Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2013 σχηματίζεται η νέα σελήνη στον Λέοντα. Ο Ήλιος στο σπίτι του, εκεί φιλοξενεί την σύντροφο του και ως gentleman θέλει να δείξει το καλύτερο πρόσωπο του. Το αρσενικό έχει ένα σχετικό προβάδισμα καθώς βρίσκεται στο σπίτι του αλλά θέλει να επιτύχει την ένωση, την ταύτιση έτσι προσπαθεί να συνεργαστεί μαζί με την Σελήνη. Βρισκόμαστε την καρδιά του καλοκαιριού και η νέα αυτή σελήνη μας ωθεί σε διασκεδάσεις, σε χαλαρώσεις, σε ταξίδια, σε αποδράσεις και στην αναζήτηση της κοινωνικής ζωής. Η περίοδος ευνοεί καινούρια επαγγελματικά εγχειρήματα, νέες οικονομικές-επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα. Ο ωροσκόπος του φαινομένου εγείρεται στην 26 μοίρα του Ταύρου, εκεί κοντά υπάρχει ο Algol, ο οποίος σχετίζεται με ουτοπικές ή θολές καταστάσεις. Καλό είναι να θέσουμε έναν στόχο και να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για αυτόν αλλά και για τον τρόπο που θα τον υλοποιήσουμε. Κυβερνήτης πλανήτης η Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στην Παρθένο αλλά και σε αποκλίνον εξάγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο. Και οι δύο πτωτικοί αλλά συνεργάσιμοι μπορούν να φέρουν στο προσκήνιο αργά, σταθερά και επιφυλακτικά νέες αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από συναίσθημα αλλά και λογική. Καλό είναι να αποφύγουμε την έντονη διάθεση για κριτική που μας ωθεί σε άσκοπη κατανάλωση συναισθήματος. Θέματα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θα μας απασχολήσουν δεόντως. Η ακμή 4ου οίκου βρίσκεται στον Λέοντα ενώ κυβερνήτης πλανήτης είναι ο Ήλιος (στην θέση του) και μάλιστα μαζί με την Σελήνη φωτίζουν τέτοιου είδους θέματα. Μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη, αγάπη, ενέργεια, ζωτικότητα και υποστήριξη από την οικογένεια μας ή από όσους θεωρούμε οικογένεια μας. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στα ταξίδια, στις αποδράσεις και στις μετακινήσεις αλλά χρειάζεται εκτός από τον ενθουσιασμό ειλικρίνεια και απτές αποδείξεις.


Βασική όψη του φεγγαριού; Το υπέροχο τρίγωνο των φώτων με τον Ουρανό, το οποίο δίνει άρωμα ανεξαρτησίας, ελευθερίας και εφευρετικότητας. Οι λύσεις στα προβλήματα μπορούν να έρθουν εντελώς αναπάντεχα και ως εκλάμψεις εντελώς υποσυνείδητα ή ασυνείδητα. Θετική συγκυρία; Το γεγονός ότι ο Ερμής έχει αποχωρήσει από την σκιά του έτσι τα σχέδια μας δεν βρίσκουν εμπόδια ή σκαλώματα. Ας εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας, την φωνή της ψυχής μας και ας βαδίσουμε σε νέα μονοπάτια. Η αυτογνωσία μας οδηγεί στην επιτυχία αλλά και στην αυτοβελτίωση-επιτυχία. Καλό νέο φεγγάρι και καλές βουτιές!!! Να προσθέσουμε πως το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα μετατρέπεται σε χαρταετό και αυτό δείχνει μία ευκαιρία αλλά μέσα από εμπόδια, δυσκολίες,περιορισμούς. Δίας-Πλούτωνας σε αντίθεση στον άξονα των οικονομικών δείχνουν το μεγάλο χρέος της Ελλάδας, το οποίο πρέπει να ξεπεραστεί. Ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος συμμετέχουν αρμονικά και αυτό δείχνει πως το κοινοβούλιο μάλλον βοηθιέται αλλά με δεσμεύσεις, περιορισμούς και όρια. Ο Κρόνος στον έκτο οίκο μαζί με τον βόρειο δεσμό δείχνει την υψηλή ανεργία και τις υπερωρίες. Συνεχίζουμε στον αγώνα, ώστε να βγούμε από την κρίση. Κάτι μαγειρεύεται στον αστρολογικό ουρανό, αρκετά παρασκηνιακά και ίσως μας φέρει σε ακόμα μεγαλύτερη δυσχέρεια αργότερα. Ας ελπίζουμε στο καλύτερο!!!

Κριός: Θέματα έρωτα, δημιουργίας, χαράς, διασκέδασης και επιχειρηματικότητας προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγκαινιάζεται ένας μοναδικός κύκλος είκοσι οχτώ ημερών όπου μπορείτε να προωθήσετε σχέδια πάσης φύσεως, επιχειρηματικότητας, επαγγελματικών ενώ παράλληλα προδιαγράφονται μοναδικές ευκαιρίες στα ερωτικά και η προσωπική σας ζωή γεμίζει χρώμα, ανανέωση και ζεστασιά. Χαρές από τα παιδιά ή το παιδί ξυπνάει μέσα σας. Το φως ξεπροβάλλει μπροστά σας. Επωφεληθείτε κάθε θετική ενέργεια του φεγγαριού και καλή νέα σελήνη!!! Ενθουσιασμός, κέφι, ενέργεια, καλή διάθεση, πρωτοποριακό πνεύμα και επαναστατικότητα αναμειγνύονται γλυκύτατα σε ένα κοκτέιλ που σας δροσίζει.

Ταύρος: Θέματα οικογένειας, ακίνητης περιουσίας αλλά και πολύ προσωπικών σχέσεων προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε να εξασφαλίσετε καλύτερες, ποιοτικότερες σχέσεις με τους οικείους σας ή με όσους θεωρείτε εσείς οικογένεια σας. Προωθήστε τις αγορές ή τις πωλήσεις σχετικά με τα ακίνητα σας. Βαδίζετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και με περισσότερη εσωτερική Πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Θέματα επαγγελματικά μπορούν να έχουν εντυπωσιακά θετικά αποτελέσματα και μάλιστα εντελώς αναπάντεχα. Κάποιοι κύκλοι στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή κλείνουν αισίως. Βελτίωση αυτοπεποίθησης. Και καλό νέο φεγγάρι!!!

Δίδυμοι: Ιδανική η νέα σελήνη για το ζώδιο σας μιας και προωθεί τις ιδέες σας, οι οποίες ξεχωρίζουν μακράν για την λάμψη τους, το φως τους αλλά και την πρωτοποριακή τους επαναστατικότητα. Αναμένονται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ένας κύκλος άφθονων διαλέξεων-ομιλιών που προωθούν κάθε σας φιλοδοξία. Μάλιστα οι ευκαιρίες παρουσιάζονται εντελώς αναπάντεχα σε ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Θέματα επαγγελματικά μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό σας φέρνει πιο κοντά σε ένα όνειρο πραγματοποιήσιμο. Σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς αλλά και φίλους κρύβουν ευχάριστες εξελίξεις. Ο έρωτας κρύβεται σε μία μετακίνηση ή σε έναν φιλικό κύκλο. Μην εμπλέξετε έρωτα με φιλία. Κερδίζετε σε πειθώ και ρητορεία. Αποστείλετε βιογραφικά, περάστε συνεντεύξεις. Ευνοούνται οι σπουδαστές και όσοι επιθυμούν την ενίσχυση του βιογραφικού τους. Και καλή νέα σελήνη!

Καρκίνος: Νέες, θετικότατες προδιαγραφές αναμένονται όσον αφορά τα εισοδήματα σας. Δεν αποκλείεται μία αύξηση του μισθού σας, το οποίο καλείστε να διαπραγματευτείτε. Η σχέση σας με τον εργοδότη μπορεί να βελτιωθεί. Διεκδικήστε οφειλόμενα ή αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, σίγουρα θα αποδώσουν μία δυναμική και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας. Παγίωση και σταθεροποίηση σε κάποιους τομείς και δει στον οικονομικό αλλά και στον επαγγελματικό. Τα επαγγελματικά εκτοξεύονται και κρύβουν μοναδικές ευκαιρίες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε μία θετική εξέλιξη και ανάκαμψη ενώ κάποιοι θα έχετε απρόσμενες θετικές ευκαιρίες όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Καλή νέα σελήνη!!!

Λέων: Μοναδική νέα σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει ευκαιρίες για επέκταση, δημιουργία, αφθονία σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι σχέσεις τονώνονται και δέχονται τονωτικές ενέσεις. Νέοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας και φέρνουν ελπίδα, φως και κινητοποίηση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αφεθείτε στον έρωτα, ο οποίος μπορεί να έχει διαφορά ηλικίας ή χιλιομετρική απόσταση. Σε κάθε περίπτωση ο έρωτας κρύβεται στις μετακινήσεις και οι μετακινήσεις κρύβουν έρωτα. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βιώσετε ικανοποίηση και πληρότητα από την συντροφική σας ζωή, πολλοί θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ευκαιρίες κρύβονται και στον επαγγελματικό τομέα, μάλιστα έρχονται εντελώς αναπάντεχα. Πολλοί θα εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, θα εξιδεικευτείτε ενώ άλλοι θα ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Θέστε νέους στόχους, οραματιστείτε, ονειρευτείτε. Η επαφή με το εξωτερικό ή ένα ταξίδι εκεί σας αβαντάρουν. Νομικές επιτυχίες στο μενού του επόμενου μήνα. Δημιουργικότητα, αναγέννηση, αισιοδοξία και πληρότητα. Αναζητήστε εργασία είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό! Καλό σεληνιακό μήνα και οι έχοντες γενέθλια χρόνια σας πολλά!

Παρθένος: Ευκαιρίες για ανασυγκρότηση ψυχική-ψυχολογική προσφέρει η νέα σελήνη στον Λέοντα. Σίγουρα βαδίζετε με περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια για κάποιες καταστάσεις γύρω σας. Κάτι θεαματικό ετοιμάζεται στον επαγγελματικό τομέα, το οποίο μάλιστα λίγο αργότερα θα αποδώσει και σε οικονομικούς όρους. Προωθήστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, διευθετήστε τα των δανείων, τα των χρεώσεων ή των πιστώσεων. Σε κάθε περίπτωση τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Έσοδα αναμένονται από τον/την σύντροφό σας. Η αισθηματική σας ζωή απογειώνεται εντελώς αναπάντεχα και κρύβει δυναμικές εκκενώσεις. Ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός χτυπούν κόκκινο. Έρωτες κεραυνοβόλοι στο μενού των ημερών. Η διάρκεια τους; Αναμφίβολη και πιθανώς σύντομη. Η ένταση τους; Θυελλώδης! Κλείνουν κάποιοι κύκλοι στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή, οι οποίοι προσφέρουν κάθαρση! Καλή νέα σελήνη!

Ζυγός: Ένας στόχος; Ένα όνειρο ζωής; Ένα σχέδιο σας; Μάλλον κάτι από όλα αυτά υλοποιείται λείαν ευκόλως. Σε κάθε περίπτωση το πνεύμα που σας διακατέχει, για συμπόρευση και ένταξη στο γενικό καθολικό σας ανταμείβει. Οι φίλοι στέκονται δίπλα σας και μέσα από αυτούς μπορείτε να βιώσετε ικανοποίηση και πληρότητα, μην διστάσετε να στηριχτείτε επάνω τους. Να θυμάστε πως ομαδικά έχετε πιο θετικά αποτελέσματα. Η συντροφική σας/αισθηματική σας ζωή απογειώνεται γλυκά και εντελώς αναπάντεχα μπορείτε να επανορθώσετε τα κακώς κείμενα της περασμένης περιόδου. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στον έρωτα κυνηγώντας το αντικείμενο του πόθου σας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας. Εύνοια δέχεστε από τους απέναντι και από τις σχέσεις σας είτε φιλικές, είτε επαγγελματικές. Καλή νέα σελήνη και σε εσάς!!!

Σκορπιός: Κάτι εντυπωσιακό καιροφυλακτεί στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανή μία αναβάθμιση, μία προαγωγή και ένα μεγαλύτερο άνοιγμα σε τούτο τον χώρο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε την δουλειά σας να κερδίζει έδαφος και αυτό θα σας χαρίσει περισσότερο κοινωνικό στάτους. Οι σχέσεις με ανωτέρους και προισταμένους μπορεί να βελτιωθεί. Μία νέα επαγγελματική σχέση/συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και αυτό έχει κερδοφόρα αποτελέσματα. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην εργασία, αναζητήστε δουλειά οι εκτός εργατικού δυναμικού. Βελτιώστε την υγεία σας, υιοθετήστε ένα άλλο σύστημα διατροφής. Καλή νέα σελήνη!

Τοξότης: Η νέα σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα προσφέρεται για ανάκαμψη της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας σας, Γενικότερα έχετε ανακτήσει μεγάλο κομμάτι της αισιοδοξίας σας, πιστεύετε στις δυνάμεις σας αλλά πλέον έχετε και την πεποίθηση πως η τύχη σας ευνοεί. Προσοδοφόρες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και επικοινωνίες προωθούν τους στόχους σας, τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας. Πολλοί θα πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι σταθμό και θα κερδίσετε σε ιδέες τοιουτοτρόπως. Η επαφή με το εξωτερικό, το διαφορετικό σας αβαντάρει δεόντως. Οι σπουδαστές έχετε επιτυχίες σε θέματα σπουδών ενώ όσοι ενδιαφέρεστε για την ενίσχυση του βιογραφικού σας, πάρτε το ρίσκο. Ο έρωτας καραδοκεί σε ένα ταξίδι ενώ κρίνονται και νομικά θέματα επιτυχώς. Είστε δυνατοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι, κεφάτοι και το δημιουργικό σας ταπεραμέντο χτυπάει κόκκινο. Δεσμευμένοι; Αναθερμάνετε την σχέση σας! Αδέσμευτοι; Φλερτάρετε ασύστολα και χωρίς ενδοιασμούς. Ποντάρετε στον τζόγο, ίσως πλουτίσετε. Επέκταση, διεύρυνση και κέρδη πάσης φύσεως.

Αιγόκερως: Χρήματα και αισθήματα ευνοεί αυτό το φεγγάρι. Προωθήστε τα οικονομικά σας σχέδια, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Έχετε όλα τα φόντα για να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα με όρους επωφελείς ή ελαστικούς για εσάς. Κληρονομικά, φορολογικά, θέματα δανείων, διατροφής και τα συναφή προωθούνται λείαν ευκόλως. Κέρδη και έσοδα από το ταίρι σας. Ευχάριστες στιγμές έχετε να εισπράξετε από την οικογένεια σας, ένα νέο μέλος σας δίνει χαρά. Οι γονείς έχετε ευχάριστα από τα παιδιά σας. Κέρδη από πωλήσεις και αγορές ή πιθανά έσοδα από πωλήσεις ακινήτων. Προωθήστε τα της ακίνητης περιουσίας, υπάρχει το ρελαντί για προσοδοφόρες επαφές. Βαδίζετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητες σας. Καλή νέα σελήνη!!!

Υδροχόος: Σχέσεις και συνεργασίες φωτίζονται, κρύβουν χαρές, εκπλήξεις και όμορφα συναισθήματα ή εμπειρίες. Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις ευχές για να αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε την δυνατότητα να επισυνάψετε μία εξαιρετική, ενθουσιώδη σχέση που θα στηρίζεται όχι μόνο στο πάθος αλλά και στην καλή επικοινωνία. Μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αναζητήστε εργασία, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. Ενισχύστε το βιογραφικό σας, ειδικευτείτε περαιτέρω! Οι νεότεροι σε ηλικία έχετε επιτυχία σε σπουδές! Ο έρωτας κρύβεται σε ένα ταξίδι ή εσείς σχεδιάζετε ταξίδι με τον έρωτα σας; Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς αλλά και γενικότερα κάθε είδους σχέση βελτιώνονται σημαντικά. Η τύχη και το καλό ενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος σας. Καλή νέα σελήνη!!!

Ιχθείς: Εργασιακά θέματα ευνοεί η νέα αυτή σελήνη και παρουσιάζεται μία αύξηση της παραγωγικότητας αλλά και της κινητικότητας. Τυχόν τεταμένες σχέσεις με συναδέλφους εξομαλύνονται ενώ παράλληλα μπορεί να δεχτείτε την υποστήριξη από έναν συνεργάτη/μία συνεργάτιδα σας. Όλα αυτά έχουν άμεσο αντίκτυπο στο εισόδημα σας και στο πορτοφόλι σας, τα οποία δέχονται τονωτικές ενέσεις. Επωφεληθείτε ενός χόμπι σας, μιας κλίσης σας και κερδίστε ένα έξτρα εισόδημα. Διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας, ζητήστε μία αύξηση μισθού. Κάντε ένα τσεκ απ, φροντίστε για την υγεία σας. Υιοθετήστε ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, αθληθείτε, φροντίστε το σώμα σας. Χρήματα και επαγγελματικά σε ανοδική τροχιά. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία, υπάρχουν δυνατότητες εύρεσης δουλειάς. Καλή νέα σελήνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου