Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθείς/Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς

Κριός και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Aries and Solar Eclipse in Pisces): H έκλειψη ηλίου της 9/3 παίζει έντονα με την ψυχολογία σου και τις διαθέσεις σου καθώς σχηματίζεται στον τελευταίο ηλιακό σου οίκο. Εγείρει ανασφάλειες, εμμονές, φοβίες ενώ παράλληλα σε καλεί να ξεπεράσεις οτιδήποτε αρνητικό, μολυσματικό, θυμικό. Αλλαγές, ανατροπές και ανακατατάξεις δεδομένων αναμένονται σε επίπεδο εργασιακό, καθημερινότητας αλλά και στις συναισθηματικές σου δομές. Πιθανώς να κλείνεις κάποιους κύκλους σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να μην είσαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος/η στον χώρο που εργάζεσαι έτσι σύντομα θα κινήσεις τον μοχλό των αλλαγών. Από την άλλη πλευρά, δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες σχετικά με το μέλλον μιας σχέσης, κάτι που σε ανησυχεί. Η αντίθεση με τον υπερβολικό Δία σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή στην καθημερινότητα σου αλλά και με την υγεία σου. Απέφυγε τις καταχρήσεις κάθε είδους. Το αυστηρό τετράγωνο με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή με θέματα που άπτονται του νόμου αλλά και στην επικοινωνία σου καθώς θα ασκήσεις και θα δεχτείς αυστηρή κρητική. Έχε στο πίσω μέρος της κεφαλής σου πως ίσως ταλαιπωρηθείς σε ένα ταξίδι σου. Το δε μεταμορφωτικό εξάγωνο έκλειψης-Πλούτωνα σου δίνει όλο το σθένος να κινήσεις εκείνα τα νήματα στον επαγγελματικό τομέα που θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο, καλύτερες προοπτικές και συνθήκες εργασίας. Όσον αφορά την εργασιακή ανεπάρκεια και το αίσθημα του ανικανοποίητου φρόντισε να περιορίσεις το άγχος σου γιατί μακροπρόθεσμα οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

Ταύρος και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Taurus and Solar Eclipse in Pisces): Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς φέρνει αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις σε θέματα φίλων, συνεργασιών αλλά και ένταξης σου σε ομάδες, συλλόγους ή ομοϊδεάτες. Δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν εύθραυστες κάποιες φιλίες και να επέλθει οριστική ρήξη ενώ από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να έχεις την ευμενή σύμπραξη τρίτων. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στην ζωή σου και φέρνουν αισιοδοξία ενώ σε βοηθάνε να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να το φιλοσοφήσεις αλλιώς, λίγο διαφορετικά. Η αντίθεση της έκλειψης με τον Δία σε κάνει υπερβολικό/ή σε θέματα έρωτα, χαράς, διασκέδασης αλλά και καλοπέρασης. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια ο τεμπέλης εαυτός σου. Φρόντισε να μην παραγκωνίσεις τον τομέα εργασία και διατήρησε την συνέπεια σου. Σίγουρα, κάποια σχέδια σου ίσως αναβληθούν ή καθυστερήσουν εντός Μαρτίου, ωστόσο, όμως μακροπρόθεσμα θα υλοποιηθούν. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή σε ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, διατροφών αλλά και οικονομικών διευθετήσεων. Δεν αποκλείεται να ζορίζεσαι οικονομικά, η άνοιξη εγείρει οικονομικές ανησυχίες αλλά λόγω της εξαιρετικής σου ικανότητας στους οικονομικούς χειρισμούς μπορείς να μειώσεις τους αρνητικούς κραδασμούς. Εύνοια δέχεσαι μέσα από επαφές, συζητήσεις, ταξίδια και επαφές με το αλλότριο, με το ξένο, το διαφορετικό. Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι, που φιλοσοφείς την ζωή και σίγουρα θα έχεις πρόοδο σε ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικά.

Δίδυμοι και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Gemini and Solar Eclipse in Pisces): Η έκλειψη ηλίου σχηματίζεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις, αλλαγές, ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα ή σε ότι σχετίζεται με την κοινωνική σου προβολή. Πιθανώς να αναμένεται μία προαγωγή ενώ δεν αποκλείεται η αναβάθμιση σου στην δουλειά. ωστόσο, παρόλα αυτά η εν λόγω αναβάθμιση αποτελεί πρόκληση καθώς ο ελεύθερος σου χρόνος περιορίζεται και εσύ αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις καλείσαι να ενηλικιωθείς. Προώθησε τις ικανότητες σου, το δημόσιο σου προφίλ, την εικόνα σου ώστε να ανέλθεις ιεραρχικά-επαγγελματικά. Προσοχή σε σχέσεις σου με ανωτέρους και προϊσταμένους, διατήρησε ισορροπίες και απέφυγε τυχόν αντιπαραθέσεις. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο πιέζει σχέσεις-συνεργασίες, πολλές εκ των οποίων θα δοκιμαστούν και εσύ θα καταλάβεις ποιος όντως τάσσεται υπέρ σου. Έτσι, κινούμενος/η με ευελιξία σχημάτισε τις συμμαχίες σου. Απέφυγε τις σκληρές συμπεριφορές απέναντι στον/στην σύντροφό σου και αφιέρωσε χρόνο ώστε να του/της αφιερώσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γκρίνιες ή παράπονα. Απέφυγε υπερβολές στο σπίτι αλλά και σε σχέση με άτομα της οικογένειας σου. Μην προβείς σε μία ανακαίνιση ή σε μία μετακόμιση. Απέφυγε αγορές-πωλήσεις επί της ακίνητης περιουσίας. Ψυχολογικές εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα διάθεσης. Τα οικονομικά σου καλά κρατούν, φαίνεται πως σώζεσαι ξώφαλτσα σε μία περίοδο γενικότερου στρεσαρίσματος. Τυχερές οικονομικές συμφωνίες ή επωφελείς οικονομικοί διακανονισμοί. Προώθησε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών αλλά και παροχών.

Καρκίνος και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Cancer and Solar Eclipse in Pisces): Η έκλειψη ηλίου δεν είναι ιδιαίτερα άσχημη για το δικό σου ζώδιο καθώς το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ των ζωδίων σας φέρνει ευκαιρίες για αλλαγές τόσο στην προσωπική σου όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Πιθανώς να φτάσεις στο χρονικό εκείνο σημείο που θα αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή για ένα καλύτερο αύριο. Τυχερές μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις σου παρέχουν ασπίδα σωτηρίας, επέκταση και ευκαιρίες για ανανέωση. Ιδανικό διάστημα για να περάσεις συνεντεύξεις, να αποστείλεις βιογραφικά ή για να ενισχύσεις το βιογραφικό σου. Αλλάζεις τρόπο σκέψης, ιδεολογίας αλλά και θεώρησης των πραγμάτων γύρω σου. Πιθανώς να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή ματαιώσεις γύρω από νομικά ζητήματα. Η αντίθεση Διός-έκλειψης σε βάζει σε ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε μέσα από το οποίο έχεις να αποκομίσεις πολλά θετικά. Προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις σου. Μην τρέχεις, πάτα και κανένα φρένο που και που. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον μπάρμπα-Κρόνο σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις τις άμυνες σου πεσμένες. Θα συνιστούσα συμπληρώματα διατροφής, αποφυγή καταχρήσεων αλλά και την έναρξη ενός νέου προγράμματος διατροφής. Αθλήσου, άρχισε ένα σπορ ή χόμπι. Πιέσεις αναμένονται στον εργασιακό τομέα, στην καθημερινότητα σου. Πιθανώς να προκύψουν προβλήματα ή στον χώρο που εργάζεσαι ή με κάποιους συνεργάτες σου. Χρειάζεται να φανείς ευέλικτος/η και να αλλάξεις τρόπο δράσης ώστε να αντιμετωπίσεις πιθανά πρακτικά εμπόδια. Στο συν κατατάσσεται η αισθηματική σου ζωή, η οποία δέχεται τονωτικές ενέσεις και μπορείς να βελτιώσεις την σχέση σου και το μεταξύ σας δέσιμο ή την χημεία. Μην γίνεσαι σκληρός/ή με τον/την σύντροφο σου, χτίστε την συμμαχία σας. Σχέσεις και συνεργασίες εξελίσσονται με τρόπο θετικό και αυτό μακροπρόθεσμα.

Λέων και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Leo and Solar Eclipse in Pisces): Η έκλειψη ηλίου φέρνει στην επιφάνεια έντονες οικονομικές ανησυχίες, προκαλεί ρευστότητα, αστάθεια γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, διατροφές, οφειλές, πληρωμές, χρέη αλλά και επιστροφές οφειλομένων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει οικονομική στενότητα-λιτότητα ή κάποιο έκτακτο έξοδο. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται αλλαγές σε ζητήματα που άπτονται των εν λόγω τομέων ενώ και εσύ θα πρέπει να μην επαναλαμβάνεις λάθος τακτικές του παρελθόντος που σε εξέθεσαν οικονομικά. Ψυχολογικά αναμένονται κάποιες έντονες μεταπτώσεις και απότομες εναλλαγές διάθεσης. Συν τοις άλλοις, φαίνεται να αλλάζει η σχέση σου με τον/την σύντροφό σου καθώς αναζητάτε ουσία και ποιότητα. Απέφυγε να δανείσεις και μην ανοιχθείς οικονομικά. Η αντίθεση με τον Δία προκαλεί υπερβολές γύρω από τα οικονομικά και δεν είναι διόλου απίθανο να αυξηθεί κατακόρυφα η καταναλωτική σου διάθεση. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο σε καλεί να μην εμπλέξεις τους τομείς έρωτας-οικονομικά. Πιθανώς να υπάρξουν προστριβές εφόσον διατηρείς κοινό πορτοφόλι με τον/την σύντροφό σου. Η αισθηματική σου ζωή περνάει μέσα από ένα στάδιο ωρίμανσης αλλά πρέπει να αποφύγεις κακές συμπεριφορές ή καλύτερα λαθεμένες συμπεριφορές του παρελθόντος. Θετικά φαίνεται να ανοίγεται ο τομέας των εργασιακών σου. Εάν είσαι εκτός εργατικού δυναμικού πέρασε συνεντεύξεις, απέστειλε βιογραφικά, αναζήτησε εργασία. Η υγεία σου εξελίσσεται καλά, μπορείς να αρχίσεις ένα σύστημα διατροφής βασισμένο σε μεσογειακά πρότυπα ή να αρχίσεις ένα σπορ. Φρόντισε το σώμα σου, την υγεία σου και δεν θα χάσεις.

Παρθένος και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Virgo and Solar Eclipse in Pisces): Απέναντι σου σχηματίζεται η ηλιακή έκλειψη και φέρνει αλλαγές, εξελίξεις και νέα δεδομένα σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Εάν είσαι μόνος/η ή ανήκεις στους εργένηδες του ζωδίου δεν αποκλείεται να κάνεις μία ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία, που θα σου αλλάξει κοσμοθεωρία και ιδιοσυγκρασία. Εάν πάλι διατηρείς έναν δεσμό δεν αποκλείεται να μπεις σε στάδιο επισημοποίησης. Από την άλλη πλευρά και εφόσον το δεικνύει το προσωπικό σου ωροσκόπιο δεν αποκλείεται ένας χωρισμός που αρχικά θα σε πονέσει αλλά μακροπρόθεσμα θα σε ανανεώσει, θα σε απελευθερώσει και θα σε κάνει να νιώσεις δημιουργικός/ή. Ο κοινωνικός σου κύκλος αλλάζει, δικτυώνεσαι, κοινωνικοποιείσαι. Το μόνο σίγουρο είναι πως γίνεται παρέλαση ανθρώπων στην ζωή σου, άλλοι εισβάλλουν αίφνης άλλοι αποχωρούν αίφνης. Ωστόσο, όμως η αντίθεση της έκλειψης με τον Δία μπορεί να σε κάνει υπερβολικό/ή ή επιπόλαιο-η έτσι δεν είναι διόλου απίθανο να απομακρύνεις ανθρώπους θετικούς από την ζωή σου, οι οποίοι δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Πρόσεχε τις υπερβολικές αντιδράσεις, την επιπολαιότητα σου αλλά και την εσφαλμένη κρίση καθώς θα βρεθείς αντιμέτωπος με την ανωριμότητα σου. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο βάλλει την ψυχολογία σου και σου προκαλεί έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να σταθείς σε ένα πρόσωπο της οικογένειας σου ή σε ένα άτομο που θεωρείς οικογένεια σου. Απέφυγε αγορές-πωλήσεις ακίνητης περιουσίας και μην διαπραγματεύεσαι τέτοιου είδους ζητήματα. Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις στον έρωτα μακροπρόθεσμα, έτσι θεωρώ πως όποια έκβαση και να πάρει ο τομέας των ερωτικών θα βγεις κερδισμένος/η. Δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα, αφύπνιση, δράση, πρωτοβουλίες.

Ζυγός και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Libra and Solar Eclipse in Pisces): Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς σχηματίζει μία χιαστή γωνία (150 μοιρών) και σε καλεί να αλλάξεις, να αναπροσαρμόσεις τον τρόπο που εργάζεσαι ή αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου. Πιθανώς να ανακύψουν δυσκολίες, εμπόδια και καθυστερήσεις στον εργασιακό τομέα έτσι θα κληθείς να τα ξεπεράσεις. Δεν είναι διόλου απίθανες κόντρες με συνεργάτες για αυτό πρόσεχε την μεταξύ σας επικοινωνία. Επίσης χρειάζεται να φανείς προσεκτικός σε θέματα υγείας, να μεριμνήσεις για το σώμα σου και για την υγεία της ψυχής σου καθώς το έντονο στρεσάρισμα της καθημερινότητας μπορεί να σε συρρικνώσει. Κάνε ένα γενικότερο τσεκ απ, άρχισε ένα πρόγραμμα άθλησης σταδιακά και αποτελεσματικά, αφιέρωσε χρόνο για προσωπική ανάπαυλα-ξεκούραση. Η αντίθεση με τον Δία σε ωθεί σε υπερβολές σχετικά με τις καταχρήσεις αλλά και τις απολαύσεις. Απέφυγε καταχρήσεις όπως αλκοόλ, φαγητού. Το αυστηρό τετράγωνο με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή με την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις και τις ανταλλαγές απόψεων-ιδεών. Μην πτοηθείς από την σκληρή κριτική που τυχόν θα ασκηθεί προς το πρόσωπο σου. Αν και είσαι διαλλακτικός/ή δεν αποκλείεται να ασκήσεις και εσύ σκληρή κριτική. Ευτυχείς εξελίξεις αναμένονται γύρω από ζητήματα σπιτιού, ακινήτων, αγορών-πωλήσεων αλλά και στις πολύ προσωπικές σου-ενδοοικογενειακές σου σχέσεις. Ιδανικό διάστημα για να προβείς στην ανακαίνιση του ιδιωτικού σου χώρου.

Σκορπιός και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Scorpio and Solar Eclipse in Pisces): Η έκλειψη ηλίου δεν είναι καθόλου αρνητική για το δικό σου ζώδιο καθώς σχηματίζεται στο κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τον έρωτα, την δημιουργία, τις επιχειρήσεις. Μπαίνεις σε μία περίοδο δημιουργική, άκρως αφυπνιστική. Αναμένονται αλλαγές, εξελίξεις στην αισθηματική σου-ερωτική σου ζωή αλλά και σε ζητήματα επαγγελματικά-επιχειρηματικών κινήσεων. Εσύ που ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις έναν απόγονο, το καλό δεν αργεί να έρθει. Ωστόσο, όμως λόγω συναισθηματικής έντασης και πάθους ακολουθείς λάθος τακτική στον έρωτα. Μόνο εφόσον έχεις διδαχθεί από τα λάθη σου θα έρθει το εξαιρετικό-ποιοτικό στον έρωτα. Απέφυγε τις υπερβολές σχετικά με φίλους αλλά και με την χρήση του διαδικτύου, μην εκτίθεσαι υπέρ του δέοντος. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι προσεκτικός-ή στους οικονομικούς σου χειρισμούς καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις. Απέφυγε να ξοδέψεις στον βωμό ενός έρωτα-καπρίτσιου. Μην διαπραγματευτείς τα του μισθού σου και απέφυγε συζητήσεις με τον εργοδότη σου ή με την εργοδότρια σου. Ωστόσο, η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι στα καλύτερα της και έχεις να κερδίσεις πολλά μέσα από επαφές, συζητήσεις αλλά και μέσα από την κοινωνική σου ζωή. Σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια ενδυναμώνουν και επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Ιδανικό διάστημα για να αναζητήσεις εργασία, για να περάσεις συνεντεύξεις και να στείλεις βιογραφικά. Προώθησε τις ιδέες σου, τις σκέψεις σου. Ο λόγος σου έχει πειθώ και σίγουρα κερδίζεις μέσω του επικοινωνιακού σου προφίλ.

Τοξότης και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Sagittarius and Solar Eclipse in Pisces): H έκλειψη ηλίου σχηματίζεται στο κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με το σπίτι σου, την οικογένεια σου αλλά και τους πολύ προσωπικούς σου δεσμούς. Δεν είναι διόλου απίθανο να μπεις στο στάδιο μιας μετακόμισης ή ανακαίνισης του ιδιωτικού σου χώρου. Θέλεις να φτιάξεις τον χώρο σου, εκεί που κατοικείς και να απαλλαγείς από οτιδήποτε σου χαλάει την ψυχολογία. Δεν είναι διόλου απίθανη μία συγκατοίκηση ή η επισημοποίηση μιας σχέσης. Ωστόσο, η σύνοδος της έκλειψης με τον Χείρωνα και η ταυτόχρονη αντίθεση με τον Ποσειδώνα ξύνουν πληγές και σε καλούν να αποκοπείς από οτιδήποτε τοξικό, που μολύνει την ενέργεια σου. Αλλαγές αναμένονται και σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο εύρεσης εργασίας. Από την φύση σου είσαι άτομο πρόσχαρο, αισιόδοξο, χαίρεις του παράγοντα τύχης και εύνοιας των ανωτέρων σου, έτσι φαίνεται να συνεχίζεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Είναι φυσικό να υπάρχουν εκείνοι που σε κακολογούν και φθονούν την πρόοδο σου, απέφυγε να ενδώσεις στην στείρα κριτική τους και συνέχισε να αγωνίζεσαι για έναν συγκεκριμένο στόχο. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο δοκιμάζει σχέσεις-συνεργασίες και είσαι έτοιμος/η να σπάσεις δεσμούς μη ουσιαστικούς, ανειλικρινείς, οι οποίοι δεν στηρίζονται στην ωριμότητα και στις αξίες του σεβασμού. Παρόλες τις αλλαγές, τις εξελίξεις και τις ανακατατάξεις στην προσωπική σου ζωή υπάρχει ένας τομέας που σε αβαντάρει και ενισχύεται ξώφαλτσα, είναι εκείνος των οικονομικών. Δεν αποκλείεται τα έσοδα σου να αυξηθούν και να ανοίξει το πελατολόγιο σου. Χτίζεις αυτοπεποίθηση μέσω προκλήσεων, εμποδίων.

Αιγόκερως και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Capricorn and Solar Eclipse in Pisces): Η έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς βγάζει στην επιφάνεια τον "κοινωνικό" Αιγόκερω. Έχεις να αδράξεις ευκαιρίες, κέρδη μέσα από έναν νέο κύκλο επαφών, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Ένα ατελείωτο επικοινωνιακό πάρε δώσε, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σε αβαντάρουν σημαντικά. Είναι αυτό που λέμε είσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Εάν είσαι εκτός εργατικού δυναμικού πέρασε συνεντεύξεις, στείλε βιογραφικά και ενίσχυσε το βιογραφικό σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι, μία μετακόμιση ή μία σημαντική μετακίνηση που θα σου δώσει λύση για ένα πρόβλημα σου. Πρόσεχε λίγο τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος στην συμπεριφορά απέναντι τους. Ατελείωτες συζητήσεις, κουβεντούλα και παρεϊστικο κλίμα φτιάχνουν την διάθεσή σου. Εάν ασχολείσαι με το εμπόριο, τις εκδόσεις, την συγγραφή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας τότε θα έχεις θετικότατες εξελίξεις. Το αυστηρό τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο μιλάει για κάποιους κύκλους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που λήγουν λίγο επώδυνα, προκαλώντας έντονη συναισθηματική φόρτιση. Φρόντισε την υγεία σου, πάρε συμπληρώματα διατροφής, ασχολήσου με το σώμα σου καθώς οι άμυνες σου μπορεί να είναι εξασθενημένες. Απέφυγε τα παρασκήνια, τις εμπλοκές σε ίντριγκες αλλά και σε σχέσεις αμφιβόλου πρόθεσης και ποιότητας. Η θετική συμμετοχή του Πλούτωνα στην έκλειψη αλλά και η αντίθεση με τον Δία φέρνουν ανανεωτικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αλλάζεις εσύ, αλλάζει η σχέση που έχεις εσύ με τον εαυτό σου έτσι αλλάζουν και οι άλλοι απέναντι σου.

Υδροχόος και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Aquarius and Solar Eclipse in Pisces): Αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις φέρνει η έκλειψη ηλίου στον οικονομικό τομέα. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα κακές ή δυσμενείς. Πολλές φορές λειτουργούν σαν σημείο αφύπνισης και φέρνουν γεγονότα που πιθανώς να σχετίζονται με μία νέα εισοδηματική πηγή ή με αύξηση του εισοδήματος σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο οικονομικός τομέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και υπάρχουν έντονες οικονομικές ανησυχίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που θα κληθείς να τακτοποιήσεις για αυτό φρόντιζε να είσαι φειδωλός. Δεν αποκλείεται να βρεθεί ένας νέος οικονομικός πόρος, εκμεταλλεύσιμος και να επωφεληθείς. Απέφυγε νέα οικονομικά ανοίγματα, την λήψη ενός δανείου και μην δανείσεις σε φιλικά πρόσωπα. Αλλαγές αξιών, σταθερών, αρχών και τρόπου ζωής στο μενού της έκλειψης. Το δυσμενές τετράγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο ίσως προκαλέσει πάγωμα σε κάποια μελλοντικά σου σχέδια. Μην το βάζεις κάτω, μην απογοητεύεσαι, είναι κάτι παροδικό. Έχε κατά νου πως σχέσεις φιλικές πιθανώς να δοκιμαστούν και μην πέσεις από τα σύννεφα εφόσον υπάρξουν απογοητεύσεις από τον εν λόγω τομέα. Προσοχή και στις σχέσεις σου με ομοϊδεάτες και ανθρώπους που ενστερνίζονται παρόμοια ιδεολογία. Παρόλα αυτά κλείνεις επιτυχώς κύκλους στην προσωπική σου και επαγγελματική σου ζωή. Σε τελικό απολογισμό, οι εξελίξεις δεν είναι δυσμενείς έτσι μακροπρόθεσμα θα έχεις την ηθική ικανοποίηση πως η ζωή είναι όμορφη.

Ιχθείς και έκλειψη ηλίου στους Ιχθείς (Pisces and Solar Eclipse in Pisces): Στο ζώδιο σου σχηματίζεται η ηλιακή έκλειψη κάτι που σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο εμπειριών και εξελίξεων σε σχέσεις, σε συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Εάν διατηρείς έναν δεσμό δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ενώ για εσένα τον εργένη, την εργένισσα του ζωδίου δεν αποκλείεται να επισυνάψεις έναν ιδιαίτερα τυχερό δεσμό, ο οποίος θα σε βοηθήσει να αλλάξεις στάση αντιμετώπισης απέναντι στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες-γάμος-συντροφική ζωή. Αλλάζεις εσύ, αλλάζει η εικόνα που έχεις εσύ για τον εαυτό σου και το μόνο σίγουρο είναι πως αλλάζουν και οι τρίτοι απέναντι σου. Πρόσεχε τις υπερβολικές σου αντιδράσεις σε σχέση με τους άλλους, να είσαι επιφυλακτικός-ή και μην καταθέτεις την ψυχή σου με την μία. Προβλέπεται να κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σου άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να αλλάξεις ποιότητας ζωής ή το βιοτικό σου επίπεδο. Το μόνο δεδομένο είναι πως διανύεις μία περίοδο έντονης εξωστρέφειας και κοινωνικότητας έτσι απλώνεσαι προς πάσα κατεύθυνση. Η κόντρα γωνία της έκλειψης με τον Κρόνο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/ή στην σχέση σου με έναν ανώτερο, με τον προϊστάμενο σου ή την προϊσταμένη σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές ή αυστηρή κριτική από μέρους του/της. Από την άλλη πλευρά μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις λόγω της συνεχούς ανοδικής σου επαγγελματικής πορείας. Θετικά κυμαίνεται ο τομέας της φιλίας. Από εκεί μπορείς να βρεις διεξόδους, εναλλακτικές λύσεις. συν τοις άλλοις ένας στόχος σου, ένα σχέδιο σου εκπληρώνεται. περίοδος αφύπνισης, αναγέννησης και αναδημιουργίας. Πιθανώς να σου ασκηθεί αυστηρή ή στείρα κριτική, θωράκισε τον οργανισμό σου στα κακεντρεχή και πικρόχολα σχόλια.

Για να έχετε πλήρη εικόνα της επιρροής των εκλείψεων μελετάτε πάντοτε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, δηλαδή τον ωροσκόπο σας. Οι προβλέψεις βάση του προσωπικού σας ωροσκοπίου αλλάζουν καθώς μπορεί να επηρεάζονται προσωπικοί δείκτες όπως προσωπικοί και μη πλανήτες ή σημαντικά μεσοδιαστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες και για αναλυτικές προβλέψεις μπορείτε να ρυθμίσετε το προσωπικό σας ραντεβού στέλνοντας μήνυμα στο προσωπικό μου email: kyrkok@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου