Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Αστρολογική Ατζέντα Μαΐου

Αστρολογική Ατζέντα Μαΐου 
1/5: Ο Ερμής στους Διδύμους. Ο μήνας κάνει την είσοδο του με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, όπου και θα μείνει μέχρι τις 7/7 (μιας και θα αναδρομήσει από τις 19/5 έως τις 12/6 στο ίδιο ζώδιο). Η επικοινωνία αποκτά ταχύτητα ενώ εμείς γινόμαστε περισσότερο εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί, ομιλητικοί, πνευματώδεις και η περιέργειά μας αυξάνεται κατακόρυφα. Πολλές φορές δεν διαθέτουμε τακτ και τοποθετούμαστε επί κάποιων θεμάτων άκομψα. Το μόνο δύσκολο σχετίζεται με την γρήγορη εναλλαγή απόψεων και διαθέσεων. Ωστόσο, παρόλα αυτά ο Ερμής στους Διδύμους λειτουργεί  εξαιρετικά έτσι η επικοινωνία, οι εμπορικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές θα βελτιωθούν σημαντικά μέσα στο επόμενο διάστημα. Εύνοια δέχονται της νέας θέσης του Ερμή Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Τοξότες. Στο μενού προστίθενται οι Λέοντες και οι Κριοί ή όσοι έχουν γενέθλιες θέσεις του Ερμή στα προαναφερθέντα ζώδια. Αντικειμενικά, είναι μία θέση που ταιριάζει στον πλανήτη της επικοινωνίας, στον ψυχοπομπό Ερμή έτσι ακόμα και κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του τα προβλήματα θα ελαχιστοποιηθούν. Δεν θα λείψουν οι ασάφειες, τα επικοινωνιακά προβλήματα και η ασυνεννοησία. Καλό είναι θέματα επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και συμφωνιών (εμπορικών – οικονομικών) να προωθηθούν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

2/5: Τα μεσάνυχτα και οι πρωινές ώρες χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής σε σχέσεις και συνεργασίες, στον γάμο αλλά και στην συντροφική ζωή μιας και η Σελήνη από τον Ζυγό κοντράρεται με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Ωστόσο, παρόλα αυτά το απόγευμα και το βράδυ το κλίμα κάπως φτιάχνει καθώς μας συντροφεύει το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης. Η επικοινωνία και ο διάλογος μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο των διαμαχών.

3/5: Ερμής αντίθεση Κρόνος. Η διάθεσή μας είναι κάπως πεσμένη ενώ οι σκέψεις μας είναι απαισιόδοξες – μελαγχολικές. Ελλοχεύει ο κίνδυνος προβλημάτων στην επικοινωνία ενώ εκλείπουν ο αυθορμητισμός και το χιούμορ. Είναι μία όψη που μας κάνει να αμφισβητούμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις απόψεις των άλλων ενώ και η ακαμψία των σχέσεων μπορεί να μας ταλαιπωρήσει. Είναι μία όψη που ευνοεί την εργασία, την σκληρή δουλειά, εντείνει τις φιλοδοξίες μας και μπορεί να λειτουργήσει άκρως εποικοδομητικά στον επαγγελματικό τομέα εάν περιοριστούν τα αισθήματα ματαιότητας. Περισσότερο προσεκτικοί στην επικοινωνία αλλά και σε επίπεδο εμπορικών συνδιαλλαγών Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς και δη του πρώτου δεκαημέρου.

4/5: Πανσέληνος στον Σκορπιό & τετράγωνο Ήλιου-Δία. Μία πανσέληνος σε φόντο παθιασμένο, ερωτικό και υπερβολικό. Ήλιος και Σελήνη εκ διαμέτρου αντίθετοι φέρνουν στην επιφάνεια θέματα αισθηματικής, ερωτικής, σεξουαλικής, ψυχολογικής και οικονομικής φύσης. Είναι μία πανσέληνος που θα εντείνει άγχη, αγωνίες και ανησυχίες επί τέτοιου είδους θέματα αλλά θα κληθούμε να μην δράσουμε αμέσως μιας και η γνώμη μας θα είναι λαθεμένη ή μπορεί να παρασυρθούμε από έντονα συναισθήματα (ο Δίας πολλές φορές διογκώνει συμπεριφορές και συναισθήματα). Δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική η πανσέληνος, αντίθετα αυξάνει τα αισθήματα ευθυμίας και  το χιούμορ. Η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα χαρίζει έντονα ερωτική διάθεση, πάθος, δυναμισμό έτσι τα χειρότερα αποφεύγονται. Εάν περιορίσουμε το «εγώ» μας, τις συναισθηματικές υπερβολές μας και την ζήλια μας τότε θα εξασφαλιστεί η ισορροπία στις σχέσεις (πάσης φύσης). Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι και δη εκείνοι του δευτέρου δεκαημέρου. Ωστόσο, Ταύροι και Σκορπιοί λόγω της θετικής συνδρομής του Πλούτωνα μπορείτε μέσα από σωστούς χειρισμούς να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας. Τυχεροί; Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου.

5/5: Σελήνη σύνοδος Κρόνος & Σελήνη αντίθεση Άρης. Μία ημέρα βαριά, γκρίζα, με συναισθήματα καταπιεσμένα, μελαγχολία και απογοητεύσεις. Θέματα επαγγελματικά στο προσκήνιο. Μία ημέρα που θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά, μεθοδικά, αποτελεσματικά ώστε να προωθήσουμε τα σχέδιά μας και την δράση μας. Πολλές φορές διαθέτουμε χαμηλή ανεκτικότητα και η κυκλοθυμία μας αυξάνεται κατακόρυφα. Προσοχή Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς και δη μεταξύ τους.

6/5: Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας. Μία όψη άκρως ευεργετική, η οποία μας στηρίζει ηθικά, ψυχολογικά ενώ παράλληλα αυξάνει την ανθεκτικότητά μας, την αντοχή μας και τις φιλοδοξίες μας. Ο δυναμισμός, η μαχητικότητα στηρίζουν την δράση μας, τα κίνητρά μας και τις πρωτοβουλίες μας. Διαθέτουμε ένα αυστηρό ταπεραμέντο και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας υποχρεώσεις και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Μία όψη που αναγεννά τις δυνάμεις μας και βελτιώνει την ζωτικότητά μας. Έντονα ερωτική διάθεση και αίσθημα διεκδίκησης όσον αφορά τον τομέα έρωτας – σχέσεις. Τυχεροί; Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

7/5: Αφροδίτη αντίθεση Σελήνη στην αναιρετική μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη. Μία ημέρα με στατικότητα στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, στην οικογενειακή ζωή αλλά και στην αισθηματική μας ζωή. Πολλές φορές υπάρχουν σχέσεις, οι οποίες δεν εξελίσσονται και συναντούν εμπόδια καθώς δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα ώστε να εξελιχθούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να επιλύσουν τα δικά τους ζητήματα, τα δικά τους θέματα και όσο και να προσπαθήσουμε δεν θα καταφέρουμε να τους βάλουμε στην ζωή μας. Αποφύγετε τα αισθήματα πικρίας, μην καταπίνετε το δηλητήριό σας. Η αυριανή ημέρα θα είναι σαφώς καλύτερη και το αίσθημα ματαιότητας θα υποχωρήσει. Πικρίας συναισθήματα ή αισθήματα ματαιότητας για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς.

8/5: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ο έρωτας αποκτά άλλη μορφή, έχει ανάγκη από συναίσθημα και κύριο μέλημά του είναι η ασφάλεια (συναισθηματική και υλική). Στις σχέσεις μας γινόμαστε περισσότερο εσωστρεφείς, επιφυλακτικοί, υπερπροστατευτικοί, καχύποπτοι ενώ και οι συναισθηματικές μας απαιτήσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Είναι μία θέση που υστερεί σε ελαφρότητα και μας κάνει να έχουμε μία λιγότερο ανάλαφρη διάθεση στον έρωτα. Πολλές φορές είμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί στις σχέσεις μας έτσι μπορεί να ασκούμε κριτική, να είμαστε αυστηροί με αποτέλεσμα οι σχέσεις να ασφυκτιούν. Παρόλα αυτά έχουμε δυνατή θέληση και η αγάπη μπορεί να γίνει ο κινητήριος μοχλός ώστε να κινήσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους συναισθηματικά ανθρώπους. Δεν προσεγγίζουμε το αντικείμενο του πόθου μας άμεσα αλλά έμμεσα. Το ίδιο ισχύει για τις επιθυμίες μας, δεν τις εκφράζουμε ανοιχτά, απροκάλυπτα αλλά πλαγίως. Παρόλα αυτά είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για την Αφροδίτη μιας και βρίσκει πρόσφορο έδαφος ώστε να εκφραστεί. Αγαπά την συντροφική ζωή, την οικογενειακή θαλπωρή, δίνεται και δίνεται. Εάν νιώσει πως απειλούνται οι άνθρωποι της ή τα κεκτημένα της γίνεται σκληρή, απόμακρη και ψυχρή. Ο έρωτας γίνεται μία υπόθεση άκρως συναισθηματική, λιγότερο εγκεφαλική, ο ερωτισμός και το πάθος εκτοξεύονται. Τυχεροί σε επίπεδο αισθηματικό και οικονομικό; Καρκίνοι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι. Δίδυμοι και Τοξότες θα δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται.

9-10/5: Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας και Ερμής τρίγωνο βόρειος δεσμός της σελήνης. Ένα Σαββατοκύριακο ιδανικό για αποδράσεις, εξορμήσεις και ταξίδια. Αυτό το διήμερο δεν ευνοεί την δουλειά, την οργανωμένη εργασία μιας και οι τάσεις φυγής μας καταβάλλουν. Η επικοινωνία γίνεται ασαφής, χαοτική και πολλές φορές είμαστε ανακριβείς σε αυτά που λέμε. Χρειάζεται να είμαστε περισσότερο ρεαλιστές, να επιστρατεύσουμε την λογική μας ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα. Ιδανική επιρροή για τους καλλιτέχνες ή για όσους ασχολούνται με την τέχνη. Η κρίση μας είναι θολή και ίσως δυσκολευόμαστε να δούμε αντικειμενικά ή ρεαλιστικά για αυτό χρειάζεται να δείχνουμε ανοχή στις ιδέες των άλλων και να φιλτράρουμε ότι ακούμε. Δυσκολίες στην επικοινωνία για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Τύχη για Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς και Λέοντες.

12/5: Ο Άρης στους Διδύμους, στο ζώδιο της διακυβέρνησης του Ερμή. Γινόμαστε περισσότερο εξωστρεφείς, δραστήριοι και δυναμικοί. Είμαστε αεικίνητοι και μπορούμε να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Δρούμε λεκτικά, είμαστε ευμετάβλητοι, προσαρμοστικοί, ευέλικτοι, ανήσυχοι και παθιασμένοι με τον λόγο. Μία αρνητική έκφανση σχετίζεται με την γρήγορη εναλλαγή διάθεσης αλλά και αποφάσεων. Χρειάζεται να επιδείξουμε περισσότερη σύνεση, συνέπεια και σταθερότητα στην ζωή μας αλλά και στην δράση μας. Πολλές φορές αναλώνουμε την ενέργεια μας σε πολλά πράγματα και εγκαταλείπουμε εύκολα έναν στόχο μας ή ένα όνειρό μας. Εξάλλου μέσα στις επόμενες ημέρες ο Άρης σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο έρχεται να μας μάθει πώς να εργαζόμαστε σκληρά. Πώς να υλοποιούμε τις πολλές μας ιδέες; Πως όλα αυτά που έχουμε στον νου μας μπορούν να υλοποιηθούν; Μέσω της υπομονής, της επιμονής και της σκληρής δουλειάς. Δίδυμοι, το σεξαπίλ και οι μετοχές σας στα ύψη. Τοξότες, οι σχέσεις δεν είναι αρένα. Παρθένοι και Ιχθείς προσέχετε σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές συνεργασίες. Προσέχετε μικροατυχήματα, καψίματα, κοψίματα, φλεγμονές και κρυολογήματα οι προαναφερθέντες.

15-16/5: Άρης αντίθεση Κρόνος & Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας. Οι δύο εραστές εμπλεκόμενοι αργούς, δυνατούς πλανήτες. Το απόλυτο αρσενικό, ο Άρης κοντράρεται με τον αυστηρό Κρόνο έτσι τα επίπεδα ενέργειάς μας είναι ιδιαίτερα χαμηλά, οι άμυνες μας πεσμένες και πολλές φορές η ηττοπάθεια σχηματίζεται στο πρόσωπό μας. Είναι μία όψη που χρειάζεται σωστούς χειρισμούς, ωριμότητα, σύνεση και υπευθυνότητα. Ίσως νιώθουμε μία ματαιότητα, μία αδυναμία ενώ πολλές φορές βιώνουμε μοναξιά ή πιστεύουμε πως δεν αξίζουμε την αγάπη των άλλων. Υπάρχουν εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές και προκλήσεις στην δράση μας αλλά και σε επαγγελματικές μας υποθέσεις. Χρειάζεται να αναπτύξουμε ένα πιο υπεύθυνο προφίλ ώστε να ξεπεράσουμε όλες αυτές τις προκλήσεις αλλά και το αίσθημα αδυναμίας που νιώθουμε. Ωστόσο, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μαλακώνει την διάθεσή μας, τα συναισθήματά μας και οι αρνητικές συναισθηματικές δονήσεις καταλαγιάζουν κάπως. Οι ευαισθησίες, το συναίσθημα και ο ρομαντισμός ανακάμπτουν δεόντως. Υπάρχει έντονη η ανάγκη για ανιδιοτελή αγάπη και έρωτα. Ο έρωτας στην πιο ιδανική μορφή του απαιτεί συναισθηματικές εκδηλώσεις και απέραντη ρομαντζάδα. Ιδανική επιρροή για όσους ασχολούνται με την τέχνη. Προσοχή στην υγεία αλλά και σε σχέσεις, συνεργασίες πάσης φύσεως Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς και δη του πρώτου δεκαημέρου. Προσοχή στους χειρισμούς επί του επαγγελματικού, στην υγεία σας αλλά και σε πιθανές ρήξεις με ανωτέρους. Τύχη στον έρωτα και στα οικονομικά για Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ταύρους αλλά και Παρθένοι-Ιχθείς μπορείτε να επωφεληθείτε.

18/5: Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις 26ο 55’ του Ταύρου. Θέματα οικονομικά, ασφάλειας, κεκτημένων έρχονται στο προσκήνιο. Η νέα αυτή σελήνη σχηματίζεται με στάσιμο Ερμή και την επομένη Σελήνη και Ερμής βρίσκονται σε σύνοδο στους Διδύμους. Ιδανική νέα σελήνη για αναθεωρήσεις σχεδίων και ιδεών. Ωστόσο, τι κάνουμε εάν μας γίνει μία πρόταση; Την αφήνουμε; Σαφώς όχι, απλώς έχουμε κατά νου ότι οι όροι επάνω στην δουλειά αυτή ίσως τροποποιηθούν με την πάροδο του χρόνου. Δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις αυτό το φεγγάρι αλλά το μεσοδιάστημα Ήλιου/Άρη και Σελήνης/Άρη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο κάτι που μιλάει για εμπόδια, δυσκολίες και περιορισμούς. Συναισθηματικά εκλείπει ο αυθορμητισμός και πολλές φορές τα συναισθήματά μας, η διάθεσή μας και η δράση μας είναι πεσμένα. Οτιδήποτε καταφέρνουμε στην ζωή απαιτεί θυσίες, κόπο, κούραση και αγώνα. Εάν αποφύγουμε το αίσθημα ματαιότητας και εάν πιστέψουμε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις μας και στις ικανότητές μας όλα θα ομαλοποιηθούν.

19/5: Σελήνη σύνοδος Ερμής (ανάδρομος) στους Διδύμους. Η επικοινωνία, η λογική και το συναίσθημα συμβαδίζουν. Ιδανική ημέρα για αναθεωρήσεις ιδεών, σκέψεων αλλά και για να δούμε ανθρώπους από τα παλιά. Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι ένας έρωτας από τα παλιά σας χτυπά την πόρτα; Ταύροι – Σκορπιοί διεκδικήστε οφειλόμενα από τρίτους. Ο Ερμής ανάδρομος προκαλεί το γνωστό επικοινωνιακό παραλήρημα αλλά παράλληλα μας καλεί και σε ανασύνταξη, ανασυγκρότηση σκέψης και αλλαγή πλεύσης σχεδίων.

21/5: Ο Ήλιος στους Διδύμους! Δίδυμοι, χρόνια σας πολλά, γενέθλια όλη η χρονιά. Τις επόμενες τριάντα (30) ημέρες ο Ήλιος στο ζώδιο του Ερμή δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας. Γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς, περίεργοι και θέλουμε να αντλούμε πληροφορίες, νέα, ειδήσεις. Σε συνδυασμό με τον Άρη και τον Ερμή στους Διδύμους η επικοινωνία, ο διάλογος και οι δημόσιες επαφές – σχέσεις βρίσκονται στο πιο επίμαχο σημείο.

21-22/5: Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη, Σελήνη αντίθεση Πλούτωνας και Σελήνη τετράγωνο Ουρανός. Μία ημέρα έντονα συναισθηματική αλλά και αντιφατική. Οι σχέσεις μπορούν να γεμίσουν συναίσθημα και να γίνουν πηγή άντλησης ικανοποίησης και συναισθήματος ή μπορούν να μετατραπούν κυριολεκτικά σε αρένα. Εάν δεν κοντρολάρουμε την ζήλια, την κτητικότητα, τις εμμονές μας αλλά και τις υπερβολικές μας απαιτήσεις οι ισορροπίες μπορούν πολύ εύκολα να ανατραπούν. Προσέχετε το αίτημα σας για ελευθερία ίσως καταλήξει σε αναρχία. Προσοχή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Τυχερότατοι Ιχθείς και Σκορπιοί. Φυσικά, Καρκίνοι και Αιγόκεροι από εσάς εξαρτάται εάν θα αντλήσετε την ζεστασιά της συνόδου Αφροδίτης-Σελήνης στον Καρκίνο. Ο εγωισμός δεν βοηθάει στις σχέσεις, οι σχέσεις είναι συμπόρευση.

22/5: Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνας. Η Αφροδίτη συναντάει τον σκοτεινό Πλούτωνα και οι σχέσεις μπορούν λείαν ευκόλως να μετατραπούν σε αρένα. Οι ευαισθησίες, το συναίσθημα και ο ρομαντισμός μπορούν πολύ εύκολα να κρυφτούν και να μην εκφραστούν έτσι όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα μπορούν να μετατραπούν σε ζήλια, κτητικότητα, εμμονή. Οι σχέσεις πολλές φορές κρύβουν μυστικά και εμείς έχουμε τα δικά μας μυστικά, χρειάζεται ειλικρίνεια ώστε να αποφευχθούν οι δύστροπες αυτές συναισθηματικές δονήσεις. Πολλές φορές μπορεί να νιώθουμε συναισθηματικά εξαρτημένοι από ανθρώπους, από σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο αυτό είναι αρρώστια και μας φθείρει ψυχολογικά. Ο έρωτας είναι απόλυτος, αναζητάμε την τελειότητα, την πίστη και την αφοσίωση. Όταν νιώθουμε πως απειλείται το αντικείμενο του πόθου μας μπορούμε να γίνουμε αδίστακτοι, σκληροί, προκλητικοί. Ιδιαίτερα ερωτική – σεξουαλική όψη. Χρειάζεται να περιορίσουμε τις ανασφάλειες μας και να κινηθούμε με περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στην ζωή μας. Προσοχή Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι στο δεύτερο δεκαήμερο ειδικότερα.

23/5: Ήλιος αντίθεση Κρόνος. Η διάθεσή μας είναι αρκετά πεσμένη, νιώθουμε ένα αίσθημα αδυναμίας και πιθανές απογοητεύσεις. Είναι μία ημέρα δύσκολη, κατηφής, γκρίζα. Πολλές φορές νιώθουμε ανασφάλεια, ότι δεν αξίζουμε και μπαίνουμε συνεχώς στην διαδικασία να αποδείξουμε πως αξίζουμε. Πιθανώς να πάσχουμε αυτές τις ημέρες από χαμηλή αυτοεκτίμηση ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις, δυσκολίες και στα επαγγελματικά. Η επιπολαιότητα τιμωρείται, χρειάζεται σύνεση,, αυτοέλεγχος, ωριμότητα, σκληρή δουλειά ώστε να προοδεύσουμε και να νιώσουμε άξιοι. Βάλλονται ιδιαίτερα Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Προσοχή στις μεταξύ σας σχέσεις. Δίδυμοι-Τοξότες ίσως υπάρξουν δοκιμασίες σε σχέσεις και στην αισθηματική σας ζωή. Εμπόδια για επαγγελματικά ζητήματα και προβλήματα επί του οικογενειακού για Παρθένους και Ιχθείς.

25/5: Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός. Ξαφνικές γνωριμίες, ξαφνικές και συναρπαστικές σχέσεις μπαίνουν στην ζωή μας εντελώς ξαφνικά και ανατρέπουν τις ισορροπίες στην προσωπικοί μας ζωή. Ο ενθουσιασμός και το αίσθημα ελευθερίας μας συνεπαίρνει ωστόσο χρειάζεται να είμαστε λιγότερο παρορμητικοί. Πιθανώς να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί στην αντίπερα όχθη. Το αίτημα για ελευθερία και αποδέσμευση μπορεί να σκάσει κάπως άτσαλα και αυτό διασαλεύει τις ισορροπίες στις σχέσεις. Ο φόβος για την δέσμευση μας οδηγεί στην αποδέσμευση και στην άρνηση για προσωπικές επαφές – δεσμεύσεις. Ροπή στις ανορθόδοξες σχέσεις και έντονες σεξουαλικές επιθυμίες. Οι σχέσεις είναι ελευθερία αλλά όχι αναρχία. Χρειάζεται σεβασμός στην διαφορετικότητα και στην μοναδικότητα του άλλου, είναι μία όψη η οποία εκφράζει αυτήν την αντίληψη αλλά πρέπει να εκφραστεί με μέτρο, όρια και σύνεση. Προσοχή στις απρόσμενες ρήξεις Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι και δη του δευτέρου δεκαημέρου.

26/5: Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας. Το χάος! Η ενέργειά μας είναι εντελώς αποπροσανατολισμένη, δεν έχει κατεύθυνση και δεν είναι στοχευμένη. Ήδη ο Άρης στους Διδύμους μας κάνει επιπόλαιους και έτοιμους να  εγκαταλείψουμε μάχες και σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα προκαλεί θολή κρίση, αίσθημα αδυναμίας και υλοποίησης. Χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τον ρεαλισμό μας, τον ορθολογισμό μας και την ρεαλιστική οπτική μας προσέγγιση ώστε να μην πέσουμε θύματα του ίδιου μας του εαυτού ή των γύρω μας. Η σύγχυση, η ασάφεια, ο αποπροσανατολισμός, οι λάθος εκτιμήσεις μπορούν να μας απομακρύνουν από την λήψη σωστών αποφάσεων ή της σωστής δράσης. Είναι μία όψη που βοηθάει όσους ασχολούνται με την τέχνη, τις εναλλακτικές θεραπείες ή την προσφορά (ανιδιοτελή) σε συλλογικό επίπεδο. Προσέχετε τις αποφάσεις επί των επαγγελματικών αλλά και νέες γνωριμίες καθώς δεν αποκλείεται να εξαπατηθείτε. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Πιο επιρρεπείς Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Προσοχή στην υγεία, σε φλεγμονές, στην σεξουαλική πράξη, σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, σε δερματικές και αιματολογικές  παθήσεις.

27/5: Άρης σύνοδος Ερμής (ανάδρομος). Ιδανική επιρροή για αναθεωρήσεις απόψεων, σκέψεων. Μία όψη που προκαλεί υπερδιέγερση, πολλές σκέψεις έτσι πολλοί θα νιώσουν διανοητικά κουρασμένοι και το νοητικό τους σύστημα θα είναι αποδυναμωμένο. Πολλές φορές μιλάμε παρορμητικά, εκφραζόμαστε με ταχύτητα και ορμή έτσι καλό είναι να σκεφτόμαστε πρώτα, να ελέγχουμε όσα λέμε ώστε να μην υπάρχουν διαξιφισμοί και αψιμαχίες. Προσεκτικά στην επικοινωνία, στον διάλογο, στις συζητήσεις, στις επαφές, στην οδήγηση Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

29-30-31/5: Ερμής σύνοδος Ήλιος, Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας, Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας. Έντονα Ποσειδώνιες επιρροές. Πολλές σκέψεις, πολλές συζητήσεις, πολλές επαφές, πολλές πληροφορίες πάνε και έρχονται έτσι βρισκόμαστε σε μία διανοητική υπεριέργεση και δεν έχουμε σωστή κρίση. Έλλειψη ευθυκρισίας, διανοητική θολούρα, σύγχυση, τάσεις φυγής από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα, αδιαλλαξία, αφέλεια, παιδικότητα, έλλειψη τακτ μπορούν να μας προκαλέσουν εμπόδια στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Η συνεννόηση και η επικοινωνία δυσκολεύουν ενώ πολλές φορές μπορεί να εγκλωβιζόμαστε στις σκέψεις μας. Χρειάζεται να βρούμε τρόπους και διεξόδους ώστε να μην αρρωστήσει ο νους. Ας σκεφτούμε ότι θεραπεύει τον νου και την ψυχή σας. Πιο επιρρεπείς και προσεκτικοί σε επίπεδο επικοινωνιακό αλλά και δράσης Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

Για προσωπικές αναλύσεις και προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα προσωπικά μου προφίλ στο facebook: Kiriakos Koktzidis και Αστρολογικές Αλχημείες ή στο προσωπικό μου email: Kyrkok@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου