Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015 - Υδροχόος

Γενικές Προβλέψεις
Μεγάλη είδηση σαφώς αποτελεί αυτή της αποχώρησης του Κρόνου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας (Σκορπιός). Οι επαγγελματικές προκλήσεις λαμβάνουν τέλος και πλέον μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Πολλοί από εσάς εργαστήκατε σκληρά ενώ δεν είστε λίγοι και εκείνοι που αναδειχτήκατε ή καταξιωθήκατε επαγγελματικά. Οι πιέσεις λαμβάνουν τέλος (όχι οριστικά) καθώς ο Κρόνος, το καλοκαίρι, έρχεται να δοκιμάσει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Ο Δίας σας αβαντάρει από τον Λέοντα καθώς φέρνει στο προσκήνιο ανθρώπους φωτεινούς, που θα σας στηρίξουν. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας, βοηθώντας σας να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε παραπέρα. Το καλοκαίρι μοιάζει εντυπωσιακό καθώς το τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες, επέκταση, κοινωνικοποίηση, δικτύωση. Σε συνδυασμό μάλιστα με την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα (Ιούνιος έως Σεπτέμβριος) ο αισθηματικός τομέας και η κοινωνική σας ζωή μοιάζουν με λούνα Παρκ. Προσεκτικοί χρειάζεται να είστε στις οικονομικές σας υποθέσεις και δη οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου μιας και το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα μιλάει για πιθανές εξαπατήσεις. Προσέχετε μην δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα ή σε ανθρώπους που ασπάζεστε παρόμοιες ιδέες μέσα σε συλλόγους και ομάδες.

Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας ανακάμπτει αρκετά μέσα στο νέο έτος καθώς απαλλάσσεστε από την κόντρα γωνία του Κρόνου, ο οποίος σας στερούσε μεγάλο κομμάτι από την ενέργειά και της αντοχή σας. Σε συνδυασμό με τις εκλείψεις που εγκαταλείπουν τον άξονα Σκορπιού-Ταύρου θα δείτε σημαντική βελτίωση. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα υγείας την περασμένη διετία αλλά μέσα στην νέα χρονιά θα βρείτε λύσεις και η υγεία σας θα βελτιωθεί σημαντικά. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 όπου ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό και αυτό ίσως σας αποδυναμώσει. Οι πολλές υποχρεώσεις και ο φόρτος εργασίας δεν σας αφήνουν ελεύθερο χρόνο έτσι καλό είναι να διασφαλίζετε χρόνο για ξεκούραση και προσωπική ανάπαυση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε την μακροχρόνια επιρροή του Πλούτωνα, ο οποίος από τον Αιγόκερω και τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο πολλές φορές να φέρνει στην επιφάνεια θέματα ασθενικότητας ή ανεπάρκειας. Πολλοί από εσάς καλό είναι να προσέχετε την υγεία κάποιου μέλους της οικογένειάς σας. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί την συνδρομή ή την στήριξή σας. Φροντίστε να κάνετε τακτικές επισκέψεις στον ιδιωτικό σας γιατρό και μην αμελείτε την υγεία σας. Ο μήνας Μάρτιος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς κορυφώνεται το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού. Η ψυχολογία σας κατά καιρούς είναι βαριά ενώ παράλληλα έρχεστε αντιμέτωποι με φοβίες και εμμονές. Ωστόσο, παρόλα αυτά το 2015 προσφέρει ανάκαμψη, πίστη, ελπίδα και τονώνει σημαντικά τον παράγοντα αισιοδοξία. Συνολικά, το νέο έτος ανακάμπτει ο εν λόγω τομέας και είναι σαν να έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας. Αποφύγετε τις διατροφικές υπερβολές και τις καταχρήσεις καθώς ο Δίας απέναντι ίσως σας κάνει αμετροεπείς. Προσέχετε στις αρχές Απρίλη οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Μεριμνήστε της υγείας σας στο διάστημα από τις 24/6 έως τις 9/8.

Σπίτι & Οικογένεια
Ένας τομέας που δοκιμάστηκε την περασμένη διετία είναι σαφώς αυτός της οικογενειακής σας ζωής. Οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου αλλά και η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό έφεραν αλλαγές, ανακατατάξεις, δυσκολίες, περιορισμούς, ανεπαρκείς σχέσεις και δοκιμασίες που άλλαξαν τα δεδομένα. Πολλοί ίσως αλλάξατε τόπο κατοικίας ή σπίτι ενώ δεν είστε λίγοι και εκείνοι που βιώσατε προβλήματα στον γάμο σας ή σε σχέση με τα παιδιά σας. Αν μη τι άλλο, οι πιέσεις, η λιτότητα και οι στερήσεις απορρόφησαν μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σας και σας έφθειραν ψυχολογικά. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν μέσα στην νέα χρονιά με αποτέλεσμα ο ενδοοικογενειακός σας βίος να ανακάμψει σημαντικά. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και όποια προβλήματα προέκυψαν θα αποτελέσουν γκρίζα ανάμνηση. Η ρευστότητα και η αποσταθεροποίηση που βιώσατε δίνουν την θέση τους στην σταθερότητα και στην αρμονία. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε μόνο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό το καλοκαίρι. Εκεί, σε εκείνο το διάστημα θα κληθείτε να πάρετε οριστικά αποφάσεις για το μέλλον του γάμου σας ή μιας πολύ προσωπικής σας σχέσης. Οι μήνες Ιανουάριος, Μάρτιος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος ενισχύουν την αρμονία, προσφέρουν ζεστασιά έτσι ώστε να αναθερμάνετε την θαλπωρή μέσα στο σπίτι σας. Διευθετήστε θέματα ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησιών ακινήτων, μιας και οι προαναφερθέντες μήνες ευνοούν επωφελείς διακανονισμούς. Προσοχή δείξτε τον Απρίλιο και στο πρώτο μισό του Μάη καθώς οι εντάσεις και οι ρήξεις θα είναι απόρροια της διέλευσης του Άρη από τον Ταύρο. Το καλοκαίρι ποντάρετε σε σχέσεις με στενούς συγγενείς και αδέλφια, δεν αποκλείεται να λάβετε στήριξη και αγάπη.

Επαγγελματικά & Οικονομικά
Η αλήθεια είναι πως την περασμένη διετία κοπιάσατε, κουραστήκατε, μοχθήσατε και δεν σας χαρίστηκε τίποτα στον εν λόγω τομέα. Ο Κρόνος από τον τομέα της καριέρας έφερε άγχη, αγωνίες, δοκιμασίες, εμπόδια και προκλήσεις. Πολλοί βιώσατε έντονη επαγγελματική ανασφάλεια αλλά και περικοπές στον μισθό σας. Οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες σας κούρασαν και πολλές φορές σας στράγγιξαν κυριολεκτικά. Όλα αυτά όμως αποτελούν μία ανάμνηση καθώς ο Κρόνος αποχωρεί από τον Σκορπιό και όλα κυλάνε ομαλότερα ενώ η επιτυχία έρχεται με λιγότερο αγώνα. Δεν είναι λίγοι οι Υδροχόοι που μέσα στην περασμένη διετία αναδείχτηκαν επαγγελματικά και καταξιώθηκαν. Τώρα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στο διάστημα από τις 14/6 έως τις 17/9 καθώς ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό για τελευταία φορά. Ένας μεγάλος κύκλος φτάνει στο τέλος του, μην διστάσετε να οργανωθείτε καθώς θα βγείτε κερδισμένοι. Προσέχετε μόνο σχέσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους ή με συνεργάτες μιας και οι προστριβές είναι πιθανές. Ο Δίας από τον Λέοντα στο πρώτο εξάμηνο φέρνει νέες επαγγελματικές συνεργασίες και μπορείτε να βρείτε συμμάχους στην δουλειά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση στο πελατολόγιο σας ενώ όλοι ανεξαρτήτως επαγγέλματος θα δεχτείτε στήριξη από κάποιον συνεργάτη. Φανείτε ευέλικτοι, διπλωμάτες και ανοιχτείτε κοινωνικά καθώς θα μπορέσετε να κτίσετε συμμαχίες που θα φανούν πολύτιμες στο μέλλον.
Στο δεύτερο εξάμηνο ο Δίας από την Παρθένο φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και ευκαιρίες. Εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού οι οιωνοί είναι με το μέρος σας. Αναζητήστε εργασία στο εξωτερικό, δεν αποκλείεται να φανείτε περισσότερο τυχεροί. Το επιχειρηματικό σας ένστικτο ξυπνάει και θα δεχτείτε τονωτικές ενέσεις. Εάν ασχολείστε με την εκπαίδευση, με τις εκδόσεις, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις έχετε να περιμένετε τα καλύτερα. Το καλοκαίρι είναι άκρως υποστηρικτικό καθώς το τρίγωνο Δία-Ουρανού σας φέρνει προ ευχάριστων εκπλήξεων. Είναι αυτό που λέμε, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Επωφεληθείτε της τύχης και της εύνοιας του σύμπαντος. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να βιώνετε σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή να αλλάζετε ακόμα και επαγγελματικό προσανατολισμό. Προσέχετε ιδιαίτερα τον μήνα Μάρτη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναστατώσεις σε σχέσεις με συνεργάτες ή κάποιοι παράγοντες να αλλάξουν τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα. Οι μήνες Μάης, Ιούνης και Δεκέμβριος φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες. Στον αντίποδα, οι μήνες Μάρτιος και Ιούλιος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς το κλίμα είναι τεταμένο και εύκολα μπορούν να ανατραπούν οι ισορροπίες.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται να φανείτε προσεκτικοί καθώς το τετράγωνο Ποσειδώνα-Κρόνου αποτελεί ένδειξη πως ίσως πέσετε θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης. Αποφύγετε να δανείσετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο και μην κάνετε δωρεές σε οργανώσεις και συλλόγους καθώς ενδέχεται να σας εξαπατήσουν. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα τους μήνες Φεβρουάριο και Νοέμβριο καθώς κορυφώνεται η εν λόγω επιρροή. Το πρώτο εξάμηνο φαίνεται πως τα έξοδα πλεονάζουν των εσόδων για αυτό καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στους οικονομικούς χειρισμούς. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάιος και Ιούνιος σας φέρνουν αντιμέτωπους με έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά τον Φεβρουάριο έχετε να αναμένετε και κάποια έσοδα. Στο δεύτερο εξάμηνο και ειδικότερα από τις 12/8 ο Δίας μπαίνει στην Παρθένο, στον τομέα των οικονομικών σας έτσι θα δεχτείτε σημαντική στήριξη. Μπορείτε να ρυθμίσετε προς όφελός σας θέματα κληρονομικά, φορολογικά, σχετικά με δάνεια, διατροφές ή την εφορία. Πολλοί από εσάς θα ευεργετηθείτε έμμεσα λόγω της αύξησης του εισοδήματος του/της συντρόφου σας. Οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι άκρως τυχεροί και το ισοζύγιο φαίνεται να είναι πλεονασματικό. Συμπερασματικά, έχουμε να πούμε πως δέχεστε ποικίλες επιρροές. Συγκεκριμένα, οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα χρήματά σας καθώς δεν αποκλείεται να σας πλησιάσουν με απώτερο σκοπό την οικονομική εκμετάλλευση. Ωστόσο,  βρίσκεστε σε ένα στάδιο μεταβατικό και πολλοί εκ υμών αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εσόδων μέσω της εκμετάλλευσης κάποιου ταλέντου σας. Στο δεύτερο εξάμηνο δέχεστε την θετική επιρροή του Δία, ο οποίος σας προστατεύει από τα χειρότερα και φέρνει μία χ οικονομική ανάκαμψη.  Οι μήνες Σεπτέμβριος και Μάρτιος κρύβουν ρευστότητα, ανασφάλειες και έντονη οικονομική αβεβαιότητα καθώς οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων λειτουργούν επικίνδυνα. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα βιώσετε έντονες αλλαγές στα εισοδήματά σας, πολλοί θα αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων ή μία συμπληρωματική πηγή εισοδήματος. Ο οικονομικός τομέας σας απασχολεί και είναι ένα θέμα ιδιαίτερα καυτό μιας και έχει σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές. Ευτυχώς ο Δίας από την Παρθένο στο δεύτερο μισό της χρονιάς λειτουργεί προστατευτικά.

Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Ο πλέον ευνοημένος τομέας αυτής της χρονιάς καθώς δέχεται τα καυτά φιλιά του Δία, ο οποίος από τον Λέοντα φέρνει τύχη και ευκαιρίες. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και σίγουρα ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται. Εάν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή σας. Οι εργένηδες του ζωδιακού δεν αποκλείεται να επισυνάψετε μία αισιόδοξη σχέση, που θα σας ανανεώσει. Οι δεσμευμένοι μπορείτε κάλλιστα να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης και αφοσίωσης ενώ ποντάρετε στην αναθέρμανση της αισθηματικής σας ζωής. Από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο στο παιχνίδι προστίθεται και η Αφροδίτη, η οποία από το ζώδιο του Λέοντα εκτοξεύει την αισθηματική σας ζωή στα ύψη. Οι κατακτήσεις σας, τα φλερτ και οι αισθηματικές περιπέτειες δεν θα λείψουν και μάλιστα θα σας συνεπάρουν στα πιο τρελά μονοπάτια. Το καλοκαίρι του τρίγωνο του κυβερνήτη σας (Ουρανού) με τον Δία και την Αφροδίτη απογειώνουν την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Σημαντική εύνοια θα δεχτείτε από τους απέναντι ενώ ο κοινωνικός σας περίγυρος στηρίζει τις επιλογές σας. Το νέο έτος είναι ιδανικό ώστε να βρείτε ανθρώπους συμμάχους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη σταθεροποιεί την αισθηματική ζωή των Υδροχόων του πρώτου δεκαημέρου, πολλοί από τους οποίους δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν μία αισθηματική σχέση. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα συμβιώσουν ή θα πάρουν πιο σοβαρά μία αισθηματική γνωριμία. Οι εκλείψεις στις 4/4 και 27/9 εντείνουν την ανάγκη σας για επικοινωνία και επαφές έτσι θα ανοιχτείτε κοινωνικά και θα δικτυωθείτε. Στο δεύτερο μισό του 2015 ο Δίας από την Παρθένο αποτελεί σανίδα σωτηρίας και εκτοξεύει την λίμπιντο σας στα ύψη. Εάν διατηρείτε μία σχέση μπορείτε να προσθέσετε πάθος έτσι η ανάφλεξη θα είναι ακαριαία. Δεν αρκείστε στην επιφανειακή επικοινωνία αλλά έχετε απαιτήσεις από το ταίρι σας και επιθυμείτε την εις βάθος ένωση. Ο έρωτας συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αποφασίσουν την επισημοποίηση ή την οδό της δέσμευσης. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για άφθονο φλερτ και ερωτικές ατασθαλίες. Η σεξουαλική σας ζωή αναμένεται πλούσια και ζουμερή. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι θεαματικοί. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 10/8 έως τις 25/9 καθώς ο Άρης από τον λέοντα ίσως σας κάνει επιθετικούς με τους γύρω σας ενώ πολλές φορές οι ισορροπίες στις σχέσεις θα τείνουν να ανατραπούν. Διατηρείστε ένα πιο διαλλακτικό προφίλ, φανείτε ευέλικτοι και λιγότερο ισχυρογνώμονες. Σε κάθε περίπτωση, το νέο έτος είναι μοναδικό, πολλά υποσχόμενο και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε τις συνθήκες της αισθηματικής σας ζωής ενώ και οι αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις. Η γοητεία σας εκτοξεύεται στα ύψη, η λάμψη σας αυξάνει και δέχεστε την εύνοια των άλλων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου