Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πλούτωνας εξάγωνο Βόρειος Δεσμός Σελήνης/Κρόνος-Βόρειος Δεσμός και Αφροδίτη στον Σκορπιό

Κριός: Βαθιές και ριζικές αλλαγές συμβαίνουν στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και σε εκείνον των οικονομικών σας. Τώρα πέφτουν τα θεμέλια για να χτίσετε ένα νέο, μεγάλο επαγγελματικό πρότζεκτ, το οποίο μακροπρόθεσμα θα αποδώσει τα μέγιστα. Μέσα στον Σεπτέμβριο πραγματοποιείται και η παράλληλη σύνοδος Κρόνου-Αφροδίτης-Βορείου Δεσμού της Σελήνης, κάτι που υποδηλώνει ότι τα οικονομικά σας βρίσκονται σε στενότητα. Χρειάζεται σύνεση και σωστές επενδύσεις ώστε να έχετε κέρδος όχι βραχυπρόθεσμα. Αναδεικνύονται δυνατές επαγγελματικές συνεργασίες, πιθανή αλλαγή αντικειμένου εργασίας αλλά και απόκτηση φήμης και εξουσίας. Στον αισθηματικό τομέα αναζητάτε πλέον την ουσιαστική ένωση, την εις βάθος ένωση, γίνεστε πιο εγκρατείς ή ολιγαρκείς αλλά παράλληλα και πιο απαιτητικοί. Θέλετε να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια ώστε να αφεθείτε. Ρυθμίστε υποθέσεις οικονομικών, δανείων, εφορίας, χρεώσεων ή πιστώσεων.

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα Σελήνη στην Παρθένο/Άρης τετράγωνο Κρόνος/Προβλέψεις

Κριός: Ο έρωτας καλά κρατεί, είστε ερωτικοί, δυναμικοί, ανανεωμένοι αλλά το τετράγωνο με τον Κρόνο πιέζει και σας καλεί να είστε σοβαροί και μετρημένοι τόσο σε αισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις από τον τομέα παιδί ίσως καθυστερούν αλλά έπονται καλύτερες ημέρες. Γενικότερα, η νέα θέση του Άρη από τον Λέοντα τονώνει την αισιοδοξία σας αλλά και την αυτοπεποίθηση σας, κάνοντας σας πιο δημιουργικούς. Οι προκλήσεις έχουν σκοπό την ενδυνάμωση σας, είναι προσπελάσιμες.
+ Εργασιακά
+ Θέματα υγείας
+Οικογένειας και ακίνητης περιουσίας
-Οικονομικά, χρεώσεις, πιστώσεις, δάνεια, εφορίες, κληρονομιές.

Αστρολογικός Οδηγός Σεπτεμβρίου

5/9:  Στις 14:36 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην Παρθένο. Αποτελεί ένα εξαιρετικό φεγγάρι όσον αφορά θέματα που άπτονται του εργασιακού τομέα, της παροχής υπηρεσιών αλλά και της προσφοράς. Ιδανική ημέρα για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, άθλησης ή να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Το γνωμικό νους υγιής εν σώματι υγιή αποτελεί μότο της νέας αυτής σελήνης. Η νέα σελήνη αυτή είναι άκρως ενθαρρυντική καθώς χορηγείται από ένα εξάγωνο με τον μέγα ευεργέτη Δία έτσι οι ευκαιρίες, η τύχη και η επιτυχία μπορούν να θεωρηθούν προσιτές. Συνδυάζοντας την πρακτικότητα και την διαίσθηση μπορούμε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα τυχεροί στέκονται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου. Εξελίξεις σε θέματα οικογενειακά έχουν να αναμένουν οι Δίδυμοι και σε θέματα επαγγελματικά οι Τοξότες. Σε επίπεδο οικονομικό οφέλη έχουν να αναμένουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι ενώ σε επίπεδο εργασιακό, επαγγελματικό και υγείας ευνοούνται Κριοί και Ζυγοί.