Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Κριός

Γενικές  Προβλέψεις
Μία από τις καλύτερες χρονιές της δεκαετίας αναμένεται το 2015 καθώς στο πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα εκτοξεύει την αισθηματική σας ζωή στα ύψη. Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες και ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Μάλιστα, το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου αναμένεται εντυπωσιακό και θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο σε άμεμπτο μάρμαρο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη στηρίζει την δράση σας, σταθεροποιεί τα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας. Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη σε επαγγελματικό επίπεδο και κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ο οικονομικός σας τομέας φαίνεται πως ανακάμπτει σημαντικά και το νέο έτος μοιάζει περισσότερο κερδοφόρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η οικονομική λιτότητα που βιώσατε τα περασμένα δύο χρόνια αρχίζει σταδιακά να αποτελεί παρελθόν.

Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή καθώς οι επιρροές που δέχεστε είναι ποικίλες. Οι εκλείψεις τόσο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων όσο και στον άξονα Ζυγού-Κριού μιλούν για ένα περισσότερο ευάλωτο ανοσοποιητικό σύστημα. Οι μήνες Μάρτιος και Σεπτέμβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για αυτό καλό είναι να είστε υποπτευμένοι. Εάν τυχόν αντιμετωπίζατε ένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν, ίσως επανέλθει και θα χρειαστεί να βρείτε την σωστή θεραπεία προκειμένου να δείτε βελτίωση. Οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος σας κάνουν ευάλωτους σε ιώσεις και σε κρυολογήματα καθώς ο Άρης από τους Ιχθείς αποτελεί επικίνδυνο δείκτη.  Ακολουθήστε ένα κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής, αθληθείτε, πάρτε βιταμίνες και θωρακίστε τον οργανισμό σας, οι άμυνες του οποίου φαίνεται να μειώνονται σημαντικά. Ωστόσο, παρόλα αυτά ο Φεβρουάριος είναι αντιφατικός, έτσι μπορείτε να βρείτε τρόπους που θα ενισχύσουν αποτελεσματικά την υγεία σας και την ψυχολογία σας. Το διάστημα από τις 26/9 έως τις 12/11 είναι ιδιαίτερα απαιτητικό έτσι οι υποχρεώσεις σας και ο εργασιακός σας φόρτος δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ξεκούρασης για αυτό καλό είναι στον ελεύθερο χρόνο σας να φροντίσετε το σώμα σας και την ευρωστία σας. Ο Δεκέμβριος χρειάζεται προσοχή σε ατυχήματα, κοψίματα, καψίματα αλλά και σε φλεγμονές (ειδικότερα για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου). Ο Μάρτιος είναι επίφοβος για ημικρανίες, πονοκεφάλους και έντονο στρες που πολλές φορές θα έχει αντίκτυπο ψυχοσωματικό. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα σεξουαλικής φύσεως δεν αποκλείεται να βρείτε οριστική λύση το καλοκαίρι.

Σπίτι & Οικογένεια
Η οικογενειακή σας ζωή φαίνεται πως ηρεμεί σημαντικά καθώς δεν δέχεστε ιδιαίτερα αρνητικές επιρροές. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 9/8 όπου ο Άρης από τον Καρκίνο προκαλεί διαμάχες και αψιμαχίες έτσι δεν αποκλείεται να χαλάσει το καλό κλίμα που υπάρχει στο σπίτι σας. Δεν είναι διόλου απίθανο ένα άτομο από την οικογένειά σας να χρειαστεί την βοήθειά σας καθώς θα έρθει αντιμέτωπο με ένα πρόβλημα υγείας. Μέσα σε αυτό το διάστημα ίσως κληθείτε να αναλάβετε οικογενειακά βάρη και αυτό θα σας προκαλέσει έντονο άγχος καθώς οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι υψηλές. Βρείτε την χρυσή τομή, περιορίστε την παρόρμηση σας και επιστρατεύστε την υπομονή σας ώστε να αντεπεξέλθετε στο εν λόγω διάστημα. Στις αρχές Απριλίου και στα τέλη Σεπτεμβρίου δεν αποκλείονται κάποιες εντάσεις για αυτό κρίνεται απαραίτητο να είστε περισσότερο διαλλακτικοί ή υποπτευμένοι πως θα προκύψει ένα οικογενειακό θέμα. Ο Μάρτιος (ειδικότερα το διάστημα από τις 20/2 έως τις 17/3, ο Μάης και ο Νοέμβριος αποτελούν άσσο στο μανίκι σας. Σε αυτά τα διαστήματα φροντίστε να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και να γεφυρώσετε το χάσμα με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο τον Μάρτιο υπολογίζετε σε κάποια άγχη που θα απορροφήσουν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας καθώς κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Ένα θέμα οικογενειακό έρχεται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ επαγγελματικού τομέα, οικογενειακής και προσωπικής ζωής.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Το νέο έτος είναι πολλά υποσχόμενο όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Στο πρώτο εξάμηνο η παρουσία του Δία στον Λέοντα αυξάνει την επιχειρηματικότητά σας, οξύνει το επιχειρηματικό σας ένστικτο, υπόσχεται νέες επαγγελματικές συνεργασίες ενώ παράλληλα πολλοί θα βάλετε σε εφαρμογή ένα ιδιαίτερα επιτυχές project. Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο στο σκηνικό προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία από τον Λέοντα εκτοξεύει κάθε φιλοδοξία σας. Μάλιστα, το καλοκαίρι η ταυτόχρονη παρουσία των δύο ευεργετικών πλανητών στο ζώδιο του Ήλιου υπόσχεται επιτυχία, αναγνώριση και καταξίωση. Μπορεί να είναι καλοκαίρι, μπορεί να αποτελεί διάστημα μειωμένης δραστηριότητας ωστόσο εσείς έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε ένα ηγετικό προφίλ και να διακριθείτε. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού υπόσχεται θεαματικές εξελίξεις σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ο Κρόνος από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη αποτελεί ασπίδα προστασίας και σταθεροποιεί κάθε σας σχέδιο, το οποίο μπορεί να στεφεί με επιτυχία. Ιδιαίτερη εύνοια δέχεστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, εσείς είστε αυτοί που θα γευτείτε την αναγνώριση, την καταξίωση και την προαγωγή εφόσον έχετε εργαστεί σκληρά ή εφόσον έχετε κοπιάσει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα στραφούν σε ένα επάγγελμα λιγότερο τεχνοκρατικό και περισσότερο εναλλακτικό. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα, ο οποίος από τον Αιγόκερω εκτοξεύει την φιλοδοξία σας στα ύψη ενώ παράλληλα ευθύνεται για τις ριζικές αλλαγές στον εν λόγω τομέα. Πολλοί ίσως να αλλάζετε αντικείμενο εργασίας, άλλοι ίσως αλλάζετε χώρο εργασίας ή χώρα διαμονής. Οι αλλαγές είναι ριζικές, κυτταρικές ενώ παράλληλα πολλές φορές έρχονται εντελώς ξαφνικά.
Από την φύση σας είστε ζώδιο παρορμητικό και αντιπαθείτε την ρουτίνα έτσι πολλές φορές ο ίδιος σας ο εαυτός ευθύνεται για τις αλλαγές που συμβαίνουν στην εργασιακή σας πορεία. Στο δεύτερο εξάμηνο ο Δίας από την Παρθένο αυξάνει την παραγωγικότητά σας και φέρνει καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με συναδέλφους επιλύονται και αυτό προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε σημαντικές ευκαιρίες ώστε να βρείτε εργασία ενώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δεχτείτε σημαντική αύξηση στο πελατολόγιο σας. Ο μήνας Οκτώβριος κρύβει τεράστιες εκπλήξεις. Οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων τους μήνες Μάρτιο και Σεπτέμβριο υπόσχονται ρευστότητα, αστάθεια, άγχος και περισσότερες αγωνίες. Ο Μάρτιος σε συνδυασμό με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για αυτό διατηρείστε ένα διαλλακτικό προφίλ ώστε να μην εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με άτομα κύρους και εξουσίας. Ο Οκτώβρης είναι εντυπωσιακός και ανοίγεται ένα κεφάλαιο στην εργασιακή σας ζωή. Το δεύτερο μισό του Νοέμβρη και ο Δεκέμβριος θέλουν κάποια προσοχή καθώς οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς και πολλές φορές θα χάνετε την ψυχραιμία σας με αποτέλεσμα συγκρούσεις που θα σας κοστίσουν. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν το νέο έτος καθώς οι επιρροές είναι άκρως ενθαρρυντικές και υπόσχονται άνοδο, καταξίωση, προαγωγή και ευκαιρίες που θα έχουν ένα εντυπωσιακό ντόμινο ως αποτέλεσμα. Όλα αυτά συνηγορούν υπέρ της αύξησης στα εισοδήματά σας μέσω της εργασίας και της ανοδικής σας πορείας.

Ο οικονομικός σας τομέας απαλλάσσεται από τον Κρόνο και αυτό σημαίνει οικονομική ανάκαμψη, διευκόλυνση και αύξηση της εισοδηματικής σας δυναμικότητας. Πιθανώς να αποπληρώνετε ένα δάνειο ή να επιτυγχάνετε μία ιδιαίτερα επικερδή ρύθμιση επί των οικονομικών, των κληρονομικών ή των φορολογικών σας. Πολλοί είστε εκείνοι που θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας ενώ δεν αποκλείεται να προβείτε σε έναν ιδιαίτερα κερδοφόρο διακανονισμό που θα φέρει έσοδα. Οι δεσμευμένοι ή οι παντρεμένοι έχετε να αναμένετε ανάκαμψη του εισοδήματος του/της συντρόφου σας κάτι που θα φέρει χαμόγελο στο σπίτι σας και στην προσωπική σας ζωή. Το καλοκαίρι και ειδικότερα στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και θα φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα οικονομικό που εκκρεμεί. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου και δη στο τελευταίο πενθήμερο έχετε κάποιες οφειλές, κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσετε. Ωστόσο, το τέλος των εκλείψεων στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σημαίνει οικονομική σταθερότητα, περισσότερη ασφάλεια και καλύτερες προοπτικές. Οι αποδοχές σας, ο μισθός σας αλλά και ζητήματα που άπτονται του οικονομικού τομέα θα δεχτούν σημαντική εύνοια. Οι μήνες Απρίλιος και Μάιος εγκυμονούν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιηθούν. Ωστόσο, τον μήνα Μάρτιο έχετε να αναμένετε σημαντικά κέρδη, φροντίστε ωστόσο να κάνετε καλή διαχείριση προκειμένου να αποφύγετε την λιτότητα και τους περιορισμούς το επόμενο δίμηνο. Η χρονιά κλείνει με έσοδα και ο προϋπολογισμός σας φαίνεται να κλείνει πλεονασματικός. Συμπερασματικά, ο οικονομικός σας τομέας ανακάμπτει αλλά χρειάζεται προσοχή καθώς η παρουσία Δία και Αφροδίτης στον Λέοντα σας ωθεί σε οικονομικές ακρότητες, σε διασκεδάσεις και σε δαπάνες υπέρογκων ποσών. Ακολουθείστε μία πιο συνεπή στάση, μην ξοδεύετε αλόγιστα και σίγουρα θα αισθανθείτε περισσότερο ασφαλείς και λιγότερο μετέωροι.

Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Από τους πρωταγωνιστές της νέας χρονιάς φίλοι μου Κριοί καθώς στο πρώτο εξάμηνο ο Δίας από τον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια νέους έρωτες και εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη. Οι αδέσμευτοι σίγουρα θα ερωτευθείτε και θα επισυνάψετε μία ιδιαίτερα τυχερή και ενθουσιώδη σχέση που θα σας αλλάξει άρδην. Ο έρωτας, η χαρά, η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και τα φλερτ επιστρέφουν στην ζωή σας και το πρόσωπό σας χαμογελάει διάπλατα. Στο παιχνίδι μάλιστα προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο θα διανύει το ζώδιο του Λέοντα. Το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου μοιάζει εντυπωσιακό. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού-Αφροδίτης υπόσχεται θυελλώδεις έρωτες που θα ταράξουν τα νερά της ζωής σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να απογειώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και εάν είχε χαθεί το ενδιαφέρον θα επιστρέψει και μάλιστα δριμύτατο. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο παρόλα αυτά βιώνετε ένα δίλημμα! Από την μία επιθυμείτε μία σχέση και την συντροφική ζωή από την άλλη τάσσεστε αιώνιοι εργένηδες. Η απόφαση; Δική σας και φυσικά της σφοδρότητας του έρωτά σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε σαφώς εύνοια ωστόσο μπαίνετε σε μία φάση σταθεροποίησης της αισθηματικής σας ζωής έτσι πολλοί από εσάς θα συμβιώσετε ή θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν αρκείστε στα φλερτ και στις περιπέτειες μεγατόνων αλλά επιθυμείτε μία ασφάλεια και μία σίγουρα. Το καλοκαίρι, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο φαίνεται πως έχετε ένα ξεκαθάρισμα στην προσωπική σας ζωή. Εάν διατηρούσατε μία σχέση φθαρμένη κατ αναγκαστικά ίσως αποφασίσετε να την αφήσετε πίσω, κοιτώντας μπροστά. Εάν πάλι πιστεύετε πως η σχέση αυτή αξίζει μία ακόμα ευκαιρία τότε καλό είναι να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας θέτοντάς την σε νέα δεδομένα. Οι μήνες Μάρτιος και Σεπτέμβριος εγκυμονούν κινδύνους, ρευστότητα, αστάθεια και σκαμπανεβάσματα καθώς πραγματοποιούνται οι εκλείψεις στον άξονά σας κάτι που ταράζει τις ισορροπίες. Περιορίστε τον εγωισμό σας, την αδιαλλαξία σας και φανείτε στωικοί ώστε να αποφύγετε διαπληκτισμούς και ρήγματα που ίσως να μείνουν ανεπανόρθωτα. Αναμένονται ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Εάν οι σχέσεις που διατηρείτε δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια ίσως να διαλυθούν για αυτό χρειάζεται ή καλό είναι να ακολουθείτε το μονοπάτι της αλήθειας. Η κοινωνική σας ζωή αναμένεται πλούσια, ευχάριστη και ο κοινωνικός σας περίγυρος μεγαλώνει. Διανύετε μία περίοδο εξωστρέφειας, επέκτασης και τύχης. Το παιδί ξυπνάει μέσα σας και αυτό είναι που σας κάνει θελκτικούς και δημοφιλείς. Το νέο έτος είναι πολλά υποσχόμενο. Οι εργένηδες θα εγκαταλείψετε την μοναχική ζωή και θα βρεθείτε να μοιράζεστε στιγμές με ένα νέο πρόσωπο ενώ και οι δεσμευμένοι θα ανανεωθείτε σημαντικά καθώς η σχέση σας θα ανακάμψει.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου