Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς/Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (11-18/9)

Κριός: Η εβδομάδα εγκυμονεί κινδύνους στον τομέα εργασία. Η καθημερινότητα σας κρύβει εντάσεις ενώ οι σχέσεις σας με συναδέλφους ενδέχεται να είναι τεταμένες. Προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας καθώς οι άμυνες σας μπορεί να είναι πεσμένες. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε αθέμιτους ανταγωνισμούς. Κρατήστε χαμηλό προφίλ στα εργασιακά σας, συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας ώστε να αποφύγετε λάθη που θα στοιχίσουν. Προσοχή σε ότι σχετίζεται με τον νόμο, σε νομικές υποθέσεις αλλά και στην οδήγηση. Πιθανοί πονοκέφαλοι και ημικρανίες. Φροντίστε το σώμα σας και την υγεία σας. Δεν αποκλείονται κάποιες αλλαγές-αναπροσαρμογές ή ανατροπές στην καθημερινότητα σας που θα χρειαστούν ευελιξία ώστε να χαλιναγωγηθούν. Φανείτε ευέλικτοι!

Ταύρος: Η εβδομάδα κρύβει εντάσεις και απογοητεύσεις σε θέματα φιλίας και έρωτα. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας αυτήν την περίοδο. Πιθανά σενάρια; ΣΝ1: Μία φιλία μετατρέπεται σε θυελλώδη έρωτα που αναστατώνει την ψυχολογία σας και καλείστε να βρείτε ισορροπίες εκ νέου. ΣΝ2: Μία αισθηματική υπόθεση δεν εξελίσσεται όπως περιμένετε και απογοητεύσετε. Σε κάθε περίπτωση η ψυχολογία σας είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και μπορείτε να γίνετε επιθετικοί, εριστικοί ή σκληροί. Αποφύγετε τους καυγάδες με φιλικά πρόσωπα, με τον/την σύντροφο σας. Αυξημένες απαιτήσεις από τα παιδιά. Ένα σχέδιο σας δεν εκπληρώνεται ή καθυστερεί και αυτό σας αγχώνει. Υπομονή, θα ξεμπλοκάρει. Έκτακτα έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις και οικονομικές τρύπες σας πιέζουν. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο και μην πεισμώνετε ταράζοντας την σχέση σας οι δεσμευμένοι. Μία αναθεώρηση στα αισθηματικά δεν βλάπτει.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα είναι άκρως απαιτητική και θα κληθείτε να κρατήσετε αυστηρές ισορροπίες. Επαγγελματικές υποχρεώσεις, ευθύνες και απαιτητικά ωράρια στο μενού της εβδομάδας. Ο χώρος που μπορείτε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας είναι το σπίτι σας αλλά και αυτό φαίνεται να μην σας χωράει. Αποφύγετε να μαλώσετε με τον/την σύντροφο σας, μην ξεσπάτε επάνω του/της γιατί αυτός-ή είναι που σας καταλαβαίνει πλήρως. Προσέχετε την βιασύνη, την παρόρμηση και μην είστε παρορμητικοί στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Καθώς ο Άρης εμπλέκεται στην έκλειψη μπορούν να ανατραπούν οι ισορροπίες σε σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην ερωτική ζωή. Μην γίνεστε οξύθυμοι, επιθετικοί και εριστικοί. Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας και τις σχέσεις σας. Το κλίμα είναι εύφλεκτο. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και σε εμπύρετες μολύνσεις ή φλεγμονές, πονοκεφάλους και ημικρανίες, κοψίματα ή καψίματα.

Καρκίνος: Η εβδομάδα φέρνει έναν διάχυτο εκνευρισμό, ατελείωτα επικοινωνιακά πάρε δώσε, μετακινήσεις, ταξίδια, επαφές και συζητήσεις σε ένα κλίμα εύφλεκτο. Εσείς περισσότερο παρορμητικοί με την χρήση του λόγου, επιθετικοί και άλλοτε εριστικοί. Μπορείτε να έχετε νέα προερχόμενα από το εξωτερικό ή εξελίξεις γύρω από ένα νομικό θέμα. Δεν αποκλείονται εξελίξεις σε θέματα εκπαίδευσης ή σπουδών. Προσοχή στις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Προσέχετε το μεταφορικό σας όχημα, την οδήγηση αλλά και τις επικοινωνιακές γκάφες ή το επικοινωνιακό αλαλούμ. Ο χώρος της εργασίας, της καθημερινότητας σας αλλά και οι σχέσεις σας με συνεργάτες δυναμιτίζονται. Αποφύγετε να είστε επιθετικοί, παρορμητικοί και εριστικοί στις εν λόγω σχέσεις καθώς οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν λείαν ευκόλως. Προσοχή στην διατροφή σας, στην υγεία σας αλλά και σε μικρά ατυχηματάκια, καψίματα και κοψίματα.

Λέων: Η έκλειψη και οι δυσμενείς όψεις με τον Άρη βάλλουν τον τομέα των οικονομικών σας. Έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις και οικονομική αστάθεια σας αποσυντονίζουν. Προφανώς τα έξοδα υπερβαίνουν τα έσοδα και ο προυπολογισμός γίνεται ελλειμματικός. Θέματα σχετικά με το δημόσιο, την εφορία, κληρονομικά, φορολογικά, διατροφής και δανείων στο μικροσκόπιο έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και εξελίξεις. Έμφαση στις ανάγκες, στα θέλω σας και στην ικανοποίηση των αισθήσεων σας. Όλα αυτά με έναν τρόπο άκομψο, απαιτητικό και αυταρχικό. Προσέχετε για να έχετε. Αποφύγετε να ξεσπάσετε στον/στην σύντροφο σας γιατί οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν. Το κλίμα γίνεται εύθραυστο, εκρηκτικό και οι ρήξεις μοιάζουν απροσπέλαστες. Ο εγωισμός, η εριστική συμπεριφορά δεν ωφελούν, μόνο το κλίμα κάνουν πιο τεταμένο. Μπαίνετε ορμητικά σε μία νέα αρχή. Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, κυκλοθυμία αλλά και έντονα ερωτική διάθεση. Διοχετεύστε την ενέργεια σας στην κρεβατοκάμαρα σας.

Παρθένος: Στο μάτι του κυκλώνα, της θεομηνίας και της πλημμύρας. Η έκλειψη στον άξονα σας ταράζει τις ισορροπίες σε σχέσεις, συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή. Μία περίοδος με ιδιαίτερη έμφαση στον εαυτό σας, στα θέλω σας και στις επιθυμίες σας και ξαφνικά εισβάλλουν στη ζωή σας άτομα διεκδικώντας την προσοχή σας. Είστε έτοιμοι για μία ερωτική γνωριμία, περιπέτεια ή μία νέα σχέση; Το προσωπικό σας ωροσκόπιο δίνει την απάντηση. Οι επιθετικές γωνίες με τον Άρη δημιουργούν έντονο άγχος, στρεσάρισμα για σχέσεις-συνεργασίες αλλά και για θέματα που άπτονται του τομέα της οικογένειας σας. Οι σχέσεις σας με οικείους μπορούν να οξυνθούν και να προκύψουν εντάσεις και εστίες πυρκαγιάς. Εγωισμός, αδιαλλαξία, εριστικότητα, προκλητική συμπεριφορά κάνουν το κλίμα εύφλεκτο και τις ισορροπίες λεπτές. Αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Πως θα διαχειριστείτε τις εκρήξεις σας και τις απαιτήσεις των άλλων; Προσέχετε για να έχετε!

Ζυγός: Δέχεστε αρκετές πιέσεις στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας σας. Η έκλειψη σελήνης φέρνει στην επιφάνεια άγχος για ζητήματα εργασιακά ενώ εντείνει την επιθετική - εριστική συμπεριφορά με συναδέλφους και συνεργάτες. Υποχρεώσεις, κούραση, ευθύνες, απαιτητικά ωράρια και απαιτητική καθημερινότητα αποσπούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας σε μία περίοδο όπου θέλετε να δώσετε έμφαση στο εγώ σας και στην ικανοποίηση των θέλω σας. Προσέχετε την υγεία σας, την διατροφή σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε για να αυξήσετε τις άμυνες του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Η εμπλοκή του Άρη σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, στις μετακινήσεις αλλά και στα ταξίδια σας. Ο τρόπος που χειρίζεστε τον λόγο μπορεί να γίνει λίγο άκομψος, επιτακτικός και να δημιουργούνται καυγάδες χωρίς να το θέλετε. Φυσικά, η παρουσία του Δία και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και ο συνδυασμός της έκλειψης σας στρεσάρει ιδιαίτερα γιατί θέλετε την αρμονία και αυτή χάνετε. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας για να διασφαλίσετε την αρμονία.

Σκορπιός: Η έκλειψη φέρνει εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, αισθηματικά αλλά και γύρω από φιλίες και συνεργασίες. Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να υπάρξει ένταση με τον/την σύντροφο σας κάτι που θα σας απασχολήσει και θα ρίξει την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και εσείς θα κληθείτε να του/της συμπαρασταθείτε. Αυξημένες απαιτήσεις από τα παιδιά. Ένα σχέδιο σας βρίσκει εμπόδια, μην αγχώνεστε θα υλοποιηθεί λίγες ημέρες παρακάτω. Εντάσεις αναμένονται με φιλικά πρόσωπα αλλά και μέσα σε συλλόγους και ομοϊδεάτες. Τονίζεται ιδιαίτερα η κοινωνική σας εικόνα, η επαφή σας με τον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο για αυτό φροντίστε το πως θα τοποθετηθείτε γύρω από διάφορα ζητήματα. έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις, αυξημένη καταναλωτική μανία αλλά και αυξημένος ο παράγοντας της κάλυψης των αναγκών σας. Η ψυχολογία σας περνάει μέσα από σκαμπανεβάσματα και δοκιμάζονται σταθερές και αξίες σας. Η διαφορετικότητα και η απόκλιση από τις αξίες των γύρω σας μπορεί να δημιουργήσει προστριβές.

Τοξότης: Η πανσέληνος-έκλειψη σελήνης σχηματίζεται στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι σας, την οικογένεια σας, τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τις δικές σας ανάγκες. Έτσι, η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις σε θέματα των προαναφερθέντων τομέων. Αναμένονται εντάσεις, άγχος, στρες αλλά και εσείς θα αναπτύξετε μία ιδιαίτερη επιθετική-εριστική συμπεριφορά. Επαγγελματικές ευθύνες-υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να βρείτε χρόνο τόσο για την τακτοποίηση των επαγγελματικών σας όσο και για τα οικογενειακά ζητήματα που σας κατατρέχουν. Οι δύσκολες γωνίες του Άρη από το ζώδιο σας, σας κάνουν δυνατούς, δυναμικούς, ανανεωμένους αλλά και πολύ προκλητικούς-χαιρέκακους. Σχέσεις και συνεργασίες αναμοχλεύονται σε ένα καζάνι που βράζει. Προσέχετε την συμπεριφορά σας στα ερωτικά, την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας αλλά και τις φιλίες σας καθώς τα πράγματα είναι σαν κρύσταλλο Βοημίας. Προσοχή σε ατυχήματα, καψίματα, κοψίματα, πονοκεφάλους, ημικρανίες αλλά και στα όσα λέτε και πως τα λέτε. Πιθανώς να εκτεθείτε κοινωνικά. Πάρτε κάνα υπογλώσσιο καλού κακού!

Αιγόκερως: Η έκλειψη σελήνης τονίζει την ανάγκη σας να εκφραστείτε, να μιλήσετε και να επικοινωνίσετε αλλά προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε καθώς θα είστε λίγο απότομοι, εριστικοί ή επιθετικοί και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία παρεξηγήσεων και έντονων κοντραρισμάτων. Μία εβδομάδα γεμάτη συζητήσεις, διαλέξεις, αγορεύσεις, ταξίδια και μετακινήσεις. Δώστε προσοχή στις στενές συγγενικές σχέσεις αλλά και στις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας. Προσέχετε την σχέση σας με τον νόμο αλλά και τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις σας. Περίοδος έναρξης σεμιναρίων, μαθημάτων. Πιθανές απαντήσεις από συνεντεύξεις και βιογραφικά. Οι κόντρα γωνίες με τον Άρη σας καλούν να αποφύγετε παρασκηνιακές συμμαχίες καθώς δεν αποκλείεται να θιγούν τα συμφέροντα σας. Προσέχετε την διατροφή σας, την υγεία σας. Εξασφαλίστε ώρες για ξεκούραση και προσωπική ανάπαυλα καθώς ο οργανισμός σας χρειάζεται τόνωση. Πιθανοί πονοκέφαλοι και ημικρανίες.

Υδροχόος: Τα οικονομικά σας πιάνει η έκλειψη σελήνης και αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν έντονα. Πιθανά έκτακτα έξοδα, ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, υποχρεώσεις και έντονη καταναλωτική διάθεση σας στραγγίζουν οικονομικά. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε τα του μισθού σας και προσέχετε την σχέση σας με τον εργοδότη σας. Κρίση αξιών-σταθερών. Πιθανώς να διαφέρετε σε αξίες με ανθρώπους και αυτό να δημιουργήσει κρίση ή θα θελήσετε να πάρετε αποστάσεις. Η ψυχολογία σας"elevator" για αυτό φροντίστε να μην ξεσπάτε στον/στην σύντροφο σας. Έντονα ερωτική διάθεση, πάθος. Διοχετεύστε τον ερωτισμό στην κρεβατοκάμαρα σας. Η κόντρα γωνίες με τον Άρη προκαλούν προστριβές με φιλικά πρόσωπα αλλά και διαφωνίες-διαμάχες με συνεργάτες-ομοϊδεάτες. Προσέχετε την ανάμειξη σας στα κοινά και στα συνδυκαλιστικά. Πιθανώς κάποιος στόχος δεν ολοκληρώνεται, μην άγχεστε. Από τις 20/9 και έπειτα όλα καλυτερεύουν. Αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα, τα οικονομικά πάλι στο στόχαστρο.

Ιχθείς: Στο ζώδιο σας η σελήνη, στον άξονα σας η έκλειψη φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες πάσης φύσεως. Το κλίμα είναι λίγο τεταμένο, οι εντάσεις καραδοκούν. Το κλίμα είναι λίγο εύφλεκτο, η ανεκτικότητα σας έχει φτάσει σε οριακό σημείο και μπορείτε εύκολα να εκραγείτε ανατρέποντας την ισορροπίας σχέσεων-συνεργασιών. Ο/η σύντροφος σας και οι άλλοι έχουν αυξημένες απαιτήσεις από εσάς ενώ και εσείς με την σειρά σας θέλετε να δώσετε έμφαση στον εαυτό σας, στα θέλω σας και στις επιθυμίες σας τούτη την εβδομάδα μιας και νιώθετε πιεσμένοι. Προσέχετε τα απότομα ξεσπάσματα, την προκλητική και εριστική συμπεριφορά σε κάθε είδους σχέση. Οι κόντρα γωνίες του Άρη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για επαγγελματικά ζητήματα. Αυξημένες υποχρεώσεις, ευθύνες και έντονα-απαιτητικά ωράρια απαιτούν ευελιξία και ευέλικτους χειρισμούς. Προσέχετε την σχέση σας με ανωτέρους και προισταμένους καθώς δεν αποκλείεται να τα ακούσετε και να τα βάλουν μαζί σας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, μια εβδομάδα είναι. από τις 20/9 τα πράγματα καλυτερεύουν ασφαλώς. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες-ερωτική-συντροφική ζωή περνάει μέσα από αλλαγές ενώ αυτές τις ημέρες οι αναθεωρήσεις έχουν την τιμητική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου