Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αντιθέσεις Ήλιου-Κρόνου και Αφροδίτης-Άρη/Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα

Κριός & Ζυγός: Σχέσεις και συνεργασίες θέλουν προσοχή. Εκδήλωση εγωισμών, ζήλιας, πάθους, ακρότητας. Πιθανές ρήξεις αλλά και επανασυνδέσεις. Ξαφνικοί έρωτες, αναπάντεχες γνωριμίες αλλά και αναπάντεχοι χωρισμοί. Σας ενδιαφέρει η προσωπική ζωή αλλά με τρόπο εγωκεντρικό, δώστε έμφαση και στο ταίρι σας. Οικονομικά και αισθηματικά αδιέξοδα, στενότητα και λιτότητα. Κρίση αξιών αλλά και πιθανή αποστασιοποίηση από την συντροφική-σεξουαλική ζωή. Πιθανά έκτακτα έξοδα. Διανοητική θολούρα, σύγχυση και μη ακρίβεια στο λόγο. Αφηρημάδα, απώλεια αντικειμένων αλλά και κλοπές. Προσοχή και στην διατροφή αλλά και σε ημικρανίες. Απέχετε από τα κουτσομπολιά.  Σχέσεις και συνεργασίες χρήζουν προσοχής καθώς ο εγωισμός μπορεί να προκαλέσει ρήγματα και διαφωνίες. Ο ερωτισμός, το πάθος δεν λείπουν αλλά μπορούν να παραγκωνιστούν στο βωμό του εγώ μας. Πιθανοί χωρισμοί, διαπληκτισμοί και εντάσεις στις σχέσεις. Δεν λείπουν οι ενθουσιώδεις και συναρπαστικές σχέσεις. Βρείτε την ισορροπία μεταξύ του εγώ και του εμείς. Κρίση ταυτότητας αξιών και ηθών. Οικονομικοί περιορισμοί αλλά και έξοδα. Έντονη οικονομική-συναισθηματική ανασφάλεια αλλά και πιθανή αποχή από το σεξ. Πιθανές νομικές εμπλοκές και διαφωνίες με συγγενείς εξ αγχιστείας. Προσοχή στις μετακινήσεις, στα ταξίδια και στην αφηρημάδα. Κουτσομπολιά και έντονη παραφιλολογία. Προσοχή στο μεταφορικό σας. Προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας. παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ασυνεννοησία στην καθημερινότητα.


Ταύρος & Σκορπιός: Σίγουρα η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου κόβει την αισιοδοξία σας, την χαρά σας, την ζωντάνια σας και αυτό σας βαραίνει. Υποχρεώσεις, ευθύνες σας έχουν κουράσει και αυτό σας έχει κάνει ασήκωτους. Σίγουρα έχετε ωριμάσει και κάνετε πιο σωστές επιλογές. Φυσικά, ασκείτε και σας ασκούν σκληρή κριτική. Μην πτοείστε σε αβάσιμα σχόλια και στείρα κριτική, κοιτάξτε να χτίσετε ένα πιο δυνατό αύριο με προοπτικά. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται, εάν δεν περάσαν το κρας τεστ διαλύονται. Απωθημένα, έντονα, βαθιά μυστικά, σκοτεινές σκέψεις, φοβίες, ενοχές αλλά και καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Πολλές φορές σοκάρετε τους γύρω σας με την προκλητική συμπεριφορά σας και την παρόρμησή σας. Μυστικοί έρωτας στο προσκήνιο. Προσοχή στην υγεία και σε φλεγμονές. Δεν αποκλείεται να νιώσετε αποδυναμωμένοι. Η καθημερινότητα έχει γίνει ρουτίνα, κουραστική και αυτό σας εκνευρίζει ή δημιουργεί ένα κλίμα έκρυθμο με συναδέλφους και συνεργάτες. Πιθανό ειδύλλιο στον χώρο εργασίας σας αλλά και στην καθημερινότητά σας. Οικονομικά αδιέξοδα και οικονομικές εξαπατήσεις, προσοχή σε συμφωνίες. Κέρδη μέσω καλλιτεχνικών ενασχολήσεων. Πιθανές απογοητεύσεις από φιλικά πρόσωπα και ομοϊδεάτες. Θέστε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει στο προσκήνιο η διέλευση του Ήλιου από τον Ταύρο ωστόσο συναντά τον δυσμενή Κρόνο και αυτό έρχεται να αποφέρει ισορροπία ή και δικαιοσύνη. Σχέσεις φθαρμένες, μη ειλικρινείς διαλύονται και εσείς λυτρώνεστε από τα βαριά δεσμά τους.Μάθετε να αντιμετωπίζετε τους άλλους, τις σχέσεις σας με περισσότερη ωριμότητα. Να είστε ειλικρινείς με τον ίδιο σας τον εαυτό. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε για ένα θέμα υγείας. Η ψυχολογία σας περνάει από αρκετά σκαμπανεβάσματα και σίγουρα αυτό συμβαίνει γιατί κλείνουν κάποιοι κύκλοι στην προσωπική σας ζωή. Πιθανώς να προκύψει ένα φλερτ μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή μέσα στην καθημερινότητά σας. Αποφύγετε το παρασκήνιο στην δουλειά σας. Οικονομικά αδιέξοδα, απώλειες χρήματος, ταυτοτήτων, πιστωτικών καρτών. Αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες και δοσοληψίες με το δημόσιο. Μην δανείσετε! Πιθανώς να κρατάτε μυστικά από τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, αυξάνει η φαντασία σας και δέχεστε εύνοια εάν υπάγεστε στον καλλιτεχνικό κλάδο.

Δίδυμοι & Τοξότης: Εντάσεις, κόντρες, ίντριγκες και διαφωνίες αναμένονται μέσα σε φιλικές παρέες αλλά και με ομοϊδεάτες που ασπάζονται παρόμοια ιδεολογία. Προσέχετε την ισχυρογνωμοσύνη και την αδιαλλαξία σχετικά με φιλικά σας πρόσωπα. Μία φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική ιστορία. Θέτετε νέους στόχους βιαστικά και παρορμητικά, δαμάστε την παρόρμηση και σκεφτείτε πρακτικά. Ο έρωτας σας συνεπαίρνει και σας ξεμυαλίζει. Πιθανές επανασυνδέσεις από το παρελθόν. Νέες ερωτικές ιστορίες έρχονται στο προσκήνιο και αυτό σας αναστατώνει γλυκά. Προσοχή χρειάζεται σε θέματα υγείας και ψυχολογίας. Σίγουρα κάποιοι κύκλοι κλείνουν με τρόπο επώδυνο και αυτό σας στοιχίζει ψυχολογικά. Ευθύνες και υποχρεώσεις που εάν τις φέρετε εις πέρας θα καταξιωθείτε. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε και μην υπόσχεστε πολλά, ίσως να μην τα τηρήσετε. Να είστε επακριβείς στον λόγο, προσοχή στην αφηρημάδα. Επαγγελματικά διλήμματα για τους Α δεκαημέρου. Είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και κυνηγάτε τον έρωτα κάτι που μπορεί να σας κάνει επιθετικούς, εγωιστές, κτητικούς και αδιάφορους για τα αισθήματα της απέναντι πλευράς. Μπορεί να γίνετε σοκαριστικοί, προκλητικοί και αυτό ίσως σας κάνει να παρεξηγηθείτε. Πιθανές κόντρες και απογοητεύσεις από φιλικά πρόσωπα ή από ομοϊδεάτες-συνεργάτες. Νέες ερωτικές ιστορίες, επανασυνδέσεις από το παρελθόν αλλά και ευχάριστες συμπτώσεις που σας προάγουν επαγγελματικά. Κλείσιμο ενός κύκλου με τρόπο επώδυνο και ψυχοφθόρο. Βαδίζετε πιο μοναχικοί, έχετε τις σκοτούρες σας και επιθυμείτε τον χώρο σας αλλά και τον χρόνο σας. Προσοχή στην ψυχολογία σας αλλά και στην υγεία σας. Πιθανές συγκρούσεις με συνεργάτες και ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Υποχρεώσεις, ευθύνες που σας κουράζουν αλλά και σας καταξιώνουν. Σίγουρα διαθέτετε ιδέες, πειθώ, έχετε φαντασία αλλά πρέπει να προσέχετε στις συνδιαλλαγές σας καθώς μπορεί εύκολα να παρεξηγηθείτε από τρίτους. Να είστε σαφείς, ακριβείς ώστε να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Διανύετε μία περίοδο σύνθετη. Σας συντροφεύει η κυκλοθυμία, έχετε εξωστρέφεια, γνωρίζετε νέο κόσμο αλλά σίγουρα είστε εγκρατείς και μαζεμένοι. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με οικείους. Αναπολείτε το παρελθόν.

Καρκίνος & Αιγόκερως: Προσοχή σε κόντρες, σε εγωισμούς, σε αντιπαραθέσεις, σε διαμάχες και διαφωνίες με άτομα της οικογένειάς σας ή με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανές συγκρούσεις με άτομα εξουσίας. Δεν αποκλείονται τα ειδύλλια μέσα στον εργασιακό χώρο. Ψυχολογική φόρτιση και πιθανά έκτακτα έξοδα στο ακίνητο ή για τον χώρο στέγασης της δουλειάς σας. Κρίση στην αισθηματική σας ζωή, πιθανή σκληρότητα από το ταίρι σας ή ακόμα και εσείς θα είστε σκληροί απέναντί του/της. Απογοητεύσεις από τα παιδιά και μία παροδική μελαγχολία. Κλείσιμο κύκλων στην προσωπική σας-επαγγελματική σας ζωή. Οι Καρκίνοι βαδίζετε πιο σκεπτικοί και μυστικοπαθείς, προσέξετε την αφηρημάδα και τις απώλειες αντικειμένων. Οι Αιγόκεροι προσέχετε τυχόν παρεξηγήσεις στην καθημερινότητά σας αλλά και στον χώρο που συναναστρέφεστε. Διανοητική σύγχυση, θολούρα και πιθανές απογοητεύσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις και στο μεταφορικό σας μέσο. Να εκφράζεστε επακριβώς και να μην γίνεστε αφερέγγυοι ή ανακριβείς-αναξιόπιστοι.

Λέων & Υδροχόος: Υποχρεώσεις, κούραση και εξασθένηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Πιθανά προβλήματα υγείας ή ψυχοσωματικές μεταπτώσεις. Προβλήματα στο σπίτι, στην οικογένεια, στις πολύ κοντινές σας σχέσεις αλλά και σε σχέση με ανωτέρους και προισταμένους. Ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση σας κάνουν να εργαστείτε σκληρά και εάν ανταπεξέλθετε στον φόρτο θα δείξετε την αξία σας. Προσοχή στην χρήση του λόγου καθώς γίνεστε απόλυτοι, δογματικοί, επιθετικοί, εριστικοί. Διαμάχες, κόντρες και ανταγωνισμοί με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Προσοχή στην οδήγηση. Πιθανές ημικρανίες και πονοκέφαλοι. Προσοχή και στην οδήγηση. Τα φλερτ και τα ειδύλλια καλά κρατούν αλλά πιο πολύ στην σφαίρα της επικοινωνίας. Παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα ή μέσα σε συλλογικούς χώρους. Πιθανές οικονομικές εξαπατήσεις. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων. Επιθυμία για ύπνο και ξεκούραση. Εύρεση χρήματος μέσω της τέχνης και της φαντασίας.

Παρθένος & Ιχθείς: Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και επιθυμείτε μία πλούσια σεξουαλική ζωή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας αρκεί να μην φερθείτε εγωιστικά. Ενδιαφερθείτε για τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας και μην στοχεύετε μόνο στην σαρκική ένωση, σίγουρα το κέρδος θα είναι πολλαπλό. Έντονες οικονομικές ανασφάλειες σας κάνουν να νιώθετε τρωτοί και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είστε επιθετικοί ή καθόλου ανεκτικοί. Μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα και έχετε κατά νου πως ίσως προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο. Αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Πιθανά προβλήματα στις μετακινήσεις, στα ταξίδια αλλά και σε σχέση με τον νόμο. Θα δεχτείτε και θα ασκήσετε έντονη κριτική. Εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σας (για τους Παρθένους) και για τα οικογενειακά σας (για τους Ιχθείς). Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις καθώς δεν θα είναι σωστή η κρίση σας. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς θα εξαπατηθείτε. Να είστε ακριβείς στις εκφράσεις σας καθώς εύκολα μπορούν να αλλοιωθούν τα λεγόμενά σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας παρεξηγήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου