Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Αφιέρωμα στην Πρισκίπισσα Diana και στο Βασιλικό Βρέφος

Η πριγκίπισσα Diana γεννήθηκε 1 Ιουλίου 1961 και ώρα 19:30 μετά μεσημβρινής στο Sandringham της Αγγλίας. Το ταξίδι της ήταν σύντομο σε τούτο τον κόσμο καθώς 31 Αυγούστου 1997 δολοφονήθηκε στο Παρίσι της Γαλλίας. Ώρα ακριβείας αποτελεί η 4:00 προ μεσημβρινής. Μετά από δεκαέξι χρόνια, ήρθε στον κόσμο ο διάδοχος και εγγονός της. Το βασιλικό βρέφος γεννήθηκε 22/7/2013 και ώρα 16:24 στο Λονδίνο της Αγγλίας. Σε αυτό το σημείο θα προσεγγίσουμε αστρολογικά το πορτρέτο γιαγιάς και εγγονού, κάνοντας μία προσπάθεια να κατανοήσουμε την σύνδεση τους αλλά και το σκηνικό παρασκηνίου της δολοφονίας της πριγκίπισσας. Ένα άλλο είδος αστρολογίας αποτελεί η κληρονομική αστρολογία, βάση της οποίας μπορούμε να μιλήσουμε για την κληρονομικότητα και την σύνδεση των οικογενειών. Σε όλες τις οικογένειες υπάρχει σύνδεση γονέων, παιδιών, γιαγιάδων και παππούδων, είναι αυτό που ονομάζουμε καρμικές σχέσεις ή απλώς, Κάρμα.


Όπως και η πριγκίπισσα Diana έτσι και το βασιλικό βρέφος ανήκουν στον αστερισμό του Καρκίνου (κληρονομική αστρολογία γαρ) κάτι που φανερώνει και την άρρηκτη σύνδεση τους. Είναι βέβαιο πως το εν λόγω μωρό θα είναι συμπαθέστατο, γλυκύτατο και χαμογελαστό. Εκτός, από το ίδιο ζώδιο έχουν και ίδιο Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό δηλώνει πως ενδεχομένως το βρέφος θα φέρει παρόμοιες ιδέες με εκείνες της γιαγιάς του. Στην έσχατη των περιπτώσεων, ο τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης τους θα μοιάζει έντονα. Αξίζει να σημειωθεί η ίδια θέση του Χείρωνα στους Ιχθείς, κάτι που δείχνει μία παρόμοια πληγή, ένα παρόμοιο τραύμα, το οποίο θα κληθεί να θεραπεύσει και το μωρό. Η πολυαστρία του μωρού στον Καρκίνο δείχνει την άμεση σύνδεση τους αλλά και πως τα χαρακτηριστικά μας είναι φορμαρισμένα. Άξιο αναφοράς είναι πως ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε λίγο πριν την πανσέληνο στον Υδροχόο. Σχεδόν κοινές Σελήνες, όμοιες ρίζες, όμοιες καταβολές και ψυχική ένωση ή ταύτιση. Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης του νεογνού φανερώνει μία επαφή με τον «θάνατο» μεταφορικά και παρακάτω θα δώσουμε μία σύντομη περιγραφή.

Τρίγωνα Νερού: Στον αστρολογικό χάρτη της Diana δέσποζε ένα τρίγωνο μεταξύ Ποσειδώνα-Ήλιου-Χείρωνα, κάτι που δείχνει πως ήταν φιλεύσπλαχνη, ιδεαλίστρια και διακατεχόταν από μεγάλα συναισθήματα συμπόνιας. Το δε βρέφος γεννήθηκε υπό την επιρροή του μεγάλου τριγώνου μεταξύ Άρη-Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού. Πρόκειται για δύο ευαίσθητες φιγούρες, οι οποίες πλημμυρίζουν συναισθήματος και συμπόνιας.

Κρόνιος  Ρόλος: Ο Κρόνος πάντα σχετίζεται με το Κάρμα, έτσι η Σελήνη του βασιλικού βρέφους βρίσκεται σε συστοιχία με τον Κρόνο της βασίλισσας στο τέλος του Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος του μωρού σε αντίθεση με τον Κρόνο. Κρόνος ίσον απώλεια! Πράγματι, η Diana είναι παρελθόν για αυτόν τον κόσμο. Η όψη φανερώνει πως το παιδί θα νιώθει ένα βάρος ψυχολογικό, η γιαγιά του είναι μία κυρία που θα στιγματίσει την ζωή του χωρίς να την έχει γνωρίσει.

Η Αφροδίτη του μωρού βρίσκεται στην μηδενική μοίρα της Παρθένου, σε σύνοδο με τον αστεροειδή Regulus (ο πιο φωτεινός αστεροειδής, βασιλικής καταγωγής). Αυτό φανερώνει και την προέλευση του. Στο ίδιο σημείο η Diana είχε τον βόρειο δεσμό της και τον Άρη της. Ο Βόρειος Δεσμός σχετίζεται με το κάρμα μας, με το σημείο που πρέπει να φτάσουμε. Όντως στέφτηκε βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου δίπλα στον πρίγκιπα Charles. Η στενή σύνοδος Άρη-Βορείου Δεσμού δείχνει την σύνδεση με έναν άνδρα βασιλικής καταγωγής. Ωστόσο, η σύνοδος Πλούτωνα-Άρη στον γενέθλιο χάρτη της Diana αποτελεί ένδειξη για μία σκληρή και βίαιη επαφή, η οποία πιθανώς να συσχετιζόταν και με μία θανάσιμη εμπειρία, που φυσικά ήταν ο ίδιος της ο θάνατος. Ο Χείρωνας της στους Ιχθείς σε αντίθεση με τους Πλούτωνα-Άρη της αποτελεί ένα άλλο τεκμήριο της απώλειας, του τραγικού συμβάντος.

Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα Dianas σε συστοιχία με την γενέθλια αντίθεση Άρη-Πλούτωνα βρέφους. Μία όψη βίαιη, έντονη, σκληρή που έχουν τόσο γιαγιά όσο και το βασιλικό βρέφος. Άλλη μία ένδειξη πως επρόκειτο για δολοφονία ο θάνατος της.  Πολλοί πλανήτες στον όγδοο οίκο δείχνουν την επαφή με τον θάνατο, φανερώνουν την οικονομική ευμάρεια (μέσα από κληρονομιές, ήδη προϋπάρχουσα). Τέλος, παρατηρούμε πως είναι έντονα ενεργοποιημένος ο άξονας δευτέρου-ογδόου, κάτι που δείχνει πως δεν είναι δύο τυχαία πρόσωπα, έχουν δύναμη, κύρος, εξουσία αλλά στιγματίζονται από θανάσιμες εμπειρίες.

Όσον αφορά τώρα το τραγικό γεγονός της δολοφονίας της συνέβη στις 31 Αυγούστου 1997. Ο Ήλιος και ο Ερμής εκείνες τις ημέρες βρίσκονταν στην Παρθένο σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα της και λίγες ημέρες πριν είχαν ενεργοποιηθεί τόσο οι δεσμοί Σελήνης της όσο και ο γενέθλιος Άρης της (θάνατος). Όλο και κάποιο άτομο του δικού της κύκλου θα αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της όμορφης πριγκίπισσας. Ο Άρης βρισκόταν στον Σκορπιό και μάλιστα σε αποκλίνουσα σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (μυστήριο). Ο θάνατος της αποτέλεσε ένα ανεξήγητο και μυστήριο γεγονός. Τέλος, ο Πλούτωνας από τις αρχές του Τοξότη τετραγώνιζε τον γενέθλιο Άρη της στην Παρθένο αλλά και τους δεσμούς σελήνης της. Πόσο άδικα έφυγε η Diana!

                                                             
Καλώς ήλθες στον κόσμο μικρέ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου