Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2016 - Κριός/Λέων/Τοξότης

Κριός & 2016:
+Το 2016 σε πρώτο πλάνο μέχρι τις 9/9 ενισχύει τον εργασιακό σου τομέα, φέρει εργασιακή πρόοδο και καλύτερες συνθήκες στον χώρο της δουλειάς σας, με συναδέλφους και συνεργάτες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε να αναμένετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε με τρόπο ενεργό εργασία. Πιθανή, μία προαγωγή ή μία αναβάθμιση. Δεν είναι διόλου απίθανο να ανακαινίσετε τον χώρο που στεγάζεστε.
+Η υγεία σας. Φροντίστε το σώμα σας, τον εαυτό σας και μεριμνήστε για τυχόν προβλήματα υγείας. Υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες.
+Από τις 10/9 βελτιώνεται ο τομέας σχέσεις, συνεργασίες, γάμος. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου, δικτυώνεσαι, κοινωνικοποιείσαι και επεκτείνεσαι. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες για μία νέα αισθηματική γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι θα προάγετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.
+Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να σταθεροποιείται, ωστόσο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου τα πράγματα είναι κάπως πιο σύνθετα καθώς ο Ουρανός από το ζώδια σας φέρνει μοιραίες, αιφνίδιες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικούς χωρισμούς έτσι ο αισθηματικός τομέας μπορεί κάλλιστα να ανατραπεί.
+Σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών ζητημάτων. Πνευματικότητα, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, νέοι στόχοι και πρόοδος.
-Οι του δευτέρου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές προκλήσεις ενώ παράλληλα θα κληθείτε να αλλάξετε στάση ζωής και τρόπο αντιμετώπισης απέναντι σε ζητήματα καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης.
-Προσοχή στα τέλη Μαρτίου (23/3) όπου η έκλειψη σελήνης στον άξονα σας τρίζει τα θεμέλια σε μία σχέση, συνεργασία κομβική. Ένας κύκλος κλείνει για να ανοίξει ένας καινούριος.
Μην αφήσετε τους μήνες Μάη, Ιούνιο, Ιούλιο για οικονομικές διευθετήσεις, αποφύγετε να δανείσετε και διεκδικήστε οφειλόμενα.

Λέων & 2016:
+Οικονομική συσπείρωση, ανασύνταξη δυνάμεων και ανασυγκρότηση προσφέρει το 2016 όσον αφορά τον τομέα των χρημάτων. Μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας, να αναζητήσετε εναλλακτικές ή επιπρόσθετες εισοδηματικές πηγές ώστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καιρών.
+Βελτιώνεται η σχέση σας με τον εργοδότη σας ενώ εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε να εισρέουν χρήματα μέσω επέκτασης του πελατολογίου σας. Σταθερότητα, συναισθηματική ασφάλεια, παγίωση κάποιων κεκτημένων στην ζωή σας.
+Η αισθηματική σας ζωή ωριμάζει, περνάει μέσα από ένα στάδιο σοβαρότητας και εσείς αναζητάτε την δέσμευση ή την συναισθηματική σταθερότητα. Μπορεί να υπάρχουν πρακτικά προβλήματα στο αισθηματικό κομμάτι, όχι κάτι ιδιαίτερα άσχημο, απλά κάτι θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα που θα προκαλεί ανασφάλεια και θα εγείρει ένα αίσθημα ανικανοποίητου.
+Ο δε Ουρανός προσφέρει ανανέωση, επέκταση, αισιοδοξία, ελπίδα, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Τύχη σε σπουδές, ενίσχυση του βιογραφικού σας, δυναμική αναζήτηση εργασίας. Πολλές φορές οι ευκαιρίες είναι αιφνίδιες, ξαφνικές και μπορεί να φέρουν την σφραγίδα του εξωτερικού.
-Ο μήνας Αύγουστος είναι καθοριστικός για τις σχέσεις σας και αποτελεί ένα προμήνυμα αλλαγών, εξελίξεων και ανακατατάξεων στην αισθηματική σας ζωή και δη για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. εάν διατηρείτε έναν δεσμό λόγω συμβατικότητας δεν αποκλείεται να χωρίσετε. Σε κάθε περίπτωση γίνεται ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα.
-Τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο προσέχετε σχέσεις με συγγενείς, με την οικογένεια σας αλλά και για ζητήματα που άπτονται του τομέα αγορών-πωλήσεων ακινήτων.
Την άνοιξη δοκιμάζεται η αισθηματική σας ζωή αλλά και ο τομέας των οικονομικών χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.


Τοξότης & 2016:
+Επαγγελματικά, καριέρα, κοινωνική προβολή, καταξίωση. Το νέο έτος προσφέρεται για να χτίσετε σε επίπεδο επαγγελματικό και δη μέχρι τις 9/9. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, νέες συμμαχίες μπορούν να σας αναδείξουν. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε ενεργά εργασία ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε το πελατολόγιο σας να ανοίγει σημαντικά έτσι θα αυξηθούν και οι αποδοχές σας.
+Ο Ιούνιος μπορεί να απογειώσει τα επαγγελματικά σας ενώ εκτοξεύει την ζήτηση σας στα ύψη.
+Εύνοια οικονομική τον μήνα Ιούνιο.
+- Ο Κρόνος από το ζώδιο σας μιλάει για την ενηλικίωση σας. Υποχρεώσεις, ευθύνες, οργάνωση, σύνεση μπορούν να σας αναδείξουν. Δεν επιτρέπονται οι επιπολαιότητες, χρειάζεται σοφία και σωστή διαχείριση χρόνου. Τα αγαθά κόποις κτώνται και οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου χτίζονται.
+Από 10/9 και έπειτα βελτιώνονται ιδιαίτερα η κοινωνική σας ζωή, ο τομέας φίλοι αλλά και οι επαφές σας με ομοϊδεάτες και συναδέλφους. Δικτύωση, κοινωνική ζωή, φλερτ και διασκεδάσεις.
+Ο Ουρανός από τον Κριό υπόσχεται ανανέωση, αιφνίδιες ευκαιρίες, πρόοδο, καινοτομία, επανάσταση (οργανωμένη και επιτυχή) για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Κεραυνοβόλοι έρωτες, δυνατές συναισθηματικές πυρκαγιές, ενθουσιασμοί, πάθη, έρωτες ξεσηκώνουν τις διαθέσεις σας και το ταμπεραμέντο σας.
+Επιτυχία και εύνοια σε σπουδές αλλά και σε επαφές με το εξωτερικό.
-Την άνοιξη αλλά και τον μήνα Ιούνιο προσέχετε την υγεία σας, φροντίστε τον οργανισμό σας, το σώμα σας.
-Προσοχή σε ζητήματα οικογένειας, αγορών, πωλήσεων αλλά και ακίνητης περιουσίας.
Σημαντικές αλλαγές στον τομέα σπίτι, οικογένεια, καριέρα, κοινωνική προβολή. Θα χρειαστεί να τρέξετε ιδιαίτερα την άνοιξη και τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο.
Οι μήνες Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι πολλά υποσχόμενοι σε πολλούς τομείς.

Για προσωπικές, αναλυτικές προβλέψεις μπορείτε να ρυθμίσετε το προσωπικό σας ραντεβού επικοινωνώντας μαζί μου στο προσωπικό μου e-mail: kyrkok@gmail.com.

Καλή χρονιά!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου