Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Ζυγός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Ζυγός
Το 2014 είναι μία χρονιά που σας απεγκλωβίζει από καταστάσεις φθαρμένες καθώς οι εκλείψεις σταδιακά μετατοπίζονται στον άξονα σας και αυτό σας βάζει σε μία διαδικασία δυναμικής αλλαγής και κάθαρσης από οτιδήποτε βαρύ και σκοτεινό. Αλλάζετε ιδέες, αντιλήψεις αλλά και εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και ανανεώνεστε. Ο Δίας από τον Καρκίνο έως τον Ιούλιο ανοίγει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ευκαιριών και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες ενώ από τον Ιούλιο εισέρχεται στον Λέοντα και τονώνει τον τομέα της φιλίας και την κοινωνική ζωή σας. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό έως τις παραμονές των Χριστουγέννων σας καλεί να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Σίγουρα έχετε υποστεί κάποιες μειώσεις στις αποδοχές σας και καλό είναι να είστε μετρημένοι στους οικονομικούς χειρισμούς. Τονώστε όσο μπορείτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τα αδέλφια καθώς από το 2015 τέτοιου είδους σχέσεις θα δοκιμαστούν. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου φέρνοντας αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι άλλοι είναι πιο φιλελεύθεροι απέναντι σας και εσείς καλείστε να χειριστείτε το αίσθημα σας για δέσμευση. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει τον εσωτερικό σας κόσμο, σας κάνει πιο πιστούς στις ικανότητες σας ενώ παράλληλα σας ωθεί σε ενδοοικογενειακές αλλαγές. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε θέματα διατροφής και υγείας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων ή πρόσκαιρης αποδυνάμωσης.


Υγεία-Ψυχολογία
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου να είναι προσεκτικοί σε παθήσεις που σχετίζονται με το έντερο, το στομάχι ή το δέρμα. Στην διάρκεια της σεξουαλικής επαφής πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ενώ πρέπει να προσέχουν και σε μολύνσεις αίματος. Ο Άρης από το ζώδιο σας, σας γεμίζει ενέργεια, δυναμισμό και φέρνει αυξημένη λίμπιντο αλλά σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε φλεγμονές, κοψίματα και καψίματα ή σε ότι σχετίζεται με την ταχύτητα και την φωτιά. Μάλιστα τις περιόδους κορύφωσης των δύσκολων γωνιών με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Το πρώτο τετράμηνο χρήζει κάποιας προσοχής ενώ τον μήνα Απρίλιο πρέπει να προσέχετε το νευρικό σας σύστημα. Μεριμνήστε για την υγεία σας την άνοιξη όπου ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας και πιθανώς να υποστείτε κάποια εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Τέλος, οι εκλείψεις τους μήνες Απρίλιο-Οκτώβριο σημαίνουν απώλεια ενέργειας για αυτό καλείστε να τρέφεστε σωστά ή να παίρνετε συμπληρώματα διατροφής. Η ψυχολογία σας περνάει σκαμπανεβάσματα κοντά στις εκλείψεις.

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες από το 2009 και έπειτα. Έχουν συμβεί σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις, οι σχέσεις σας έχουν αλλάξει άρδην. Πολλοί εκ υμών έχετε δεθεί ακόμα περισσότερο με τα μέλη της οικογένειας σας ενώ άλλοι έχετε περάσει μια έντονη κρίση. Δεν αποκλείεται να αλλάξατε κατοικία ή να μετακομίσατε ενώ πιθανό σενάριο είναι και η απόκτηση ενός νέου μέλους στην οικογένεια σας ή η επέκταση της οικογένειας σας. Φαίνεται πως μέσα στο νέο έτος οι σχέσεις με την οικογένεια σας ενδυναμώνουν και αναζωπυρώνονται καθώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Δεκέμβριο προσφέρει προστασία και ευτυχία. Στο διάστημα από τις 27/10 έως τις 4/12 η παρουσία του Άρεως από τον Αιγόκερω φέρνει εντάσεις, ανατροπές και σκηνές ζήλιας έτσι καλείστε να είστε λιγότερο παρορμητικοί και περισσότερο σκεπτόμενοι. Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος χρήζουν μιας προσοχής καθώς οι εκλείψεις φέρνουν αστάθεια και αποσταθεροποίηση στις σχέσεις. Εύνοια δέχεστε στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου.

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Σίγουρα η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά έχει φέρει κάποια εισοδηματική συρρίκνωση, ωστόσο, όμως έχετε πάρει τα διδάγματα σας και έχετε μάθει να είστε πιο οικονόμοι και μετρημένοι στις οικονομικές σας συνδιαλλαγές. Καλό είναι να αποφύγετε την λήψη ενός δανείου και την διαπραγμάτευση του μισθού σας καθώς ενδέχεται να έχετε κάποιες απώλειες. Τα έξοδα φαίνεται να πολλαπλασιάζονται στο διάστημα από τις 26/7 έως τις 14/9 που ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό. Μάλιστα, η ταυτόχρονη παρουσία Άρη-Κρόνου στον Σκορπιό υπόσχεται έλλειψη πόρων, στενότητα και οικονομική ανασφάλεια. Οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου φέρνουν αλλαγές και ανακατατάξεις στο εισόδημα σας ενώ σας καλούν να αλλάξετε πολιτική αντιμετώπισης απέναντι στο χρήμα. Αλλάζει ο τόπος που το χειρίζεστε και αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εσόδων που θα σας βγάλουν από ένα οικονομικό στένεμα. Ανακαλύπτετε χόμπι σας και ιδιαίτερα ταλέντα σας προκειμένου να κερδίσετε. Τον Μάιο το τρίγωνο Δία-Κρόνου προσφέρεται για επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες ενώ και ο Ιούνιος μοιάζει καλός. Στο διάστημα από τις 24/10 έως τις 16/11 έχετε να αναμένετε κάποια έσοδα ενώ ο Δεκέμβριος θέλει προσοχή καθώς τα έξοδα υπερτερούν των εσόδων και επικρατεί ελλειμματικός προϋπολογισμός.

Εκεί που έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις είναι ο τομέας των επαγγελματικών σας καθώς ο Δίας από τον Καρκίνο και την έξαρση του προσφέρει ευκαιρίες και επαγγελματικά ανοίγματα. Μπορείτε να προβείτε σε προσοδοφόρες επαγγελματικές συμφωνίες και να κάνετε νέες συμμαχίες που θα σας ενισχύσουν σημαντικά. Κερδίζετε σε στάτους και ενδέχεται να λάβετε μία προαγωγή μία αναβάθμιση. Από τον Ιούλιο και έπειτα η διέλευση του Δία στον Λέοντα υπόσχεται σταθεροποίηση και εύνοια εφόσον ασχολείστε με το διαδίκτυο, με μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ή με την φιλανθρωπία. Οι καλές επαγγελματικές προοπτικές εξακολουθούν να ισχύουν και στο δεύτερο μισό του νέου έτους. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο φέρνοντας αλλαγές και ανακατατάξεις σε πιθανές συνεργασίες, έτσι καλείστε να φανείτε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι σε μία νέα συνεργασία. Ο δε Πλούτωνας γκρεμίζει τα πάντα και σας κάνει να αλλάζετε ιδέα ακόμα και για το αντικείμενο που ακολουθείτε. Προσέχετε τις εμπλοκές με ανωτέρους το πρώτο τετράμηνο του έτους και κυρίως τον μήνα Απρίλιο. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες μέσα στην άνοιξη και πρέπει να επωφεληθείτε τυχόν ευκαιριών που θα παρουσιαστούν. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς στρέφει τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου σε πιο καλλιτεχνικές διεξόδους και τους ωθεί να ασχοληθούν με την τέχνη. Στο διάστημα από τις 27/10 έως τις 4/12 προσέχετε τυχόν αντιθέσεις με ανωτέρους και φροντίστε να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας-καριέρας καθώς μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες, ας αποφευχθούν. Τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Δεκέμβριο, Σεπτέμβριο και στα διαστήματα από τις 6/4 έως τις 3/5 και σε εκείνο από τις 19/7 έως τις 12/8 έχετε να αναμένεται θετικότατες εξελίξεις. Προωθήστε την δημόσια εικόνα σας και τις φιλοδοξίες σας.

Έρωτας, Κοινωνική και Αισθηματική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μάλιστα οι γεννημένοι σε όλα τα δεκαήμερα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα και διασκεδάσεις. Ο Ουρανός από τον Κριό κάνει τους άλλους πιο φιλελεύθερους απέναντι σας και σας καλεί να μάθετε να είστε πιο ανεκτικοί απέναντι στους άλλους. Πρέπει να δίνετε ελευθερία στο ταίρι σας και να μην το καταπιέζετε ώστε να μην εγκλωβίζεται και απομακρύνεται. Πολλοί θα βιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα και μία ενδιαφέρουσα αισθηματική σχέση θα σας πάρει το μυαλό. Άλλοι θα αποφασίσετε να ταξιδέψετε μαζί με το ταίρι σας ή να αλλάξετε ακόμα και χώρα. Καλό είναι να πραγματοποιείτε πολλά ταξίδια ώστε να αναθερμαίνεται η σχέση σας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο με έντονη καρμική χροιά, γεμάτες πάθος. Ο ερωτισμός βαθύς, τα συναισθήματα ακραία. Πολλές φορές ρέπετε μεταξύ ζήλιας, κτητικότητας και ενός φιλελεύθερου αισθήματος. Φροντίστε να βρείτε την χρυσή τομή ώστε να επέλθει η ισορροπία στις σχέσεις, εξάλλου είστε οι διπλωμάτες του ζωδιακού. Οι εκλείψεις στον άξονα σας δοκιμάζουν σχέσεις και συνεργασίες. Εάν μία σχέση δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια δοκιμάζεται και τότε αποχωρεί από τη ζωή σας. Η όλη διαδικασία είναι επίπονη, κουραστική και φέρνει στην επιφάνεια τραύματα και ανασφάλειες. Μακροπρόθεσμα όμως θα απαλλαγείτε από βάρη και ανασφάλειες, η ανανέωση είναι προ των πυλών. Αλλάζετε εσείς, αλλάζετε εικόνα για τον εαυτό σας, ακόμα και εμφάνιση. Είστε πιο θελκτικοί, πιο γοητευτικοί και κερδίζετε τα βλέμματα. Νέος κόσμος εισέρχεται στην ζωή σας και έρχεται να φέρει φρεσκάδα και υποστήριξη των επιθυμιών σας αλλά και των στόχων σας. Από τον Ιούλιο και έπειτα ο Δίας στον Λέοντα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς, δικτυώνεστε ενώ παράλληλα έρωτας και φιλία πάνε μαζί, τα όρια τους είναι δυσδιάκριτα Φροντίστε να μην εμπλέξετε τους δύο τομείς. Πολλοί Ζυγοί θα ερωτευτείτε και θα σας γίνουν δελεαστικές ερωτικές προτάσεις. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, διογκώνεται και εσείς κερδίζετε συμμαχίες. Οι μήνες Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις και συμπτώσεις που θα σας γοητεύσουν. Δέχεστε εύνοια από τους άλλους, από το ταίρι σας ενώ χαρακτηρίζεστε από πάθος και ερωτισμό. Κοιτάτε στο μέλλον με αισιοδοξία και θάρρος. Ο μήνας Οκτώβριος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μοιάζει ιδανικός. Ο Μάης ενέχει πάθος, ανατροπή, έρωτα, κτητικότητα, ζήλια και σας καλεί να προσέχετε τις σχέσεις σας καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές. Ο μήνας Απρίλης με τον Ήλιο απέναντι σας ομορφαίνει τις σχέσεις σας αλλά και την κοινωνική σας ζωή. Ιδιαίτερα κοινωνικά και δραστήρια αναμένονται τα διαστήματα από τις 12/8 έως τις 5/9 και από τις 17/11 έως τις 10/12. Τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο μην εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται πως υπάρχουν ευκαιρίες για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να βρείτε ξανά τον χαμένο ενθουσιασμό μέσα στην ερωτική σας ζωή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου