Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 -Λέων

Γενικές Προβλέψεις
Το 2015 προβλέπεται μία από τις καλύτερες χρονιές της εν λόγω δεκαετίας καθώς ο Δίας από το ζώδιό σας ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) βελτιώνει την διάθεσή σας, την εμφάνισή σας ενώ παράλληλα και η αισθηματική σας ζωή τονώνεται ιδιαίτερα. Ο Κρόνος αποχωρεί από τον Σκορπιό (όχι οριστικά) φέρνοντας σταθεροποίηση τόσο στον έρωτα όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Τέλος, ο Ουρανός από τον Κριό σας αφυπνίζει, σας γεμίζει με προοδευτικότητα και προνοητικότητα ώστε να ρισκάρετε, να τολμήσετε και να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Παρ’ όλες τις διευκολύνσεις και τις θετικές επιρροές οι προκλήσεις δεν θα λείψουν και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα πιστό πρόγραμμα, ώστε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Ο τομέας των οικονομικών σας χρήζει κάποιας προσοχής καθώς ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς και το τετράγωνο του με τον Κρόνο ίσως σας φέρουν προ εκπλήξεων. Διατηρήστε ανεξάρτητο ταμείο από τον/την σύντροφό σας και να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων μιλάνε για ρευστότητα, αβεβαιότητα αλλά και αλλαγές στα εισοδήματά σας.

Υγεία & Ψυχολογία
Συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά το 2015 είναι σαφώς μία καλύτερη χρονιά όσον αφορά τον εν λόγω τομέα. Ο Κρόνος αποχωρεί από τον Σκορπιό και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό σας σύστημα, το οποίο ενδυναμώνεται. Ωστόσο, στο διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου που επιστρέφει στον Σκορπιό χρειάζεται να δείξετε προσοχή και δη σε θέματα που σχετίζονται με τα οστά και με τα κόκαλα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούλιος και Δεκέμβριος σας καλούν να είστε πιο προσεκτικοί, να επισκέπτεστε συχνά τον ιδιωτικό σας γιατρό και να φροντίσετε για την υγεία σας. Βασική επιρροή εξακολουθεί να αποτελεί εκείνη του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η οποία σας καλεί να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, τρόπο ζωής αλλά και την ίδια σας την συμπεριφορά απέναντι στην υγεία σας. Καλό είναι να υιοθετήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, πιο υγιεινό και βασιζόμενο στα μεσογειακά πρότυπα. Φροντίστε για τον εαυτό σας, για το σώμα σας, συμπεριλάβετε την γυμναστική και τον αθλητισμό στην καθημερινότητά σας και τότε θα συνειδητοποιήσετε πως οι άμυνες σας θα αυξηθούν σημαντικά. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς όσον αφορά την διατροφή σας και να σας οδηγήσει σε πολυφαγία ή σε άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Η εν λόγω διέλευση είναι υπεύθυνη για τις καταχρήσεις ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια κιλά. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται σημαντικά, κοιτάτε  την ζωή από την θετική οπτική γωνία ενώ παράλληλα ανακτάτε και το αίσθημα της Πίστης και την αυτοπεποίθησή σας.

Σπίτι & Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος και οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά. Ο Κρόνος αποχωρεί από τον Σκορπιό (όχι οριστικά) και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή σας καθώς σας απαλλάσσει από άγχη, έγνοιες και βάρη. Τα τελευταία δύο χρόνια πιεστήκατε σχετικά με ζητήματα που άπτονται της οικογένειας αλλά και του σπιτιού. Οικονομικά προβλήματα, προβλήματα επιβίωσης αλλά και κρίση μέσα στις σχέσεις σας αποτέλεσαν μελανό σημείο ωστόσο το νέο έτος έρχεται να επουλώσει πληγές και τραύματα του παρελθόντος. Στο διάστημα από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο θα κληθείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για ένα οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο φαίνεται να επιστρέφει στο προσκήνιο. Πιέσεις θα δεχτείτε τους μήνες Απρίλιο και Σεπτέμβριο ενώ οι μήνες Μάρτιος και Δεκέμβριος είναι ιδανικοί ώστε να εξομαλύνετε τις όποιες αντιθέσεις προκύψουν στον εν λόγω τομέα. Πολλοί Λέοντες βιώσατε μία απομάκρυνση ή μία ψυχρότητα με τα μέλη της οικογένειας σας ενώ δεν αποκλείεται να φτάσατε και κοντά στο σημείο για ένα διαζύγιο. Το νέο έτος προσφέρει πρόσφορο έδαφος ώστε να ξεπεράσετε προβλήματα με τα μέλη της οικογένειάς σας ενώ και οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις φαίνεται να αναθερμαίνονται. Πολλοί Λέοντες ίσως αντιμετωπίσατε προβλήματα με το ακίνητό σας ή να είχατε μη επωφελείς διακανονισμούς σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων. Τώρα όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να προωθήσετε τέτοιου είδους θέματα.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Ο επαγγελματικός σας βίος δέχεται θετικότατες επιρροές έτσι μέσα στο νέο έτος θα αναγνωρίσετε πρόοδο, εύνοια, εξέλιξη και ίσως καταξιωθείτε. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου περίπου φέρνει στο προσκήνιο νέες επαγγελματικές συμμαχίες, οι οποίες θα φανούν πολύτιμες στο μέλλον. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα παρατηρήσετε αύξηση στο πελατολόγιο σας ενώ οι εκτός εργατικού δυναμικού θα βρείτε απασχόληση είτε μερική είτε πλήρη. Πολλοί Λέοντες θα βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγαλόπνοο πρότζεκτ, το οποίο θα αποδώσει και αυτό θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε. Στο διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας υπόσχεται δημοτικότητα, φήμη, αναγνωρισιμότητα και σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη έτσι μπορείτε να κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας. Το καλοκαίρι είναι εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο για την επαγγελματική σας ζωή. Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ο Κρόνος από τον Τοξότη λειτουργεί εξιλεωτικά και έρχεται να σταθεροποιήσει την δράση σας και το επαγγελματικό σας προφίλ. Ακολουθείτε ένα μονοπάτι ανόδου, καταξίωσης, προόδου και επιτυχίας. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να βρείτε δουλειά στο εξωτερικό ή σε κάποια χώρα εκτός συνόρων καθώς ο Ουρανός δημιουργεί πρόσφορο έδαφος εκτός Ελλάδος. Μάλιστα, το καλοκαίρι όπου κορυφώνεται το τρίγωνο Δία-Ουρανού μπορεί να σας γίνει μία σημαντική πρόταση προερχόμενη από το εξωτερικό. Γίνεστε πιο τολμηροί, πιο δραστήριοι, κινητοποιείστε, αφυπνίζεστε και δράτε δυναμικά ώστε να προοδεύσετε. Στο διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου κάποιοι από εσάς (οι γεννημένοι στο τρίο δεκαήμερο) θα βιώσετε προκλήσεις, εμπόδια και δυσκολίες αλλά μέσα από σκληρή προσπάθεια, υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε. Η επαγγελματική σας φιλοδοξία χτυπάει κόκκινο, το επιχειρηματικό σας ένστικτο ξυπνάει και είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία θα αναδείξουν την ηγετική σας ικανότητα. Τον Απρίλιο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου προσέξτε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, μην συγκρουστείτε με άτομα κύρους. Σημαντικής προσοχής χρήζει και το διάστημα από τις 10/8 έως τις 25/9 όπου ο Άρης από το ζώδιό σας δημιουργεί εντάσεις, διαφωνίες, ανταγωνισμούς με συνεργάτες και συναδέλφους.

Ο οικονομικός τομέας παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε όλη την διάρκεια του έτους καθώς υπάρχουν ποικίλες επιρροές. Οι εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα των οικονομικών σας και αυτό σημαίνει ρευστότητα, αβεβαιότητα αλλά και αλλαγές στην εισοδηματική σας δυναμικότητα. Ειδικότερα, τους μήνες Μάρτιο και Σεπτέμβριο παρατηρούνται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις κάτι που σας στρεσάρει ιδιαίτερα και σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Πολλοί θα βιώσετε μία συρρίκνωση μισθού, άλλοι θα έχετε απώλειες λόγω κάλυψης έκτακτων υποχρεώσεων ωστόσο όμως θα αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Οι εκλείψεις σας βάζουν σε μία διαδικασία αλλαγής, αλλάζετε σχέση με το χρήμα και πολλοί θα αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων ή εκμεταλλευόμενοι κάποιο ταλέντο σας θα επωφεληθείτε. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει περισσότερο εσάς του πρώτου δεκαημέρου και σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων ενώ παράλληλα σας αποθαρρύνει να προβείτε στην λήψη κάποιου δανείου(λόγω επισφαλειών). Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά, φορολογικά αλλά και κληρονομικά. Καλό είναι να διατηρήσετε ανεξάρτητο ταμείο από τον/την σύντροφό σας. Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα σας καλεί να μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα καθώς θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Από τα μέσα Αυγούστου και έπειτα ο Δίας από την Παρθένο έρχεται να φέρει αύξηση των αποδοχών σας, αύξηση του μισθού σας ενώ θετικές προοπτικές δείχνουν να έχουν και οι διαπραγματεύσεις με τον εργοδότη σας. Οι μήνες Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι θετικότατοι και σας αβαντάρουν σημαντικά. Το πρώτο εννεάμηνο και ειδικότερα το πρώτο επτάμηνο χρειάζεται να είστε μετρημένοι στις αγορές σας και να κάνετε αποταμιεύσεις καθώς η καταναλωτική σας μανία χτυπάει κόκκινο. Φροντίστε να έχετε αποθέματα ενόψει απρόοπτων εξόδων. Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα σας αποτρέπει οικονομικών δοσοληψιών ενώ παράλληλα σας αποτρέπει να δανείσετε σε φίλους, συγγενείς αλλά και στο ταίρι σας. Έντονες οικονομικές ανησυχίες διαφαίνονται τους μήνες Ιανουάριο και Οκτώβριο ενώ ο Φεβρουάριος αναμένεται ένας κερδοφόρος μήνας. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας υπόσχονται χρήμα μέσω της εργασίας και της δουλειάς. Η δουλειά γίνεται μέσο οικονομικών απολαβών αλλά και ηθικής ικανοποίησης.

Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Η αισθηματική σας ζωή περνάει σε άλλη φάση και το νέο έτος αναμένεται ένα από τα καλύτερα όσον αφορά τον εν λόγω τομέα. Άφθονο φλερτ, ζουμερές ερωτικές περιπέτειες υπόσχονται αναγέννηση και ανανέωση. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας μέχρι τις 11/8, η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας (Ιούνιος-Σεπτέμβριος) υπόσχονται ξεφάντωμα και πανηγύρια. Οι αδέσμευτοι σίγουρα θα έχετε ένα προκλητικό νέο έτος και θα δεχτείτε δελεαστικές ερωτικές προτάσεις ενώ πολλοί θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Σε αυτό βοηθάει και ο Κρόνος από τον Τοξότη, ο οποίος υπόσχεται μακροβιότητα και σταθεροποίηση της αισθηματικής σας ζωής. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή και θα αποφασίσετε μία συμβίωση ή την επισημοποίηση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ακολουθείτε έναν πιο εργένικο δρόμο καθώς αντιλαμβάνεστε τον έρωτα ως φιλία και απαραίτητη προϋπόθεση της ανάπτυξης μίας σχέσης αποτελεί το αίσθημα της ελευθερίας. Είστε γοητευτικοί, πληθωρικοί, εγκάρδιοι και σίγουρα τραβάτε τα βλέμματα των άλλων σαν μαγνήτες. Το καλοκαίρι του 2015 αναμένεται να είναι το πιο ερωτικό της δεκαετίας για αυτό τα βέλη στη φαρέτρα και φύγατε για τα μονοπάτια του έρωτα. Οι δεσμευμένοι ή οι έχοντες μία αισθηματική σχέση που είχατε αντιμετωπίσει προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή θα κληθείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις στο διάστημα Ιουνίου-Σεπτεμβρίου. Εάν διατηρούσατε έναν δεσμό από συνήθεια, από ρουτίνα ή εάν είχε βαλτώσει σίγουρα το τέλος είναι προ των πυλών. Μην διστάσετε να ρίξετε την αυλαία, μπορεί στην αρχή να νιώσετε μοναξιά, αποτυχία και απογοήτευση αλλά στην συνέχεια θα λυτρωθείτε. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος είναι μοναδικοί, υπόσχονται πολύ έρωτα, άφθονο σεξ και σας χρήζουν πρωταγωνιστές του έρωτα. Η κοινωνική σας ζωή είναι πλούσια, δικτυώνεστε, γνωρίζετε κόσμο και αποκτάτε γόητρο. Δεν διστάζετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, ανοιχτείτε και σίγουρα το 2015 θα σας αποζημιώσει σε αισθηματικό και κοινωνικό κομμάτι.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου