Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Κρόνος στον Τοξότη

Κριός: Η νέα θέση του Κρόνου από τον Τοξότη σταθεροποιεί την δράση σας και σας βοηθάει να υλοποιήσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Τώρα σχεδιάζετε το μέλλον με ελπίδα, αισιοδοξία και σωστή στρατηγική. Μέσα στην επόμενη τριετία μπορείτε να πραγματοποιήσετε έναν σταθερό δεσμό ενώ και η αισθηματική σας ζωή εδραιώνεται. Αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεστε, που επικοινωνείτε ενώ η ζωή γίνεται το μεγαλύτερο φροντιστήριο που σας θωρακίζει. Οι νεότεροι σε ηλικία ολοκληρώνετε επιτυχώς τις σπουδές σας ή έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα εκπαίδευση. Πολλοί θα ενισχύσετε το βιογραφικό σας ή θα αποφασίσετε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας. Προσεγγίζετε την ζωή από άλλη οπτική γωνία, μαθαίνετε να την φιλοσοφείτε. Ευκαιρίες για εύρεση εργασίας, επιτυχίες επαγγελματικές, βελτίωση στις σχέσεις. Το ταυ-τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα την άνοιξη του 2016 σας καθιστά προσεκτικούς σε ζητήματα που άπτονται του νόμου αλλά και στις σχέσεις σας με συγγενείς εξ αγχιστείας. Κύκλοι που κλείνουν πιθανώς να εντείνουν τις φοβίες σας και τις ανασφάλειες σας. Ρέπετε μεταξύ ρεαλισμού και σουρεαλισμού. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε στην εργασία σας, στην καθημερινότητα σας καθώς οι σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους μοιάζουν ευάλωτες. Φροντίστε για την υγεία σας, προστατέψτε τον οργανισμό σας από μολύνσεις και ιώσεις. Πιθανές αναβολές ή ματαιώσεις σε νομικές υποθέσεις ή σε ταξίδια στο εξωτερικό. Περιορίστε τον εγωισμό σας, τον εγωκεντρισμό σας αλλά και τον φανατισμό σε ιδέες σας. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, απόλυτοι και να χάνετε συμμαχίες λόγω του φανατισμού και της υπέρμετρης πίστης στις ιδέες σας. Κατά καιρούς, δεν αποκλείεται να βγαίνουν σκάνδαλα για την ζωή σας στην επιφάνεια, προσέχετε τα κουτσομπολιά από τρίτους. Η αναδρομή του Κρόνου έως τον Αύγουστο σας καλεί να αναθεωρήσετε για ιδέες σας αλλά και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την ζωή. Μία αναθεώρηση για την επαγγελματική σας πορεία ή για ένα πρότζεκτ που έχετε αναλάβει μπορούν να φανούν πολύτιμες τακτικές. Στο μενού των ανάδρομων κινήσεων, προστίθεται και ο Άρης, ο οποίος από τις 17/4 έως τις 27/5 κινείται ανάδρομος στον Τοξότη. Καθυστερήσεις, ματαιώσεις, αναβολές σε όλα τα παραπάνω είναι στο μενού του δεύτερου μισού της άνοιξης. Δεν αποκλείεται να υπάρξει δυσκολία στην έκφραση σας ενώ πολλές φορές οι γύρω σας θα δυσκολεύονται να σας κατανοήσουν ή εσείς με την σειρά σας θα αδυνατείτε να τους κατανοήσετε. Προσοχή στην σχέση σας με τον νόμο. Δεν αποκλείεται να συμβούν αναθεωρήσεις στην προσωπική σας ζωή ενώ κάποιες σχέσεις προσωπικές-επαγγελματικές θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα.

Ταύρος: Η νέα θέση του Κρόνου από τον Τοξότη σας καλεί να χειριστείτε τον οικονομικό σας τομέα με περισσότερη υπευθυνότητα. Αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα αλλά και ο τρόπος που το διαχειρίζεστε. Μπαίνετε στην διαδικασία αποπληρωμής δανείων ή διευθετήσεων οικονομικού χαρακτήρα. Αποφύγετε τα ρίσκα και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Οι σχέσεις σας ανακάμπτουν και σαφώς έχετε να αναμένετε θετικότερες εξελίξεις και στήριξη. Φυσικά, η ποσότητα μπορεί να έχει αποχωρήσει από την ζωή σας αλλά έχει μείνει η ποιότητα. Εξάλλου είστε άνθρωποι επιλεκτικοί, έτσι θα αντλήσετε ικανοποίηση ηθική από τον εν λόγω τομέα. Δοκιμάζεται η αισθηματική σας ζωή καθώς οι απαιτήσεις σας μεγαλώνουν και ίσως έρθουν στην επιφάνεια παράπονα ή προβληματικές καταστάσεις. Μπαίνετε στην διαδικασία υλοποίησης επαγγελματικών σχεδίων, τα οποία χρειάζονται υπευθυνότητα και οργάνωση ώστε να αναδειχτούν. Πολλοί από εσάς θα ακολουθήσετε ένα πιο μοναχικό προφίλ μιας και θα θελήσετε να βρείτε τις ισορροπίες με τον ίδιο σας τον εαυτό. Βαριά ψυχολογία, αισθήματα μεταμέλειας σας πλήττουν κατά καιρούς αλλά αυτό σας βοηθάει να γίνετε αυτοδημιούργητοι. Την άνοιξη του 2016 το ταυ τετράγωνο Κρόνου-Δία-Ποσειδώνα σας καλεί να προσέχετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων και αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα ή να ξοδέψετε για διασκεδάσεις και έρωτες καπρίτσια. Η αισθηματική σας ζωή εξελίσσεται ομαλά σε γενικές γραμμές αλλά δεν αποκλείονται κάποιες αναθεωρήσεις ή επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Χρειάζεται να αποφύγετε ωραιοποιήσεις και αμετροεπείς συναισθηματισμούς καθώς μπορεί να παρασυρθείτε από λάθος εκτιμήσεις σας. Προσοχή χρειάζεται στην επαφή σας με φίλους αλλά και συλλογικούς χώρους καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις. Σαφώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο οικονομικός τομέας και δη εκείνος που σχετίζεται με κληρονομιές, εφορίες, δάνεια, διατροφές ή το δημόσιο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 17/4 έως τις 27/5 σε συνδυασμό με την αναδρομή του Κρόνου στον Τοξότη σας καλούν να αλλάξετε τακτική οικονομικών χειρισμών ενώ σας προστάζουν να μην ανοίγεστε οικονομικά και να μην προβείτε στην λήψη μεγάλων οικονομικών επενδύσεων. Είναι σίγουρο πως διανύετε περίοδο έντονης οικονομικής στενότητας και αυτό σας στρεσάρει ιδιαιτέρως. Δέχεστε ψυχολογικές πιέσεις ενώ πολλές φορές απομονώνεστε αναζητώντας την εύρεση λεπτών ισορροπιών με τον εαυτό σας. Πολλοί από εσάς θα απέχετε από το σεξ αλλά και τις απολαύσεις ενώ υπάρχουν και εκείνοι που θα αναθεωρήσουν για την αισθηματική τους ζωή. Δύσκολα αλλάζετε ως σταθερό ζώδιο αλλά οι αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας αλλά και τις συναισθηματικές σας εκφράσεις θα φανούν βοηθητικές αργότερα.

Δίδυμοι: Ο Κρόνος απέναντί σας έρχεται να σας ωριμάσει όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και στην επόμενη τριετία θα δοκιμαστεί η αντοχή τους. Πολλοί θα εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή αποφασίζοντας να συμβιώσετε ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι έχοντες ήδη έναν δεσμό θα βρεθείτε μπροστά σε δοκιμασίες και στο διάστημα αυτό θα φανεί εάν το άτομο που έχει κλέψει την καρδιά σας είναι το ιδανικό. Ξεκαθαρίσματα λαμβάνουν χώρα στον εν λόγω τομέα και πολλές φορές η ποσότητα θα αποχωρεί δίνοντας την θέση της στις ποιοτικότερες σχέσεις. Θα δεχτείτε σκληρή κριτική από τους άλλους ενώ και εσείς θα ασκήσετε την αντίστοιχη κριτική. Ακολουθώντας ένα πιο υπεύθυνο προφίλ, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας θα χτίσετε έναν εύρωστο κοινωνικό περίγυρο. Τους μήνες Φεβρουάριο-Νοέμβριο προσέχετε τις κινήσεις σας για ζητήματα επαγγελματικά, αποφύγετε τις αλλαγές και τα ρίσκα εάν δεν έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους. Εμπόδια, προκλήσεις και δύσκολες συγκυρίες μπορούν να προκύψουν σε μία επαγγελματική συνεργασία αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Το ταυ τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα την άνοιξη του 2016 κρύβει παγίδες και εγκυμονεί κινδύνους τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στον οικογενειακό-επαγγελματικό σας βίο. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως καθώς δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία, λάθη και στραβοπατήματα. Πολλές φορές θα δεχτείτε έντονη κριτική ή θα κατηγορηθείτε για ανεπάρκεια και αδυναμία ως προς τις ικανότητες σας. Επιστρατεύστε την ευελιξία σας, επικεντρωθείτε στα μείον σας και φροντίστε να τα καλύψετε μέσω της διπλωματίας σας. Η αναδρομή του Άρη από τις 17/4 έως τις 27/5 σε συνδυασμό με την αναδρομή του Κρόνου ως τον Αύγουστο φέρουν αναθεωρήσεις σε σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Συμμαχίες διαλύονται ή ανατρέπονται και σχέσεις που έμοιαζαν υποστηρικτικές χάνουν έδαφος. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, προτάξτε το αίσθημα της αυτάρκειας και πατήστε στα πόδια σας. Το σύμπαν σας καλεί να αλλάξετε στάση και τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στους ανθρώπους. Καθώς είστε αφελείς και επιπόλαιοι δύσκολα βλέπετε την αρνητική πλευρά των ανθρώπων, κάποιοι εκ των οποίων προσπαθούν να επωφεληθούν από τις γνώσεις σας αλλά και την ευστροφία σας. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν, γενικότερες αναθεωρήσεις σε όλο το φάσμα των σχέσεων. Πιθανές δοκιμασίες, άνθρωποι φεύγουν άλλοι έρχονται αλλά γενικότερα έρχεστε μπροστά σε σημαντικές ζυμώσεις στην κοινωνική σας ζωή. Φυσικά, προσέχετε την υγεία σας, την ανοσοποίηση σας. Θωρακίστε τον οργανισμό σας, προσέχετε μολύνσεις, παθήσεις σχετικές με τα οστά, τους τένοντες.

Καρκίνος: Η νέα θέση του Κρόνου από τον Τοξότη αυξάνει τις υποχρεώσεις, τις εργασιακές αγγαρείες ενώ επωμίζεστε περισσότερες ευθύνες στον εργασιακό χώρο. Μέσα στην επόμενη τριετία θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά, μεθοδικά και να καταπολεμήσετε τις ευαισθησίες σας, οι οποίες πολλές φορές αποτελούν εμπόδιο στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες ίσως δοκιμαστούν και πολλές φορές θα δεχτείτε σκληρή ή στείρα κριτική για αυτό πρέπει να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Η υγεία σας θα δοκιμαστεί και θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Καλό είναι να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες να μεριμνήσετε για την υγεία σας. Προσθέστε στο πρόγραμμα σας την άθληση και ένα νέο πρόγραμμα διατροφής. Αναπροσαρμογές στον επαγγελματικό τομέα, καταστάσεις περισσότερο απαιτητικές σας καλούν να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Τους μήνες Φεβρουάριο και Νοέμβριο προσέχετε νομικές εκκρεμότητες, σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους αλλά και την υγεία σας. Αναβάλλετε ταξίδια στο εξωτερικό ή υπογραφές συμβολαίων νομικής χροιάς. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ Διός-Κρόνου-Ποσειδώνα την άνοιξη σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε με τους γύρω σας καθώς πολλές φορές θα προκύψουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και διαστρεβλώσεις. Φροντίστε να είστε ακριβείς στα λεγόμενα σας και φροντίστε να μην είστε υποκειμενικοί ή συναισθηματικά φορτισμένοι καθώς θα δημιουργούνται προβλήματα στις κοινωνικές σας επαφές. Αποφύγετε την αγοραπωλησίες οχημάτων και φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στα ταξίδια σας αλλά και στην επαφή σας με τον νόμο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νομικές υποθέσεις και η εμπλοκή σας με τον νόμο θα σας στοιχίσει σε κύρος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα βιώσετε μία συρρίκνωση στο πελατολόγιο σας ενώ γενικότερα ο τομέας εργασία-καθημερινότητα χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και λεπτομερούς ανάλυσης. Η οργάνωση, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα θα χαρακτηρισθούν αρετές που θα σας προστατέψουν. Φροντίστε την υγεία σας, μεριμνήστε για τις άμυνες σας και το ανοσοποιητικό σας. Η αναδρομή του Άρη στον Τοξότη από τις 17/4 έως τις 27/5 καθώς και του Κρόνου έως τον Αύγουστο μιλούν για αναθεωρήσεις στον τομέα εργασία, εργασιακές σχέσεις και καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να αλλάξει το πελατολόγιο σας και οι σχέσεις σας με συναδέλφους. Καλό είναι να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και lifestyle. Προσθέστε την άθληση, ένα σπορ στην καθημερινή σας ζωή. Η άσκηση σώματος και ψυχής αναγεννούν τις δυνάμεις σας. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό της άνοιξης προσέχετε ιδιαίτερα τον τομέα υγεία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να επιλυθούν. Συνεργασίες δοκιμάζονται και ίσως σπάσουν κάποιοι δεσμοί, που δεν στηρίζονται σε στέρεα θεμέλια.

Λέων: Η νέα θέση του Κρόνου από τον Τοξότη είναι ενθαρρυντική μιας και σας βοηθάει να προχωρήσετε επαγγελματικά, να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας πρακτικά και να αναδειχτείτε επαγγελματικά. Μέσα στην επόμενη τριετία αναμένονται θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμόσετε ένα εξαιρετικά κερδοφόρο πρότζεκτ, το οποίο θα σας φέρει ηθική και υλική ικανοποίηση. Η αισθηματική σας ζωή σταθεροποιείται και πολλοί από εσάς θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, θα συμβιώσετε ή θα επισημοποιήσετε μία αισθηματική σας κατάσταση. Παρόλα αυτά, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, οι χαρές δεν λείπουν αλλά μετριάζονται λόγω του άγρυπνου βλέμματος του Κρόνου. Πολλές φορές εκλείπει το συναίσθημα ή εσείς δυσκολεύεστε να εκφραστείτε. Πολλές φορές πάλι δεν αποκλείεται να εισπράττετε αυστηρή κριτική από τον/την σύντροφό σας. Οι έχοντες μία μακροχρόνια σχέση ίσως περάσετε ένα διάστημα απομόνωσης ενώ δεν αποκλείεται να αποδεσμευτείτε από μία κατάσταση που σας κρατούσε δέσμιους της στασιμότητας. Εάν ξεπεράσετε τα προβλήματα τότε θα καταφέρετε να είστε μαζί με το ταίρι σας. Ωρίμανση, εδραίωση, σοφία υπόσχονται καταξίωση και σταθερά ανοδική πορεία στα επαγγελματικά. Την άνοιξη του 2016 προσέχετε οικονομικές συμφωνίες, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει στην ζωή σας. Το ταυ τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί γύρω από ζητήματα οικονομικά, μισθού, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών και διακανονισμών. Ο τομέας "οικονομικά" χρήζει προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να χάσετε κάποια χρήματα ή να μην σας επιστραφούν εκπτώσεις ή τυχόν αποζημειώσεις-οφειλές. Αποφύγετε την λήψη ενός δανείου και μην ανοίγεστε οικονομικά. Η αναδρομή του Άρη από τις 17/4 έως τις 27/5 φέρνει αναθεωρήσεις στην ερωτική και αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα κλειστείτε στον εαυτό σας ή θα είστε απρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στον/στην σύντροφο σας. Δεν αποκλείονται επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν ενώ οι κυρίες του ζωδίου (που αντιμετωπίζατε πρόβλημα τεκνοποίησης) μπορείτε ακολουθώντας μια θεραπεία να αποκτήσετε έναν απόγονο. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα μπείτε σε μία διαδικασία αλλαγής τρόπου δράσης ή θα προβείτε στην αλλαγή τρόπου εργασίας επάνω σε ένα δημιουργικό σας προτζεκτ. Τα επίπεδα της δημιουργικότητας σας πέφτουν ενώ οπισθοχωρείτε αναζητώντας την ανασυγκρότηση. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο έως τον Αύγουστο σας καλεί να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης σε ζητήματα που άπτονται του έρωτα και των σχέσεων. Περίοδος περισυλλογής, ανασυγκρότησης γύρω από ερωτικές υποθέσεις. Τώρα θα δείτε εάν ο δεσμός που διατηρείτε αξίζει και στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Εάν οι βάσεις είναι φτιαγμένες από άμμο η σχέση δεν αποκλείεται να διαλυθεί και να ακολουθήσετε την εργένικη ζωή.

Παρθένος: Οικογενειακές υποχρεώσεις, δεσμεύσεις, βάρη, άγχη και έγνοιες έρχονται στην επιφάνεια με την νέα διέλευση του Κρόνου από τον Τοξότη. Ο οικογενειακός σας βίος δοκιμάζεται ενώ και οι ενδοοικογενειακές σας σχέσεις ή οι σχέσεις με εκείνους που θεωρείτε οικογένειά σας δοκιμάζονται. Θέματα ακίνητης περιουσίας ή αγοραπωλησιών βρίσκουν κάποια κωλύματα ενώ και ο οικονομικός τομέας κατά καιρούς δέχεται συρρίκνωση. Πολλές φορές νιώθετε μόνοι, αποκομμένοι ή οι άλλοι σας ξενίζουν ωστόσο είναι μία τριετία που θα αλλάξετε εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό. Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι πεσμένη ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να μεριμνήσετε για την υγεία οικείων ατόμων. Επαγγελματικά υπάρχουν εμπόδια, προκλήσεις και αρκετές απαιτήσεις. Ωστόσο, όμως εάν αναδείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες θα διακριθείτε. Την άνοιξη του 2016 προσέχετε θέματα οικογενειακά, αγορές, πωλήσεις, ακίνητα αλλά και τις σχέσεις σας αισθηματικές και μη καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης ή απογοητεύσεων. Μην εμπιστεύεστε νέα άτομα που εισβάλλουν στην ζωή σας, ελέγξτε τις προθέσεις τους απέναντί σας. Το ταυ τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα την άνοιξη δρα διασπαστικά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις σας χαρακτηρίζονται από αστάθεια, ανεπάρκεια, έντονα σκαμπανεβάσματα ενώ και εσείς φαίνεστε αφερέγγυοι και "ψεύτες", κάτι που μπορεί να προσβάλει το γόητρο σας. Σχέσεις, συνεργασίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό προφίλ μοιάζουν σαν σε κινούμενη άμμο ενώ κάποιες φορές και εσείς φαίνεται πως εξιδανικεύετε ανθρώπους έτσι απογοητεύεστε, νιώθετε προδομένοι και πληγωμένοι. Πιέσεις δέχεται ο τομέας σπίτι, οικογένεια ενώ και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις βάλλονται ιδιαίτερα. Χρειάζεται να κρατήσετε παντού λεπτές ισορροπίες καθώς αναμένεται ένα έντονα απαιτητικό διάστημα, στην διάρκεια του οποίου θα κληθείτε να καλύψετε πολλαπλά μέτωπα. Από τις 17/4 ως τις 27/5 ο Άρης κινείται ανάδρομος στον Τοξότη και σας καλεί να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης γύρω από τις πολύ προσωπικές σας ή οικογενειακές σας σχέσεις. αναμένονται προβλήματα, αναθεωρήσεις με τους οικείους σας ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ο δε ανάδρομος Κρόνος ως τον Αύγουστο φέρνει αναθεωρήσεις σε ζητήματα αγορών-πωλήσεων ακινήτων αλλά και σε ενδοοικογενειακές σχέσεις. το δεύτερο μισό της άνοιξης αναμένεται έντονα προβληματικό, με συγκρούσεις και το σπίτι θα γίνει πεδίο μάχης, από όπου θα θελήσετε να απέχετε. Προσέχετε την υγεία σας, την ψυχολογία σας αλλά και την υγεία ηλικιωμένων προσώπων και δη αντρικών.

Ζυγός: Ο οικονομικός σας τομέας ανασαίνει σταδιακά με την αποχώρηση του Κρόνου από τον Σκορπιό. Μέσα στην επόμενη τριετία θα υπάρξουν αυξήσεις αποδοχών και εισοδήματος. Οι εργαζόμενοι έχετε να αναμένετε βελτίωση της σχέσης με τον εργοδότη σας. Η νέα θέση του Κρόνου έρχεται να σταθεροποιήσει την επαγγελματική σας πορεία ενώ και οι επαγγελματικές επιτυχίες αυξάνονται. Πιθανώς να δοκιμαστούν σχέσεις με συγγενείς ή με αδέλφια αλλά οι σχέσεις ξεκαθαρίζουν και οικοδομούνται σε πιο στέρεο έδαφος. Ο λόγος σας ωριμάζει , αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεστε και επικοινωνείτε. Η αισθηματική σας ζωή εξελίσσεται ομαλότερα και δεν αποκλείεται να σταθεροποιήσετε μία νέα γνωριμία. Τους μήνες Φεβρουάριο και Νοέμβριο προσέχετε σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια. Παράλληλα, μην παραβαίνετε τον νόμο, φανείτε νομοταγείς. προσέχετε τις εργασιακές σας σχέσεις, αποφύγετε παρεξηγήσεις καθώς το κλίμα θα είναι περίεργο και οι ισορροπίες θα διασαλεύονται εύκολα. Εάν σας προταθεί μία νέα εργασιακή θέση, εξετάστε όλες τις παραμέτρους, μην θέσετε σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Μην αμελείτε την υγεία σας, μεριμνήστε για αυτήν. Το ταυ-τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα την άνοιξη του 2016 σας καθιστά προσεκτικούς σε ζητήματα που άπτονται του νόμου αλλά και στις σχέσεις σας με συγγενείς εξ αγχιστείας. Κύκλοι που κλείνουν πιθανώς να εντείνουν τις φοβίες σας και τις ανασφάλειες σας. Ρέπετε μεταξύ ρεαλισμού και σουρεαλισμού. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε στην εργασία σας, στην καθημερινότητα σας καθώς οι σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους μοιάζουν ευάλωτες. Φροντίστε για την υγεία σας, προστατέψτε τον οργανισμό σας από μολύνσεις και ιώσεις. Πιθανές αναβολές ή ματαιώσεις σε νομικές υποθέσεις ή σε ταξίδια στο εξωτερικό. Περιορίστε τον εγωισμό σας, τον εγωκεντρισμό σας αλλά και τον φανατισμό σε ιδέες σας. Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, απόλυτοι και να χάνετε συμμαχίες λόγω του φανατισμού και της υπέρμετρης πίστης στις ιδέες σας. Κατά καιρούς, δεν αποκλείεται να βγαίνουν σκάνδαλα για την ζωή σας στην επιφάνεια, προσέχετε τα κουτσομπολιά από τρίτους. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε σχέσεις με συγγενείς, αδέλφια αλλά και με συνεργάτες-συναδέλφους και με όσους διαπραγματεύεστε σε καθημερινή βάση. Προσέχετε τον δογματισμό σας, τον φανατισμό σας καθώς θα υπάρχουν επικοινωνιακές συγκρούσεις μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε τις εμπλοκές στα παρασκήνια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκάνδαλα που θα στοιχίσουν το γόητρο σας. Από την άλλη, διανύετε μία περίοδο ιδιαίτερα εσωστρεφή, στην διάρκεια της οποίας εργάζεστε ατομικά ή με έναν-δυο ανθρώπους και ετοιμάζετε κάτι εντυπωσιακό. Η αναδρομή του Άρη αλλά και του Κρόνου στον Τοξότη (Άρης από 17/4 έως 27/5) μιλάνε για αλλαγή στον τρόπο σκέψης, ιδεολογίας και έκφρασης. Κάποιες φορές μπορεί να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε και να εξωτερικεύσετε τα όσα σκέφτεστε για αυτό χρειάζεται να είστε ακριβείς με την χρήση του λόγου. αναθεωρήσεις σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Προσοχή στις μετακινήσεις σας, στα ταξίδια σας. Αποφύγετε την αγοραπωλησία ενός οχήματος. Πιθανώς να καθίσετε πάλι στα θρανία ή να ασχοληθείτε με τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σας και της κατάρτισης σας.

Σκορπιός: Την περασμένη τριετία δοκιμάστηκαν σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως. Τώρα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου οι σχέσεις σας να ανασάνουν και να ευνοηθείτε όσον αφορά τον εν λόγω τομέα. Σίγουρα έχουν αποχωρήσει άτομα από την ζωή σας αλλά έχουν μείνει λίγοι και εκλεκτοί. Ο Κρόνος από τον Τοξότη έρχεται να επηρεάσει ένα άλλο κομβικό σημείο για εσάς, τον τομέα των οικονομικών. Πολλοί θα βιώσετε έντονη οικονομική ανασφάλεια, φοβίες και εμμονές γύρω από τα οικονομικά σας ζητήματα. Αλλάζει η σχέση σας για το χρήμα και ο τρόπος που το διαχειρίζεστε. Μπορεί να υποστείτε οικονομικές συρρικνώσεις ενώ και η σχέση σας με τον εργοδότη σας ίσως δοκιμαστεί. Αλλάζουν οι αξίες σας, οι σταθερές σας και πλαισιώνετε την ζωή σας μέσα σε ένα πιο ώριμο, γόνιμο και αξιοπρεπές πλαίσιο. Προσέχετε τις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων τους μήνες Φεβρουάριο και Νοέμβριο, μην δανείσετε στον/στην σύντροφό σας. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας. Δεν είναι διόλου απίθανο να αντιμετωπίσετε πολλές απαιτήσεις από τα παιδιά. φανείτε επιφυλακτικοί στην έλευση ενός νέου προσώπου στον αισθηματικό τομέα. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά, μισθού και κυρίως να μην εμπλέξετε τον οικονομικό τομέα με φίλους ή τον εραστή/την ερωμένη σας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως καλό είναι να αποφύγετε ένα από κοινού επιχειρηματικό ρίσκο ή μια οικονομική επένδυση με το ταίρι σας και να μην δανείσετε σε φιλικά σας πρόσωπα ή σε συλλογικούς χώρους. Πολλές φορές θα υπάρξουν διαφορές ιδεολογίας με φίλους ή το ταίρι σας. Καλό είναι να αποφύγετε την αδιαλλαξία και τον δογματισμό. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Τοξότη από τις 17/4 έως τις 27/5 φέρνει στην επιφάνεια έντονες οικονομικές ανασφάλειες ενώ παράλληλα σημαίνει μία περίοδο όπου τα οικονομικά ζητήματα δεν τρέχουν. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα, επενδύσεις και μην δανείζετε. Ιδανικό διάστημα για να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς εσάς. Ο ανάδρομος Κρόνος ως τον Αύγουστο σημαίνει πως πρέπει να αλλάξετε πολιτική και τακτική πλεύσης γύρω από ζητήματα οικονομικά. Αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα αλλά και ο τρόπος που το διαχειρίζεστε. κρίση αξιών, σταθερών, αρχών και συγκρούσεις με σχέσεις-φίλους λόγω διαφορετικότητας ως προς τις αξίες και το νόημα της ζωής.

Τοξότης: Τέλος η μοναξιά, μεταφορικά μιλώντας πάντοτε. Ο Κρόνος έρχεται στο ζώδιό σας έτσι την επόμενη τριετία θα έρθετε αντιμέτωποι με ευθύνες, υποχρεώσεις και δεσμεύσεις ώστε να πάτε την ζωή σας ένα βήμα παραπέρα. Το θέμα είναι θα επιλέξετε τον έρωτα ή την επαγγελματική σας ανέλιξη; Πολλοί Τοξότες θα ακολουθήσετε την εργένικη, μοναχική ζωή ώστε να επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Μία νέα θέση εργασίας; Ένα νέο πόστο; Μία αναβάθμιση; Μία λήψη ευθύνης; Μία πρωτοβουλία σας; Όλα αυτά χρειάζονται θυσίες, κόπο ώστε να πετύχουν. Σχέσεις και συνεργασίες κάθε γκάμας δοκιμάζονται και πολλές φορές περνάνε μέσα από κρας τεστ. Εάν στηρίζονται σε γερές βάσεις θα συνεχίσουν να φωτίζουν την ζωή σας. Εάν πάλι είναι σαθρές θα απαλλαγείτε από αυτές και θα βαδίσετε λυτρωμένοι σε μία νέα εποχή. Δεν είναι λίγοι οι Τοξότες που θα αποφασίσουν να δεσμευτούν, να συμβιώσουν ή να επισημοποιήσουν μία σχέση. Ο ελεύθερος χρόνος σας περιορίζεται, η ανεμελιά σας χάνετε και πλέον ενηλικιώνεστε. Φεβρουάριο και Νοέμβριο προσέχετε την υγεία ενός ατόμου της οικογένειάς σας και τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις επί ακινήτων. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες πάσης φύσεως καθώς δεν αποκλείονται απογοητεύσεις, προδοσία και πικρία. Το ταυ τετράγωνο Κρόνου-Δία-Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις, συνεργασίες, στην προσωπική σας ζωή αλλά και σε ζητήματα επαγγελματικά-οικογενειακά. Μέσα στην άνοιξη βιώνετε έναν γενικότερο αποπροσανατολισμό, μία σύγχυση και έχετε έντονη διάσπαση προσοχής. Μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, στοχεύστε συγκεκριμένα, οργανωθείτε και δράστε μεθοδικά ώστε να αδράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση, απαιτήσεις από τον επαγγελματικό χώρο, απαιτήσεις από τον χώρο του σπιτιού και των πολύ δικών σας ανθρώπων και εσείς στην μέση. Η αναδρομή του Άρη στο ζώδιο σας από τις 17/4 έως τις 27/5 μιλάει για μπλοκαρισμένη ενέργεια, για συσσωρευμένα θυμικά συναισθήματα και απότομα ξεσπάσματα. Δοκιμασίες σε σχέσεις & συνεργασίες, αναθεωρήσεις, επιστροφές ατόμων από το παρελθόν αλλά και δική σας σε άτομα του παρελθόντος είναι στο μενού της επιρροής.Επιστροφές, ερωτικών προσώπων από το παρελθόν. Σίγουρα, πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που δράτε, που αντιμετωπίζετε καταστάσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αναδρομή του Κρόνου ως τον Αύγουστο μιλάει για αναθεωρήσεις επί του επαγγελματικού σας αλλά και τρόπου δράσης γύρω από ζητήματα πρακτικά. Πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, τις άμυνες σας, τον οργανισμό σας, ο οποίος είναι ευάλωτος, τρωτός λόγω των πολλών απαιτήσεων. Προσοχή σε ασθένειες σχετικές με τα οστά, τα κόκαλα και τους τένοντες. αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, υιοθετήστε έναν νέο διατροφικό σύστημα και προσθέστε στην ζωή σας δραστηριότητες ώστε να βελτιώσετε τις αντοχές σας.

Αιγόκερως: Ο Κρόνος από τον Τοξότη σας βάζει σε μία διαδικασία απολογισμού. Ένας κύκλος στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή φτάνει στο τέλος του και εσείς θα κληθείτε να ρίξετε την αυλαία. Θέματα εργασιακά, σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους σας απασχολούν και πολλές φορές μπορούν να φανούν προβληματικές. Αίσθημα μεταμέλειας, αυτογνωσία. Έρχεστε σε επαφή με φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές και θα κληθείτε να τις καταπολεμήσετε. Προσέχετε την υγεία σας και μην την αμελείτε. Τους μήνες Φεβρουάριο και Νοέμβριο αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις καθώς θα υπάρξουν σχολιασμοί εις βάρος σας από μέρους κάποιων ανταγωνιστών. Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς ίσως δοκιμαστούν. Προσέχετε σε απώλειες και κλοπές αντικειμένων μέσα σε ταξίδια και μετακινήσεις. Φροντίστε να είστε ακριβείς στον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε. Το θέμα είναι θα γίνετε ακόμα περισσότερο πραγματιστές ή στραφείτε στον σουρεαλισμό; Το ταυ-τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις σας, στις επαφές σας καθώς πολλές φορές τα λεγόμενα σας δεν θα είναι κατανοητά και άμεσα αντιληπτά από τους άλλους. Προσέχετε την αδιαλλαξία, τον φανατισμό και τις φασιστικές απόψεις καθώς θα δημιουργήσουν ρήξεις και συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. προσοχή χρειάζεται σε σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς αλλά και με τον νόμο. Προσέχετε μην βρεθείτε νομικά μπλεγμένοι ή σε αθέμιτους ανταγωνισμούς εξαιτίας συγγενικών προσώπων ή αδελφών σας. Οι ιδέες σας είναι ασαφείς, χαοτικές και χάνουν σε πρακτικότητα. Φροντίστε να επιστρατεύσετε την λογική σας καθώς θα φανείτε περίεργοι λόγω της ασάφειας στον τρόπο σκέψης και συγκρότησης σας. Ο ανάδρομος Άρης στο δεύτερο μισό της άνοιξης σας βάζει σε μία έντονα εσωστρεφή περίοδο όπου θα αναθεωρήσετε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και πολλές καταστάσεις γύρω από την προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και αυτό φαίνεται πως δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Η αναδρομή, του κυβερνήτη σας, Κρόνου ως τον Αύγουστο και η συμπόρευση του με τον ανάδρομο Άρη εντείνουν έντονες ανασφάλειες, αβεβαιότητα για το μέλλον. Όλα είναι σαν σε κινούμενη άμμο και εσείς βαδίζετε σε κυλιόμενες σκάλες χωρίς σταθερότητα. Φροντίστε την υγεία σας, μεριμνήστε για το σώμα σας και την ψυχική σας υγεία. Έντονες φοβίες, ανασφάλειες και εμμονές που θα πρέπει να καταπολεμήσετε. Ψυχολογικές πιέσεις και έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, ατονία και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Θέλετε να αποσυρθείτε, αναζητάτε την απομόνωση ώστε να γεμίσετε μπαταρίες και να επιστρέψετε δριμύτεροι αργότερα.

Υδροχόος: Ο Κρόνος από τον Τοξότη δρα σταθεροποιητικά όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και τις σχέσεις σας. Πολλοί θα εφαρμόσετε ένα μεγαλόπνοο πρότζεκτ, το οποίο θα αποδώσει ηθική και υλική ικανοποίηση. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και σταθεροποιείται ενώ μέσα στην επόμενη τριετία θα χαράξετε συμμαχίες δυνατές, γερά θεμελιωμένες. Επαγγελματικά έχετε να αναμένετε πολλά ενώ και σε προσωπικό επίπεδο σας δίνεται η δυνατότητα να επισυνάψετε σχέσεις ωφέλιμες. Πολλοί θα μάθετε να συνεργάζεστε και μέσα από τις συνεργασίες θα κερδίσετε επιπρόσθετα οφέλη. Φίλοι, μεγαλύτεροι ηλικιακά από εσάς θα στηρίξουν την δράση σας και το έργο σας. Αποφύγετε τις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων, μην διαπραγματεύεστε τον μισθό σας την άνοιξη. Αποφύγετε να δανείστε σε φιλικά πρόσωπα καθώς δεν θα σας επιστραφούν τα ποσά. Μην απογοητευτείτε ενωπίω μιας προδοσίας ενός φιλικού προσώπου. Επαγγελματικά αναμένονται εξελίξεις που θα σας αναδείξουν ενώ και σε αισθηματικό επίπεδο πολλοί θα σταθεροποιήσετε τον δεσμό που έχετε. Το ταυ τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί γύρω από ζητήματα οικονομικά, μισθού, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών και διακανονισμών. Ο τομέας "οικονομικά" χρήζει προσοχής καθώς δεν αποκλείεται να χάσετε κάποια χρήματα ή να μην σας επιστραφούν εκπτώσεις ή τυχόν αποζημειώσεις-οφειλές. Αποφύγετε την λήψη ενός δανείου και μην ανοίγεστε οικονομικά. Μην διαπραγματεύεστε τα του μισθού σας. Η αναδρομή του Άρη από τις 17/4 έως τις 27/5 φέρνει αναθεωρήσεις στην ερωτική και αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα κλειστείτε στον εαυτό σας ή θα είστε απρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας απέναντι στον/στην σύντροφο σας. Από την άλλη πλευρά ο ανάδρομος Άρης από τον Τοξότη σας ωθεί να αναθεωρήσετε στόχους και τις φιλοδοξίες σας για το μέλλον. Είναι ιδανικό διάστημα για να αναθεωρήσετε τον τρόπο που εργάζεστε πάνω σε ένα πρότζεκτ. Πολλοί θα συναντήσετε φίλους από παλιά ή θα ξαναμπείτε ενεργά σε συλλογικές ομάδες και δραστηριότητες. Ωστόσο, η ταυτόχρονη παρουσία του ανάδρομου Άρη με τον ανάδρομο Κρόνο στον ενδέκατο σας σημαίνουν πως πρέπει να δράσετε μεθοδικά, οργανωτικά. εάν θέλετε να κατακτήσετε έναν στόχο σας, ένα όνειρο σας πρέπει να παλέψετε και να μην είστε ασυνεπείς ή αμελείς. τα αγαθά κάποιος κτώνται.

Ιχθείς: Ο Κρόνος από τον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις, ευθύνες, προκλήσεις και δυσκολίες, οι οποίες όμως θα σας αναδείξουν και θα σας βοηθήσουν να καταξιωθείτε εφόσον εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά. Πολλοί θα αποφασίσετε να χαράξετε την δική σας πορεία επαγγελματικά στήνοντας την δική σας επιχείρηση ή αναζητώντας μία περίοπτη θέση εργασίας. Καλείστε να διώξετε τις ανασφάλειες σας και τις φοβίες σας έτσι αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας. Ο Κρόνος από τον Τοξότη μιλάει για πειθαρχία, ωρίμανση και καταξίωση. Πολλοί θα αναβαθμιστείτε στην δουλειά και άλλοι αναλάβετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε αντιμέτωποι με οικογενειακές υποχρεώσεις έτσι θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ καριέρας - οικογένειας. Την άνοιξη του 2016 αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την επαγγελματική σας ζωή αλλά και για τις αισθηματικές σας υποθέσεις μιας και η κρίση σας ίσως είναι λαθεμένη. Το ταυ τετράγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους και καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη την άνοιξη καθώς επικρατεί ένα κλίμα διάλυσης, διάσπασης και αποσύνθεσης. συνεχείς παρεξηγήσεις μέσα σε σχέσεις, συνεργασίες και στην προσωπική σας ζωή, απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας και σας αποσυντονίζουν. Ο Κρόνος από τον Τοξότη φέρνει ευθύνες, πιέσεις, προκλήσεις και θα κληθείτε να δώσετε αγώνες για την ανάδειξη σας και την καταξίωση σας. Η αναδρομή του Κρόνου ως τον Αύγουστο και του Άρη στο δεύτερο μισό της άνοιξης μιλάει για αλλαγή τρόπου προσέγγισης στα επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στα ζητήματα καριέρας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε, ίσως χρειαστεί να οργανωθείτε λίγο περισσότερο και να καταβάλλετε περισσότερη προσπάθεια για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αναμένονται αλλαγές, αναθεωρήσεις σε σχέσεις με ανωτέρους , συναδέλφους και προισταμένους. Καθυστερήσεις, αναβολές, ματαιώσεις στο μενού της άνοιξης γύρω από επαγγελματικά ζητήματα. Φροντίστε να ακολουθείτε την νόμιμη οδό για να μην θιγεί το γόητρο σας, αποφύγετε τις μυστικές συμφωνίες μην ξεσπάσει κάποιο σκάνδαλο. Προσέχετε την σχέση σας με έναν ανώτερο (ανδρική φιγούρα) το δεύτερο μισό της άνοιξης.

Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com ή να με προσθέσετε στο facebook: Kiriakos Koktzidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου