Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πλούτωνας εξάγωνο Βόρειος Δεσμός Σελήνης/Κρόνος-Βόρειος Δεσμός και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Κριός: Βαθιές και ριζικές αλλαγές συμβαίνουν στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και σε εκείνον των οικονομικών σας. Τώρα πέφτουν τα θεμέλια για να χτίσετε ένα νέο, μεγάλο επαγγελματικό πρότζεκτ, το οποίο μακροπρόθεσμα θα αποδώσει τα μέγιστα. Μέσα στον Σεπτέμβριο πραγματοποιείται και η παράλληλη σύνοδος Κρόνου-Αφροδίτης-Βορείου Δεσμού της Σελήνης, κάτι που υποδηλώνει ότι τα οικονομικά σας βρίσκονται σε στενότητα. Χρειάζεται σύνεση και σωστές επενδύσεις ώστε να έχετε κέρδος όχι βραχυπρόθεσμα. Αναδεικνύονται δυνατές επαγγελματικές συνεργασίες, πιθανή αλλαγή αντικειμένου εργασίας αλλά και απόκτηση φήμης και εξουσίας. Στον αισθηματικό τομέα αναζητάτε πλέον την ουσιαστική ένωση, την εις βάθος ένωση, γίνεστε πιο εγκρατείς ή ολιγαρκείς αλλά παράλληλα και πιο απαιτητικοί. Θέλετε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια ώστε να αφεθείτε. Ρυθμίστε υποθέσεις οικονομικών, δανείων, εφορίας, χρεώσεων ή πιστώσεων.


Ταύρος: Το ιδεολογικό σας σύστημα αλλάζει άρδην και πλέον οι ιδέες σας δεν μοιάζουν τόσο απαρχαιωμένες. Επωφεληθείτε της επιρροής του Πλούτωνα, ο οποίος σε συνεργασία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σας βοηθούν να υιοθετήσετε ένα πιο εύκαμπτο και ευέλικτο σύστημα ιδεών. Πιθανές εξελίξεις σε ένα θέμα νομικής χροιάς, ενδιαφέρουσες εξελίξεις αναμένονται και από τον τομέα του εξωτερικού, κάτι που μοιάζει πως αλλάζει την ζωή σας. Οι σχέσεις σας έχουν περάσει κρας τεστ, αναμένετε ένα ακόμη και πλέον θα είστε σίγουροι για την ποιότητα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι έχουν αποχωρήσει από την ζωή σας αλλά έχουν έρθει νέοι ή τουλάχιστον έχουν μείνει εκείνοι που προσφέρουν αισιοδοξία και σωστές συμβουλές. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, προσέχετε μην απομακρυνθείτε από τον/την σύντροφο σας αλλά να θυμάστε πως μέσα σας ζητάτε την επισημοποίηση ή την δέσμευση. Επιτυχία σε σπουδές για τους νεότερους, εμπλουτισμός του βιογραφικού σας.

Δίδυμοι: Η καθημερινότητα σας είναι αυτή που αλλάζει άρδην, εντελώς, ριζικά. Πιθανή αλλαγή χώρου εργασίας ή ακόμα και αντικειμένου εργασίας στο μενού των όψεων. Σίγουρα έχετε αποκτήσει μια ειδίκευση, μία κατάρτιση και αναζητάτε θέση εργασίας και ένα καλύτερο αύριο. Αλλάζουν οι προτεραιότητες σας στην καθημερινότητα και θέλετε να βγείτε από την δίνη της εργασιακής ανασφάλειας. Εκτός της επαγγελματικής ανασφάλειας υπάρχει και η οικονομική ανασφάλεια και μάλιστα σας πολιορκεί σε μεγαλύτερο βαθμό. Αναζητάτε πηγές εσόδων ή μία θέση εργασίας που θα αποδίδει οικονομικά. Επαγγελματικές ευκαιρίες υπάρχουν στον ορίζοντα και θα αποδώσουν και οικονομικά μακροπρόθεσμα αλλά κάτω από ένα πρίσμα περιορισμού, λιτότητας ή υπευθυνότητας. Χάνετε σε ανεμελιά και χρειάζεται να αντιμετωπίσετε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά με περισσότερη σύνεση. Η σχέση σας με το ταίρι σας γίνεται πιο βαθιά, πιο ουσιαστική και δεν αρκείστε στην επιφάνεια. Μια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες θα είναι άκρως ευεργετική, υποβοηθητική.

Καρκίνος: Από τους πλέον ωφελημένους καθώς ανανεώνεται ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών σας αλλά και γενικότερα του κοινωνικού σας περίγυρου. Μέσα στο 2013 βιώσατε έναν έρωτα, ο οποίος άλλαξε την ζωή σας ξαφνικά, ωστόσο, τώρα κάποιες δοκιμασίες αναμένονται να τεστάρουν αυτήν την σχέση. Πιο πιθανό το σενάριο η σχέση να περάσει το τεστ με επιτυχία και εσείς να βαδίσετε σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, παρόλα αυτά, οι επιπόλαιοι και οι έχοντες έλλειψη ωριμότητας βιώνετε μία μοναξιά, η οποία δεν είναι παρά άλλο μία εικόνα της ίδιας σας της στάσης απέναντι στην ζωή. Ένα μεγάλο επαγγελματικό-επιχειρηματικό άνοιγμα αποδίδει και δεν αποκλείεται να βιώσετε ξανά έναν έρωτα μεγάλο. Γενικότερα, ανοίγουν οι ορίζοντες σας, μεγαλώνει πιθανώς η οικογένεια σας. Για να βγείτε ζημιωμένοι πρέπει να είστε εγωπαθείς και ανίδεοι, επωφεληθείτε! Αναμένεται η υλοποίηση ενός πρότζεκτ αλλά με κόπο και σωστούς χειρισμούς. Ο τομέας των αισθηματικών απαιτεί ωριμότητα, έλευση καρμικής σχέσης.

Λέων:  Η καθημερινότητα σας είναι αυτή που αλλάζει άρδην, εντελώς, ριζικά. Πιθανή αλλαγή χώρου εργασίας ή ακόμα και αντικειμένου εργασίας στο μενού των όψεων. Σίγουρα έχετε αποκτήσει μια ειδίκευση, μία κατάρτιση και αναζητάτε θέση εργασίας και ένα καλύτερο αύριο. Αλλάζουν οι προτεραιότητες σας στην καθημερινότητα και θέλετε να βγείτε από την δίνη της εργασιακής ανασφάλειας. Οι αλλαγές όσον αφορά τον τομέα της εργασίας είναι βαθιές αλλά τουλάχιστον είστε ενεργοί. Μια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες θα είναι άκρως ευεργετική, υποβοηθητική. Θέματα οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, σας έχουν κουράσει αλλά λύσεις υπάρχουν, φυσικά δεν έρχονται από την μία ημέρα στην άλλη, τα αποτελέσματα τους ωστόσο λίγους μήνες αργότερα θα είναι ορατά. Πιθανή αλλαγή στην ποιότητα της σχέσης σας, η οποία φαίνεται πως δοκιμάστηκε τον περασμένο καιρό, εφόσον πέρασε τους κραδασμούς, επισημοποιείται. Πιθανή απόφαση για μία συμβίωση ή η έλευση ενός απογόνου σημαίνει δέσμευση.

Παρθένος: Ο τομέας των αισθηματικών σας έχει αλλάξει ριζικά, πιθανόν να βιώνετε ή να βιώσατε έναν μεγάλο έρωτα. Κάποιοι αναμένεται να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ για εκείνους που δεν ευδοκίμησε μία αισθηματική υπόθεση αναμένεται μία άλλη αργά ή γρήγορα. Είστε αργά και σταθερά αυξητικά παραγωγικοί και μπορείτε να εντυπωσιάσετε με τις ικανότητες σας στον τομέα των επιχειρήσεων. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια και τους συγγενείς ίσως έχουν περάσει ένα κρας τεστ, εάν το τεστ κριθεί επιτυχές σημαίνει πως τα δεσμά είναι ισχυρά, εάν όχι, οι άνθρωποι αυτοί θα αποχωρήσουν από την ζωή σας. Κάποιες φορές ίσως χάνετε σε αμεσότητα και ζωντάνια στον λόγο σας αλλά διαθέτετε σοφία και ωριμότητα σκέψης ώστε να κρίνετε κάποιες καταστάσεις γύρω σας πιο αντικειμενικά και με περισσότερο ρεαλισμό. Πιθανή έγκριση βιογραφικού ή εύρεση εργασίας κάτω από μία συνθήκη που σας περιορίζει όμως. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε εργασία, υπάρχουν πόρτες ανοιχτές ακόμα και σε άλλη πόλη ή χώρα.

Ζυγός: Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει εντελώς η οικογενειακή σας ζωή, πιθανές αλλαγές όσον αφορά τα παιδιά σας ή τα μέλη της οικογένειας σας, πιθανή μετακόμιση ή αλλαγές σχετικά με θέματα ακίνητης περιουσίας. Μπορεί να έχετε ανοιχτεί σε αυτόν τον τομέα και να μην φαίνονται αποτελέσματα άμεσα ωστόσο το σύμπαν κάνει την δουλειά του και αργά ή γρήγορα θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και οικονομικών θα διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές αλλαγές στον οικονομικό τομέα, σίγουρα έχετε βιώσει κάποιες εισοδηματικές απώλειες αλλά μέσα στον μήνα αναμένεται μία σταθεροποίηση όσον αφορά τα εισοδήματά σας ή μία δεύτερη πηγή εισοδήματος. Η αυτοπεποίθηση σας πλήττεται κατά καιρούς αλλά με κόπο καταφέρνετε να την ενδυναμώσετε. Πιστέψτε αργά και σταθερά στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και στις ικανότητες σας. Ευκαιρίες για αγοραπωλησίες αλλά και έσοδα.

Σκορπιός: Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας σας στηρίζει από τον Αιγόκερω, σας δίνει διανοητική δύναμη, ένα δυνατό και διεισδυτικό μυαλό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Σε συνδυασμό με τον βόρειο δεσμό της σελήνης από το ζώδιο σας φέρνει ριζικές/καταλυτικές αλλαγές για την ζωή σας. Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες επαγγελματικές, αλλαγή πορείας στην αισθηματική σας ζωή, αλλαγή κατοικίας, τόπου διαμονής είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό. Αν μη τι άλλο η ζωή σας αλλάζει επίπεδο, έρχονται μεγάλες αλλαγές που ούτε εσείς μπορείτε να αντιληφθείτε. Σίγουρα λίγους μήνες αργότερα θα έχετε καλύτερες επαγγελματικές προδιαγραφές, οι οποίες θα σας φέρουν έσοδα και κέρδη. Εμπλουτισμός γνώσεων και βιογραφικού. Δυναμώνουν οι σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Πιθανοί οι έρωτες μέσα από ταξίδια ή μετακινήσεις ή meeting επαγγελματικά.

Τοξότης: Τα τελευταία χρόνια το χρήμα έχει γίνει εμμονή στην ζωή σας και προσπαθείτε μετά κόπων και βασάνων να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά. Το σύμπαν σας οδηγεί εκεί που αργά ή γρήγορα θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να νιώσετε ασφαλείς. Καλό είναι να μην ανοιχτείτε οικονομικά και φανείτε εκτεθειμένοι, εξασφαλίστε ένα άτομο που θα σας στηρίξει σε ένα επιχειρηματικό άνοιγμα. Έρχεστε σε επαφή με φοβίες, με ανασφάλειες ή αντιμετωπίζετε τις αδύναμες και πτωτικές πτυχές της προσωπικότητας σας ωστόσο καλείστε να τις κοιτάξετε κατάματα και να τις διώξετε χωρίς φόβο και πάθος. Εσωτερικές διεργασίες, εσωτερική και ψυχική ενδυνάμωση μέσω μιας πιο ώριμης συμπεριφοράς στην ζωή σας. Κάποιες υποθέσεις κλείνουν τόσο στην προσωπική σας όσο και στην επαγγελματική σας ζωή και εσείς νιώθετε σίγουροι για τις επιλογές σας. Εάν έχετε μία σχέση, περνάει σε άλλη φάση, επισημοποιείτε ενώ οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε έναν έρωτα που θα σας αλλάξει όλο σας το κύτταρο.

Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας φέρνει ριζικότατες αλλαγές, από το κύτταρο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε την ζωή, αλλάζετε οπτική, πολλές φορές μάλιστα φαίνεται πως συμφιλιώνεστε με τις ιδέες όπως ο θάνατος, ο χρόνος ή η φθορά. Αποκτάτε όμως δύναμη, ισχύ και μπορείτε να μεγαλουργήσετε στην επαγγελματική σας ζωή. Κάποιες φιλίες έχουν δοκιμαστεί, εάν περάσαν το κρας τεστ με επιτυχία συνεχίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας, εάν όχι αποχωρούν και απελευθερώνεστε από τα δεσμά τους. Ικανοποίηση αντλείτε από την υλοποίηση ενός σχεδίου, το οποίο σκαλώνει παροδικά και βρίσκει δυσκολίες ολοκλήρωσης. Εμπιστευτείτε ανθρώπους που έχει δοκιμαστεί η σχέση σας στο παρελθόν, στηριχτείτε σε ένα φιλικό πρόσωπο και το αποτέλεσμα δεν θα σας αδικήσει. Είστε αρκετά έξυπνοι, δεν κοιτάτε κοντόφθαλμα, στοχεύστε στο μέλλον και εξασφαλίστε ένα ποιοτικότερο αύριο. Πιθανός έρωτας μέσα από ένα κύκλο ομοϊδεατών ή μέσα από φιλίες.

Υδροχόος: Έρχεστε σε επαφή με φοβίες, με ανασφάλειες ή αντιμετωπίζετε τις αδύναμες και πτωτικές πτυχές της προσωπικότητας σας ωστόσο καλείστε να τις κοιτάξετε κατάματα και να τις διώξετε χωρίς φόβο. Εσωτερικές διεργασίες, εσωτερική και ψυχική ενδυνάμωση μέσω μιας πιο ώριμης συμπεριφοράς στην ζωή σας. Κάποιες υποθέσεις κλείνουν τόσο στην προσωπική σας όσο και στην επαγγελματική σας ζωή και εσείς νιώθετε σίγουροι για τις επιλογές σας. Εάν έχετε μία σχέση, περνάει σε άλλη φάση, επισημοποιείτε ενώ οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε έναν έρωτα που θα σας αλλάξει όλο σας το κύτταρο. Το σύμπαν σας οδηγεί εκεί που αργά ή γρήγορα θα καταφέρετε να ορθοποδήσετε και να νιώσετε ασφαλείς. Ο τομέας των επαγγελματικών έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο καταφέρνετε με ευκολία πλέον να χειριστείτε περισσότερες ευθύνες και να καταξιωθείτε. Κερδίστε σε κοινωνική καταξίωση, πλάστε δυνατές επαγγελματικές σχέσεις.

Ιχθείς: Ο τομέας της φιλίας έχει δοκιμαστεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και έχει περάσει μέσα από βαθιές αλλαγές και ανακατατάξεις. Πλέον, εκσυγχρονίζεστε, γίνεστε πιο κοινωνικοί, πιο καινοτόμοι και αρχίζετε να κοιτάτε την ζωή με άλλα μάτια, μέσα από εκείνα της αστρικής σας φύσης, του Υδροχόου. Ο κοινωνικός σας κύκλος μεγαλώνει, γνωρίζετε νέο κόσμο που θα σας βοηθήσει και επαγγελματικά αργότερα. Νέοι φίλοι έρχονται στην ζωή σας και φέρνουν ανανέωση ή σας βοηθούν να υλοποιήσετε έναν στόχο σας. Το ιδεολογικό σας σύστημα αλλάζει, αλλάζετε αντιλήψεις, ο εκσυγχρονισμός και η πρόοδος εφόσον συνδυαστούν σε λογικά πλαίσια με το κατεστημένο μπορούν να φέρουν θεαματικά αποτελέσματα στην ζωή σας. Αναζητήστε εργασία είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, εμπλουτίστε το βιογραφικό σας. Νομικές υποθέσεις εκκρεμούν αλλά βρίσκουν λύση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου