Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αστρολογική Ατζέντα Μαρτίου

Αστρολογική Ατζέντα Μαρτίου
1/3: Αφροδίτη σύνοδος νότιος Δεσμός της Σελήνης, Ερμής αντίθεση Δίας, Ερμής εξάγωνο Ουρανός. Μία ημέρα με έντονο το επικοινωνιακό άρωμα. Πολλά θα ακούσουμε, πολλές συζητήσεις, άφθονες έξοδοι και ανταλλαγές ιδεών. Ο διάλογος και η επικοινωνία βρίσκονται στα καλύτερά τους. Πολλές φορές γινόμαστε πομπώδεις, προκλητικοί στον λόγο ή υποσχόμεθα πράγματα που ίσως δεν τηρήσουμε. Το χιούμορ είναι πηγαίο και οι ζουμερές συζητήσεις αποτελούν έκφανση των εν λόγω επιρροών. Αισιοδοξία, ενθουσιασμός, επινοητικότητα, προοδευτικό πνεύμα και διορατικότητα στα φόρτε τους. Μοιραίες συναντήσεις, δυναμικές ενώσεις καρμικής προέλευσης στο μενού της ημέρας. Πολλές φορές επισυνάπτουμε νέες γνωριμίες, υπάρχει ένα αίσθημα οικειότητας αλλά οι σχέσεις αυτές ίσως δεν μας αφήνουν να εξελιχτούμε και μας κρατάνε δέσμιους της στασιμότητας. Οι εγωιστικές συμπεριφορές στις σχέσεις δεν βοηθάνε στην εξέλιξή μας. Τυχεροί; Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι σε επικοινωνιακό επίπεδο και επίπεδο διαπραγματεύσεων ή συμφωνιών. Ερωτική ημέρα για Κριούς, Τοξότες, Λέοντες του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου.

3/3: Δίας τρίγωνο Ουρανός και οι ευκαιρίες μπορούν να εισβάλλουν στην ζωή μας εντελώς ξαφνικά, απρόβλεπτα και αναπάντεχα. Απρόσμενα γυρίσματα της τύχης μπορούν να μας εκπλήξουν ευχάριστα. χρειάζεται να είμαστε προοδευτικοί, επινοητικοί, ανοιχτοί σε προκλήσεις και νέες ιδέες. Η διαλλακτικότητα και η προσαρμοστικότητα αναδεικνύονται σε μεγάλες αρετές. Τύχη για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες στο δεύτερο δεκαήμερο. Εύνοια δέχονται και Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι του ίδιου δεκαημέρου. Χιούμορ, αισιοδοξία, έρωτες και επαγγελματικές επιτυχίες.

4/3: Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός και Αφροδίτη τρίγωνο Δίας. Ο ενθουσιασμός, το πάθος, ο ερωτισμός και η σπίθα δεν λείπουν από τις σχέσεις. Ο έρωτας αποκτά χρώμα, άρωμα και πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν τις επιρροές. Νέες σχέσεις και συνεργασίες, γεμάτες φρεσκάδα και ζωντάνια εισβάλλουν στην ζωή μας. Οι αδέσμευτοι έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τυχερές, γεμάτες χιούμορ γνωριμίες ενώ και οι δεσμευμένοι μπορούν να αναθερμάνουν την σχέση τους. Ξαφνικές γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί, όλα είναι στο μενού της ημέρας. Στις σχέσεις μπορεί να κάνουμε εκκεντρικές επιλογές, αναζητάμε από την μία την συντροφική ζωή και την δέσμευση ωστόσο από την άλλη θέλουμε την ελευθερία μας. Η ελευθερία είναι μορφή λύτρωσης, η ανεκτικότητα στην διαφορετικότητα του άλλου είναι ιερή και αποτελεί θεμέλιο στην εύρωστη λειτουργία των σχέσεων. Τυχερές οικονομικές συμφωνίες και επωφελείς διακανονισμοί. Τυχεροί; Τοξότες, Κριοί, Λέοντες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και δη στο δεύτερο δεκαήμερο.

5/3: Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας και Άρης σύνοδος Νότιος δεσμός της Σελήνης. Η ημέρα κρύβει εντάσεις, εγωισμούς, πάθη και αναταραχή στις σχέσεις. Ο εγωισμός, το υπερεγώ, η τάση για έλεγχο και επιβολή στις σχέσεις μας αλλά και στην αισθηματική μας ζωή μπορούν να χαλάσουν το καλό κλίμα των προηγούμενων ημερών. Χρειάζεται ωριμότητα, αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση ώστε να αποφύγουμε τους τριγμούς στις σχέσεις. Επιρροές που εγείρουν τις ανασφάλειες, τις φοβίες και τις εμμονές ωστόσο πρέπει να επιβληθούμε απέναντι σε όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Το πάθος, οι θυελλώδεις έρωτες στο μενού της ημέρας. Η ενέργεια μπορεί να καταλήξει στην κρεβατοκάμαρα.Επιρρεπείς σε καυγάδες, διαφωνίες και διαμάχες Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου. Επιπλοκές σε θέματα ερωτικά και επαγγελματικά.

Σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, ένα ιδιαίτερα όμορφο φεγγάρι. Θέματα εργασίας θα βρεθούν στο προσκήνιο. Ιδανική ημέρα για να αρχίσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής ή άθληση. Η βασική όψη είναι εκείνη του τριγώνου Σελήνης-Πλούτωνα αλλά και του εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα. Συναισθήματα συγκρατημένα, συγκροτημένα αλλά γεμάτα μεστότητα και ουσία. Ο Ποσειδώνας συμμετέχει αλλά σε αποκλίνουσες όψεις αντίθεσης και συνόδου αντίστοιχα. Άρης, Αφροδίτη και Ουρανός σε σύνοδο και σε τρίγωνο με τον Δία. Νέες ερωτικές ιστορίες, νέα επαγγελματικά σχέδια, νέα πρότζεκτ. Μία εξαιρετική επιρροή. Ενθουσιασμός, συναίσθημα, διαίσθηση, φαντασία αλλά και πρακτικότητα. 

6/3: Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας και η δύναμη πηγάζει από τα μύχια της ψυχής μας. Μία όψη δύναμης, σταθερότητας και υπεροχής. Ο ερωτισμός, τα πάθη, το συναίσθημα κυλούν ομαλά. Η αγάπη και το συναίσθημα φιλτράρονται μέσα από τις πράξεις. Θέματα επαγγελματικά και αισθηματικής φύσεως μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αισθηματική ζωή κρύβει εκπλήξεις και οι προστριβές στις σχέσεις μπορούν να καταλαγιάσουν. έμφυτη δύναμη να ξεπεράσουμε εμπόδια και προκλήσεις. Τυχερότατοι; Αιγόκεροι, Ιχθείς, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου.

9-10-11-12-13/3: Ιδιαίτερα ενεργοποιημένος ο πλανήτης Άρης, ο οποίος από την θέση διακυβέρνησης του, τον Κριό σχηματίζει συνεχείς όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Τρίγωνο Άρη-Δία και η δράση μας γεμίζει ρίσκο, πρωτοβουλία ενώ ο ενθουσιασμός σιγοβράζει μέσα μας και μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα μας δικαιώσουν. Επιχειρηματικότητα, πρόοδος και εξέλιξη σε πρώτο πλάνο. Η δράση μας πολλές φορές είναι εκκεντρική, επαναστατική, αλλοπρόσαλλη αλλά κινούμαστε με διαισθητικότητα, προοδευτικό πνεύμα και είμαστε επινοητικοί κοιτώντας στο μέλλον και όχι κοντόφθαλμα. Ξαφνικές ενώσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες τεράστιας έντασης αλλά αμφίβολης διάρκειας μπορούν να ξεσπάσουν. Στην αισθηματική ζωή αναζητάμε την ελευθερία αλλά λόγω του υπέρμετρου εγώ μας μπορεί να μετατραπεί σε αναρχία. Καλό είναι να περιορίσουμε το αίσθημα ανεξαρτησίας και να το ελέγξουμε. Τέλος, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μιλάει για παιχνίδια εξουσίας και επιβολής μέσα σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Παιχνίδια εξουσίας, ανταγωνισμοί και έντονο παρασκήνιο μπορούν να προκαλέσουν ανισορροπία στις σχέσεις μας. Ημέρες ιδιαίτερα έντονες, με την ενέργεια να βρίσκεται στα ύψη ενώ οι ανατροπές, οι αλλαγές στο πρόγραμμά μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Τύχη σε επαγγελματικά σχέδια, στην προσωπική και αισθηματική ζωή. Τυχεροί; Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι αλλά και Κριοί, Ζυγοί μόνο που πρέπει να προσέξουν τις εγωιστικές και απότομες ή απόλυτες συμπεριφορές. Οι ευκαιρίες έρχονται εντελώς ξαφνικά. Όψεις που εγείρουν την συνειδητότητα και την αφύπνιση.

13/3: Ο Ερμής μετά από την πολύμηνη παρουσία του στον Υδροχόο εισέρχεται στους Ιχθείς έτσι η επικοινωνία γίνεται περισσότερο εσωστρεφής ενώ και οι ιδέες μας εσωτερικεύονται. Κάνουμε σκέψεις, έχουμε ιδέες κατά νου αλλά αποφεύγουμε να τις εκφράσουμε. διαθέτουμε υψηλά ποσοστά φαντασίας, έχουμε τάσεις φυγής από την πραγματικότητα αλλά δυσκολευόμαστε να συγκεντρωθούμε και να επικεντρώσουμε στην πρακτική διάσταση της ζωής και στα πρακτικά προβλήματα. Ιδανική θέση για οτιδήποτε άπτεται της τέχνης. Ευνοούνται σε επίπεδο επικοινωνιακό, εμπορικών συνδιαλλαγών και διαπραγματεύσεων Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Παρθένοι και Ταύροι-Αιγόκεροι.

14/3: Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη. Αναθεωρήσεις αναμένονται στην παιδεία, στην εκπαίδευση, στην πολιτική αλλά και σε επίπεδο ιδεολογίας. Θέματα επαγγελματικά επανεξετάζονται. Δίδυμοι, Τοξότες αλλάξτε τακτική προσέγγισης στις σχέσεις σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Παρθένοι-Ιχθείς αλλάξτε τακτική στην προσέγγιση των επαγγελματικών σας αλλά και στην αντιμετώπιση των πολύ προσωπικών σας σχέσεων.

16/3: Ερμής τετράγωνο Κρόνος. Μία ημέρα μελαγχολική, γεμάτη ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση. Πολλές φορές οι σκέψεις μας είναι απαισιόδοξες και δυσκολευόμαστε να δούμε από ένα θετικό πρίσμα. Ιδανική ημέρα για να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας ζητήματα και να επιλύσουμε επαγγελματικές εκκρεμότητες. Πιο προσεκτικά κινηθείτε Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. αποφύγετε να ασκήσετε αυστηρή κριτική, δεν αποκλείεται να δεχτείτε και αυστηρή κριτική. Ευνοείται η περισυλλογή και η συγκέντρωση.

17/3: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της διακυβέρνησης της, στον Ταύρο. γοητεία, αισθησιασμός, πάθος, ερωτισμός. Αναζητούμε την συναισθηματική και υλική ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις μας. Ο έρωτας αποκτά άλλη διάσταση, απαιτεί πράξεις, θυσίες. Ο αισθησιασμός, η λαγνεία και οι απολαύσεις χτυπάνε κόκκινο. Η σταθερότητα και η αξιοπιστία μας συντροφεύουν στις σχέσεις. Τύχη δέχονται σε χρήματα και αισθήματα Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί αλλά και Καρκίνοι, Ιχθείς. Η αισθηματική ζωή γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κρύβει εκπλήξεις.
Κορυφώνεται το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα για τελευταία φορά. Οι αλλαγές, οι ανατροπές και η πρόοδος πρέπει να ενταχθούν στην ζωή μας. Οτιδήποτε παλαιό, σαθρό πρέπει να αποχωρήσουν. Όλα απαιτούν κόπο, θυσίες αλλά και έναν θάνατο μεταφορικά. Λίγο αργότερα θα βγει το ουράνιο τόξο.

18/3: Ερμής και Ποσειδώνας σε σύνοδο. Πάλι κατακλυσμούς θα έχει. συναίσθημα, ευαισθησίες, χάσιμο στις σκέψεις, τάσεις φυγής από τα προβλήματα και την καθημερινότητα. Η όψη δεν ευνοεί την πρακτική διευθέτηση των υποχρεώσεων αλλά ευνοεί τα όνειρα και τα ταξίδια μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Οτιδήποτε άπτεται της τέχνης δέχεται ιδιαίτερη εύνοια. Προσοχή στην χρήση του λόγου, στην έκφρασή μας ώστε να μην δημιουργηθούν ασάφειες και παρεξηγήσεις. Προσοχή στις απώλειες αντικειμένων, στις απώλειες εγγράφων αλλά και σε κλοπές. Περισσότερο προσεκτικοί Ιχθείς, Παρθένοι, Τοξότες αλλά και Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου.

20/3: Ολική έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς, στην τελευταία μοίρα του ζωδιακού. Για προσωπικές προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, στο Kiriakos Koktzidis. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν θα αναλυθεί εκτενώς το θέμα της έκλειψης. Ωστόσο, δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, θολούρας. Εγείρει αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα για Διδύμους, τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου αλλά και για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των πρώτων δύο ημερών.

21/3: Εαρινή Ισημερία! Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της έξαρσης του, στον Κριό. εκεί μπορεί να εκφραστεί έντονα, ανοιχτά, απροκάλυπτα, με ενθουσιασμό. Νέες εκκινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοούνται σε επίπεδο δράσης, λήψης αποφάσεων και πρωτοβουλιών Κριοί, Τοξότες και Λέοντες. Από κοντά ευνοούνται Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι.

22/3: Ερμής και Πλούτωνας σε εξάγωνο. Οι σκέψεις είναι έντονες, βαθιές, ουσιαστικές. χαρακτηριζόμαστε από βάθος σκέψης, διαίσθηση και πάθος στον λόγο. Παρόλο που ο Ερμής στους Ιχθείς έχει αδυναμία συγκέντρωσης ο Πλούτωνας τον μεταμορφώνει έτσι υπάρχει δυνατότητα συγκέντρωσης και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα επί του επαγγελματικού τομέα. Θέματα προσωπικής και επαγγελματικής χροιάς ευνοούνται. Η επικοινωνία δυναμώνει και έχουμε ανάγκη από ουσιστικότερες επαφές. ευνοούνται σε επίπεδο εμπορικών συνδιαλλαγών και εμπορίου Ιχθείς, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι αλλά και Ταύροι, Σκορπιοί.
Σελήνη και Αφροδίτη στον Ταύρο μιλούν για σύσφιξη αισθηματικών και οικογενειακών σχέσεων. Ιδανικό το Σαββατοκύριακο στις 21-22/3 για τον έρωτα και τις σχέσεις.

24/3: Αφροδίτη και Ποσειδώνας σε εξάγωνο. Το καλό κλίμα στις σχέσεις και στον έρωτα συνεχίζεται. θέματα αισθηματικά και οικονομικά ευνοούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο έρωτας φιλτράρεται από τα συναισθήματα και απαιτεί αποδείξεις. Ιδανικό τριήμερο για έρωτες, φλερτ και σχέσεις ποιότητας ή ουσίας. Τυχεροί σε χρήματα και αισθήματα Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι αλλά και Παρθένοι-Ιχθείς.

25/3: Ήλιος και Κρόνος σε ένα εντυπωσιακό τρίγωνο. σταθεροποίηση και επιτυχία σε θέματα προσωπικής υφής αλλά και επαγγελματικής χροιάς. Ο ενθουσιασμός, το πάθος, η πρωτοβουλία φιλτράρονται από το αυστηρό ταμπεραμέντο του Κρόνου. Όσοι εργαστούν σκληρά, όσοι ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα θα επιβραβευτούν. Ιδανική ημέρα για να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας επί του επαγγελματικού. Εύνοια σε ζητήματα σχέσεων αλλά και επαγγελματικά για Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Διδύμους και Υδροχόους.

28/3: Σάββατο της υπερβολής, της καταναλωτικής μανία αλλά και των συναισθηματικών αναλώσεων. Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία και η διάθεσή μας να δαπανήσουμε χρήμα και συναίσθημα εκτοξεύεται στα ύψη. Συναισθηματική επιπολαιότητα, ανωριμότητα. Στροφή στα επίγεια αγαθά, στην ύλη, στο χρήμα, στο φαγητό και στις διασκεδάσεις. Ωστόσο, χρειάζεται που και που να το ρίξουμε και λίγο έξω. Ψαρά, ενθουσιασμός, κέφι, χιούμορ και ζωντάνια στις σχέσεις. Έρωτες και φλερτ. προσοχή στις υπερβολές Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Τοξότες και Ιχθείς.

30/3: Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας και Σελήνη σύνοδος Δίας. Εύνοια στον έρωτα, στις σχέσεις και στον οικογενειακό βίο. Το πάθος, ο ερωτισμός, ο αισθησιασμός και οι φιλήδονες τάσεις μας συντροφεύουν. Συναισθήματα ουσιαστικά, μεστά, γόνιμα μπορούν να μας ξεσηκώσουν. Εύνοια σε αισθηματικές υποθέσεις αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες. Διασκεδάσεις, χιούμορ, αισιοδοξία, ενθουσιασμός και φωτεινότητα στην διάθεση. Τυχεροί; Όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου!

31/3; Ήλιος και Νότιος Δεσμός της Σελήνης στον Κριό. Προσοχή στο έντονο εγώ αλλά και στην λάθος εικόνα που πολλές φορές έχουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Η αυτογνωσία και η ορθή γνώση του εαυτού μας αποτελούν το μεγαλύτερο όπλο της καταπολέμησης των εμποδίων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Καλό μήνα και καλή άνοιξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου