Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τα Παιχνίδια της Αφροδίτης, του Άρη και του Ήλιου/Προλέψεις

Από σήμερα, Πέμπτη 25/7 έως την Κυριακή 4 Αυγούστου στον αστρολογικό ουρανό σχηματίζονται μοναδικές υπερόψεις, εύκολες και πιο δύσκολες, εκεί όπου υπάρχει η ευκολία ελλοχεύει ο κίνδυνος και η δυσκολία. Το καλό πάει χέρι χέρι με το δύσκολο. Ο Άρης στον Καρκίνο είναι σε πτώση, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε πτώση επίσης. Οι δύο πλανήτες του έρωτα ωστόσο συναντώνται στις 2/8 άρα μας δίνουν μία θετική συνεργασία, η οποία μπορεί να λειάνει τις δυσκολίες στις σχέσεις. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.


26/7: Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας και εξάγωνο Κρόνος, Ο ρομαντισμός, οι ευαισθησίες, οι ψευδαισθήσεις, οι πλάνες και η ασάφεια στις σχέσεις συνοδεύονται με δόσεις ρεαλισμού, ορθολογισμού και πρακτικότητας. Η μία όψη μας οδηγεί στο συναισθηματικό δόσιμο ή χάσιμο ενώ η άλλη μας κρατάει ρεαλιστές.

28/7: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ήλιο και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία. Δύο δύσκολες όψεις που εγείρουν πάθη, ανασφάλειες, αδυναμίες, φοβίες, εμμονές και ενδοιασμούς. Η διάθεση μας ίσως γίνεται κάπως ψυχρή, υλιστική ή επιβλητική ώστε να χειραγωγήσουμε ανθρώπους ή καταστάσεις. Ερωτισμός και κτητικότητα συμβαδίζουν με ψυχρότητα και δυσκολία έκφρασης του συναισθήματος. Η όψη εξαγώνου Διός-Αφροδίτης υποθετικά γλυκαίνει το κλίμα και προκαλεί κάποιες ευκολίες.

30/7: Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας: Μας δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας, οι οποίες πιθανώς να ταράχτηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Δυναμικές σχέσεις αισθηματικές, επαγγελματικές και οικονομικές μπορούν να αναδειχτούν. Ο ερωτισμός, το πάθος αναμειγνύονται υπέροχα και μας οδηγούν σε απολαύσεις.

1/8: Άρης τετράγωνο Ουρανός: Επικρατεί νευρικότητα, ένταση, κυκλοθυμία και υπάρχει μία ροπή για ατυχήματα, κοψίματα ή καψίματα. Προσοχή στα θαλάσσια σπορ ή στην οδήγηση. Ας μην είμαστε τόσο εξτρεμιστές και ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ισορροπία στις σχέσεις μας. Η αναρχία και η επαναστατική διάθεση δεν βοηθούν. Συμβιβασμός και διαλλακτικότητα.

2/8: Αφροδίτη και Άρης σε εξάγωνο προσφέρουν ευκαιρίες στον έρωτα. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να αποδείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας και το συναίσθημα μας. Οι σχέσεις μπορούν να αναδομηθούν και οι αντιθέσεις να παρακαμφθούν.

4/8: Ήλιος τρίγωνο Ουρανός. Ημέρα που ευνοεί τις διασκεδάσεις, την επικοινωνία, τα φλερτ, τα ταξίδια, τις αποδράσεις. Η συναισθηματική ανανέωση και απελευθέρωση έχουν την τιμητική τους. Ευκαιρία για ψυχική και συναισθηματική αναγέννηση.


Πιο αναλυτικά: (Ενημερωθείτε για το ζώδιο σας αλλά και για το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός:  Έντονες οι επιρροές αυτές τις ημέρες όσον αφορά τον εργασιακό , επαγγελματικό, οικογενειακό, οικονομικό και αισθηματικό τομέα. Δεν θα έλεγα πως η εργασία και το επαγγελματικό κομμάτι πάσχουν αντιθέτως οι εξελίξεις είναι θετικές και αναμένονται καλύτερες προδιαγραφές σύντομα. Υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα και ανάκαμψη του εισοδήματος σας αρκεί να βαδίζετε σταθερά, ώριμα, συνετά χωρίς να κοινοποιείτε τα σχέδια σας επί του επαγγελματικού-οικονομικού. Προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε καθώς πονηροί άνθρωποι φθονούν το έργο σας. Μέχρι τα τέλη του μήνα θα υπάρξουν εμπλοκές ή παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό χώρο, αποφύγετε την ρήξη με ανωτέρους ή με ένα πρόσωπο κύρους. θέματα οικογενειακά σας απασχολούν, φροντίστε μην διασαλευτούν οι ισορροπίες και προστατέψτε την καρδιά σας. Κάποιοι από εσάς βιώσετε ένα αίσθημα μοναξιάς ή πως η αισθηματική σας ζωή δεν κυλάει ομαλά. Η δύσκολη γωνία Κρόνου-Ήλιου ευθύνεται για αυτό και σας καλεί να είστε πιο ώριμοι στις επιλογές σας και να βαδίζετε με ειλικρίνεια και ακρίβεια. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις κοντά στη 1/8. Εν συνεχεία, το κλίμα καλυτερεύει και αντλείτε ηθική ικανοποίηση, εργασιακές ευκαιρίες, έρωτα και ανανέωση. Σίγουρα, είστε πιο συνειδητοποιημένοι, έχετε πιο ισχυρή αυτοπεποίθηση. Ιδανικές ημέρες οι 2-3-4-5 Αυγούστου όπου αισιοδοξείτε, φλερτάρετε, νιώθετε παραγωγικοί και χρήσιμοι. Ένας νέος μεγάλος έρωτας φλερτάρει στις αρχές Αυγούστου, οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε, οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Κάποιο έκτακτο έξοδο ίσως προκύψει κοντά στις 28/7 αλλά καταφθάνουν έσοδα και η τρύπα καλύπτεται.

Ταύρος:  Το υπόλοιπο του Ιουλίου ενδείκνυται για χαλάρωση, ηρεμία, ξεκούραση και ταξίδια. Οι επαφές με τους φίλους αλλά και με τον/την σύντροφο σας απορροφούν αρνητικούς κραδασμούς και έντονες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Αναζητήστε καταφύγιο εκεί απλώς μην εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία μιας και τα όρια γίνονται δυσδιάκριτα. Ο Κρόνος απέναντι σας βοηθάει να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας. Σίγουρα είστε ωφελημένοι σε επίπεδο έρωτα, αισθηματικών αλλά και φιλίας. Κάποια προσοχή χρειάζεται κοντά στις 26/7. Προσέχετε μην καταθέτετε την καρδιά σας σε ένα νέο πρόσωπο εφόσον η σχέση σας δεν έχει δοκιμαστεί. Ο λόγος σας χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, πάθος και πολλές φορές η γλώσσα σας μπορεί να τσακίζει κόκκαλα. Φανείτε δεξιοτέχνες στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο ώστε να επωφεληθείτε σε επίπεδο σχέσεων, συνεργασιών αλλά και στον έρωτα. Προσέχετε κοντά στις 28/7 σχέσεις με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή σε ατυχηματάκια με το αυτοκίνητο. Νέα ευχάριστα μπορούν να εμφανιστούν είτε από το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό. Αν μη τι άλλο πιθανώς να γίνεται δεκτή μία αίτηση σας και να προσληφθείτε. Είστε δημιουργικοί και το επιχειρηματικό σας ένστικτο δεν σας διαψεύδει. Την 1/8 ίσως υπάρχει δυσκολία στο να κοιμηθείτε ή νευρικότητα, προσοχή στις σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια αλλά και στην οδήγηση. Στην συνέχεια του Αυγούστου απολαμβάνετε τον έρωτα, τους φίλους, τα αδέλφια, τους συγγενείς αλλά νιώθετε και εσείς οι ίδιοι πιο ήρεμοι, πιο κατασταλαγμένοι ενώ φαίνεται να κλείνουν κάποιοι κύκλοι στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. 28/7 προσοχή σε μία σχέση με ένα άτομο της οικογένειας σας, ίσως υπάρξει μία εμπλοκή.

Δίδυμοι:  Σίγουρα το διάστημα προσφέρεται για εύρεση εργασίας και ενίσχυση του βιογραφικού σας μέσω εύρεσης εργασίας ή κάποια πρακτικής. Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης από την Παρθένο με τους πλανήτες στον Καρκίνο και στον Σκορπιό τονώνουν την ψυχολογία σας, τις ικανότητες σας αλλά φέρνουν και έσοδα, έσοδα μέσα από την προσωπική σας δουλειά. Οι σχέσεις με τους οικείους ή με όσους θεωρείτε εσείς οικογένεια βελτιώνονται σημαντικά. Αν και κοντά στις 28/7 και στη 1/8 αναμένονται κάποια έξοδα ή έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις-επιβαρύνσεις ο προυπολογισμός σας τείνει να είναι πλεονασματικός. Την 1/8 προσέχετε τις φιλικές σχέσεις, ίσως υπάρξει μία ένταση που θα σας απομακρύνει, δώστε τόπο στην οργή. Οι εργασιακές υποχρεώσεις αυξάνονται και πληθύνονται αλλά εσείς πρέπει να δείξετε επιμέλεια και σύνεση ώστε να διεκδικήσετε μία πιθανή προαγωγή, η οποία ετοιμάζεται. Φροντίστε την υγεία σας και να ξεκουράζεστε, ο ύπνος αποδεικνύεται σε σανίδα σωτηρίας σας. Πιθανές καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας στις 28/7. Εάν έχετε κάποια ραντεβού ξεκινήστε λίγο νωρίτερα ώστε να μην αργήσετε. Οι αρχές Αυγούστου (μετά την πρωτομηνιά) προσφέρονται για χαλάρωση με φίλους ή με την οικογένεια σας. Οργανώστε κάποια μίνι-σύντομη εξόρμηση σε κοντινό προορισμό. Τα έσοδα καταφθάνουν. Ένα όνειρο ζωής μοιάζει να υλοποιείται, επωφεληθείτε!

Καρκίνος:  Χρειάζεται να είστε ακριβείς στις εκφράσεις σας ώστε να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή παραπληροφόρηση. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας κάνει μη ακριβείς αλλά ο Κρόνος από τον Σκορπιό σας χαρίζει ευθυκρισία. Στο χέρι σας είναι να κερδίσετε δια του λόγου και της παρρησίας. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, μην χάσετε κάποιο αντικείμενο αξίας. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς φαίνεται πως καλυτερρεύουν. Οργανώστε κάποια απόδραση σε κοντινό προορισμό, είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε ώστε να αποφύγετε εντάσεις, αντιπαραθέσεις και βίαιες ή αναρχικές συμπεριφορές είτε στην προσωπική σας ζωή είτε με ένα πρόσωπο κύρους, το οποίο έχει προέλευση από τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιο επίφοβες οι ημερομηνίες 28/7 αλλά και 1/8, μιας και είστε χαμηλής ανεκτικότητας ή απόλυτοι-δογματικοί. Περιορίστε την εγωπάθεια σας και τα νεύρα σας. Το τετράγωνο Κρόνου-Ήλιου σας καλεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις για ένα ζήτημα αισθηματικό ή οικονομικό. Ίσως η οικονομική στενότητα σας πιέζει, ωστόσο διέξοδοι υπάρχουν. Στα αισθηματικά ίσως βιώνετε μία απογοήτευση, είναι κάτι παροδικό, κλείστε παλιούς λογαριασμούς και προχωρήστε προς το καινούριο. Η Αφροδίτη από τον τρίτο σας κάνει εξαιρετικούς ρήτορες και μπορείτε να γοητεύσετε, να πείσετε αρκεί να φανείτε ευέλικτοι, διπλωμάτες και να ασπάζεστε τις ιδέες των άλλων. Τοιουτοτρόπως μπορεί να υπάρξει ένας νέος συνεργάτης που θα σας στηρίζει. Σχέσεις και συνεργασίες τονώνονται ενώ ένας νέος έρωτας ανατέλλει, επωφεληθείτε. Κοντά στις 3/8 αναμένονται εργασιακές-επαγγελματικές επιτυχίες, κυνηγήστε την πρόοδο και την επιτυχία σας.

Λέων:  Την τελευταία περίοδο σας διακατέχει ένα αίσθημα οικονομικής ανασφάλειας που κάποιες φορές καταλήγει σε εμμονή. Το μόνο σίγουρο είναι πως λύσεις υπάρχουν και μάλιστα εσείς οι ίδιοι μπορείτε να τις βρείτε εφόσον προσληφθείτε σε κάποια θέση. Υπάρχουν ευκαιρίες για εύρεση εργασίας, με αυτόν τον τρόπο θα ανακάμψει και το εισόδημα σας. Παράλληλα, μπορείτε να ανακτήσετε και την αυτοπεποίθηση σας. Κάποιοι κύκλοι είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική ζωή κλείνουν αλλά με περισσότερη ευκολία και ευσυνειδησία. Μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας, τις σκέψεις σας και την δράση σας καθώς υπάρχουν πολλοί που φθονούν την πρόοδο σας. Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας και πορευθείτε με εκείνους που εμπιστεύεστε, εξάλλου οι σχέσεις σας δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται έτσι ξέρετε που να στηριχτείτε. Η καλύτερη λύση είναι να στηρίζεστε στον εαυτό σας, αυτό σας διδάσκει το σύμπαν. Στις 28/7 κορυφώνεται η δύσκολη γωνία Ήλιου-Κρόνου και χάνετε σε ζωτικότητα, σε διάθεση, ίσως μαραζώνετε και γίνεστε μελαγχολικοί. Είναι κάτι παροδικό, σύντομα και ήδη από τις αρχές Αυγούστου το κέφι, η ζωντάνια και η ζωτικότητα επιστρέφουν, φέρνοντας ανανέωση στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Οι τομείς οικονομικού, ψυχολογίας, εργασίας δέχονται θετικές επιρροές έτσι εκεί πρέπει να ποντάρετε. Εκμεταλλευτείτε κάποιο χόμπι σας, κάποιο ταλέντο σας και αναζητήστε εναλλακτική πηγή εσόδων. Σίγουρα νιώθετε κουρασμένοι, εγκλωβισμένοι στις υποχρεώσεις, στις υπερωρίες και στα εξαντλητικά ωράρια ωστόσο ξέρετε πως αυτή είναι η λύση ώστε να έχετε κάποια άνεση και πολυτέλεια. Κοντά στις 28/7 ίσως υπάρξει πρόβλημα στον ύπνο σας, προσέχετε την διατροφή σας, πιθανές φλεγμονές σας καλούν να είστε προσεκτικοί. Προσοχή στα του οίκου και στην σκληρή κριτική απέναντι σε άτομα της οικογένειας σας, διατηρήστε τις ισορροπίες και μην χαλάτε την καρδιά σας. Κάποια εμπλοκή σε θέμα ακίνητης περιουσίας αναμένεται, ωστόσο θα βρείτε λύση.

Παρθένος:  Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σίγουρα σας χαρίζει γοητεία, πόντους και ομορφιά, Ωστόσο, στην αρχή συναντάει τον ονειρικό Ποσειδώνα και σας καλεί να είστε ρεαλιστές και μετρημένοι στις αισθηματικές σας υποθέσεις ώστε να μην απογοητευτείτε στο μέλλον. Ευτυχώς, ο Κρόνος από τον Σκορπιό σας δίνει αυτήν την ευκαιρία έτσι έχετε ευκαιρίες να δείτε κάποια πράγματα αντικειμενικά, ρεαλιστικά και χωρίς συναισθηματισμούς. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους στενούς συγγενείς είναι δίκοπο μαχαίρι. Παρατηρείται μία γενικότερη σταθεροποίηση και ομαλότητα, οι αντιθέσεις λειαίνουν κοντά στις 26/7 αλλά στις 28/7 ο Ήλιος συναντάει τον Κρόνο σε τετράγωνο και αυτό μπορεί να φέρει ψυχρότητα ή κάποιο πρόβλημα στην επιφάνεια. Να μην είστε επικριτικοί και σκληροί στην χρήση της γλώσσας. Ο Άρης συγκρούεται με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και αυτό μπορεί να φέρει εμπλοκές με ένα φιλικό πρόσωπο, προστατέψτε τις φιλίες σας καθώς δεν αξίζει να δώσετε έκταση στο θέμα. Μην εμπλέκετε το χρήμα με τον έρωτα. Ίσως κάποιο πάθος φουντώσει και δαπανήσετε ένα ποσό σημαντικό για να απολαύσετε τον έρωτα. Το πάθος, ο ερωτισμός στα ύψη, οι σεξουαλικές σας επιθυμίες έντονες αλλά αποφύγετε τον τζόγο και το ρίσκο. Κερδισμένοι φαίνεστε να είστε σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και την ανανεώνουν. Δεν αποκλείεται να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα δυνατή και παθιασμένη γνωριμία. Είστε δημιουργικοί, παραγωγικοί και δικτυώνεστε περαιτέρω. Στις 4/8 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σας δίνει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και μία ικανότητα για αναγέννηση μέσα από ένα πάθος ή λάθος. Ανακτάτε την πίστη σας ενώ βρίσκετε μεγάλη ευχαρίστηση μέσα από τους φίλους.

Ζυγός:  Το μόνο σίγουρο είναι πως η διέλευση του Άρη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας προκαλεί έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τουλάχιστον επιπρόσθετες ευθύνες και βάρη που δεν σας αφήνουν να ξεκουραστείτε. Χρειάζεται προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες πάσης φύσεως, από τις φιλικές, τις επαγγελματικές, τις οικογενειακές έως και τον γάμο σας. Οι ισορροπίες μπορούν εύκολα να διασαλευτούν, εσείς φανείτε ψύχραιμοι και ως γνήσια παιδιά της ισορροπίας αναζητήστε την και κυνηγήστε την. Πιο ευπαθείς στις αντιθέσεις; Στις 28/7 και την 1/8. Ο Ήλιος από τον Λέοντα συναντάει τον Κρόνο από τον Σκορπιό και αυτό ίσως φέρνει απογοήτευση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μην εμπλέξετε φιλία με χρήμα, μην δανείσετε σε φίλους. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, αναζητήστε την ηρεμία, την θαλπωρή και την θάλασσα που μπορεί να καταπραΰνει να νεύρα σας. Όσοι λιγότεροι γύρω σας τόσο καλύτερα περνάτε εσείς. Πιθανώς να υπάρξει κάποιο έξοδο στις 28/7 αλλά υπάρχουν και έσοδα. Χρειάζεται καλούς οικονομικούς χειρισμούς το ζήτημα. Βαδίζετε με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας, μην χάνετε την Πίστη σας. Ο Αύγουστος είναι ιδανικότερος στο πρώτο δεκαήμερο μιας και οι θετικές γωνίες Άρη-Αφροδίτης και Ήλιου-Ουρανού φέρνουν φρεσκάδα, ανανέωση, αναθέρμανση στην αισθηματική και ερωτική ζωή αλλά και στις φιλίες. Δεν αποκλείονται καλύτερες επαγγελματικές στιγμές και μία πιθανή προαγωγή που θα φέρει και πιο σταθερό μισθό ή έσοδα.

Σκορπιός:  Στις 26/7 πρέπει να φανείτε προσεκτικοί σε σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο, μην εμπιστεύεστε τις συμβουλές του ή ότι έχει να σας πει, πιθανώς να μην έχει και τις καλύτερες προθέσεις. Ευτυχώς, διαθέτετε πλέον την πείρα και την εμπειρία του Κρόνου και σε συνδυασμό με την διαίσθηση σας μπορείτε να προφυλάχθείτε. Ιδανικές στιγμές για τους δεσμευμένους, υπόσχονται οι ημέρες την απόλυτη αποθέωση στον έρωτα. Αφεθείτε στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας ή ψάξτε το πιθανό ταίρι σας. Προσοχή στις μετακινήσεις, στα ταξίδια, στις σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια, συγγενείς, πεθερικά αλλά και σε ότι σχετίζεται με τον νόμο. Να είστε νομοταγείς. Κάποια ανατροπή αναμένεται στον εργασιακό τομέα ή μία ταχεία αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Φροντίστε για την υγεία σας και καταναλώστε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, αλκαλοποιήστε τον οργανισμό σας. Σίγουρα ένα όνειρο ζωής υλοποιείται και μοιάζει προσιτό. Από τον Αύγουστο προδιαγράφονται καλύτερες σχέσεις με τους φίλους, φροντίστε να ξεκουραστείτε μαζί τους, δίπλα τους. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα μεγάλο όνειρο ζωής υλοποιείται. Η επαφή με το διαφορετικό, με το ξεχωριστό, με το ασύμμετρο σας δίνει πόντους. Προδιαγράφονται θετικές επιρροές για τα επαγγελματικά σας και τα εργασιακά σας. Αν και ο Αύγουστος κάνει πρεμιέρα με εργασιακές ανατροπές, σας ανταμείβει και σας δίνει φήμη, κύρος, λάμψη. Είστε ανταγωνιστικοί και οι κόποι σας αποδίδουν καρπούς.

Τοξότης:  Τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί έντονα το οικονομικό ή βιοποριστικό κομμάτι. Οικονομική ανασφάλεια, οικονομικά αδιέξοδα ή λάθος οικονομικοί χειρισμοί σας κουράζουν ψυχολογικά. Ωστόσο, παρόλα αυτά υπάρχουν ευκαιρίες για ανασυγκρότηση της εισοδηματικής σας δυναμικότητας. Κάποια έκτακτα έξοδα αναμένονται κοντά στις 28/7 αλλά και την 1/8 όπου ο τομέας των οικονομικών δέχεται δυσαρμονικές επιρροές. Προσέχετε μην εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα, μην ξοδεύετε για έρωτες καπρίτσια και προπάντων; Λέμε όχι στον τζόγο! Η επαγγελματική σας πορεία παγιώνεται, οι κλυδωνισμοί απορροφώνται και εσείς απολαμβάνετε κέρδη ηθικά αλλά και υλικά. Η εικόνα σας, το image σας βελτιώνονται ενώ μπορείτε να γίνετε ιδιαίτερα παραγωγικοί και να εντυπωσιάσετε. Προσοχή κοντά στις 28/7 σε ότι σχετίζεται με τον νόμο, ίσως υπάρξει κάποια εμπλοκή ή κύρωση. Η δυσμενής γωνία Ήλιου-Κρόνου κορυφώνεται στις 28/7 και αυτό προκαλεί μελαγχολία ή κλείνει έναν κύκλο στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, ο Αύγουστος σας αποζημιώνει στο πρώτο δεκαήμερο. Αποφύγετε μεγάλες οικονομικές επενδύσεις ώστε να μην βγείτε ζημιωμένοι. Είστε ερωτικοί, δυνατοί, δυναμικοί, παθιασμένοι και η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται. Πιο σίγουροι για τις επιλογές σας μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος που είχε δημιουργηθεί στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για πάθη μεγατόνων. Αισιοδοξία, χαρά, κέφι, περιπέτεια και διάθεση για ταξίδια και αποδράσεις. ίσως υπάρξει έρωτας με ηλικιακή διαφορά ή με χιλιομετρική απόσταση. Η αυτοπεποίθηση σας, η εσωτερική σας δύναμη και ισχύς απογειώνονται. Σίγουρα, παίρνετε μαθήματα ζωής και διαχωρίζετε την ποιότητα από την ποσότητα. Επαγγελματικά, ερωτικά στα συν, οικονομικά επίσης αλλά με ώριμες κινήσεις και σύνεση στα έξοδα.

Αιγόκερως:  Ο Άρης απέναντι συναντάει Πλούτωνα και Ουρανό έτσι φέρνει εντάσεις, αντιπαραθέσεις, διαπληκτισμούς, διαφωνίες, κόντρες, ίντριγκες και επαναστατική διάθεση σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο και σε πάσης φύσεως σχέση έτσι χρειάζεται να είστε λιγότερο αναρχικοί, απόλυτοι, δογματικοί, εριστικοί ή επιθετικοί. Προσέχετε για να έχετε και μην εμπλέκεστε σε μη συμφέρουσες συμφωνίες. Ένα φιλικό πρόσωπο σας στηρίζει, σας παρέχει προστασία ενώ η καλύτερη λύση για να γλυτώσετε τις ημέρες αυτές είναι οι διακοπές με ανθρώπους οικείους, που σας προσφέρουν ασφάλεια και στοργή. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας, την αφηρημάδα σας, μην χάσετε κάποιο αντικείμενο αξίας. Ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Κρόνο και αυτό φέρνει έξοδα, οικονομική στενότητα και ανασφάλεια. Λόγω μίας συνθήκης, μίας υποχρέωσης έχετε έξοδα και καλείστε να τα καλύψετε. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα, μην δανείσετε σε φίλους και μην εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως ένα συγγενικό πρόσωπο σας στηρίζει στις δυσκολίες ή στην οικονομική λιτότητα. Σχέσεις και συνεργασίες είναι ιδιαίτερα φωτεινές και τυχερές, απλώς λόγω πολλών και ποικίλων επιρροών δεν φαίνεται η χορηγία τους. Ωστόσο, αυτοί υπάρχουν, σας στηρίζουν και φέρνουν αισιοδοξία. Νομικές υποθέσεις προχωρούν καλύτερα ενώ επαφές με το εξωτερικό φέρνουν χαρές. Κοντά στις 4/8 ίσως έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας, αγοράς ή πωλήσεων ενώ κάποια έσοδα μπαίνουν στην τσέπη σας και ανασαίνετε. Περισσότερη Πίστη και εσωτερική δύναμη ή συγκρότησα. Η σχέση σας με το ταίρι σας βελτιώνεται σημαντικά. Θετικές οικονομικές διευθετήσεις σχετικά με εφορίες, δάνεια ή πιθανά κέρδη του/της συντρόφου. Ερωτισμός και σεξουαλικότητα.

Υδροχόος:  Καθώς κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 28/7 θα βιώνεται πίεση στα επαγγελματικά, περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, ενώ οι σχέσεις σας, οι συνεργασίες σας θορυβούνται και περνάνε μέσα από κρας τεστ. Φυσικά, έχετε περάσει πολλά και αυτή η πίεση είναι παροδική καθώς τον Αύγουστο αναμένεται να έρθουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σας και θα φέρουν φρεσκάδα και ζωτικότητα. Μάλιστα θα έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ιδέες και θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε ώστε να κερδίσετε πόντους παντού. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς βελτιώνονται, ίσως οργανώσετε κάποιες αποδράσεις μαζί. Στο υπόλοιπο του Ιουλίου χρειάζεται να είστε μετρημένοι στους οικονομικούς σας χειρισμούς, πιθανώς να υπάρξουν κάποιες απώλειες ή ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψετε. Ωστόσο, μέσα από την δική σας δουλειά και προσπάθεια θα βρείτε το αντίβαρο για να κλείσετε τις τρύπες. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε ευκαιρίες για εύρεση εργασίας και να ζήσετε με έναν πιο άνετο τρόπο. Τα οικονομικά του συντρόφου φαίνεται να ανακάμπτουν ενώ εσείς μπορείτε να έχετε καλύτερες ρυθμίσεις σχετικά με εφορίες, δάνεια, κάρτες. Διεκδικήστε οφειλόμενα. Προσοχή στην υγεία σας, ελλοχεύει ο κίνδυνος αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού αλλά και τα εξαντλητικά ωράρια σας απορροφούν ενέργεια. Ξεκουραστείτε. Την 1/8 δείξτε μόνο προσοχή σε μία σχέση συγγενική ή αδελφική. Προσοχή στις μετακινήσεις και στην οδήγηση.

Ιχθείς:  Οι πλέον τυχεροί και ωφελημένοι. Η Αφροδίτη απέναντι σας είναι ιδιαίτερα τυχερή για σχέσεις, συνεργασίες αλλά και για την αισθηματική σας ζωή ή τον γάμο σας. Ο Ποσειδώνας δίνει ρομάντζο και όνειρο, ο Κρόνος σταθεροποιεί. Οι καταστάσεις και ο χρόνος θα δείξουν αν πρόκειται για όνειρο ζωής ή ψευδαίσθηση! Ο Άρης από το κομμάτι των ερώτων σας είναι ιδιαίτερα ενισχυτικός για τα αισθηματικά σας αλλά μπορεί να προκύψουν δυσαρμονίες, ζήλιες και κτητικότητες. Περιορίστε τα πάθη σας ή καλύτερα την τάση σας να επιβληθείτε ή να επαναστατήσετε. Εξάλλου δεν σας ταιριάζει κάτι τέτοιο. Μην εμπλέξετε τον έρωτα, με την φιλία και το χρήμα. Μην δανείσετε σε φιλικό πρόσωπο ή στον εραστή - στην ερωμένη σας. Όλο αυτό το πανηγύρι συνοδεύεται από παράλληλες υποχρεώσεις και ρουτίνα, την οποία πολεμάτε να σπάσετε με τονωτικές ενέσεις και αποδράσεις. Έρωτας, δημιουργικότητα, απολαύσεις, χαρές, ικανοποίηση και πληρότητα. Ιδανικότατο διάστημα. Μην αντιβαίνετε του νόμου, να είστε νομοταγείς και προσοχή στα ταξίδια σας ή στις μετακινήσεις σας κοντά στις 28/7. Εργασιακές ευκαιρίες, κέρδη και έσοδα μέσα από την δουλειά, ανάκτηση αυτοπεποίθησης, παγίωση και σταθερότητα. Ζωτικότητα και υγεία! Απολαύστε το καλοκαίρι σας. Ο έρωτας, τα επαγγελματικά, οι σχέσεις σας ευνοούνται, επωφεληθείτε. Προσοχή στις υπερβολές όμως στον έρωτα. Αποφύγετε τον τζόγο.

                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου