Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω/Προβλέψεις

Το 2014 κάνει δυναμικά την παρουσία του, με ένα βαρύγδουπο ποδαρικό, μία εκρηκτική νέα σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Την Πρωτοχρονιά 1/1/2014 και ώρα 13:14 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 11 μοίρα του Αιγόκερω με συμμετοχή του Πλούτωνα, του Ερμή, του Άρη, του Ουρανού αλλά και της Αφροδίτης. Η επιρροή της μακροπρόθεσμη, όχι βραχυπρόθεσμη. Μέσα στο νέο έτος θα μας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικής επιβίωσης αλλά και υλικού βιοπορισμού ή καλύτερα οικονομικής επιβίωσης. Τα ζώδια του επηρεάζονται αμεσότερα είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Αιφνίδιες αλλαγές και ανακατατάξεις στην προσωπική ζωή έρχονται να στιγματίσουν αυτούς τους εκπροσώπους ενώ παράλληλα οι επαγγελματικές προκλήσεις θα είναι αρκετές. Χρειάζεται σύνεση, πειθαρχία, οριοθέτηση, μέτρο και κόπος για να υλοποιήσουμε έναν στόχο μας, ένα όνειρο μας. Προβλέπεται αναστάτωση για οικονομικά και εμπορικά θέματα ανά τον κόσμο, δεν αποκλείονται ακραία καιρικά φαινόμενα και γεωλογικές αναταραχές.


Πιο αναλυτικά:
-Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη ενώνονται σε ένα ζώδιο γήινο, που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τις φιλοδοξίες μας και τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις. Προσωπικά θεωρώ την θέση του Ήλιου δυνατή καθώς ο Άρης έχει έξαρση σε αυτό το ζώδιο. Ήλιος και Άρης έχουν παραπλήσιες ιδιότητες, σχετίζονται με την δράση αλλά και την πρωτοβουλία έτσι και ο Ήλιος τελικά δεν ατονεί. Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι θηλυκής πολικότητας ωστόσο σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη χάνει τις θετικές της ιδιότητες και δεν μπορεί να εκφραστεί στο περιβάλλον που κυβερνά ο δυνάστης Κρόνος, ο οποίος δρα απορροφητικά για την συναισθηματική της φύση. Αυτό τι σημαίνει; Πως δεν υπάρχει συναίσθημα; Όχι βέβαια! Το συναίσθημα υπάρχει αλλά φιλτράρεται μέσα από την λογική, αναζητάει πρακτικές αποδείξεις. Η συναισθηματική συστολή και η αδυναμία να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας ή την αγάπη μας σιγοντάρεται και από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που μοιάζει να βάζει τις σχέσεις στην κατάψυξη. Η οικοθεσία της Αφροδίτης βρίσκεται σε ζώδιο και οίκο Κρόνου. Τι σημαίνει αυτό; Πως έχουμε να κάνουμε με μία υπερκρόνια επιρροή. Εκτός αυτού, κυβερνήτης της νέας σελήνης από άποψη ωροσκόπου (ο οποίος ανατέλλει στον Ταύρο) είναι η Αφροδίτη (σε ζώδιο και οίκο Κρόνου όπως ελέχθη παραπάνω). Από άποψη ηλιακής θέσης κυβερνήτης είναι ο Κρόνος, ο οποίος από τον Σκορπιό βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (που συμμετάσχει άμεσα στον σχηματισμό, με σύνοδο από το ζώδιο του Αιγόκερω). Η αμοιβαία υποδοχή λειτουργεί σαν σύνοδος και από εδώ μπορούμε να συμπεράνουμε πως πρόκειται για ένα πολυδιάστατο φεγγάρι.

-Ο Πλούτωνας προσδίδει έναν τόνο βαρύ, έντονο, μαγνητικό και λάγνο. Σχετίζεται με μία φθορά, με έναν θάνατο κυριολεκτικό ή μεταφορικό. Μαυρίζει τα φώτα, μας ωθεί στην απόλυτη συναισθηματική αλλοίωση και εξαθλίωση. Έχουμε συνειδητοποιήσει τις δυσκολίες της εποχής και προσπαθούμε να αναζητήσουμε διεξόδους, οι οποίες θα μας βγάλουν στο φως, στην πρωτοπορία και στην πρόοδο (αντίθεση Άρη-Ουρανού). Οι καιροί χρειάζονται επινοητικότητα, πρόοδο, καινοτομία, ευελιξία, ρίσκο και εργατικότητα. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή μεταξύ ατομικότητας και συλλογικότητας. Ο ερωτισμός, το πάθος, η σεξουαλικότητα, η ζήλια, η κτητικότητα, η καχυποψία αναμειγνύονται με την επαναστατικότητα, την διάλυση, την αναρχία, την εκκεντρικότητα και την αντίδραση. Από την μία αναζητούμε την δέσμευση και από την άλλη την αποδέσμευση στις σχέσεις. Χρειάζεται να είμαστε μετρημένοι και να ελέγχουμε τις κατώτερες συναισθηματικές μας δονήσεις. Υπάρχει ροπή στα ατυχήματα, στα καψίματα, στα κοψίματα αλλά και στις φλεγμονές.

-ο Ερμής σε στενή συμμετοχή από το ζώδιο του Αιγόκερω κάνει το νου μας μετρημένο, ορθολογικό, οριοθετημένο με τεράστιες δυνατότητες συγκέντρωσης αλλά και πνεύμα πρακτικότητας. Στις συζητήσεις μας πολλές φορές είμαστε ψυχροί ή αλαζόνες γιατί έχουμε επίγνωση της σοφίας των όσων λέμε. Πολλές φορές σκεφτόμαστε απαισιόδοξα και δεν βλέπουμε την φωτεινή πλευρά της ζωής ή των καταστάσεων. Η ζωδιακή θέση του και η σύνοδος με τον Πλούτωνα ευθύνονται για αυτό. Αρεσκόμαστε στο μαύρο χιούμορ και λατρεύουμε τον αυτοσαρκασμό. Έχουμε δυνατότητα να διεισδύσουμε σε ένα θέμα και να βρούμε την ρίζα του προβλήματος. Ωστόσο, χαρακτηριζόμαστε από νευρικότητα, κυκλοθυμία, χαμηλή ανεκτικότητα και είμαστε επιθετικοί ή εριστικοί. Καλό είναι να κοντρολάρουμε τα όσα λέμε γιατί μπορούν να διαταράξουν τις ισορροπίες. Η πρόοδος, η επινοητικότητα και το κοιτάω μπροστά από την εποχή μπορούν να φανούν σωτήριες. Με αυτόν τον τρόπο θα βρούμε όλοι διεξόδους αλλά χρειάζεται να είμαστε ανοιχτοί στις προκλήσεις.

-Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με την νέα σελήνη, τον Πλούτωνα και τον Ερμή σημαίνουν εργασιακές ανατροπές, άγχος για το εργασιακό μέλλον της Ελλάδας αλλά και για τις εργασιακές συνθήκες στην χώρα μας. Οι κρυφοί εχθροί ελλοχεύουν και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ακόμα και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Πρέπει να προσέξουμε το πως πορευόμαστε και να αλλάξουμε τακτική. Πιθανώς να υπάρξουν νομικές μεταρρυθμίσεις ή μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με την παιδεία και την εκπαίδευση.

-Οι δεσμοί της σελήνης επάνω στον άξονα της προσωπικότητας μιλούν για αλλαγές και ένταση σε σχέσεις με γείτονες χώρες ενώ ο Κρόνος φέρνει κάποιες δυσκολίες, οι οποίες μπορούν να αποφευχθούν με ώριμη στάση και αποφυγή επανάληψης των παλιών λαθών.

Κριός: Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα με τρόπο ανατρεπτικό, ως μάνα εξ ουρανού αναμένονται. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται προσοχή καθώς οι ισορροπίες είναι εύθραυστες. Προσέξτε τα ξεσπάσματα από πλευράς του/της συντρόφου σας καθώς έχει απαιτήσεις και εσείς λόγω φόρτου εργασίας ίσως το αμελήσετε. Ακολουθήστε την νόμιμη οδό σε σχέση με τις φιλοδοξίες σας, μην εμπλακείτε με ανωτέρους ή άτομα εξουσίας. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με την δουλειά. Ο έρωτας έχει δύναμη και βγαίνει όπως η λάβα από το ηφαίστειο. Θα περάσετε όμορφα την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς εάν οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Έχετε ένα αίσθημα δραπέτευσης από τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις των καιρών. Μην είστε επιθετικοί, εριστικοί, απόλυτοι και δογματικοί στις σχέσεις σας. Προσέχετε εάν οργανώσετε ένα ρεβεγιόν με συνεργάτες.

Ταύρος: Νέα επαγγελματικά ανοίγματα και καλύτερες προοπτικές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή καταφθάνουν και μάλιστα από το εξωτερικό. Είστε πιο αισιόδοξοι, πιο εξωστρεφείς και ίσως τώρα ερωτεύεστε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας/νοοτροπίας που πιθανόν να έρχεται και από το εξωτερικό. Ο ερωτισμός σας βαθύς και τα συναισθήματα σας έντονα, ίσως τρέφετε συναισθήματα για ένα άτομο και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Προσέχετε τις διατροφικές υπερβολές αλλά και ατυχήματα, κοψίματα ή καψίματα. Μην αντιβαίνετε του νόμου καθώς θα υπάρξει κάποια κύρωση. Αποφύγετε το παρασκήνιο καθώς οι εχθροί σας επιβουλεύονται. Η παραμονή σας βρίσκει με μία διάθεση πιο βαριά, πιο εσωστρεφή και βρίσκεστε μπροστά σε έναν απολογισμό πορείας το 2013. Ίσως να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι ή να κοιμηθείτε ξεχνώντας την πραγματικότητα. Ανήμερα η διάθεση σας φτιάχνει και η καρδιά σας ανοίγει. Οργανώστε κάποια εκδρομή ή ξεφύγετε από την ρουτίνα έστω και νοητικά.

Δίδυμοι: Νέες και καλύτερες οικονομικές προοπτικές ανοίγει αυτή η νέα σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τα σενάρια πολλά και μάλιστα έρχονται στην επιφάνεια από εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί να έχετε κέρδη και οφέλη σε οικονομικό επίπεδο ενώ δεν αποκλείεται μία επωφελής οικονομική συμφωνία. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε άτομα από τον εργασιακό σας χώρο καθώς επιβουλεύονται την πρόοδο σας. Ένα φιλικό πρόσωπο σας στηρίζει ενώ στήριξη δέχεστε και από τον/την σύντροφο σας. Βράδια γεμάτα πάθος έρχονται να ταράξουν την αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα. Η παραμονή σας βρίσκει με πολύ κόσμο, πολλά πάρε δώσε αλλά το μυαλό σας είναι στο ταίρι σας, με το οποίο φαίνεται να δένεστε ουσιαστικά και να αναζητάτε στιγμές μαζί. Μην δώσετε έκταση σε διαφωνίες με το έτερον σας ήμισυ.

Καρκίνος: Σίγουρα η νέα σελήνη στον Αιγόκερω είναι ανατρεπτική, σοκαριστική και έχει επιπτώσεις στην προσωπική σας ζωή. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται να ταράξουν την ήρεμη ζωή σας. Μην είστε απόλυτοι, δογματικοί και στενόμυαλοι καθώς η ισχυρογνωμοσύνη σας αποδεικνύεται σε μεγάλο μείον συνήθως. Ένας νέος έρωτας έρχεται να σας ξεσηκώσει. Πιθανή προέλευση; Εκείνη από τον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να οργανώσετε ρεβεγιόν με άτομα της οικογένειας σας αλλά προσέχετε γενικότερα και τις σχέσεις σας ή την αλλοπρόσαλλη/επιθετική σας συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Την παραμονή τρέχετε να διευθετήσετε υποχρεώσεις και να τακτοποιήσετε τα της ρουτίνας. Ανήμερα και στο ρεβεγιόν βρίσκεστε κοντά στο ταίρι σας. Εάν δεν τα καταφέρετε να βρεθείτε μαζί φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον/την σύντροφο σας. Σίγουρα κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία αλλά η ζωή είναι όλο εκπλήξεις για αυτό αφεθείτε στα γεγονότα της ζωής.

Λέων: Η νέα σελήνη μοιάζει ιδανική για εκκινήσεις και νέα εγχειρήματα στον εργασιακό σας τομέα. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε ευκαιρίες για εύρεση εργασίας. Προσέχετε τις εμπλοκές και τα σκληρά λόγια με συνεργάτες ή με ανθρώπους που διαπραγματεύεστε σε καθημερινή βάση. Προσέχετε την υγεία σας, τις διατροφικές υπερβολές, τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αλλά και τις σχέσεις σας με αδέλφια και συγγενείς. Αποφύγετε το ρεβεγιόν με τους προαναφερθέντες αλλά και με συνεργάτες. Εάν βρεθείτε σε ρεβεγιόν μαζί έχετε κατά νου πως πρέπει να είστε διαλλακτικοί και όχι δογματικοί ή αυταρχικοί. Την παραμονή είστε πιο κεφάτοι, πιο αισιόδοξοι και εξωστρεφείς ενώ αναζητάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ανήμερα και στο ρεβεγιόν είστε πιο βαρύθυμοι αλλά η ελπίδα στο τέλος σβήνει. Ίσως ονειρεύεστε και δραπετεύετε δια του νου. Αρχίστε ένα πρόγραμμα διατροφής ή φροντίστε για το σώμα σας και την ψυχική σας υγεία.

Παρθένος: Μοναδική η νέα σελήνη για το δικό σας ζώδιο καθώς τονώνει την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητα σας. Βρίσκετε το χαμένο παιδί μέσα σας και θέλετε να αντλήσετε ενέργεια ώστε να επιτύχετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Διαθέτετε ιδέες φωτεινές που μπορούν να σας οδηγήσουν σε έναν επιτυχή κύκλο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης. Σίγουρα οι ημέρες είναι δαπανηρές και καλό είναι να είστε συνετοί στον τρόπο που χειρίζεστε το χρήμα. Επίσης, μην εμπλέξετε το χρήμα με την οικογένεια και τον έρωτα. Την παραμονή είστε πιο εσωστρεφείς και θέλετε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τους αγαπημένους σας ενώ ανήμερα και στο ρεβεγιόν θέλετε να δώσετε το παρόν και να είστε το επίκεντρο. Οργανώστε ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τον/την σύντροφο σας ή με τα παιδιά σας. Κάνετε έναν απολογισμό παραμονή, έναν διάλογο με τον εαυτό σας ώστε να υποδεχτείτε το νέο έτος με ελπίδα και όνειρα.

Ζυγός: Εκρηκτική η νέα σελήνη έρχεται να ταράξει την ψυχολογία σας και τον εσωτερικό σας κόσμο. Αλλάζετε εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά αλλάζουν και οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας ή με αυτούς που θεωρείτε οικογένεια σας. Προωθήστε θέματα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών, ίσως βρεθεί μια ευκαιρία σχετικά με μία επένδυση σας και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Αποφύγετε τις διενέξεις, τις αντιπαραθέσεις και τα σκληρά λόγια με την οικογένεια σας ή με το ταίρι σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνονται να είναι τεταμένες και περνάνε μέσα από ηλεκτρικό ρεύμα προκαλώντας εγκαύματα. Περιορίστε την χειριστική ή την επιθετική σας συμπεριφορά, φανείτε λιγότερο επαναστάτες και μην είστε πολεμοχαρείς. Την παραμονή είστε πιο κοινωνικοί, πιο εξωστρεφείς ενώ φαίνεται πως το ρεβεγιόν και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς περνάτε με την οικογένεια σας και αναζητάτε την ηρεμία σας, βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Η νέα σελήνη προβάλλει τις επικοινωνιακές αρετές σας και αναδεικνύει το μεγαλείο της πειθού σας. Μπορείτε να γοητεύσετε με τις ιδέες που φέρετε και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προωθήσετε την δημόσια εικόνα σας ώστε να κερδίσετε έδαφος στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε τα σκληρά λόγια και τις κόντρες-ίντριγκες με τους συγγενείς αλλά και με τα αδέλφια σας. Προσέξτε στις μετακινήσεις σας αλλά και για το μεταφορικό σας όχημα. Η υγεία σας χρήζει κάποια προσοχής, μην υπερβάλλετε με το ποτό και τις τροφές. Θέλετε την απομόνωση σας ώρες ώρες αλλά θα τα καταφέρετε; Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχετε κάπως πιο βαριά διάθεση, προσέξτε την καταναλωτική σας μανία. Το βράδυ της αλλαγής και ανήμερα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο εξωστρεφείς και θέλετε να επικοινωνήσετε, να εκφράσετε τις ιδέες σας. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας. Εργασιακές ανατροπές σας κουράζουν. Εάν βρείτε ελεύθερο χρόνο οργανώστε κάποιο ταξίδι εντός συνόρων, η επαφή με την φύση θα σας ηρεμήσει.

Τοξότης: Η νέα σελήνη φέρνει στο προσκήνιο τις οικονομικές σας ανησυχίες και ανασφάλειες και σας καλεί να μάθετε να ζείτε κάποιες φορές ακόμα και με τα λίγα. Τώρα, έφτασε η στιγμή που το σύμπαν σας καλεί να εκμεταλλευτείτε κάποιο χόμπι σας ή κάποια τέχνη σας ώστε να ενισχύσετε το εισόδημα σας και να στηριχτείτε μόνοι σας οικονομικά. Επιτυγχάνετε έναν επωφελή οικονομικό διακανονισμό ή έρχονται στην τσέπη σας οφειλόμενα. Διανύετε περίοδο περισυλλογής και αλλαγής αξιών και σταθερών στην ζωή σας. Αλλάζουν οι προτεραιότητες σας. Οι εντάσεις με τους φίλους συνεχίζονται, για αυτό καλό είναι να δείτε γιατί ατονούν οι σχέσεις με φίλους και ομοϊδεάτες. Μην γίνεστε επιθετικοί μαζί τους, αναγνωρίστε τις ανάγκες τους αλλά και τις ανασφάλειες τους. Μην εμπλέκετε το χρήμα με τους φίλους και τον έρωτα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας σας συνεπαίρνει αλλά φροντίστε να μείνετε γειωμένοι καθώς δεν έχει διάρκεια το όλο concept. Την παραμονή είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και θέλετε να περάσετε καλά, αποτελείτε το επίκεντρο της προσοχής. Στέκεστε δίπλα σε εκείνους που είναι αληθινοί απέναντι σας και δεν σας επιβουλεύονται. Ζείτε με την ιδέα του έρωτα ακόμα και εάν βρίσκεστε μακρυά από το ταίρι σας. Στην αλλαγή και ανήμερα αποφύγετε τις δαπάνες και μην ξοδεύετε αλόγιστα.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει στο προσκήνιο τις δικές σας ανάγκες, τα δικά σας θέλω και τις δικές σας επιθυμίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως τώρα ανοίγεται ένας νέος δρόμος στην προσωπική σας αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέοι έρωτες έρχονται να σας προσφέρουν στήριξη και ενθουσιασμό. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με συναδέλφους αλλά και με ανωτέρους σας, αποφύγετε τις προστριβές και τα σκληρά λόγια καθώς θα διαταραχθούν οι ισορροπίες. Μπορεί να βιώνετε ένα αίσθημα απομόνωσης ή απομάκρυνσης από την οικογένεια σας. Ίσως έχουν αλλάξει οι συνθήκες και φέτος δεν μπορείτε να γιορτάσετε μαζί. Η παραμονή σας βρίσκει πιο εσωστρεφείς, σε έναν τόνο απολογισμού. Αναζητάτε την ηρεμία σας, να μείνετε λίγο μόνοι σας, να συζητήσετε με τον εαυτό σας αλλά το θέμα είναι θα τα καταφέρετε; Έχετε συνεχώς προσκλήσεις από τους γύρω σας. Στο ρεβεγιόν και ανήμερα είστε πιο ζωντανοί και θέλετε να γλεντήσετε. Επιτέλους, ο εαυτός σας σε πρώτο πλάνο. Απολαύστε τις αλλαγές, τα απρόοπτα της ζωής χωρίς ζήλιες, κτητικότητες και εμμονές.

Υδροχόος: Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω σας βάζει σε μία διαδικασία κλεισίματος κύκλων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ήλιος, Σελήνη, Ερμής και Πλούτωνας στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο φέρνουν στην επιφάνεια φοβίες, εμμονές, ανασφάλειες και πλέον καλείστε να τις αντιμετωπίσετε. Μία φθαρμένη σχέση φτάνει στο τέλος της και αυτό σας λυτρώνει οδηγώντας σας στην εσωτερική αναγέννηση. Προσέχετε την διατροφή σας και τις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Πολλοί εκ υμών μπορείτε να προβείτε σε ένα νέο εργασιακό εγχείρημα που θα αποδώσει. Την παραμονή οι φίλοι φαίνεται να σας συντροφεύουν και να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στο ρεβεγιόν και ανήμερα αναζητάτε την ηρεμία σας ή επιθυμείτε να ξεκουραστείτε. Αποφύγετε τις εμπλοκές με τον νόμο, ακολουθείτε πάντα την νόμιμη οδό και αποφύγετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ευχάριστα μπορείτε να περάσετε με τα αδέλφια σας και τους συγγενείς σας αρκεί να φανείτε διαλλακτικοί και λιγότερο επαναστάτες απέναντι τους.

Ιχθείς: Η νέα σελήνη σας βάζει σε μία διαδικασία αφύπνισης και στρατηγικού σχεδιασμού για το μέλλον σας με ακρίβεια και σύνεση. Στοχεύετε στην μελλοντική σας εξέλιξη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι φίλοι μπορούν να αποτελέσουν τον άσσο στο μανίκι σας, εμπιστευτείτε τις ιδέες τους και μην διστάσετε να μοιραστείτε τις αγωνίες σας και τα άγχη σας. Φαίνεται πως ακολουθώντας ένα μονοπάτι λιγότερο απόμακρο μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο αύριο. Ιδανικό διάστημα για δικτύωση αλλά και για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αποφύγετε να εμπλέξετε την φιλία με το χρήμα και τον έρωτα. Συν τοις άλλοις αποφύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με την φιλία. Τα έξοδα είναι αρκετά για αυτό καλείστε να είστε πιο συνετοί στις οικονομικές σας συνδιαλλαγές. Την παραμονή έχετε έγνοιες και υποχρεώσεις ενώ τρέχετε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας ωστόσο από το βράδυ το κλίμα ηρεμεί και μπορείτε να οργανώσετε το ρεβεγιόν σας με φίλους ή συγγενείς. Σε κάθε περίπτωση το ρεβεγιόν με φίλους είναι δαπανηρό. Μήπως θα πληρώσετε τα σπασμένα εσείς; Μην παρεξηγηθείτε άνευ λόγου και αιτίας.

Καλή χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου