Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό/Προβλέψεις

Ο Άρης στον Ζυγό και η ανάδρομη πορεία του την άνοιξη μιλούν για επαναπροσδιορισμό στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στον έρωτα και στις συμμαχίες. Η δράση μας πολλές φορές θα είναι μπλοκαρισμένη, τα κίνητρα μας όχι και τόσο ξεκάθαρα ενώ θα πρέπει να προσέχουμε ανθρώπους που μας πλησιάζουν καθώς δεν θα έχουν και τις πιο καλές προθέσεις. Καλό είναι να μην επιχειρήσουμε νέα εγχειρήματα αλλά να τα μελετήσουμε ξανά από την αρχή. Τι σημαίνει όμως αυτό; Πως μένουμε αδρανείς; Όχι βέβαια! Δρούμε απλά έχουμε κατά νου πως κάποια σχέδια μας στην συνέχεια θα τροποποιηθούν. Ο Άρης στον Ζυγό είναι ήδη μία θέση αδύναμη και σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του δεν ενδείκνυται για λήψη αποφάσεων ή πρωτοβουλιών. Πολλές φορές θα νιώθουμε θυμωμένοι, θα συσσωρεύουμε οργή και θα έχουμε απότομα ξεσπάσματα. Εκτός αυτού θα χάνουμε σε διπλωματία και λόγω έντονων παρορμήσεων θα χάνουμε και το δίκιο μας. Τον Απρίλιο μάλιστα αναμένεται να συναντήσει τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία έτσι θα σχηματιστεί ένας μεγάλος σταυρός στα παρορμητικά ζώδια. Ο σταυρός αποτελείται από δύο αντιθέσεις και τέσσερα τετράγωνα, αποτελεί μία ιδιαίτερα δυσμενή ενέργεια, η οποία ωστόσο με υπέρμετρη προσπάθεια μπορεί να φέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο θεός του πολέμου συναντάει τον εκκεντρικό Ουρανό και αυτό τον κάνει νευρικό, επαναστάτη. Η επιθετικότητα, η εκκεντρικότητα, η αναρχία, η χρήση της υπέρμετρης ελευθερίας αποτελούν εκφάνσεις αυτής της εμπλοκής. Όλο αυτό δυναμιτίζεται από το τετράγωνο του Πλούτωνα, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια βία, αντιπαλότητα, εχθρότητα και εχθρικότητα. Η ίντριγκα, το παρασκήνιο, ο φθόνος, ο δόλος και η καχυποψία στιγματίζουν τις ημέρες. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με φοβίες, με εμμονές και θα κληθούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Ο Δίας απλώς λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός και μπορεί να πολλαπλασιάσει την εν λόγω επιρροή. Σίγουρα ο παρορμητισμός, η φλόγα, η ταχύτητα μπορούν να προκαλέσουν απώλειες για αυτό καλούμαστε να σκεφτόμαστε πριν πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Άλλο ένα χαρακτηριστικό του εν λόγω σχηματισμού είναι η υπερδραστηριότητα. Ο ερωτισμός καλά κρατεί, μεγάλα πάθη αναμένονται, θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις προκύπτουν και όλα αυτά υπόσχονται αξέχαστα βράδια. Το συναίσθημα εμπλέκεται με την σεξουαλικότητα, επικρατεί ένα πάγιο αίτημα για ελευθερία, το οποίο πολλές φορές καταλήγει σε αναρχία. Από την μία αναζητούμε την δέσμευση και από την μία αρκούμαστε στο να είμαστε μόνοι και εργένηδες. Η συμπεριφορά μας είναι απότομη, αναπάντεχη και απρόβλεπτη έτσι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε την σταθερότητα. Ωστόσο, ο εν λόγω σχηματισμός σημαίνει δυναμισμό, αποφασιστικότητα, ρίσκο, τόλμη και θάρρος. Έτσι, τον μήνα Απρίλιο μπορούμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω ώστε να επιτύχουμε ένα όνειρό μας.


Κριός: Σχέσεις, συνεργασίες και συμμαχίες μπαίνουν σε μία φάση αναμόρφωσης. Θα αναθεωρήσετε για κάποιους ανθρώπους και βάση γεγονότων θα κρίνετε εάν πρέπει να συνεχίσετε μια πορεία μαζί τους. Διανύετε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού και ενδοσκόπησης στον εν λόγω τομέα. Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς και αυτό θα σας νευριάζει αρκετά, έτσι μπορεί να γίνετε επιθετικοί ή να συσσωρεύσετε θυμό και κακία. Ο Απρίλης θέλει προσοχή στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις οικογενειακές σχέσεις. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και τα αίματα μπορούν να ανάψουν πολύ εύκολα. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν στο μενού της αναδρομής του Άρη. Εάν είχατε απομακρυνθεί από κάποιο άτομο τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να αναθεωρήσετε την σχέση σας και ίσως διαγραφεί μία νέα πορεία. Προσέχετε στην οδήγηση, σε ατυχήματα, σε κοψίματα και σε καψίματα ή φλεγμονές.

Ταύρος: Η αναδρομή του Άρη φέρνει έναν επαναπροσδιορισμό μέσα σε σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους αλλά και με άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Σίγουρα αναμένονται κάποια κακόφημα σχόλια ή και κουτσομπολιά που θα σας πικράνουν αλλά εσείς πρέπει να φανείτε σταθεροί και να μην πέσετε στην παγίδα όσων σας υποσκάπτουν. Δεν είναι ιδανική περίοδος για ένα νέο εργασιακό άνοιγμα αλλά ευνοείται η εκ νέου μελέτη του εν λόγω σχεδίου. Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας και την διατροφή σας καθώς το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα ατονήσει και αυτό θα σας κουράσει. Κάντε συχνές επισκέψεις στον προσωπικό σας ιατρό και ασχοληθείτε με το σώμα σας, φροντίστε για τον εαυτό σας. Δύσκολα θα καταφέρετε να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξάσκησης. Η καθημερινότητα σας ατονεί, εσείς πλήττετε και η παραγωγικότητα σας παίφτει κατακόρυφα. Υπομονή, δυόμισι μήνες είναι, θα περάσουν. Προσέχετε την χρήση του λόγου σας καθώς μπορεί να πληγώσετε ανθρώπους που σας αγαπούν. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Προσέχετε σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια, εξωτερικό τον Απρίλιο. Προσεκτικοί να είστε στις μετακινήσεις σας, στην οδήγηση αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τον νόμο.

Δίδυμοι: Η ανάδρομη πορεία του Άρη φέρνει στο προσκήνιο έρωτες από το παρελθόν και αυτό είναι χαρμόσυνο νέο για τους εργένηδες ενώ ταράζει την ζωή των δεσμευμένων καθώς ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις με το ταίρι σας. Μπορεί να νιώθετε λιγότερο χαρούμενοι και παραγωγικοί, κάτι που κάνει να μοιάζει η ζωή σας στατική αλλά χρειάζεται και η περίοδος της μειωμένης δραστηριότητας ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ξανά, από την αρχή. Αποφύγετε τον τζόγο, τις επενδύσεις και μην εκτίθεστε οικονομικά καθώς θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο έλλειμμα. Ο μήνας Απρίλιος μοιάζει σκανδαλώδης για την αισθηματική σας ζωή, φέρνει ξαφνικές γνωριμίες που σας συναρπάζουν. Πολλοί θα ερωτευτείτε αιφνίδια ενώ άλλοι θα χωρίσετε εντελώς ξαφνικά. Μεγάλες ανατροπές αναμένονται και στον τομέα της φιλίας αλλά μέσω αυτών βρίσκετε διέξοδο και μπορούν να σας σταθούν. Πρέπει να προσέχετε σε οικονομικούς χειρισμούς καθώς η υπεραισιοδοξία σας μπορεί να σας εκθέσει οικονομικά. Φροντίστε να διευθετήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις καθώς θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Η αισθηματική σας ζωή αλλάζει και αναζητάτε μια σχέση όχι μέτρια, αλλά μια σχέση που να υπόσχεται το απόλυτο. Ο έρωτας, το συναίσθημα και η σεξουαλικότητα εμπλέκονται γλυκά και σας οδηγούν στο να περάσετε μία αξέχαστη άνοιξη.

Καρκίνος: Η αναδρομή του Άρη φέρνει εντάσεις σε θέματα οικογενειακά αλλά και στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι ισορροπίες θα διαταραχτούν και θα προκύψουν ρήγματα. Αποφύγετε τις αγορές και τις πωλήσεις ακινήτων, το διάστημα δεν ευνοεί τέτοιου είδους υποθέσεις. Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείτε με το παρελθόν σας, με τις ρίζες σας, με τις καταβολές σας αλλά και με την ιστορία σας. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις θα είναι έντονες. Ίσως ένα πρόσωπο της οικογένειας σας χρειαστεί άμεσα την βοήθεια σας. Στον επαγγελματικό τομέα αναμένονται αλλαγές, ανατροπές και η έννοια της σταθερότητας εκλείπει. Πολλοί θα χαλάσετε σχέσεις και θα βρεθείτε μόνοι ή θα αναζητάτε μία νέα συμμαχία, που θα σας οδηγήσει στην εξέλιξη. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας με τρόπο έντονο, ακαριαίο και μοιραίο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κοινωνικός σας ιστός αλλάζει. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αναθεωρήσετε για πολλούς ανθρώπους αλλά θα γνωρίσετε και νέο κόσμο που θα σας βοηθήσει στην μετέπειτα εξέλιξη σας.

Λέων: Ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό σας βάζει σε μία διαδικασία να αλλάξετε τρόπο σκέψης αλλά και την γενικότερη ιδεολογία σας. Πολλοί θα αποφασίσετε να συνεχίσετε την περαιτέρω ειδίκευση σας ώστε να αποκτήσετε μία αξιολογότερη κατάρτιση. Άλλοι θα αποφασίσετε να καθίσετε ξανά στα θρανία, να σπουδάσετε ξανά και να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας. Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω αναδρομή έχει να κάνει με τον νου σας και όχι με την ψυχή σας. Πιθανές εντάσεις αναμένονται με αδέλφια και στενούς συγγενείς ενώ δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσετε τέτοιου είδους σχέσεις. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας αλλά και στην οδήγηση. Τον Απρίλιο πρέπει να προσέχετε σε υποθέσεις που σχετίζονται με τον νόμο ή τα ταξίδια. Ο έρωτας δεν λείπει από το μενού της άνοιξης, αναμένονται επιστροφές από το παρελθόν. Ίσως προκύψει μία επαγγελματική συμφωνία, η οποία είχε κάνει την εμφάνιση της στο παρελθόν. Η ψυχολογία σας αν και γενικά προστατευμένη, μέσα στον Απρίλιο δέχεται πολλά σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται να εργάζεστε πιο αποδοτικά και μεθοδικά ώστε να έχετε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Ριζικές αλλαγές αναμένονται στον εργασιακό σας χώρο και η καθημερινότητα σας αλλάζει άρδην, εντελώς, ριζικά. Κάθε μέρα βιώνετε έναν θάνατο μεταφορικά που στο τέλος σας οδηγεί στην λύτρωση και στην αναγέννηση. Προ των πυλών είναι ένα μεγάλο επαγγελματικό εγχείρημα που θα αποδώσει κέρδος.

Παρθένος: Η αναδρομή του Άρη στον Ζυγό σας βάζει σε μία διαδικασία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας. Μέσα στην άνοιξη μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας ενώ πρέπει να προσέχετε τα έξοδα σας και τις δαπάνες σας καθώς ενδέχεται να προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο που θα σας βγάλει εκτός προυπολογισμού. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας καθώς η σχέση σας με τον εργοδότη σας θα είναι τεταμένη. Εκτός αυτού, μέσα σε αυτό το διάστημα θα αναζητήσετε νέες, εναλλακτικές μεθόδους εύρεσης χρήματος. Μία κρίση ταυτότητας είναι πιθανή και αυτό θα σας βάλει σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείτε να αλλάξετε σταθερές και αξίες έτσι ώστε να δομήσετε ένα πιο αξιόλογο σύστημα, πιο ηθικό και ευπρεπές. Ο Απρίλιος αποτελεί μήνα κόκκινο πανί για υπέρογκα έξοδα, δεν αποκλείεται κάποια έκτακτη οικονομική επιβάρυνση. Η αισθηματική σας ζωή είναι πλούσια, ζουμερή και βιώνετε μεγάλα πάθη ενώ δεν αποκλείεται να ζήσετε έναν έρωτα μέσα σε έναν συλλογικό χώρο. Πιθανώς μία φιλία να μετατραπεί σε έρωτα και αυτό θα σας απογειώσει. Σε κάθε περίπτωση γίνεστε πιο εξωστρεφείς, πιο κοινωνικοί, δικτυώνεστε και ο Απρίλιος φέρνει στη ζωή σας νέα άτομα που θα στηρίξουν την δράση σας, τα όνειρα σας και τις φιλοδοξίες σας.

Ζυγός: Η ανάδρομη πορεία που Άρη στο ζώδιο σας βάζει φρένο στην δράση σας και στην κινητοποίηση σας προς πάσα κατεύθυνση. Πρέπει να αποφύγετε την αναβλητικότητα και την αναποφασιστικότητα σας, οι οποίες με την αναδρομή του εν λόγω πλανήτη γίνονται πιο ισχυρές. Σχέσεις και συνεργασίες ίσως κλονιστούν, οι αντιδράσεις, οι εμπρησμοί, οι διαφωνίες, οι αψιμαχίες και οι κόντρες δεν λείπουν έτσι καλείστε να βρείτε την χρυσή τομή ώστε να αποφύγετε απώλειες. Μέσα στην άνοιξη θα αναθεωρήσετε για κάποιους ανθρώπους και ίσως προβείτε σε ένα νέο ξεκίνημα μαζί τους. Κάποιοι Ζυγοί θα αναθεωρήσετε για την σχέση σας ενώ άλλοι θα αλλάξετε εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό και για το πως προσεγγίζετε κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας. Έρωτες από το παρελθόν ίσως επιστρέψουν και θα ταράξουν την ερωτική σας ζωή. Εφόσον βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά ώστε να μην θέσετε σε κίνδυνο την αισθηματική σας ζωή. Ο Απρίλιος είναι εκρηκτικός και εγκυμονεί κινδύνους για τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μέσα όμως από όλο αυτό το ξεκαθάρισμα σε κομβικούς τομείς της ζωής σας θα βγείτε ωφελημένοι μακροπρόθεσμα. Ο έρωτας δεν λείπει από το μενού, υπόσχεται μοναδικές στιγμές, πάθος, ξαφνικές επανασυνδέσεις και ξαφνικούς χωρισμούς. Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και σε οικογενειακές ρήξεις.

Σκορπιός: Η ανάδρομη πορεία που Άρη στον Ζυγό σας βάζει σε μία διαδικασία απομόνωσης, εσωστρέφειας και περισυλλογής. Φαίνεται πως κάποιοι κύκλοι κλείνουν στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή, αυτό όμως σας στρεσάρει ιδιαιτέρως και σας αγχώνει. Όλο αυτό το άγχος μπορεί να εκδηλωθεί και ψυχοσωματικά για αυτό είναι καλό να προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας και να κάνετε συχνές επισκέψεις στον ιδιωτικό σας γιατρό. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι κάπως πεσμένη και ίσως να συσσωρεύετε θυμό ή οργή που αδυνατούν να εκδηλωθούν. Παρόλα αυτά ο Απρίλης σιγοντάρει ένα ψυχολογικό ξέσπασμα και εκεί πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας αλλά και στον εργασιακό σας χώρο καθώς οι εντάσεις δεν λείπουν και εύκολα μπορούν να διαταραχτούν οι ισορροπίες. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε στενές συγγενικές σχέσεις αλλά και σε εκείνες με αδέλφια. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε την γλώσσα καθώς η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Πρέπει να προσέχετε την ανάμειξη σας σε μυστικές συμφωνίες καθώς υπάρχουν και εκείνοι που σας φθονούν και θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν. Κάνετε έναν απολογισμό ζωής και η εν λόγω άνοιξη αποτελεί ιδανικό διάστημα ώστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να σταθείτε στην ζωή σας. Πιθανές τροποποιήσεις και αναθεωρήσεις για σχέδια επαγγελματικά ή εργασιακά. Πιθανές νομικές εμπλοκές, ακολουθείτε τη νόμιμη οδό.

Τοξότης: Ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια προβληματικές καταστάσεις με φίλους. Η άνοιξη είναι ένα διάστημα, στην διάρκεια του οποίου πολλοί φίλοι θα σας απογοητεύσουν ενώ πολλές φορές θα δημιουργούνται ρήγματα και αντιπαραθέσεις. Πολλοί Τοξότες θα αναθεωρήσετε κάποιους από τους μελλοντικούς σας στόχους αλλά και κάποιες από τις φιλοδοξίες σας. Σίγουρα αναμένεται να αναθεωρήσετε για άτομα που μοιράζεστε παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις. Τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να καταλάβετε ποιοι στέκονται αληθινά δίπλα σας και σας στηρίζουν. Ο Απρίλιος είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς προσφέρεται για θυελλώδεις ερωτικές στιγμές, γεμάτες ένταση , πάθος, ερωτισμό και σεξουαλικότητα. Η ημερομηνία λήξης; Άγνωστη αλλά σίγουρα θα θυμάστε μια μεγάλη εμπειρία. Είστε αισιόδοξοι, υπέρλαμπροι, τυχεροί και απολαμβάνετε την ζωή. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέχετε τους οικονομικούς χειρισμούς καθώς θα προβείτε σε μεγάλες δαπάνες και υπέρογκα έξοδα, κάτι που θα κλονίσει την ασφάλεια σας. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου και αποφύγετε να δανείσετε καθώς ενδέχεται να μην εισπράξετε το ποσό. Μπορείτε ωστόσο να διεκδικήσετε οφειλόμενα. Αποφύγετε να ζητήσετε μια αύξηση μισθού και μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα και την φιλία. Πιθανώς να αναθεωρήσετε για ένα φιλικό πρόσωπο ή για μία πρώην αισθηματική σας υπόθεση.

Αιγόκερως: Η αναδρομή του Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θέτει επί τάπητος θέματα επαγγελματικά αλλά και εκείνα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής. Μέσα στην άνοιξη ενδεχομένως να αναθεωρήσετε για κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο και καλό θα είναι να μην το θέσετε σε εφαρμογή. Μπορείτε ωστόσο να προβείτε σε κάποιες τροποποιήσεις ώστε να το κάνετε πιο αποδοτικό. Μην εμπλέκεστε σε κόντρες και ίντριγκες έτσι ώστε να αποφύγετε να χάσετε σε κύρος και υπόληψη. Μέσα στην άνοιξη και κυρίως τον Απρίλιο θα αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, με τους εργοδότες σας αλλά και γενικότερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε ένα μεγάλο και επιπόλαιο επαγγελματικό άνοιγμα, το οποίο θα σας εκθέσει οικονομικά. Στον οικογενειακό βίο αναμένονται κάποιες εντάσεις και κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις που θα ταράξουν την ψυχολογία σας. Αποφύγετε την αγορά ενός νέου επαγγελματικού χώρου στέγασης και μην οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας περί ακινήτων. Από σχέσεις και συνεργασίες δέχεστε γενικότερα εύνοια αυτήν την περίοδο ωστόσο μπορεί να αναθεωρήσετε για αρκετούς ανθρώπους. Ο έρωτας δεν λείπει από την ζωή σας, αλλά εκείνο που ευνοείται περισσότερο είναι η κοινωνική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέχετε στις σχέσεις σας καθώς μπορεί να γίνετε εκρηκτικοί, επαναστατικοί, επικίνδυνοι, ισχυρογνόμωνες και αυτό θα φέρει ρήξεις και διαφωνίες. Συμβιβαστείτε και μην γίνεστε εγωιστές.

Υδροχόος: Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τον Ζυγό δεν είναι κακή για το ζώδιο σας αντιθέτως σας βάζει σε μία διαδικασία να αλλάξετε τρόπο σκέψης, ιδεολογία και να γίνετε πιο θετικοί απέναντι στην ζωή. Προωθήστε δυναμικά την αναθεώρηση κάποιων σχεδίων αλλά και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ιδανική περίοδος για να επανεξετάσετε σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή να αναθεωρήσετε κάποια σχέδια με αυτό. Αναβάλλετε ένα ταξίδι, ή εάν δεν το αναβάλλετε σίγουρα θα υπάρξουν κάποια εμπόδια. Αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς εξ αγχιστείας αλλά και με το νόμο. Καλή περίοδος για τους εξεταστές και για τους εξεταζόμενους, ιδανικό το διάστημα για να καθίσετε ξανά στα θρανία ή να ποντάρετε στην επανεκπαίδευση σας. Σίγουρα χρειάζεται να προσέχετε στις μετακινήσεις σας αλλά και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο καθώς μπορεί να γίνετε σκληροί, ψυχροί, επιθετικοί και έτσι θα δημιουργηθούν προστριβές στις σχέσεις σας. Μάλιστα οι σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς είναι τεταμένες και ειδικότερα κοντά στον Απρίλιο. Τέλος κλείνουν κάποιοι κύκλοι στην επαγγελματική σας ή στην προσωπική σας ζωή με τρόπο βίαιο ή απότομο και αυτό σας προκαλεί ένα άγχος και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Φροντίστε την υγεία σας από ακρότητες και υπερβολικές καταναλώσεις αλκοόλ ή τροφών. Μέσα στην άνοιξη δεν αποκλείεται να υπάρχει μία ερωτική υπόθεση που να διατηρείται είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω αποστάσεως. Σε κάθε περίπτωση το φαινόμενο παίζει με τον νου σας και αλλάζει το ιδεολογικό σας σύστημα.

Ιχθείς: Η αναδρομή του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων σας καλεί να επανεξετάσετε θέματα οικονομικά και μάλιστα εκείνα που σχετίζονται με τις κληρονομιές, την εφορία, τα δάνεια και τις διατροφές. Αποφύγετε ένα νέο οικονομικό άνοιγμα και μην κινδυνολογείτε αψηφώντας την οικονομική αβεβαιότητα της τρέχουσας περιόδου. Αποφύγετε να δανείσετε και διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα και κρατήστε ανεξάρτητο πορτοφόλι από το ταίρι σας. Στην αισθηματική σας ζωή θα βαδίσετε σε ένα μότο αναθεώρησης και θα αλλάξετε στάση απέναντι στον/στην μόνιμο/η σύντροφο σας. Επιθυμείτε μια πιο ουσιαστική ένωση, όχι μόνο σαρκική και αυτό σας βάζει σε μία διαδικασία αλλαγής πλεύσης. Προσέχετε πιθανά προβλήματα με την σεξουαλικότητα σας ή με το γυναικολογικό σας σύστημα εάν είστε γυναίκες εκπρόσωποι. Ο Απρίλης είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός και εγκυμονεί μεγάλα πάθη και δυνατά συναισθηματικά κρεσέντο. Ο έρωτας σας παρασύρει σε παράνομα ερωτικά μονοπάτια και δοκιμάζετε τοπ σεξ όπως δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ. Ο ερωτισμός σας στα ύψη και εσείς φλερτάρετε με τον έρωτα. Προσέχετε τις οικονομικές απώλειες και να έχετε ένα ικανοποιητικό κομπόδεμα ώστε να καλύψετε έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Πιθανές εντάσεις με φιλικά πρόσωπα, απογοητεύσεις και ρήξεις ελλοχεύουν. Μην δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα και μην εμπλέκετε το χρήμα με τους φίλους. Στον έρωτα γίνεστε ιδιαίτερα δοτικοί και υπερβολικοί. Διατηρήστε την έννοια του μέτρου και μην γίνεστε άπληστοι και αχόρταγοι. Ίσως η δημιουργικότητα σας μπλοκάρει και οι ιδέες σας επιχειρηματικές και μη να μην προωθούνται αλλά από τα τέλη Μαΐου η ζωή αλλάζει άρδην. Επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές υπόσχεται το μέλλον.

1 σχόλιο: