Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Τοξότης

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 – Τοξότης
Γενικές Προβλέψεις
Το 2017 αναμένεται μία χρονιά σταθμός τόσο για την προσωπική σου όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Ο κυβερνήτης σου,  Δίας, στο μεγαλύτερο μέρος του έτους και μέχρι τις 9/10 σε στηρίζει από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού. Δέχεσαι σημαντική εύνοια και την θετική του συνδρομή ώστε να εκπληρώσεις στόχους σου και φιλοδοξίες σου. Ιδανικό διάστημα για να θέσεις νέους στόχους και να γίνεις λίγο πιο θετικός απέναντι στην ζωή. Ο «μέγας δάσκαλος», Κρόνος, βρίσκεται στο ζώδιο σου μέχρι τις 20/12 φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση μέχρι την εκπνοή σχεδόν του έτους. Ο συνδυασμός Δία-Κρόνου μέχρι τις 9/10 προσφέρουν ενίσχυση σε επίπεδο επαγγελματικό και προσωπικό. Στο παιχνίδι, εισβάλλει και ο «επινοητικός» Ουρανός, ο οποίος διανύει το τρίτο δεκαήμερο του Κριού φέρνοντας ξαφνικές ευκαιρίες και αιφνίδιους ενθουσιασμός για το ζώδιο σου. Δίας, Κρόνος και Ουρανός συναντώνται πολλές φορές μέσα στο νέο έτος έτσι δημιουργούν ένα δροσερό κοκτέιλ ευκαιριών, προόδου και εξελίξεων που θα αναβαθμίσουν την ζωή σου και θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλους του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε θέματα σπιτιού-οικογένειας-ακίνητης περιουσίας. Πρέπει να επιστρατεύσετε τον ρεαλισμό σας καθώς πολλές φορές ο υποκειμενισμός και η έλλειψη ευθυκρισίας μπορούν να σας στοιχίσουν ακριβά. 

Υγεία & Ψυχολογία
Η υγεία σας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς δεν δέχεστε δυσαρμονικές επιρροές. Σαφώς πρέπει να έχετε κατά νου και ειδικότερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου ότι πρέπει να μεριμνείτε για θέματα υγείας και διατροφής καθώς ο Κρόνος από το ζώδιο σας μπορεί να μειώσει τις αντοχές σας. Δεν αποκλείεται να νιώθετε ευάλωτοι καθώς οι άμυνες του ανοσοποιητικού σας φθίνουν κατά καιρούς. Χρειάζεται να εξασφαλίζετε ώρες για προσωπική ανάπαυλα-ξεκούραση. Τα εξαντλητικά ωράρια και τα απαιτητικά προγράμματα μπορούν να ρίξουν τα επίπεδα της άμυνας σας στο ναδίρ. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα από τις 11/3 έως τις 21/4 καθώς ο Άρης από τον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει άγχος, διάφορα ψυχοσωματικά και φλεγμονές. Θετικοί είναι οι μήνες Ιούνιος και Νοέμβριος ενώ κάποια προσοχή πρέπει να επιδείξετε τον μήνα Ιανουάριο όπου ενδέχεται να είστε τρωτοί σε θέματα μολύνσεων και διάφορων παθήσεων. Από τις 10/10 η είσοδος του Δία στον Σκορπιό ενισχύει την ψυχολογία σας ενώ φαίνεται να ανακτάτε την αυτοπεποίθηση σας. Μπορείτε να στραφείτε στην εναλλακτική θεραπεία-ιατρική ώστε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Πολλοί είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους ίασης ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που σας ταλανίζει. Προσοχή κοντά στις 26/2 καθώς η έκλειψη μπορεί να σας στραγγίξει ενεργειακά, μεριμνήστε για την υγεία σας. 

Σπίτι-Οικογένεια
Ο οικογενειακός σας βίος φαίνεται να μην περνάει ιδιαίτερα προβληματικές καταστάσεις. Το πρώτο εξάμηνο κρύβει περισσότερη ρευστότητα, αστάθεια και περισσότερα σκαμπανεβάσματα. Οι αλλαγές που επίκεινται είναι αποτέλεσμα της προηγούμενης χρονιάς έτσι πολλοί από εσάς θα δείτε την οικογένεια σας να μεγαλώνει και τα μέλη της να πληθαίνουν. Το νέο έτος κάνει πρεμιέρα με έντονες αγωνίες γύρω από οικογενειακά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα που θα αμαυρώσουν τις χαρούμενες ημέρες. Τα συγκεκριμένα προβλήματα και η γενικότερη ασυνεννοησία είναι προσπελάσιμα, παροδικά, έτσι δεν πρέπει να αγχώνεστε για την πορεία τους και την μελλοντική τους επίλυση. Παρ όλες τις δυσκολίες του μήνα Ιανουαρίου, υπάρχουν και στιγμές που μπορείτε να αντλήσετε αγάπη, θαλπωρή και ικανοποίηση από οικεία πρόσωπα. Οι μήνες Ιανουάριος και Απρίλιος σας βρίσκουν στραμμένους στην οικογένεια σας ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβετε δράση στο όνομα ενός πολύ δικού σας ατόμου. Μάλιστα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη μπορεί να προβείτε στην αναθεώρηση μιας πολύ προσωπικής σας σχέσης ή της σχέσης σας με ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κοντά στις 26/2 δείξτε προσοχή στις ενδοοικογενειακές σχέσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων. Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις επί της ακίνητης περιουσίας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη. 

Οικονομικά-Επαγγελματικά
Τα οικονομικά σας έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου τα τελευταία χρόνια. Στο ίδιο μότο σας βρίσκει και η νέα χρονιά. Έντονες μεταβολές, ριζικές αλλαγές, αστάθεια, ανασφάλεια γύρω από οικονομικά ζητήματα σας έχουν κλονίσει και σας στερούν την ευκαιρία για μία άνετη ζωή. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω αλλάζει την σχέση σας με το χρήμα και φέρνει ουσιαστικές αλλαγές στο εισόδημα σας και στις εισοδηματικές πηγές σας. Ωστόσο, τα τετράγωνα μεταξύ Ουρανού-Πλούτωνα έχουν σχηματιστεί τα προηγούμενα χρόνια και δεν συναντώνται ξανά κάτι που λειτουργεί κάπως σταθεροποιητικά-εξισορροπητικά για την τσέπη σας. Το νέο έτος αναμένεται σαφώς καλύτερο και πιο ενισχυτικό για τον τομέα των οικονομικών. Από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τις 7/2 σας απασχολούν έντονα οικονομικά ζητήματα, διεκδικήσεις ή επιστροφές οφειλομένων. Ο οικονομικός τομέας είναι το μείζον θέμα του καλοκαιριού και τα βλέμματα σας είναι στραμμένα στον εν λόγω τομέα. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα σχετικά με κληρονομιές, εφορίες, διατροφές, δάνεια και διευθετήσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων. Το διάστημα από τις 5/6 έως τις 20/7 δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ενώ τον μήνα Αύγουστο έχετε να περιμένετε κέρδη και αύξηση του εισοδήματος σας. Τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί στους οικονομικούς χειρισμούς, να αποφύγετε την επιπολαιότητα ενώ σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου πως πρέπει να μην εμπλέξετε τον τομέα της φιλίας με εκείνον των οικονομικών σας. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα αλλά και σε συλλόγους ή ομάδες με ανθρώπους που ασπάζονται τις ίδιες αντιλήψεις με τις δικές σας. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς αναμένεται σταθεροποίηση και αύξηση του εισοδήματος σας. Πολλοί θα βρείτε μία εργασία που θα σας παρέχει τα στοιχειώδη ενώ άλλοι θα αναζητήσετε και θα βρείτε επιτυχώς εναλλακτικές εισοδηματικές πηγές. Ο τομέας των οικονομικών ανακάμπτει αλλά αυτό είναι απόρροια της επαγγελματικής σας εξέλιξης-σταθερότητας. Χρειάζεται κόπο, μεθοδικότητα, πρόγραμμα και προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες-υποχρεώσεις καθώς από τις 20/12/17 ο Κρόνος στον Αιγόκερω σας καλεί να είστε στωικοί και προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να αποφευχθούν μεγάλα οικονομικά εγχειρήματα-ανοίγματα καθώς το ντουέτο Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω το 2018 μιλούν για λιτότητα και συνετούς οικονομικούς χειρισμούς. Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2017-2018 πάντως χρήμα θα έχετε. 

Εργασιακά-επαγγελματικά αναμένονται πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Ωστόσο, όμως οι πλανητικές συγκυρίες είναι ευοίωνες και σημαίνουν την άνοδο σου, την αναγνώριση και την καταξίωση σου. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας επηρεάζει αμεσότερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις που καλείστε να φέρετε εις πέρας με οργάνωση, πειθαρχία και σωστό προγραμματισμό. Ωστόσο, η θετική συνδρομή του κυβερνήτη σου Δία από τον Ζυγό βοηθάει στην εκπλήρωση των στόχων σου και των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών. Μπορείς να θέσεις εκ νέου νέους στόχους και να προχωρήσεις επαγγελματικά ένα βήμα παραπέρα. Εύρεση εργασίας, καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο, βελτίωση της καθημερινότητας υπόσχονται περισσότερη διάθεση ώστε να εργαστείς και να αναζητήσεις την άνοδο σου. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου δέχεστε την εύνοια του Ουρανού, ο οποίος φέρνει αιφνίδιες θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, κάτι που σε ανανεώνει επαγγελματικά. Ο σχηματισμός της αντίθεσης Δία-Ουρανού σημαίνει απρόσμενα γυρίσματα της τύχης όσον αφορά θέματα επαγγελματικά ή δημιουργικών πρότζεκτ ενώ το τρίγωνο Ουρανού-Κρόνου δείχνει πως μπορείς να αναδείξεις μία σύνθεση σοφίας, προόδου, καινοτομίας που θα αναδείξουν το έργο σου. Άνοδος επαγγελματική, ξαφνικές ευκαιρίες, τόνωση της δημιουργικότητας σου. Οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να βρείτε επιτυχώς μία θέση εργασίας ενώ οι απασχολούμενοι έχετε την ευκαιρία να ανεβείτε επαγγελματικά σκαλοπάτια αναλαμβάνοντας περισσότερες ευθύνες. Χτίζετε ένα ισχυρό επαγγελματικό προφίλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο έτος είναι πολλά υποσχόμενο επαγγελματικά και αυτό συνεπάγεται έμμεσα την οικονομική σας ανάκαμψη. Το διάστημα από τις 17/5 έως τις 5/7 Ερμής και Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνουν εργασιακές εξελίξεις και αύξηση της παραγωγικής ικανότητας σου. Η καθημερινότητα σας βελτιώνεται ενώ και οι εργασιακές σχέσεις με συναδέλφους ξεπερνούν οποιαδήποτε προβλήματα είχαν προκύψει την περασμένη περίοδο. Το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από τις 26/7 έως τις 30/9 ο Ερμής από την Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικές συμφωνίες και αναδεικνύει νέες σχέσεις συνεργασίες. Συν τοις άλλοις αναμένονται γενικότερες αναθεωρήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας ζητήματα ενώ η δημοτικότητα σας και το επαγγελματικό σας πρεστίζ τονώνονται σημαντικότατα. Από τις 6/9 και έως τις 22/10 Άρης και Αφροδίτη στην Παρθένο ανεβάζουν την λάμψη σου. Σίγουρα θα τρέξεις για επαγγελματικά ζητήματα αλλά η αναγνώριση σε παγιώνει κοινωνικά. Οι μήνες Ιανουάριος, Μάιος, Νοέμβριος μοιάζουν σταθεροποιητικοί. Τομέας νούμερο ένα που δέχεται την εύνοια των πλανητικών αλχημειών. 

Έρωτας, Αισθηματική & Κοινωνική Ζωή
Το νέο έτος κρύβει πολλές εκπλήξεις στον τομέα του έρωτα ενώ παράλληλα ευνοεί και την κοινωνική σου ζωή. Ο Δίας από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 9/10 φέρνει στην ζωή σου νέους ανθρώπους, οι οποίοι σε γεμίζουν αισιοδοξία ενώ συνδράμουν στο να αλλάξεις τρόπο σκέψης ή και στάση ζωής. Η κοινωνική σου ζωή είναι ιδιαίτερα όμορφη, πλούσια και νέοι φίλοι μπαίνουν στο πρόγραμμα σου. Δικτυώνεσαι, κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και βρίσκεις τον παλιό, κεφάτο και χαρούμενο εαυτό σου. Ο κοινωνικός σου ιστός μεγεθύνεται και οι σχέσεις σου ενισχύονται. Μάλιστα, οι μήνες Ιανουάριος, Μάιος και Νοέμβριος μοιάζουν εξαιρετικοί ώστε να επεκτείνεις τις γνωριμίες σου. Οι νέες σχέσεις που εισβάλλουν στην ζωή σου έχουν προοπτικές σταθεροποίησης, προσφέρουν αισιοδοξία, ανανέωση, νέες ιδέες, αξίες και πρόοδο. Φυσικά, ο Κρόνος στο ζώδιο σας επιτάσσει να είστε μετρημένοι στις πολύ προσωπικές σας επαφές. Γίνεται ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι σχέσεις σας με ανθρώπους του παρελθόντος περνάνε κρας τεστ, δοκιμάζονται. Εάν περάσουν την εξέταση τότε συνεχίζουν προσφέροντας σας ασφάλεια, χαρά και ανανέωση. Εάν πάλι δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια, τότε είστε έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα σας. Ωστόσο, όμως ο χορηγός και κυβερνήτης σας Δίας φέρνει αέρα ανανέωσης και νέους συμμάχους, οι σχέσεις με τους οποίους θα κριθούν στο μέλλον. Σίγουρα δεν μένετε μόνοι και έχετε εύνοια από τρίτους. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο βιώνετε την επιρροή του «ισχυρού» Ουρανού έτσι δεν αποκλείεται να γνωρίζετε ανθρώπους ελκυστικούς με τρόπο ξαφνικό και αιφνίδιο. Η αισθηματική σας ζωή είναι όλο εκπλήξεις. 

Οι δεσμευμένοι μπαίνετε στην διαδικασία της επισημοποίησης της ήδη υπάρχουσας σχέσης κάτι που συνεπάγεται συμβίωση ή πως ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ρουτίνα από την συντροφική ζωή μπορεί να ξεπεραστεί καθώς Δίας και Ουρανός προσφέρουν ευκαιρίες για ανανέωση. Η παιδικότητα μπορεί να ανανεώσει την σχέση σας και το ενδιαφέρον δύσκολα θα χαθεί. Οι αδέσμευτοι έχετε σημαντική εύνοια στο θέμα γνωριμιών. Ξαφνικές γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες και ενθουσιασμοί ξεσηκώνουν το συναίσθημα σας και την διάθεση σας. Η αντίθεση Δία-Ουρανού τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο ανεβάζουν τον υδράργυρο σε επίπεδα καύσωνα. Ζήστε τον έρωτα είτε έχει διάρκεια είτε όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή είναι μία dolce vita. Μία φιλία δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Το φαινόμενο αυτό έχει σημαντικές πιθανότητες να συμβεί. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου τον Αύγουστο αλλά και το τρίγωνο Ουρανού-Κρόνου τους μήνες Μάη και Νοέμβρη φέρνουν χαρές και άντληση ικανοποίησης. Τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο η δίμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό ξεσηκώνει τα συναισθήματα σας, τις διαθέσεις σας και σας ωθεί να ερωτευτείτε ή να σας ερωτευτούν. Η γοητεία σας χτυπάει κόκκινο και τα βέλη σας εκτοξεύονται όπως εκείνα του Τοξοβόλου. Μάλιστα, από τις 4/3 έως τις ¾ η Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιο των ερώτων σας μπορεί να φέρει επιστροφές ερώτων από το παρελθόν ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε την προσωπική σας ζωή και την πορεία της σχέσης σας. Στην συνέχεια, από τις 29/4 έως τις 6/6 η Αφροδίτη επιστρέφει στον Κριό έτσι η διάθεση σας γίνεται παιχνιδιάρικη, ανέμελη. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Παράλληλα, από τις 29/1 έως τις 10/3 ο Άρης από τον Κριό σηκώνει τον άνεμο του έρωτα σε μποφώρ. Περιπέτειες μεγατόνων, αισθησιασμός, πάθος, ανάγκη να νιώσετε ερωτεύσιμοι, να ερωτευτείτε και να σας ερωτευτούν πάγια αιτήματα. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου εντείνουν την ανάγκη σας για έκφραση, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Απολαύσεις σε ταξίδια, μετακινήσεις στο μενού των εκλείψεων Φεβρουαρίου και Αυγούστου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου