Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Άρης σύνοδος Κρόνος στον Τοξότη/Δίας αντίθεση Χείρωνας

Κριός: -Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σε ωθεί σε κακή κρίση, λάθος εκτιμήσεις, αδιαλλαξία και δογματισμό έτσι χρειάζεται να χειριστείς όλα αυτά τα αρνητικά και να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.
-Πιθανές ταλαιπωρίες σε μετακινήσεις και ταξίδια.
-Νομικές καθυστερήσεις-ματαιώσεις.
+Εργασιακά αν και υπάρχουν κάποιες κακοτοπιές ή αντίξοες συνθήκες μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσω της αλλαγής τακτικής σου. Μην διστάσεις να αλλάξεις προσέγγιση για τα εργασιακά σου ζητήματα. Οι προοπτικές είναι άκρως ευοίωνες. Ευνοούνται οι εναλλακτικές προσεγγίσεις στον εργασιακό τομέα.
+Εύνοια στον τομέα υγεία, πιθανή αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.
Υγ: Καταπολέμησε την μελαγχολία και δες λίγο πιο θετικά τα πράγματα.

Ταύρος: -Η σύνοδος Άρη-Κρόνου φέρνει στην επιφάνεια τον ανασφαλή εαυτό σου καθώς εγείρει το αίσθημα του οικονομικού αδιεξόδου ή της οικονομικής λιτότητας. Πιέσεις και ελλείψεις κλονίζουν την πίστη σου.
-Έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, προβλήματα με δάνεια, εφορίες και τα οικονομικά των τρίτων.
-Απέφυγε να δανείσεις και να δανειστείς.
-Μην δημιουργείς απόσταση από τον/την σύντροφο σου, μην γίνεσαι σκληρός-ή, απόμακρος.
-Πιθανά προβλήματα σεξουαλικής-ερωτικής φύσεως.
+Στο συν τα ερωτικά σου-αισθηματικά σου ενώ παράλληλα μπορείς να κλείσεις πληγές του παρελθόντος, να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης σου.
+Άλλαξε τρόπο προσέγγισης γύρω από τα αισθηματικά σου αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις φιλίες σου.
Υγ: Έλα κοντά στο ταίρι σου!

Δίδυμοι: -Σχέσεις & συνεργασίες δοκιμάζονται σκληρά λόγω της αυστηρής συνόδου Άρη-Κρόνου απέναντι σου. Πιθανώς, να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που είχαν ανακύψει την άνοιξη. Εάν δεν βρουν λύση τότε οι εν λόγω άνθρωποι θα αποχωρίσουν από την ζωή σου και θα απομένουν οι σχέσεις ουσίας.
-Στα ερωτικά πιθανώς να υπάρξει απόσταση ή να ασκήσεις ή και να δεχτείς σκληρές συμπεριφορές.
+Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις σε επίπεδο οικογενειακό και πολύ προσωπικών-ιδιωτικών σχέσεων. Ο οικογενειακός βίος ανακάμπτει και τώρα μπορείς να διορθώσεις λάθος προσεγγίσεις, οι οποίες δημιουργούσαν εντάσεις. Ασχολήσου με αγορές και πωλήσεις ακινήτων.
+Υγεία και ψυχολογία. Θεραπεύσου, άρχισε ένα πρόγραμμα διατροφής.
Υγ: Μην έρχεσαι σε απόσταση από τον/την σύντροφο σου. Χτίσε σε στέρεο έδαφος!

Καρκίνος: -Η σύνοδος Άρη-Κρόνου περιορίζει την χαρά, την διασκέδαση και τις απολαύσεις καθώς φέρνει στην επιφάνεια κούραση, αυξημένα ωράρια και έντονες απαιτήσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα.
-Πρόσεχε τις σχέσεις σου με συναδέλφους αλλά και με άτομα που έρχεσαι σε επαφή σε καθημερινή βάση καθώς θα προκύψουν προβλήματα ή πισώπλατα μαχαιρώματα.
-Προσοχή σε θέματα υγείας, διατροφής αλλά και fitness.
+Παρόλα τα προβλήματα στον εργασιακό χώρο κερδίζεις πόντους σε πειθώ, ιδέες και ιδεολογία κάτι που γοητεύει τους γύρω σου, μη αφήνοντας τους αδιάφορους.
+Άλλαξε τρόπο σκέψης, ιδεολογία, γίνε πιο δεκτικός στο καινούριο, στο μοντέρνο και κέρδισε πόντους.
+Εύνοια από ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις, είναι αυτό που λέμε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.
Υγ: Διευθέτησε τα εργασιακά σου, φρόντισε για την υγεία σου και απέφυγε εντάσεις με συνεργάτες!

Λέων: -Η σύνοδος Άρη-Κρόνου πιέζει τα αισθηματικά σου και δημιουργεί απόσταση από τον/την σύντροφο σου. Δεν είναι διόλου απίθανο να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που είχες αντιμετωπίσει την άνοιξη και τώρα ζητούν επίλυση.
-Η αισθηματική σου ζωή δοκιμάζεται, η σχέση σου περνάει κρας τεστ και εάν αντέξει την δοκιμασία σημαίνει πως όντως άξιζε, έτσι συνεχίζει.
-Προβλήματα στην σχέση σου με τα παιδιά αλλά και σε τεκνοποίησης θέματα.
-Λίγο η χαρά και η ζωτικότητα σου πέφτουν.
+Αν και οικονομικά πιέζεσαι, βιώνοντας οικονομική λιτότητα-στενότητα υπάρχουν τρόποι και εναλλακτικές μέθοδοι εύρεσης χρήματος.
+Μπορείς να επωφεληθείς μέσα από οικονομικές συμφωνίες έτσι να κλείσουν κάποιες τρύπες.
+Αναζήτησε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος και ίσως αποδώσουν.
+Η αντίθεση Διός-Χείρωνα σε καλεί να αλλάξεις στάση απέναντι σε οικονομικούς χειρισμούς αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις θέματα που σχετίζονται με την κατοχή, τις αξίες και την ύλη.
Υγ: Μην γίνεσαι σκληρός με τα παιδιά σου, απέφυγε να δημιουργήσεις απόσταση από το ταίρι σου.

Παρθένος: -Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Τοξότη πιέζει την ψυχολογία σου και φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό ζήτημα που σε απασχολεί δεόντως από την άνοιξη.
-Προσοχή στις πολύ προσωπικές και ενδοοικογενειακές σχέσεις. Απέφυγε αγοραπωλησίες ακινήτων και αντικειμένων αξίας.
-Επαγγελματικά άγχη και αγωνίες.
+Στο συν κυμαίνεται η προσωπική σου ζωή σε γενικές γραμμές. Αλλάζει η εικόνα που έχεις εσύ με τον εαυτό σου και αυτομάτως αλλάζεις στάση απέναντι στους άλλους ενώ και εκείνοι σου συμπεριφέρονται διαφορετικά.
+Σχέσεις, συνεργασίες και προσωπική ζωή στο συν.
Υγ: Οι θετικές εξελίξεις που αναμένονται στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή ίσως χρειαστεί να σε οδηγήσουν στο να αναπροσαρμοστείς σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην διστάσεις να αλλάξεις στάση ζωής.

Ζυγός: -Η επικοινωνία βάλλεται λόγω της αυστηρής συνόδου Άρη-Κρόνου, η οποία σας ωθεί στην χρήση του λόγου με τρόπο σκληρό, άκομψο και επιθετικό, κάτι κόντρα στον χαρακτήρα σας.
-Προσέχετε την εικόνα σας καθώς η εν λόγω επιρροή μπορεί να σας κοστίσει σε γόητρο.
-Σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια στην κατάψυξη ενώ χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια.
-Ιδεολογική ακαμψία, σκληρότητα, άσκηση και αποδοχή αυστηρής κριτικής.
+Η αντίθεση Διός-Χείρωνα σας καλεί να στραφείτε προς τα μέσα σας, προς τα θέλω και τις επιθυμίες της ψυχής σας, μόνο έτσι θα αδράξετε τους καρπούς της γονιμότητας.
+Στροφή στην εναλλακτική θεραπεία και ιατρική. Αποσυμπίεση και θεραπεία της ψυχής.
+Μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις στον εργασιακό τομέα και να θέσετε νέες βάσεις ώστε να εξελιχτείτε ένα βήμα παραπέρα.
Υγ: Προσέχετε στις μετακινήσεις σας και στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο.

Σκορπιός: -Η αυστηρή σύνοδος Άρη-Κρόνου στον τομέα των οικονομικών προκαλεί πονοκέφαλο στο ζώδιο σας καθώς βιώνετε έντονη οικονομική ανασφάλεια-αβεβαιότητα ενώ δεν λείπουν οι έκτακτες απώλειες, κάτι που σας κλονίζει.
-Αποφύγετε τις οικονομικές διεκδικήσεις και μην διαπραγματεύεστε τα του μισθού σας.
-Κρίση σταθερών-αξιών, συνειδητοποιείτε πόσο διαφέρετε από ορισμένους ανθρώπους.
+Εύνοια δέχεστε από φιλικά σας πρόσωπα αλλά και από την συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους και συνδικαλιστικές ομάδες.
+Εκπλήρωση στόχων, φιλοδοξιών, ονείρων.
+Ατενίζετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα.
+Επαγγελματικά αναμένονται θετικές εξελίξεις που θα σας ανταμείψουν μακροπρόθεσμα.
Υγ: Αποφύγετε τις επενδύσεις και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα στο υπόλοιπο του Αυγούστου αλλά και στις αρχές Σεπτεμβρίου!

Τοξότης: -Η σκληρή σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο σου λειτουργεί άκρως αντιφατικά για το ζώδιο σας. Ο Άρης σε ωθεί σε δράση και λήψη πρωτοβουλιών ενώ ο Κρόνος παγώνει τον χρόνο και τα πάντα γύρω σας, ωθώντας σας στην αδράνεια.
-Έρχονται στην επιφάνεια σχέσεις, συνεργασίες αλλά και η σχέση που έχετε εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας. Άλυτα θέματα, τα οποία αγνοούσατε την άνοιξη απαιτούν λύση.
-Μία σχέση δοκιμάζεται και δεν αποκλείεται να πέσουν τίτλοι τέλους, εάν συνεχίσει σημαίνει πως όντως είχε λόγους ύπαρξης.
+Η αντίθεση Διός-Χείρωνα σας ωθεί στο να αλλάξετε και μάλιστα να αλλάξετε εικόνα, δημόσιο προφίλ και στάτους. Κάποια πράγματα που λειτουργούσαν σαν καρφιά στην επαγγελματική σας πορεία πρέπει να επιλυθούν έτσι ώστε να βαδίσετε σε ανοδική τροχιά.
+Επαγγελματικά αναμένονται τυχερότατες εξελίξεις και εκτόξευση αρκεί να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης ή στάση ζωής-τακτική.
Υγ: Αποφύγετε τις σκληρές συμπεριφορές, μην γίνεστε χαιρέκακοι. Απέχετε από θαλάσσια σπορ και προσοχή στην άθληση από σπασίματα ή κατάγματα.

Αιγόκερως: -Η σύνοδος Άρη-Κρόνου σας καλεί να προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας και το σώμα σας. Προσοχή σε τενοντίτιδες, σε σπασίματα και κατάγματα. Θέλετε την απομόνωση και την ησυχία σας.
-Κλείνετε κάποιους κύκλους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και αναζητάτε τον χώρο σας.
+Η αντίθεση Διός-Χείρωνα παίζει με το μυαλό σας και το ιδεολογικό σας σύστημα. Από την φύση σας είστε κάπως άκαμπτοι και ισχυροί στα πιστεύω σας. Η εν λόγω αντίθεση σας καλεί να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να θεραπεύσετε το ισχυρό "εγώ" σας. Η υιοθέτηση ή καλύτερα η αποδοχή των απόψεων των γύρω σας δεν είναι αδυναμία αλλά μπορεί να σας φέρει μπροστά σε ευκαιρίες που ούτε φανταζόσασταν.
+Κέρδη, οφέλη μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις και αποδράσεις.
+Το εξωτερικό και η επαφή σας με το αλλότριο μπορούν να λειτουργήσουν αναπλαστικά-αναγεννησιακά.
Υγ: Προσοχή στην υγεία σας, στην διατροφή σας αλλά και στην εμπλοκή σας σε παρασκήνια ή με τρίτους καθώς μπορεί να σας βλάψουν.

Υδροχόος:-Η σύνοδος Άρη-Κρόνου δοκιμάζει τον φιλικό σας κύκλο και προκαλεί ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στον εν λόγω τομέα. Τα ξεκαθαρίσματα είχαν αρχίσει ήδη από την άνοιξη ωστόσο, τώρα καλείστε να πάρετε αποφάσεις και να ρίξετε αυλαία σε φιλίες που λειτουργούν ως εμπόδιο στην εξέλιξη σας.
-Πιθανώς να μην προχωρούν κάποια σχέδια σας ή να ματαιώνονται. Μην σας αποθαρρύνει, είναι κάτι παροδικό.
-Πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα στην επαφή σας με συλλόγους, ομάδες ή να δυσκολεύεστε να συμπλεύσετε με τρίτους.
+Στο συν τα οικονομικά σας και δη όσα σχετίζονται με τρίτους, με την εφορία, το δημόσιο, τις τράπεζες. Θετικές εξελίξεις έχετε να αναμένετε από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας.
+Θετικές οικονομικές διευθετήσεις εκκρεμοτήτων.
+Ερωτική-σεξουαλική ζωή, πάθος, ερωτισμός. Μπορείτε να ξεπεράσετε προβλήματα στον ερωτικό τομέα ή προβλήματα σεξουαλικής χροιάς.
+Ψυχολογία, αποσυμπίεση, αποθεραπεία.
Υγ: Αποφύγετε κόντρες με φιλικά πρόσωπα και προσέχετε την χρήση των media μήπως τυχόν εκτεθείτε!

Ιχθείς: -Η σκληρή σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια έντονες επαγγελματικές φιλοδοξίες αλλά και πολλές υποχρεώσεις. Τώρα ίσως γίνεται ορατό το παρασκήνιο της άνοιξης, έτσι ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σας έχθρες αλλά και κρυφοί εχθροί, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές προσπάθησαν να σας βάλουν τρικλοποδιά.
-Αποφύγετε συγκρούσεις με ανωτέρους και προισταμένους, μην χάνετε την υπομονή σας και μην φέρεστε παρορμητικά καθώς μπορεί να κοστίσει στο κύρος σας, στο γόητρο σας.
-Οικογενειακά άγχη, αγωνίες αλλά και μεγάλος φόρτος εργασίας, τον οποίο εάν εκπληρώσετε θα καταξιωθείτε.
+Η αντίθεση Διός-Χείρωνα σας ωθεί στο να κλείσετε πληγές μέσα από συνειδητοποιήσεις και αλήθειες. Ακολουθώντας το μονοπάτι του ρεαλισμού, του ορθολογισμού μπορείτε να ξεπεράσετε προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας θέτοντας τες σε νέες, πιο γερές βάσεις.
+Η αλλαγή αντιμετώπισης των σχέσεων, των συνεργασιών σας είναι άκρως βοηθητική.
+Αλλάζετε και εσείς εικόνα για τον εαυτό σας.
Υγ: Προσοχή στην υγεία σας αλλά και σε επαγγελματικές εμπλοκές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου