Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο/Προβλέψεις

-Στις 30/1 και ώρα 23:39 σχηματίζεται η πρώτη νέα σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 11 μοίρα του ζωδίου. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για τους τομείς της φιλίας, της συλλογικής διαπραγμάτευσης αλλά και για εκείνους της κοινωνικοποίησης, της δικτύωσης και των δημοσίων σχέσεων. Η θετική γωνία εξαγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου (Ουρανό) φέρνει εκλάμψεις, φαεινές ιδέες, ευχάριστες εκπλήξεις και συναρπαστικά ευχάριστα γεγονότα για πολλούς εκπροσώπους των ζωδίων. Άμεσα θετική επιρροή δέχονται οι Υδροχόοι και οι Λέοντες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου και στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Η τύχη φλερτάρει με Ζυγούς, Διδύμους αλλά και Κριούς, Τοξότες των ίδιων δεκαημέρων. -Ο ωροσκόπος ανατέλλει στον τρίτο δεκανό του Ζυγού και μάλιστα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, ο οποίος από το ζώδιο του Ζυγού δεν εκφράζει εύκολα τις θετικές του ιδιότητες ωστόσο προσδίδει ένα άρωμα διπλωματίας. Οι σχέσεις έχουν πάλι βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και επιθυμούμε να εξισορροπήσουμε τις όποιες διαφορές ή αντιπαραθέσεις στην προσωπική μας και όχι μόνο ζωή.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω/Προβλέψεις

Το 2014 κάνει δυναμικά την παρουσία του, με ένα βαρύγδουπο ποδαρικό, μία εκρηκτική νέα σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Την Πρωτοχρονιά 1/1/2014 και ώρα 13:14 μετά μεσημβρινής σχηματίζεται η νέα σελήνη στην 11 μοίρα του Αιγόκερω με συμμετοχή του Πλούτωνα, του Ερμή, του Άρη, του Ουρανού αλλά και της Αφροδίτης. Η επιρροή της μακροπρόθεσμη, όχι βραχυπρόθεσμη. Μέσα στο νέο έτος θα μας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικής επιβίωσης αλλά και υλικού βιοπορισμού ή καλύτερα οικονομικής επιβίωσης. Τα ζώδια του επηρεάζονται αμεσότερα είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Αιφνίδιες αλλαγές και ανακατατάξεις στην προσωπική ζωή έρχονται να στιγματίσουν αυτούς τους εκπροσώπους ενώ παράλληλα οι επαγγελματικές προκλήσεις θα είναι αρκετές. Χρειάζεται σύνεση, πειθαρχία, οριοθέτηση, μέτρο και κόπος για να υλοποιήσουμε έναν στόχο μας, ένα όνειρο μας. Προβλέπεται αναστάτωση για οικονομικά και εμπορικά θέματα ανά τον κόσμο, δεν αποκλείονται ακραία καιρικά φαινόμενα και γεωλογικές αναταραχές.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Ιχθείς

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Ιχθείς
Το 2014 αναμένεται μία χρονιά σχεδόν φαντασμαγορική και καλείστε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο καθώς οι εύνοιες του σύμπαντος είναι πολλές, σας στηρίζουν και η ζωή σας βελτιώνεται σημαντικά. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν καθώς από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Κρόνος επισκέπτεται το ζώδιο του Τοξότη που συμβολίζει το ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Σίγουρα θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά ώστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας και να καταξιωθείτε. Έως τον Ιούλιο ο Δίας από τον Καρκίνο είναι σύμμαχος σας σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, σας γεμίζει ενέργεια, ζωντάνια και ενθουσιασμό. Οι έρωτες δεν λείπουν και η διάθεση σας κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Από τα μέσα Ιουλίου αλλάζει ζώδιο, μετατοπίζεται στον Λέοντα και αυτό έρχεται να φέρει εργασιακές ευκαιρίες έτσι πολλοί Ιχθείς θα βρείτε εργασία και θα αυξήσετε την παραγωγικότητα σας αρκεί να μην ραθυμήσετε. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στηρίζει τις κινήσεις σας, τις φιλοδοξίες σας και σταθεροποιεί την επαγγελματική σας δράση ενώ ο Ουρανός από τον Κριό σας καλεί να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Η σημαντικότερη επιρροή είναι εκείνη του κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, ο οποίος από το ζώδιο σας επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως εξωθώντας τους να ζήσουν ένα όνειρο. Στήριξη βρίσκετε από φίλους και πρέπει να μάθετε να εργάζεστε ομαδικά και όχι ατομικά ώστε να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη σας.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Υδροχόος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Υδροχόος
Το 2014 είναι σαφώς μία ευνοϊκότερη χρονιά συγκριτικά με το προηγούμενο έτος καθώς ο Κρόνος μπορεί να σας πιέζει ωστόσο από τα μέσα της χρονιάς ο Δίας θα σταθεί σύμμαχος σας. Μέχρι τις 16 Ιουλίου ο Δίας από τον Καρκίνο σας παρέχει προστασία τόσο σε επίπεδο εργασιακό όσο και σε υγείας. Στην συνέχεια εισέρχεται στον Λέοντα και έρχεται να τονώσει τον τομέα σχέσεων-συνεργασιών, φέρνοντας νέους ανθρώπους στο πλευρό σας. Ο Κρόνος σχεδόν όλη την χρονιά φέρνει εμπόδια, προκλήσεις, δυσκολίες και ευθύνες καθώς σας πιέζει από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Παρόλα αυτά με υπομονή, επιμονή και πνεύμα εργατικότητας μπορείτε να ανέλθετε κοινωνικά και να καταξιωθείτε. Ο Ουρανός από τον Κριό αλλά και οι δύο εκ των τεσσάρων εκλείψεων στον άξονα Ζυγού-Κριού παρέχουν φαεινές ιδέες, ρητορεία και οξυδέρκεια ώστε να κερδίζετε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα των άλλων. Τον μήνα Μάιο έρχεστε αντιμέτωποι με μία ευχάριστη συγκυρία στον επαγγελματικό τομέα ενώ τον μήνα Σεπτέμβριο μέσα από ένα ταξίδι ή μέσα από μία συμφωνία μπορείτε να αποκομίσετε κάποιο όφελος. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τους οικονομικούς χειρισμούς ενώ ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σημαίνει το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή με τρόπο επώδυνο κάποιες φορές.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Αιγόκερως

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Αιγόκερως
Ένα νέο έτος, πιο γόνιμο, πιο παραγωγικό, πιο ελπιδοφόρο έρχεται να φέρει χρώμα, φως, αισιοδοξία και επέκταση στην ζωή σας. Σίγουρα είστε ένα από τα βαλλόμενα ζώδια που από το 2008 και έπειτα πέρασαν δια πυρός και σιδήρου. Οι αλλαγές, οι ανατροπές και οι ουσιαστικές τροποποιήσεις πήραν σάρκα και οστά έτσι τίποτα δεν έχει παραμείνει ίδιο. Ο Δίας από τον Καρκίνο και τον τομέα των σχέσεων σας φέρνει νέους ανθρώπους δίπλα σας, οι οποίοι έρχονται να στηρίξουν τις φιλοδοξίες σας αλλά και τις επιδιώξεις σας. Εκτός αυτού, το πρώτο δίμηνο του νέου έτους η Αφροδίτη θα διελαύνει το ζώδιο σας κάνοντας σας γοητευτικούς, όμορφους και ελκυστικούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε την εύνοια των άλλων και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να διεκδικήσετε όσα σας αντιστοιχούν. Από τον Ιούλιο και έπειτα η διέλευση του Διός από τον Λέοντα φτιάχνει την ψυχολογία σας αλλά και σταθεροποιεί την αισθηματική σας ζωή, ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Ο κυβερνήτης σας, Κρόνος καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς από τον Σκορπιό σταθεροποιεί τις φιλοδοξίας σας και τα κεκτημένα σας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γκρεμίζει κάθε σάπια πτυχή της προσωπικότητας σας και χτίζετε ένα νέο «εγώ» που μάλιστα εμφανίζεται πιο μοντέρνο ή νεωτεριστικό (Ουρανός στον Κριό). Δεν θα λείψουν οι ανατροπές, οι αλλαγές, οι ανακατατάξεις και το άγχος την νέα χρονιά καθώς την άνοιξη και πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Οι εκλείψεις μετατοπίζονται του άξονα Ζυγού-Κριού κάτι που σας κινητοποιεί και σας καλεί να αναλάβετε ευθύνες ώστε να διακριθείτε επαγγελματικά. Οι προκλήσεις, οι δυσκολίες είναι αναμενόμενες αλλά ο κυβερνήτης σας Κρόνος μπορεί να σας εφοδιάσει με σθένος, υπομονή και επιμονή ώστε να διακριθείτε. Σίγουρα αναμένεται μία χρόνια δικτύωσης, έμφασης στην κοινωνική ζωή σας αλλά και απόκτησης προνομίων.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Τοξότης

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Τοξότης 
Το 2014 αναμένεται μία μεταβατική χρονιά για εσάς φίλοι μου Τοξότες. Σίγουρα υπάρχουν χείρες βοηθείας όπως αυτή του κυβερνήτη σας, Δία, ο οποίος από τον Καρκίνο και τον Λέοντα στηρίζει τα βήματα σας. Αβαντάζ βρίσκετε από τον Ουρανό, ο οποίος αναζωπυρώνει την προσωπικότητα σας και σας παρέχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Κατασταλτικά δρουν ο Κρόνος από τον Σκορπιό και οι δύο εκ των τεσσάρων εκλείψεων, οι οποίες πραγματοποιούνται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Ο τομέας των αισθηματικών σας αλλά και εκείνος της κοινωνικής σας ζωής παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενίσχυση φαίνεται να δέχεται ο οικονομικός τομέας ενώ η οικογενειακή σας ζωή κυλάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μέσα στη νέα χρονιά χρειάζεται να επιδείξετε τις αρετές της σύνεσης, της εργατικότητας, της πρακτικότητας καθώς από το 2015 ο Κρόνος στο ζώδιο σας φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις. Όλα συνηγορούν υπέρ μιας πολιτικής εγκράτειας και σωστών διαχειρισμών προκειμένου να ωριμάσετε. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρά και διασκέδαση, έχει και την άλλη οπτική της, απαιτεί οριοθέτηση και υπευθυνότητα. Το 2014 έρχεται να σας διδάξει όλα τα παραπάνω.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Σκορπιός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Σκορπιός
Το 2014 αποτελεί ένα σύνθετο έτος για το ζώδιο σας καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να πολιορκεί τον τομέα της προσωπικής σας ζωής ενώ ο Δίας σας προστατεύει από δυστροπίες και κακοτοπιές. Σίγουρα από τον Οκτώβριο του 2012 έχετε πιεστεί τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην προσωπική σας ζωή αλλά έχετε πάρει τα διδάγματά σας και έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις προκλήσεις. Ο Κρόνος από το ζώδιο σας εξακολουθεί να τεστάρει σχέσεις και συνεργασίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι αποχωρούν από την ζωή σας και σίγουρα αυτοί είναι άνθρωποι με τους οποίους δεν είχατε υγιή σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μείνουν δίπλα σας άνθρωποι αξιόλογοι, σοφοί, έμπειροι που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Πολλοί εκ υμών αποφασίσατε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας αφού πέρασε την δοκιμασία του δυνάστη Κρόνου. Καλό είναι να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και να τα διευθετήσετε καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σχετίζεται με τον μισθό σας αλλά και με τα οικονομικά σας. Ο Ουρανός από τον Κριό επιτάσσει να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή τακτική αντιμετώπισης της καθημερινότητας σας ενώ ο Πλούτωνας σας χαρίζει δύναμη λόγου και πειθώ ώστε να κερδίζετε συμμαχίες. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς υπόσχεται στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο έναν μεγάλο έρωτα. Τέλος, οι εκλείψεις στον άξονα σας υπόσχονται αλλαγές, ανανέωση και φρεσκάδα στις σχέσεις σας. Πολλές φορές όμως πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα επίπονο αλλά μακροπρόθεσμα ανοίγονται νέοι δρόμοι και νέες προοπτικές.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Ζυγός

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Ζυγός
Το 2014 είναι μία χρονιά που σας απεγκλωβίζει από καταστάσεις φθαρμένες καθώς οι εκλείψεις σταδιακά μετατοπίζονται στον άξονα σας και αυτό σας βάζει σε μία διαδικασία δυναμικής αλλαγής και κάθαρσης από οτιδήποτε βαρύ και σκοτεινό. Αλλάζετε ιδέες, αντιλήψεις αλλά και εικόνα για τον ίδιο σας τον εαυτό. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και ανανεώνεστε. Ο Δίας από τον Καρκίνο έως τον Ιούλιο ανοίγει έναν νέο κύκλο επαγγελματικών ευκαιριών και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες ενώ από τον Ιούλιο εισέρχεται στον Λέοντα και τονώνει τον τομέα της φιλίας και την κοινωνική ζωή σας. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό έως τις παραμονές των Χριστουγέννων σας καλεί να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Σίγουρα έχετε υποστεί κάποιες μειώσεις στις αποδοχές σας και καλό είναι να είστε μετρημένοι στους οικονομικούς χειρισμούς. Τονώστε όσο μπορείτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς και τα αδέλφια καθώς από το 2015 τέτοιου είδους σχέσεις θα δοκιμαστούν. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου φέρνοντας αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι άλλοι είναι πιο φιλελεύθεροι απέναντι σας και εσείς καλείστε να χειριστείτε το αίσθημα σας για δέσμευση. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει τον εσωτερικό σας κόσμο, σας κάνει πιο πιστούς στις ικανότητες σας ενώ παράλληλα σας ωθεί σε ενδοοικογενειακές αλλαγές. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε θέματα διατροφής και υγείας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος μολύνσεων ή πρόσκαιρης αποδυνάμωσης.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Παρθένος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Παρθένος
Το 2014 είναι μία χρονιά που πρέπει να εκμεταλλευτείτε καθώς από την παραμονή Χριστουγέννων μπαίνει ο Κρόνος στο σπίτι σας και φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, πιέσεις και κούραση. Έως τον Ιούλιο ο Δίας από τον Καρκίνο ευνοεί τις φιλίες και σας κάνει πιο εξωστρεφείς βοηθώντας σας να δικτυωθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ευνοείται η συλλογική δράση, το ομαδικό πνεύμα και έτσι μπορείτε να κατακτήσετε ένα καλύτερο αύριο και καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές. Στο δεύτερο μισό του έτους ο Δίας από τον Λέοντα έρχεται να στηρίξει ως δια μαγείας τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και να σας αναδείξει σταδιακά. Ευνοείται η υγεία σας και ανακτάτε την χαμένη σας ψυχολογία. Οι σχέσεις με τα αδέλφια και τους συγγενείς περνάνε κρίση αλλά τώρα περνάτε στο στάδιο της ωρίμανσης και της συνειδητοποίησης ώστε να επιλέξετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Ο Ουρανός από τον Κριό σας κάνει πειραματιστές στον έρωτα και εκτοξεύει την λίμπιντο σας στα ύψη ενώ παράλληλα σας καλεί να μην ανοιχτείτε οικονομικά και βρεθείτε εκτεθειμένοι με ένα χρέος. Αποφύγετε τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Οι εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού φέρνουν κάποια οικονομική ανασφάλεια και ρευστότητα όσον αφορά τα οικονομικά σας ενώ σας καλούν να φανείτε ευέλικτοι και να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων.  Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στηρίζει την αισθηματική σας ζωή και βάζει νέες βάσεις ώστε να οικοδομήσετε τις σχέσεις σας σε πιο στέρεο έδαφος. Διακατέχεστε από ένα αίσθημα εσωτερικής δύναμης και έχετε αντοχή στα δύσκολα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου να είστε προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς μπορεί να σας εντυπωσιάσει ένα άτομο και να θαμπωθείτε. Φροντίστε να μην δώσετε την ψυχή σας και την καρδιάς μονομιάς καθώς ενδέχεται να απογοητευτείτε. Όσον αφορά τις εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου αναδεικνύουν την επικοινωνιακή σας ικανότητα και σας ωθούν σε συμφέρουσες διαπραγματεύσεις. Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνετε και στηρίζεστε από φίλους-συμμάχους.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Λέων

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Λέων
Το 2014 δεν είναι μία χρονιά στρωμένη με ροδοπέταλα ωστόσο αποτελεί κατάτι ένα πιο ευνοϊκό έτος σε σύγκριση με το 2013. Ο Κρόνος σε όλη την διάρκεια της χρονιάς πιέζει τους εκπροσώπους του ζωδίου φέρνοντας υποχρεώσεις, ευθύνες, βάρη, κούραση και άγχος τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Που κρύβεται η διαφορά; Η διαφορά βρίσκεται στην διέλευση του Δία από το ζώδιο σας, ο οποίος από τον Ιούλιο και έπειτα φέρνει ευκαιρίες, επέκταση, τύχη και περισσότερη αισιοδοξία. Ο συνδυασμός Δία-Κρόνου από τα εν λόγω ζώδια σας βάζει σε μία διαδικασία επαγγελματικής αναζήτησης, προόδου και επιτυχίας. Ο Ουρανός στηρίζει την προσωπικότητα σας, φέρνει φρεσκάδα και έναν πιο αισιόδοξο τρόπο προσέγγισης της ζωής. Εμπόδια, δυσκολίες και προκλήσεις υπάρχουν όμως μην ξεχνάτε πως έχετε πάρει τα διδάγματα του Κρόνου και πλέον είστε πιο έμπειροι στις δοκιμασίες του. Φυσικά, ο Δίας έρχεται να εγκαινιάσει έναν νέο δωδεκαετή κύκλο στη ζωή σας. Στην κορυφή με τα γόνατα λοιπόν!

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Καρκίνος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Καρκίνος
Το 2014 αναμένεται μία χρονιά επέκτασης, ευκαιριών, προόδου αλλά και σταθεροποίησης πολλών προσωπικών σας στόχων. Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε δέχεστε διαφορετικές επιρροές και αυτό σας κάνει να ξεχωρίζετε μιας και είστε από τα πρωταγωνιστικά ζώδια μέσα στη νέα χρονιά. Ο Δίας στο ζώδιο σας μέχρι τον Ιούλιο φέρνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και νέες συνεργασίες ενώ ο Κρόνος από τον Σκορπιό σε όλη την διάρκεια της χρονιάς σταθεροποιεί κάθε σας επαγγελματικό πλάνο. Πολλοί από εσάς αναμένεται να επισημοποιήσετε μία σχέση ή να αποφασίσετε να συμβιώσετε. Από τα μέσα Ιουλίου και έπειτα ο Δίας περνάει στον Λέοντα και τονώνει τον τομέα των οικονομικών σας, έτσι έχετε την ευκαιρία για εισοδηματική ανάκαμψη και απόλαυση των πολυτελειών. Φροντίστε για την υγεία σας καθώς από τα τέλη του έτους ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια πιθανά προβλήματα υγείας. Οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου έρχεστε αντιμέτωποι με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Οι αλλαγές, οι ανατροπές, οι ανακατατάξεις δεδομένων αλλά και οι ριζικές αλλαγές στη ζωή σας (εκ βάθους και ρίζας) αποτελούν εκφάνσεις των εν λόγω επιρροών. Χρειάζεται να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Πολλοί θα ζήσετε έναν μεγάλο, παθιασμένο έρωτα αλλά ίσως χωρίς διάρκεια. Ο Ποσειδώνας βοηθάει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο στην προσωπική σας ή επαγγελματική σας ζωή. Οι ημέρες κοντά στις εκλείψεις στον άξονα Ζυγού-Κριού χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και ρευστότητα για θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακά. Φροντίστε την υγεία σας τους μήνες Απρίλιο και Οκτώβριο. Οι εκλείψεις πάλι στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου είναι πιο συμβατές με το ζώδιο σας και φέρνουν στην επιφάνεια ένα πιο επικοινωνιακό πρόσωπο έτσι μπορείτε να προωθήσετε τις ικανότητες σας και να αδράξετε ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Δίδυμοι

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Δίδυμοι
Το 2014 είναι μία χρονιά που πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο καθώς από τα τέλη Δεκεμβρίου και έπειτα ο Κρόνος χτυπάει τον οίκο των σχέσεων σας και έρχεται να θέσει επί τάπητος τα δικά του ζητήματα. Το νέο έτος έχει σαφώς δυσκολίες, προκλήσεις και αναπροσαρμογές δεδομένων όσον αφορά τον εργασιακό και οικονομικό τομέα. Σίγουρα, χρειάζεται κάποια προσοχή η υγεία σας ενώ τα οικονομικά σας φαίνονται να δέχονται κάποιες τονωτικές ενέσεις. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς βαδίζετε πιο εξωστρεφείς και είστε ικανοί να επισυνάψετε με μεγαλύτερη ευκολία σχέσεις λόγω της πείθου και των ιδεών σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος φαίνεται να επεκτείνεται και οι φίλοι μοιάζουν άκρως ενθαρρυντικοί προς το πρόσωπο σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου να είναι προσεκτικοί στις επαγγελματικές τους κινήσεις και να προσέχουν για την δημόσια εικόνα τους. Η αισθηματική σας ζωή μοιάζει ταραχώδης και σκανδαλιάρικη καθώς οι εκλείψεις από τον άξονα Ζυγού-Κριού φέρνουν αλλαγές και ανακατατάξεις.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Ταύρος

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 – Ταύρος
Το 2014 δεν είναι μία εύκολη χρονιά αλλά σίγουρα έχετε περάσει το τεστ των δοκιμασιών τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι διαθέτετε την εμπειρία να χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις και τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν μέσα στο νέο έτος. Ο Κρόνος εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αναδεικνύει τυχόν αδυναμίες και σας καλεί να αποφανθείτε για την πορεία τους. Είναι σαφές ήδη από τα προηγούμενα δύο χρόνια ότι οι σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια δοκιμάζονται και άνθρωποι εξέρχονται από την ζωή σας. Πιθανώς ο κοινωνικός σας κύκλος να έχει συρρικνωθεί ωστόσο χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αξιοπιστία. Στο πρώτο μισό του έτους ο Δίας από τον Καρκίνο στηρίζει τις επικοινωνιακές σας αρετές έτσι ο λόγος σας έχει απήχηση στο κοινωνικό σύνολο. Ο Ουρανός από τον Κριό σας καλεί να απαλλαγείτε από φοβίες και εμμονές ενώ παράλληλα κάνει επιτακτικό το αίτημα για να κλείσουν κάποιες υποθέσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στηρίζει δημιουργικά τις προσπάθειες σας, τονώνει την αυτοπεποίθηση σας και σας εφοδιάζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στα όνειρα σας αλλά και στις φιλοδοξίες σας. Μάλιστα, μπορείτε να υλοποιήσετε έναν στόχο σας με την βοήθεια φίλων ή ομοϊδεατών. Οι μήνες Απρίλιος και Οκτώβριος ενέχουν έναν βαθμό δυσκολίας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς οι εκλείψεις φέρνουν αστάθεια.

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2014 - Κριός

Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2014 – Κριός
To 2014 σίγουρα αναμένεται καλύτερο του προηγούμενου έτους καθώς έχετε την στήριξη του Δία, ο οποίος από τον Ιούλιο και έπειτα εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και τονώνει την αισιοδοξία σας και την αυτοπεποίθηση σας. Τώρα μπορείτε να ποντάρετε σε ένα καλύτερο αύριο καθώς τονώνονται η παραγωγικότητα σας και η δημιουργικότητα σας. Στο πρώτο εξάμηνο διελαύνει το ζώδιο του Καρκίνου και βελτιώνει την ψυχολογία σας αλλά και την «πίστη» στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Παράλληλα, τονωτικές ενέσεις δέχεται ο οικογενειακός βίος και καταλαγιάζουν οι όποιες αντιπαραθέσεις. Ο Κρόνος από τον Σκορπιό σας καλεί να είστε προσεκτικοί στους οικονομικούς χειρισμούς και να μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα. Το ίδιο πράγμα σημαίνουν οι εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα και αναζητάτε εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης εισοδήματος. Παραμονή Χριστουγέννων ο Κρόνος μετατοπίζεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και αυτό αναπτερώνει το ηθικό σας ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιεί τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ο Ουρανός από τον Κριό επηρεάζει τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου φέρνοντας απότομες αλλαγές στη ζωή σας. Ανατρεπτικές καταστάσεις, αναπάντεχα γεγονότα και ένα αίσθημα απελευθέρωσης σας οδηγεί σε μία μεταμόρφωση και «νέα» προσωπικότητα. Το όλο σκηνικό της εν λόγω μεταμόρφωσης σιγοντάρει και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, ο οποίος τετραγωνίζει του Ουρανού και σας ωθεί να αλλάξετε από το κύτταρο. Καταιγιστικές ανακατατάξεις δέχεται ο τομέας των επαγγελματικών και ενδέχεται να αλλάξετε και αντικείμενο εργασίας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σας κάνει πιο ευαίσθητους αλλά και πιο διαισθητικούς συνεπώς μπορείτε να στηρίζεστε στην δύναμη της ψυχής σας ώστε να παίρνετε αποφάσεις. Εκτός αυτού οι εκλείψεις μετατοπίζονται από τον άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε εκείνον Ζυγού-Κριού. Τι σημαίνει αυτό; Πως εκτός από τις αλλαγές στον οικονομικό τομέα αναμένονται αλλαγές και στην προσωπική σας ζωή.