Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Νέα Σελήνη στον Ταύρο - Ωδή στον Έρωτα

Την Δευτέρα 18/05/2015 και ώρα 07:13 το πρωί σχηματίζεται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, στην χώρα της Αφροδίτης και συγκεκριμένα στην 26' 55'' μοίρα του ζωδίου.
Στο σημείο εκείνο βρίσκεται ο σταθερός αστέρας Algol, o οποίος είναι κακής φήμης και σχετίζεται με ασάφειες, ναυάγια και αποτυχίες. Η νέα σελήνη σχηματίζεται μέσα στις πλειάδες που μυθολογικά είναι ένα σημείο φύσης Ποσειδώνα και σχετίζεται με τις έννοιες του υποκειμενισμού, της εξιδανίκευσης ή και της εξαπάτησης - απογοήτευσης.

Ωστόσο, όμως αυτή η νέα σελήνη σχηματίζεται στον Ταύρο, στο ζώδιο της Αφροδίτης έτσι είναι ένα φεγγάρι που μιλάει για έρωτα, ασφάλεια, συναισθήματα.

Η Αφροδίτη συμβολίζει τον έρωτα....

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της γης που δηλώνει το λιβάδι, την πεδιάδα, εκεί που υπάρχει ηρεμία, πραότητα, έρωτας, ασφάλεια και αγάπη...

Αγάπησε τον εαυτό σου, την ψυχή σου, το σώμα σου, το άρωμά σου...

Ερωτεύσου τον εαυτό σου ώστε να ελκύσεις τον έρωτα...

Ο Ταύρος είναι απλότητα....

Ο έρωτας είναι απλός, εμείς τον κάνουμε σύνθετο!!!

Αυτή η νέα σελήνη σχηματίζεται στον δωδέκατο ηλιακό οίκο μιας και ο ωροσκόπος ανατέλλει στην 13' των Διδύμων, σε σύνοδο με τον Ερμή (στάσιμο). Αντικειμενικά θα λέγαμε ότι είναι μία νέα σελήνη που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ωστόσο όμως ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και πολλοί από εμάς θα προβούν σε αναθεωρήσεις επί των σχεδίων τους. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι αποφεύγουμε να κάνουμε μία νέα αρχή; Σαφώς όχι!

Η νέα σελήνη δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις εκτός από μία αντίθεση με τον Κρόνο (σε διαφορετικά ζώδια). Το μόνο σίγουρο είναι πως ιδέες υπάρχουν, επιθυμίες επίσης υπάρχουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επιτύχουμε τις νέες μας προσπάθειες και τις φιλοδοξίες μας θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά, να οργανωθούμε, να δείξουμε ένα υπεύθυνο και ρεαλιστικό προφίλ. Η αντίθεση Άρη-Κρόνου σταδιακά αποκλίνει και αυτό σημαίνει πως η ενέργειά μας ξεμπλοκάρει και η δράση μας προωθείτε ευκολότερα. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα, μέχρι να συναντήσει ο Ήλιος τον αυστηρό Κρόνο και ύστερα το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά.

Η αντίθεση στον άξονα έκτου-δωδεκάτου μιλάει για ενοχές, τύψεις, φοβίες, ανασφάλειες που πρέπει να καταπολεμηθούν. Κινούμαστε σε ένα κλίμα λίγο βαρύ, όπου η ματαιότητα και η απαισιοδοξία βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Ωστόσο, όμως λίγο παρακάτω το κλίμα αντιστρέφεται άρδην. Στην νέα σελήνη συμμετέχει η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο που μιλάνε για την τέχνη, τον έρωτα, τον ανιδιοτελή έρωτα αλλά και για την ανιδιοτέλεια στις σχέσεις. Η φαντασία, ο οραματισμός και η τέχνη ανακάμπτουν. Ευνοείται οτιδήποτε άπτεται της τέχνης, του έρωτα αλλά και των οικονομικών.

Επιστράτευσε τον ρεαλισμό σου μην τυχόν εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις.

Ο μήνας Μάης κρύβει κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις ωστόσο όμως ανοίγει τον δρόμο για έναν μοναδικό Ιούνιο, ο οποίος κρύβει πολλές εκπλήξεις, πολλές ευκαιρίες, αιφνίδιες επιτυχίες, ανανέωση, αισιοδοξία, πληθωρικότητα και χιούμορ.

Ανοίγει ο δρόμος της σποράς, ενός εντυπωσιακού και γεμάτου ευκαιρίες καλοκαιριού, όπου ο έρωτας, η ζωντάνια και η δημιουργικότητα θα βρεθούν στα καλύτερά τους.

Καλή και δημιουργική νέα σελήνη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου