Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο/Προβλέψεις

Κριός-Ζυγός:  Αλλαγές σε θέματα οικονομικά, πιθανή αναζήτηση συμπληρωματικού εισοδήματος ή κάποιας άλλης κερδοφόρου πηγής. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση του είναι σας. Επιχειρηματικότητα αλλά και αίσθημα επιβίωσης. Έντονος ερωτισμός και ακόρεστη σεξουαλικότητα αλλά με πιο ώριμες επιλογές. Αναζήτηση ουσίας και ποιότητας στην συντροφική ζωή. Διευθετήσεις κληρονομικών, φορολογικών, δανείων, διατροφών και ακινήτων. Πιθανή μείωση μισθού ή αποδοχών. Πιθανό πρόβλημα σεξουαλικής χροιάς αλλά με λύση. Εργασιακές ευκαιρίες και μακροπρόθεσμη καλυτέρευση υγείας. Διαίσθηση! Ακούστε τι έχουν να σας πουν το υποσυνείδητο και τα όνειρά σας.


Ταύρος-Σκορπιός:  Αλλαγές σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, συμβίωσης και συνύπαρξης. Αλλάζετε εσείς, αλλάζετε εικόνα για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους. Έχετε αντιμετωπίσει πολλά και αρκετές δυσκολίες στις σχέσεις και στην προσωπική σας ζωή και τώρα καλείστε να δείξετε αν διδαχτήκατε των λαθών σας. Πιθανός χωρισμός και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις αλλά συνάμα και νέες σχέσεις ή συνεργασίες που σας εμπνέουν και σας στηρίζουν. Υλοποίηση στόχων, σχεδίων αλλά και οραματισμός, όνειρα που μπορούν να ευδοκιμήσουν. Σταδιακή αφύπνιση και εγρήγορση. Στήριξη μέσα από τις φιλίες, από τους συλλογικούς χώρους και από τους ομοϊδεάτες. Οι δε Σκορπιοί έχετε μεγάλες πιθανότητες για έναν έρωτα όπως εσείς ονειρεύεστε, ιδανικό, ιδεατό και άπιαστο. Οι Ταύροι έχετε στήριξη από φιλικά πρόσωπα, από συνεργάτες αλλά και από ομοϊδεάτες ενώ οι Σκορπιοί από τον/την σύντροφό σας. Ευτυχία από τα παιδιά. Γενικότερη αισιοδοξία μετά την κάθαρση και την ψυχολογική φόρτιση.

Δίδυμοι-Τοξότες:  Αλλαγές σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο καθημερινότητας. Ψυχολογική κούραση, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και σκαμπανεβάσματα στην διάθεση δίνουν την εικόνα πως έχετε φτάσει σε οριακό επίπεδο. Προσοχή στην υγεία αλλά και στις υπερωρίες, οι οποίες σας εξουθενώνουν. Προσοχή σε τροφικές δηλητηριάσεις, μολύνσεις εντέρου και αίματος. Ψυχολογικό ξεκαθάρισμα με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση σας και την καταξίωσή σας. Η κάθαρση έχει σκοπό να σας διδάξει να στηρίζεστε στον εαυτό σας και στις δικές σας δυνάμεις. Προσοχή οι Τοξότες σε απώλεια εργασίας, η εργασιακή αβεβαιότητα σας ταλανίζει. Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα να βρείτε δουλειά εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Οι καλλιτέχνες Δίδυμοι έχετε επιτυχία. Προσοχή οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που ασχολείστε με τεχνοκρατικά επαγγέλματα. Προσοχή στα υδραυλικά του σπιτιού οι Τοξότες αλλά και σε κλοπές ή απώλειες αντικειμένων από το σπίτι σας.

Καρκίνος-Αιγόκερως:  Αλλαγές σε φιλίες και στον κοινωνικό σας κύκλο ή περίγυρο. Αλλαγή στόχων, πλεύσης και δράσης. Αλλάζετε φιλοσοφία ζωής αλλά και αντιμετώπιση απέναντι στην ζωή. Δικτυώνεστε, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και αποκτάτε δύναμη στο σύνολο. Η ομαδικότητα και η ευγενής άμιλλα σας στηρίζουν. Ο έρωτας φλερτάρει με τους Αιγόκερους και κρύβει μία νέα, ενδιαφέρουσα και συναρπαστική γνωριμία. Πιθανές ευχάριστες ειδήσεις από τα παιδιά ή πιθανή απόκτηση απογόνων. Επιχειρηματικότητα, δραστηριοποίηση, κινητικότητα και δημιουργικότητα. Σε περίοδο έντασης κινητοποιείστε και βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο ώστε να πάτε ένα βήμα παραπέρα σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό. Πιθανή επισημοποίηση για εκείνους που δεν έβλεπαν την σχέση τους σοβαρά. Επικοινωνιακή δεινότητα, ικανότητα στον λόγο, πειθώ αλλά και κέρδη μέσα από επαφές, γνωριμίες, διασυνδέσεις. Κοινωνικοποίηση και δικτύωση. Βελτίωση στις σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς.

Λέων-Υδροχόος:  Αλλαγές σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε σχέσεις ή συνεργασίες. Πιθανές αλλαγές στη σχέση με ανωτέρους, προισταμένους αλλά και αλλαγές στον χώρο εργασίας (από μία απλή διακόσμηση ως και μία αλλαγή στέγασης). Πιθανώς να εδρεύσετε από το σπίτι. Δημοτικότητα και εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Πιθανή αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού. Αλλαγές σε σχέσεις με οικείους, πιθανή μετακόμιση ή ανακαίνιση. Απόκτηση νέου μέλους οικογένειας ή απόφαση για συμβίωση σε δεσμευμένα ζευγάρια. Ψυχολογική ενδυνάμωση και εσωτερική συγκρότηση. Τρέχουν θέματα ακίνητης περιουσίας αλλά και υποθέσεις που εκκρεμούν. Αποφύγετε την αδιαλλαξία στον επαγγελματικό χώρο οι Λέοντες και σε σχέση με τους οικείους οι Υδροχόοι. Πιθανά έσοδα και κέρδη από εκδικάσεις οικονομικών υποθέσεων. Αναζήτηση εναλλακτικής πηγής εσόδων μέσα από καλλιτεχνικές ασχολίες, μέσα από την μεταφυσική και την ολιστική. Ερωτισμός, αισθησιασμός και βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής.

Παρθένος-Ιχθείς:  Μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και αύξηση της επικοινωνιακής σας ικανότητας σας φέρνουν στο προσκήνιο δυναμικά και κερδίζετε εντυπώσεις. Αλλάζετε ιδεολογία, τρόπο σκέψης και αντίληψης έτσι γίνεστε πιο αρεστοί και κερδίζετε το ενδιαφέρον. Αλλαγές σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς, πιθανές μετακινήσεις, ταξίδια για λόγους αναψυχής ή για εύρεση εργασίας. Δεν αποκλείεται μία μετακόμιση ή μετακίνηση σε άλλη πόλη. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε ευκαιρίες για εύρεση εργασίας. Οι σπουδαστές δέχεστε εύνοια στις σπουδές σας. Οι συγγραφείς, οι νομικοί, οι δημοσιογράφοι έχετε ιδιαίτερη τύχη. Κέρδη μέσα από σχέσεις και συνεργασίες.. Βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και προωθείτε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ο έρωτας πιθανό σενάριο για τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου