Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 - Δίδυμοι

Γενικές Προβλέψεις
Το 2017 αποτελεί χρονιά σταθμό για το ζώδιο σας καθώς θα διαδραματιστούν μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά, άρδην την ζωή σας. Η παρουσία του Δία στον Ζυγό υπόσχεται εύνοια σε θέματα έρωτα, δημιουργίας, διασκέδασης ενώ σας ωθεί να αναπαράγετε νέα επαγγελματικά πρότζεκτ, τα οποία θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας εικόνα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και ο κοινωνικός σας ιστός διευρύνεται. Παράλληλα, η παρουσία του Ουρανού στον Κριό επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου αυξάνοντας την εξωστρέφεια σας και βοηθώντας σας να αποκτήσετε συμμάχους. Οι φίλοι και οι ομοϊδεάτες φαίνεται να στηρίζουν τις προσπάθειες σας. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Κριό τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Μάιο φέρνει στο πλευρό σας φίλους, οι οποίοι θα αποδειχτούν σωτήριοι. Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη βάζει τις σχέσεις στο μικροσκόπιο και τώρα μπορείτε να διακρίνετε με ποιους ανθρώπους έχετε ένα κοινό όραμα, έναν κοινό στόχο ώστε να προχωρήσετε στην ζωή με την παρουσία τους. Ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες-αισθηματική ζωή περνάει κρας τεστ. Εάν οι σχέσεις αντέξουν σίγουρα θα συνεχίσουν στο μέλλον προσφέροντας σας εξέλιξη και ικανοποίηση. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου να είστε προσεκτικοί καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιθανές απογοητεύσεις από συνεργάτες-ανωτέρους ενώ είστε κάπως υποκειμενικοί γύρω από ζητήματα επαγγελματικά. Πιθανώς να προκύπτουν προβληματικές καταστάσεις που να σας στοιχίσουν. Ο Πλούτωνας, σταθερά από τον Αιγόκερω αλλάζει την ψυχολογία σας, την ψυχοσύνθεση σας ενώ παράλληλα αλλάζει και την σχέση σας με το χρήμα. Οι αλλαγές συνεχίζονται στον επαγγελματικό τομέα ενώ μπαίνετε σε μία φάση αρκετών μετακινήσεων, συζητήσεων και επαφών. Η ποσότητα δεν λείπει, απλώς έχετε αποφασίσει πως η ζωή είναι πιο όμορφη και εκλεκτή επιλέγοντας ποιοτικούς ανθρώπους.

Υγεία – Ψυχολογία 
Τα επίπεδα της άμυνας σας και ο τομέας της υγείας-ψυχολογία σας βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα συγκριτικά με πέρσι, ωστόσο χρειάζεται να δείξετε προσοχή και φέτος. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και συγκεκριμένα από τις 10 έως τις 20/6 επηρεάζεστε από τον Κρόνο έτσι καλό είναι να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής. Συν τοις άλλοι κρίνεται αποτελεσματικό να προσθέσετε στο πρόγραμμα σας την άθληση ή να αρχίσετε κάποιο χόμπι που σας ξεκουράζει και σας γεμίζει με ενέργεια. Μεριμνήστε για το σώμα σας, ενδιαφερθείτε για την ανάκτηση των δυνάμεων σας εξασφαλίζοντας περισσότερες ώρες ξεκούρασης. Από τις 10/10 και έπειτα ο Δίας στον Σκορπιό, σε συνδυασμό με την διέλευση των πλανητών από το ίδιο ζώδιο δίνουν έμφαση στον τομέα της υγείας σας. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς είναι ιδανικό ώστε να κάνετε τσεκ απ και να εντοπίσετε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο θα επιλυθεί με σχετική ευκολία. Μπορεί να στραφείτε στην εναλλακτική ιατρική-θεραπεία ή να αρχίσετε κάποιο εναλλακτικό σπορ ή κάποια εναλλακτική άσκηση όπως πιλάτες, γιόγκα. Σε κάθε περίπτωση είστε προστατευμένοι από τα χειρότερα και μπαίνετε σε μία περίοδο όπου σας απασχολεί η υγεία σας, η τόνωση της αλλά και το σώμα σας. Ο Ποσειδώνας καλεί εσάς που έχετε γεννηθεί στις 28-29-30-31/5 και 1-2/6 να είστε προσεκτικοί σε θέματα διατροφής, καταχρήσεων και αλκοόλ καθώς μπορεί να βλάψετε την υγεία σας. Προσέχετε παθήσεις σχετικές με το δέρμα και το αίμα καθώς κάποιοι δείκτες μπορεί να είναι διογκωμένοι και ίσως να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η επανεξέταση και η πρόληψη είναι τακτικές που πρέπει να υιοθετήσετε. Μέσα από θεραπείες μπορείτε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν. Η ψυχολογία σας περνάει μέσα από ζυμώσεις, βιώνετε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις αλλά μακροπρόθεσμα προβλέπεται ισχυροποίηση και σταθερότητα, «πίστη» στις δυνάμεις σας και τις ικανότητες σας. Πολλές φορές νιώθετε ότι φτάνετε σε κατάθλιψη (ιδίως οι γεννημένοι στις 5-6-7-8-9-10/6) αλλά δεν είναι κάτι άλλο πέραν της ενδυνάμωσης σας. Προσέχετε στο διάστημα από τις 22/4 έως τις 4/6 την ταχύτητα, φλεγμονές, κοψίματα και καψίματα. Να ξεκουράζεστε τον Δεκέμβριο καθώς οι πολλές υποχρεώσεις και η ρουτίνα θα ρουφήξουν κάτι από την ενέργεια σας.

Σπίτι – Οικογένεια 
Ο οικογενειακός σας βίος φαίνεται να μην διατρέχει ιδιαίτερους κινδύνους καθώς δεν σχηματίζονται αρνητικές ή καλύτερα δύσκολες επιρροές. Η περασμένη διετία έφερε αλλαγές, εξελίξεις, γεγονότα και ανακατατάξεις ενώ το νέο έτος έρχεται να ισορροπήσει τις αλλαγές αυτές και να τις δομήσει σε στέρεο έδαφος. Πολλοί έχετε ήδη συμβιώσει ενώ και οι εργένηδες του ζωδιακού θα αποφασίσετε να συμβιώσετε χαράσσοντας μία από κοινού πορεία με το πρόσωπο που σας αφορά. Το νέο έτος είναι χρονιά επισφράγισης της αγάπης σας με τρόπο επίσημο και ουσιαστικό. Ο Ιανουάριος χρήζει κάποια προσοχής καθώς ενδέχεται να παραμελήσετε οικογενειακές ευθύνες και βάρη λόγω φόρτου εργασίας. Φροντίστε να κρατήσετε ισορροπίες στην ζωή σας και μην απορροφάστε 100% στον τομέα καριέρα για να μην ατροφήσει ο τομέας «σπίτι». Στο διάστημα από τις 6/9 έως τις 22/10 η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη & της Αφροδίτης στην Παρθένο συμβολίζει για εσάς την ανάγκη σας να βρεθείτε με οικείους και πολύ δικούς σας ανθρώπους. Ο τομέας σπίτι-οικογένεια απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Στο εν λόγω διάστημα ενδέχεται να τρέξουν διάφορα θέματα γύρω από τον εν λόγω τομέα που θα σας αγχώσουν αλλά έχετε κατά νου πως θα υπάρξουν και στιγμές ηρεμίας και ανακούφισης. Προωθήστε θέματα που σχετίζονται με αγοραπωλησίες ακινήτων. Τα διαστήματα από τις 10/4 έως τις 4/5, από τις 13/8 έως τις 5/9 και ο μήνας Δεκέμβριος είναι ιδανικά για να αναθεωρήσετε ζητήματα οικογενειακά ή τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις. Πιθανόν, η επανεξέταση ζητημάτων θα έχει θετικές επιπτώσεις στην ζωή σας. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αγορών και πωλήσεων πρέπει να αποφευχθούν τις προαναφερθείσες περιόδους. Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τις 10/10 ευνοείστε σε θέματα τεκνοποίησης και απόκτησης απογόνων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 
Είναι γεγονός ότι η διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω έχει συντελέσει στο να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Η προσπάθεια σας για οικονομική υπεροχή και ανεξαρτησία τονίζεται ιδιαίτερα ενώ αμεσότερα επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί στις 4-5-6-7-8-9-10/6. Η δίψα σας για οικονομική ασφάλεια και αποκτήματα, η οικονομική σας φιλοδοξία χτυπούν κόκκινο ενώ βρίσκεστε συνεχώς σε μία διαδικασία αλλαγής χειρισμού των αποκτημάτων, των εισοδημάτων και των πόρων σας. Από την αρχή της χρονιάς και μέχρι τις 7/2 το μυαλό σας στρέφεται γύρω από ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων ενώ προσπαθείτε για οικονομικές συμφωνίες και αναπροσαρμογές όρων. Από τις 5/6 έως τις 20/7 η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο και οι δύσκολες γωνίες με Πλούτωνα, Δία και Ουρανό σας αγχώνουν ιδιαίτερα ενώ ο οικονομικός τομέας γίνεται εμμονή. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα ή για έναν έρωτα καπρίτσιο. Τον μήνα Αύγουστο η διέλευση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο υπόσχεται χρήμα, έσοδα, κάποιο σημαντικό μπόνους αλλά προσέχετε την ανάγκη σας για κατανάλωση και δαπάνες υπέρ του δέοντος. Καλό είναι να φροντίσετε αυτήν την χρονιά τις οικονομικές σας υποθέσεις και να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες καθώς από τις 20/12 και για δύο με δυόμισι χρόνια ο Κρόνος από τον Αιγόκερω και ο Πλούτωνας μαζί μιλούν για οικονομική λιτότητα, περιορισμούς ή αύξηση των αναγκών που θα πρέπει να καλυφθούν. Επιπρόσθετα, χρειάζεται να δείξετε προσοχή κοντά στις σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς στις 11/2 και στις 7/8 καθώς βάλλουν τον τομέα που σχετίζεται γενέθλια με τα οικονομικά σας και τα αποκτήματα σας έτσι δεν αποκλείεται να βιώσετε ρευστότητα αστάθεια ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Στα τέλη Μάρτη και στις αρχές Απρίλη όπως και στα τέλη Ιούλη με αρχές Αυγούστου φροντίστε τις υπερβολικές αντιδράσεις-υπερβολές γύρω από οικονομικά θέματα που εκκρεμούν. Μην διαπραγματεύεστε θέματα εφορίας, δανείων, διατροφών και αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες. Από τις 15/8 έως τις 15/9 και δη στο τέλος Αυγούστου αναμένονται σταθεροποιητικές εξελίξεις έτσι καλό είναι να προωθήσετε ζητήματα τούτη την περίοδο. Το τέλος του 2017 μοιάζει εντυπωσιακό καθώς η ταυτόχρονη παρουσία Άρη-Δία στον Σκορπιό σε θετική γωνία με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υπόσχεται οικονομική άνοδο, συσπείρωση ενώ ο τομέας εργασία προσφέρει την δυνατότητα για κέρδος και αύξηση των αποδοχών σας.

Επαγγελματικά, το νέο έτος είναι πολλά υποσχόμενο καθώς δέχεστε την ευεργετική επίδραση του Δία, ο οποίος τονώνει τις ιδέες σας αλλά και την επιχειρηματική σας ικανότητα ή την ικανότητα σας για γέννηση νέων πρότζεκτ. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε να περιμένετε θετικές εξελίξεις, πιθανώς μια προαγωγή ενώ και οι υπόλοιποι θα βιώσετε μια βελτίωση των συνθηκών στον εργασιακό χώρο. Στην συνέχεια, από τις 10/10 ο Δίας στον σκορπιό προσφέρει ασφάλεια γύρω από ζητήματα εργασιακά και καθημερινότητας. Εάν είστε εκτός εργατικού δυναμικού υπάρχει η ευκαιρία να βρείτε μία απασχόληση ή ημιαπασχόληση. Σε κάθε περίπτωση βγαίνετε κερδισμένοι και έχετε να αναμένετε ευκαιρίες που θα τονώσουν την ζωή σας. Ο Κρόνος από τον Τοξότη δοκιμάζει επαγγελματικές σχέσεις & συνεργασίες, οι οποίες περνάνε από το μικροσκόπιο και μόνον στο τέλος της χρονιάς θα καταλάβετε ποιοι όντως πρέπει α λογίζονται συνεργάτες σας ή όχι. Παράλληλα, οι θετικές γωνίες του Κρόνου με τον Ουρανό και τον Δία τους μήνες Μάη, Νοέμβρη αλλά και Αύγουστο-Σεπτέμβριο υπόσχονται επιτυχία, αναγνώριση και καταξίωση. Ο Ουρανός από τον Κριό λειτουργεί άκρως ενισχυτικά-ενθαρρυντικά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας αιφνίδιες ιδέες και ευκαιρίες για εξέλιξη και προαγωγή. Πολλοί από εσάς έχετε κέρδη μέσω της συλλογικής δουλειάς, μέσα από ομάδες με ανθρώπους που ασπάζεστε ίδιες ιδέες ή και από φιλικά σας πρόσωπα.

Οι γεννημένοι στις 28-29-30-31/5 και 1-2/6 καλό είναι να είστε συγκροτημένοι και συγκρατημένοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος του παραπλανητικού Ποσειδώνα, ο οποίος θολώνει τα νερά για ζητήματα επαγγελματικά και αλλοιώνει την κρίση σας. Αποφύγετε επαγγελματικές αλλαγές και ρίσκα που θα σας εκθέσουν. Να είστε συνεπείς, οργανωτικοί, μεθοδικοί, να επιμένετε στην λεπτομέρεια και να διπλοτσεκάρετε ή να τριπλοτσεκάρετε τα επαγγελματικά σας έγγραφα-ζητήματα. Εάν ασχολείστε με τον καλλιτεχνικό κόσμο-κλάδο δέχεστε σημαντική εύνοια και μπορείτε να πραγματώσετε ένα όνειρο ζωής ή μία επιθυμία σας. Οι εργαζόμενοι στον τεχνοκρατικό τομέα πρέπει να προσέχετε λάθη, παραλείψεις ή απώλειες εγγράφων. Τον μήνα Ιανουάριο και Απρίλιο είστε επικεντρωμένοι στον τομέα των επαγγελματικών σας, ο οποίος φαίνεται να απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Κοντά στα τέλη Φεβρουαρίου προσέχετε την έκλειψη καθώς μπορεί να φέρει αλλαγές-εξελίξεις και ανακατατάξεις στην καριέρα σας. Οι γεννημένοι στις 29/5 (συν-πλην 3 ημέρες) έχετε να περιμένετε γεγονότα, εξελίξεις και αλλαγές οι οποίες πρέπει να συμβούν. Πιθανώς να αλλάξει η σχέση σας με τον εργοδότη σας ή να πάρετε μία αναβάθμιση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές και η σχέση σας να δοκιμαστεί παροδικά ή μόνιμα (αυτό εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο). Μάλιστα τον Απρίλιο μπορεί να αναθεωρήσετε για μία επαγγελματική σχέση-συνεργασία ή δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι ένα επαγγελματικό ζήτημα προς επαναδιαπραγμάτευση. Το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου είναι κάπως απαιτητικό και σας βρίσκει με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις.

Έρωτας, Αισθηματική και Κοινωνική ζωή
Το νέο έτος είναι αρκετά ελπιδοφόρο και τυχερό για ζητήματα καρδιάς αλλά και για την κοινωνική σας ζωή. Ο Δίας στον Ζυγό έως τις 9/10 σημαίνει ευκαιρίες για φλερτ, έρωτες, περιπέτειες και διασκεδάσεις. Πολλοί θα συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας ελκύσει και θα φέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας, βοηθώντας σας να αλλάξετε οπτική στην ζωή. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την σχέση σας και να αντλήσετε περισσότερη ικανοποίηση και ευτυχία. Η εξωστρέφεια και η αισιοδοξία σας χτυπούν κόκκινο. Η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας βελτιώνεται σημαντικά ενώ δικτυώνεστε και γνωρίζετε περισσότερο κόσμο. Ο Ουρανός από τον Κριό και η αντίθεση Δία-Ουρανού το νέο έτος φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στην κοινωνικοαισθηματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας ή από το εξωτερικό και να δεχτείτε την αρωγή τους. Φίλοι και συνοδοιπόροι μοιάζουν να σας στηρίζουν ενώ δεν αποκλείεται μία φιλία να μετατραπεί σε έρωτα. Παράλληλα, ο Κρόνος από τον Τοξότη πιέζει σχέσεις-συνεργασίες και τα αισθηματικά σας οδηγώντας σας σε σοβαρές αποφάσεις και στην ενηλικίωση. Σχέσεις κάθε γκάμας δοκιμάζονται, τεστάρονται και εφόσον δεν υπάρχουν παρόμοιες αξίες, σταθερές διαλύονται. Το μότο της χρονιάς είναι ποσότητα ή ποιότητα. Γνωρίζετε αρκετό κόσμο, βρίσκεστε σε συνεχείς μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις και ταξίδια αλλά έχετε γίνει αρκετά επιλεκτικοί και εκλεπτυσμένοι επιλέγοντας τους ποιοτικούς ανθρώπους και όσους σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Οι γεννημένοι στα τέλη Μάη και στις αρχές Ιούνη πρέπει να αναπτύξετε την αντικειμενικότητα σας και την ευθυκρισία σας καθώς πολλές φορές βάλλονται οδηγώντας σας σε ατυχείς συνεργασίες ή αισθηματικές επιλογές. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις, κρατάτε μικρό καλάθι για να μην καταποντιστείτε ή πληγωθείτε. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου κάνοντας σας παθιασμένους, ερωτικούς ενώ παράλληλα σας οδηγεί στην αναζήτηση μίας σχέσης ουσιαστικής και εις βάθος που δεν σας καλύπτει μόνο επικοινωνιακά-εγκεφαλικά αλλά και ερωτικοσεξουαλικά-συναισθηματικά. Οι μήνες Φεβρουάριος, Μάρτιος, Μάιος και Ιούλιος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί και ευχάριστοι για το αισθηματικό κομμάτι. Μάλιστα, τον Απρίλιο δεν αποκλείονται επανασυνδέσεις, επιστροφές ερώτων από το παρελθόν και αναθεωρήσεις γύρω από ζητήματα καρδιάς. Τέλος, από τις 15/10 έως τις 9/12 δη το διάστημα Νοεμβρίου, Αφροδίτη και Άρης στον Ζυγό μιλούν για έντονα ερωτική διάθεση, αίσθημα περιπέτειας και πολλά φλερτ μιας και το σεξαπίλ σας απογειώνεται. Οι εκλείψεις Φεβρουαρίου-Αυγούστου σας βάζουν σε διαδικασία ανοίγματος, επικοινωνίας και έκφρασης ή αυτοέκφρασης έτσι η κοινωνική σας ζωή τονώνεται. Συμπερασματικά, το 2017 αναμένεται μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρονιά τόσο για αδέσμευτους όσο και για δεσμευμένους. Πολλοί θα ανταλλάξετε όρους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ή θα συμβιώσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου