυτοπεποίθηση μας. ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι στο μενού των ημερών.


Κριός: Ποντάρετε να περάσετε καλύτερα τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο καθώς ευνοούνται οι μικρές αποδράσεις με φίλους, αδέλφια, στενούς συγγενείς αλλά και με το ταίρι σας. Είστε πιο εξωστρεφείς, πιο κεφάτοι και αναζητάτε την περιπέτεια. Η Κυριακή κυλάει κάπως με περισσότερη εσωστρέφεια αλλά και με ευκαιρίες για ανακούφιση από την περασμένη εβδομάδα. Η οικογένεια ή οι δικοί σας άνθρωποι μοιάζουν σωσίβιο μέσα στην τρικυμία. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας και έχει άρωμα απόστασης ή της έννοιας του διαφορετικού (ίσως έρχεται από μακρυά). Καλό τριήμερο!

Ταύρος: Παρασκευή και Σάββατο είστε κάπως πιο μαζεμένοι ωστόσο οι ευκαιρίες για αποδράσεις, ταξίδια και συναντήσεις με φίλους από τα παλιά δεν λείπουν. Προσέχετε την τάση σας για δαπάνες κυρίως τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, κοιμηθείτε περισσότερες ώρες και χαλαρώστε ακόμα και στο σπίτι. Η Κυριακή η τυχερότερη ημέρα του τριημέρου, με εξορμήσεις, καλή διάθεση, συναντήσεις με φίλους, αδέλφια και στενούς συγγενείς. Βελτίωση της σχέσης με το ταίρι σας και περισσότερη ηρεμία. Καλό τριήμερο!

Δίδυμοι: Μετακινήσεις, ταξίδια, καλοπέραση, ευκαιρίες για αποδράσεις, ευκαιρίες για να κοιτάξετε να περάσετε καλά εσείς. τα θέλω σας, οι ανάγκες σας σε πρώτο πλάνο για την Παρασκευή και το Σάββατο. Μάλιστα οι επαφές με φίλους, με αδέλφια και στενούς συγγενείς μοιάζουν ιδιαίτερα τυχερές. Η Κυριακή προσφέρεται για περισσότερη ξεκούραση, οι ρυθμοί κάπως πέφτουν. Προσοχή στα έξοδα την Κυριακή. Υπάρχουν υποχρεώσεις, κάντε ένα σωστό πρόγραμμα και βρείτε χρόνο για εσάς. Είστε επικοινωνιακοί, ρήτορες και φαίνεται να περνάτε εξαιρετικά καλά με τα φιλικά σας πρόσωπα. Καλό τριήμερο!

Καρκίνος: Ο Ήλιος στο ζώδιο σας, είστε γεμάτοι ενέργεια, δυναμισμό και κάτι εντυπωσιακό φαίνεται να ανατέλλει στον ορίζοντα. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι δύο ημέρες πιο σύνθετες, πιο κουραστικές και φέρνουν υποχρεώσεις στο προσκήνιο, ωστόσο οι υποχρεώσεις αποδίδουν και έχετε καλύτερες προοπτικές για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Η Κυριακή είναι σούπερ δυνατή ημέρα, έχετε ευκαιρίες για αποδράσεις, ξεκούραση, βόλτες με το ταίρι σας αλλά και με τους φίλους σας. Αναπνέετε και αναγεννάστε μέσα από τα συντρίμμια σας. Ευκαιρίες για να κλείσετε πληγές, ο έρωτας είναι κάπου κοντά σας. Προσοχή στα έξοδα και καλό σας τριήμερο!

Λέων: Τυχερότατες οι ημέρες της Παρασκευής και του Σαββάτου όπου έχετε ευκαιρίες για διασκεδάσεις είτε με φίλους είτε με το ταίρι σας. Τα ταξίδια, οι μετακινήσεις δεν λείπουν και μπορεί να δημιουργείται ένα ειδύλλιο με ένα άτομο από το εξωτερικό. Σχέσεις από απόσταση έχουν την τιμητική τους, γενικότερα η έννοια του διαφορετικού στις σχέσεις σας ιντριγκάρει. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας ομορφαίνει και σας κάνει να θέλετε να διασκεδάσετε, να καλλωπιστείτε και να ξεχάσετε τις σκοτούρες. Την Κυριακή οι ρυθμοί κάπως πέφτουν, ωστόσο μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τους οικείους σας ή να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Η σεξουαλική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας.

Παρθένος: Η Παρασκευή και το Σάββατο δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για διασκέδαση και αποδράσεις καθώς υπάρχουν επαγγελματικά μέτωπα που πρέπει να διευθετήσετε. Φυσικά έχετε ευκαιρίες να δείτε φιλικά σας πρόσωπα ή φίλους από τα παλιά. Ωστόσο η ανάγκη σας για επαφή, διάλογο, συζητήσεις και αποδράσεις εντείνεται την Κυριακή όπου μάλιστα φαίνεται να περνάτε εξαιρετικά με την παρέα σας, τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς. Η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας βελτιώνεται έτσι σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Περιορίστε την διάθεση σας για καταναλώσεις, δαπάνες και υπερβολές. παρόλα αυτά τα έσοδα υπερτερούν ενώ η λίμπιντο σας και ο ερωτισμός σας χτυπούν κόκκινο! Καλό τριήμερο!

Ζυγός: Δίνεται έμφαση στον τομέα της επικοινωνία, των μεταφορών αλλά και των ταξιδιών. Μάλλον έχετε αποδράσει εκτός Ελλάδας ή αν όχι εκτός Ελλάδος κάπου εντός. Απολαμβάνετε τις διακοπές σας, είστε εξωστρεφείς και υπάρχει μία ανανέωση στην ζωή σας. Η επαφή με το εξωτερικό, με το διαφορετικό σας ιντριγκάρει ενώ οι φίλοι φαίνεται να παίζουν καθοριστικό ρόλο αυτό το τριήμερο. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδανικότερες ημέρες, με περισσότερο κέφι ενώ την Κυριακή είστε πιο μαζεμένοι, σε πιο κλειστό mood. Κέρδη μέσα από τον επαγγελματικό τομέα, σίγουρα αναμένετε κάποια έσοδα. Ισχυρή αυτοπεποίθηση και καλό τριήμερο!

Σκορπιός: Οι ημέρες είναι κομμένες και ραμμένες στα σταθμά σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο είστε μεν πιο εσωστρεφείς αλλά βιώνετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Η σχέση σας με το ταίρι σας δυναμώνει και έρχεστε σε πιο άμεση επαφή. Αποφύγετε τα έξοδα και τις άσκοπες δαπάνες. Όμορφες στιγμές κρύβουν και οι επαφές με τους συνεργάτες σας, ίσως σε ένα αποχαιρετιστήριο να περάσετε ιδιαίτερα καλά. Η Κυριακή είναι ακόμα καλύτερη, σας βρίσκει κεφάτους, ευδιάθετους και κολυμπάτε στα νερά σας, στο πέλαγος του έρωτα. Όμορφες στιγμές και με τα παιδιά σας. Απολαύστε το τριήμερο και καλή ξεκούραση.

Τοξότης: Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι δύο ημέρες πιο βατές και εσείς βαδίζετε με περισσότερη εξωστρέφεια ή και ενθουσιασμό. Οι σχέσεις στο προσκήνιο ενώ οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται. Ο έρωτας δεν λείπει, υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ και περιπέτειες μεγατόνων. Ο έρωτας έχει άρωμα διαφορετικό, πιο ελεύθερο και μπορεί να ενέχει το στοιχείο της ηλικιακής διαφοράς ή της απόστασης. Η Κυριακή είναι πιο περίεργη συναισθηματικά, πιθανώς να θέλατε να βρίσκεστε κάπου αλλού. Παρόλα αυτά η σχέση σας με το ταίρι σας βελτιώνεται σημαντικά, διακατέχεστε από δυνατά συναισθήματα. Η λίμπιντο και η ερωτική σας διάθεση απογειώνονται. Ανακτάτε την Πίστη, την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση σας. Μπορείτε να αντλήσετε αγάπη και ζεστασιά από την οικογένεια σας. Καλό τριήμερο ή και λίγο παραπάνω!

Αιγόκερως: Η Παρασκευή και το Σάββατο σας βρίσκουν κάπως πιο πιεσμένους, με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Η καθημερινότητα είναι κοπιαστική, κουραστική και απαιτητική. Παρόλα αυτά έχετε ευκαιρίες για αποδράσεις, εξόδους και ταξιδάκια. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας, μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας και ίσως εισπράξετε και ένα δωράκι από το έτερον σας ήμισυ. Είστε αισθησιακοί, γεμάτοι ερωτισμό και πάθος. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σας σχέσεις και έχετε έσοδα από αγορές, πωλήσεις ή πωλήσεις ακινήτων. Η αυτοπεποίθηση χτυπάει κόκκινο. Η Κυριακή πιο ξεκούραστη και προσφέρεται να περάσετε ξένοιαστα με τον/την σύντροφο σας, με τους φίλους σας, με τα αδέλφια σας ή τους στενούς συγγενείς σας.

Υδροχόος: Η Παρασκευή και το Σάββατο σας βρίσκουν κεφάτους, εξωστρεφείς, με διάθεση για εξόδους, πάρτι και χαλάρωση. Είτε με το ταίρι σας, είτε με τα παιδιά σας, είτε με τα αδέλφια σας είτε με τους συγγενείς σας έχετε ευκαιρίες για να περάσετε καλά. Η σχέση σας με τον/την σύντροφο σας βελτιώνεται ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες μέσα σε ταξίδια. Η Κυριακή είναι κάπως πιο πιεστική, έχετε περισσότερες ευθύνες. Μέσα όμως και από τον εργασιακό χώρο μπορείτε να αντλείσετε ικανοποίηση αρκεί να έχετε χιούμορ με τους συναδέλφους σας. Τα έσοδα δεν λείπουν, έρχονται να τονώσουν το εισόδημα σας. Καλό τριήμερο!

Ιχθείς: Η Κυριακή φαίνεται να σας ανταμείβει μιας και σας παρέχει προστασία προς πάσα κατεύθυνση. Έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, για καλοπέραση είτε με τον/την σύντροφο σας είτε με τα παιδιά σας είτε με τους φίλους σας. Παρασκευή και Σάββατο ίσως έχετε κάποιες επιστροφές χρημάτων, διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας. Η αυτοπεποίθηση σας χτυπάει κόκκινο και την ανακτάτε σε σημαντικό βαθμό ενώ και η υγεία σας καλυτερεύει. Η Παρασκευή και το Σάββατο κυλάνε κάπως πιο μουδιασμένα και εσείς είστε πιο εσωστρεφείς ωστόσο με μέτρο καθώς ο Ήλιος σας γεμίζει ενέργεια. Το Σάββατο προσέξτε μία διαφωνία με ένα οικείο πρόσωπο. Ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε, ταξιδέψτε, ονειρευτείτε όπως ακριβώς το θέλετε. Τα φλερτ και οι περιπέτειες δεν λείπουν! Καλό τριήμερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου