Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου

Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου

1/4 Η Σελήνη στους Διδύμους σε αρμονικό εξάγωνο με τον Ήλιο στον Κριό χαρίζουν όμορφες διαθέσεις, καλή ενέργεια, ζωντάνια και ζωτικότητα. Ευνοούνται η επικοινωνία και η ενασχόληση με τα σπορ ή τον αθλητισμό. Το τετράγωνο Ποσειδώνα-Σελήνης βοηθάει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. 

2/4: Η Αντίθεση Σελήνης-Κρόνου τις απογευματινές ώρες εντείνει τις επαγγελματικές αγωνίες και προετοιμάζει το έδαφος για την νέα εβδομάδα. Το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης από τις αρχές του Καρκίνου και του Κριού δημιουργεί συναισθηματικές εντάσεις και δη γύρω από ζητήματα οικογενειακά - πολύ προσωπικών σχέσεων. Παραγκωνίστε το "ΕΓΩ" για να αποφύγετε προστριβές στην αισθηματική ζωή. 

3/4 Η Αφροδίτη εισέρχεται ανάδρομη στους Ιχθείς. Ανάδρομη θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 15/4. Στην συνέχεια γυρίζει ορθόδρομη στο ίδιο ζώδιο και θα παραμείνει στο υδάτονο περιβάλλον των Ιχθύων μέχρι τις 28/4. Ο έρωτας γίνεται μια υπόθεση γεμάτη ευαισθησίες, η ανάγκη να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε είναι έντονη. Φαινόμενο του μήνα;;; Το τετράγωνο της Αφροδίτης (ανάδρομης & ορθόδρομης) προς τον Κρόνο, μία όψη που δοκιμάζει την αισθηματική ζωή μας αλλά και τα οικονομικά. Σχέσεις & συνεργασίες περνάνε κρας τεστ ενώ είναι επιτακτική η ανάγκη ξεκαθαρισμάτων. Σχέσεις που δεν δομούνται σε στέρεο έδαφος κατεδαφίζονται ενώ οι ουσιαστικές προχωρούν με περισσότερο δέσιμο και ειλικρίνεια. Πιο πιεστικό διάστημα για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους & Ιχθείς. 

6/4 Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα χαρίζει δυναμισμό, μαχητικότητα, ανθεκτικότητα, σταθερότητα και δύναμη πυγμής ώστε να προωθήσουμε ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής καταξίωσης, καθημερινότητας αλλά και οικονομικά. Το πείσμα μπορεί να μας χαρίσει επιτυχία αποφεύγοντας όμως την αδιαλλαξία. Ο ερωτισμός, το πάθος δεν λείπουν. Οι θετικές γωνίες της Σελήνης με τον Δία & τον Ουρανό χαρίζουν αισιοδοξία, χιούμορ, αφθονία και ανανέωση συναισθήματος. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη καλεί Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς και Υδροχόους να παραμείνουν στωικοί αποφεύγοντας εντάσεις, τσακωμούς και αψιμαχίες. 

8/4 Δύο όψεις εντελώς αντιφατικές λαμβάνουν χώρα την ημέρα του Σαββάτου. Η αντίθεση Ήλιου-Δία μας ωθεί σε υπερβολές, έντονες συναισθηματικές εκφράσεις αλλά και επιπόλαιη συμπεριφορά. Το έντονο "ΕΓΩ" του Ήλιου στον Κριό κοντράρεται με την ανάγκη του Δία στον Ζυγό για "συνύπαρξη". Ο αυθορμητισμός ανακτά έδαφος και οι σχέσεις εμποτίζουν κάτι από την ειλικρίνεια. Το αυστηρό τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου πιέζει αισθηματικά & οικονομικά. Σχέσεις κάθε είδους (αισθηματικές, φιλικές, κοινωνικές) δοκιμάζονται και τα συναισθήματα μπαίνουν στον αποχυμωτή. Ερωτήματα όπως, αξίζω την αγάπη; Αξίζω να αγαπήσω ή να αγαπηθώ τρώνε την ψυχολογία μας. Ας προσπαθήσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, τα θέλω μας και τις επιθυμίες μας. 

9/4 Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα εγείρει ανασφάλειες, φοβίες, εμμονές στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το φως του Ήλιου στον Κριό συγκρούεται με το σκοτάδι του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Πάθος, ένταση, ερωτισμός, ανασφάλεια που οδηγεί σε χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να ανατρέψει την ισορροπία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Κρίση του "ΕΓΩ", προσωπική ανεπάρκεια και ελλείψεις μας ταλανίζουν. Καλό είναι να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να την καταπολεμήσουμε κατάματα χωρίς να ταλαιπωρούμε τους γύρω μας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι περισσότερο προσεκτικά στην καθημερινότητα σας, στη συμπεριφορά σας και στις σχέσεις σας. 

Υστερόγραφο: Λίγο απαιτητικό και αρκετά πιεστικό το Σαββατοκύριακο στις 8-9/4. 

10/4 Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στα ζώδια του Ταύρου & του Κριού. Ανάδρομος κινείται στον Ταύρο έως τις 20/4 και στην συνέχεια συνεχίζει την αναδρομή του στον Κριό στις 3/5. Ο νους γίνεται πιο αργός, οι σκέψεις πιο εσωτερικές, εμείς λιγότερο εκφραστικοί ενώ οδηγούμαστε σε αναθεωρήσεις σταθερών, αρχών, αξιών και του ίδιου μας του εαυτού. Τι έχει αξία στη ζωή μας; Ποιο είναι το κέντρο μας; 

11/4 Πανσέληνος στον Ζυγό και δη στον άξονα Κριού-Ζυγού. Το εγώ συγκρούεται με το εμείς. Υπάρχει η ανάγκη να προβληθούμε, να ξεχωρίσουμε, να διακριθούμε και αυτό συγκρούεται με την ανάγκη μας για συνύπαρξη, συμπόρευση και συνεργασία. Είναι μία σκληρή πανσέληνος καθώς σχηματίζεται ένα ταυ-τετράγωνο με τους Ουρανό, Δία & Πλούτωνα. Υπερβολή, έντονες αντιδράσεις, νευρικότητα, ανατρεπτική διάθεση, υπέρμετρο αίσθημα ελευθερία που οδηγεί στην αναρχία και τις ρήξεις. Η επιπολαιότητα και ο αυθορμητισμός είναι διάχυτες σε αυτές το φεγγάρι. Όλα αυτά; Υπό το σκοτεινό βλέμμα του Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του ταυ-τετραγώνου και εγείρει εμμονές, φοβίες, ανασφάλειες. Καλό είναι να αποφύγουμε τις χειριστικές συμπεριφορές, τις απότομες και υπερβολικές αντιδράσεις καθώς οι σχέσεις μοιάζουν με αρένα. Προσοχή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. 

14/4 Ο "Επιτάφιος" γιορτάζεται σε βαρύ κλίμα με την Σελήνη στον Σκορπιό. Στις 13:30 η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη βελτιώνοντας την διάθεση μας. Ο Ήλιος συναντάει τον απρόβλεπτο Ουρανό. Ξαφνικά, αναπάντεχα γεγονότα, απρόοπτες καταστάσεις μας βγάζουν από το πρόγραμμα μας και από ότι έχουμε προκαθορίσει αυτές τις ημέρες. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί, απότομες ρήξεις και αποστάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις μπορούν να ανατρέψουν την αρμονία. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία με μέτρο για να αναπνεύσουν και να προοδεύσουν. Η καταπίεση & ο έλεγχος ποτές δεν ωφέλησαν. 

15/4 Επιτέλους! Η Αφροδίτη ορθόδρομη στους Ιχθείς. Οικονομικά ζητήματα αλλά και ζητήματα καρδιάς αρχίζουν να ξεδιπλώνονται. Τις προηγούμενες 40 ημέρες οι συναισθηματικές αναθεωρήσεις και η στασιμότητα βασάνισαν-ταλαιπώρησαν αρκετούς εκ ημών. Ωστόσο, τώρα το κλίμα έχει ξεκαθαρίσει και μπορούμε να προχωρήσουμε με περισσότερη ευκρίνεια και καλύτερη εικόνα. Οικονομικές υποθέσεις αρχίζουν να προωθούνται και διάφορα οικονομικά προβλήματα βρίσκουν λύση. 

16/4 Η Σελήνη από τον Τοξότη κάνει την ημέρα της Ανάστασης αισιόδοξη, χαρούμενη, ελπιδοφόρα. Οι θετικές γωνίες της Σελήνης με τον Δία, τον Ουρανό και το τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης χαρίζουν αισιοδοξία, ζωντάνια, ζωτικότητα, χιούμορ. Το μότο "έξω καρδιά"¨μας βοηθάει να περάσουμε ευχάριστα και ξένοιαστα. Οι αργά απογευματινές-βραδινές ώρες είναι κάπως πιεστικές-ασύμφορες καθώς η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη βαραίνουν την διάθεση μας και φέρνουν στο προσκήνιο τις υποχρεώσεις της Δευτέρας. Προσοχή σε καυγάδες και διαφωνίες στις αισθηματικές σχέσεις και δη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και μην κάνετε την τρίχα τριχιά. 

17/4 Εξαιρετική η δόνηση της ημέρας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς συναντά τον εραστή της Άρη από το ζώδιο του Ταύρου σε ένα αρμονικό εξάγωνο. Οι αισθηματικές σχέσεις ανακτούν έδαφος, τα προβλήματα ξεπερνιούνται και οι αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τους περασμένους μήνες μικραίνουν. Ο ρομαντισμός, ο αισθησιασμός και το πάθος μας συντροφεύουν κάτι που μας κολακεύει. Ο έρωτας ανθίζει την άνοιξη. Προωθήστε οικονομικά ζητήματα. Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι άκρως επικοδομητικό για επαγγελματικά ζητήματα ενώ παράλληλα μας βοηθάει να πατήσουμε στα πόδια μας, ανεξάρτητοι και αυτάρκεις βαδίζοντας στην επιτυχία, στην καταξίωση. Ευνοούνται όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου. 

18/4 Ο ανάδρομος Ερμής σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλιές επαγγελματικές σχέσεις-συνεργασίες ή προτάσεις και σχέδια που μείναν ανολοκλήρωτα στο παρελθόν. 

20/4 Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στην μηδενική του Ταύρου. Πολλές σκέψεις & ιδέες συντροφεύουν τον νου μας. Ημέρες με επανασυνδέσεις και συναντήσεις με άτομα από τα παλιά. Ωστόσο, η σύνοδος πραγματοποιείται στο ξεροκέφαλο ζώδιο του Ταύρου. Αποφύγετε την αδιαλλαξία, την ισχυρογνομωσύνη και δεχτείτε τις ιδέες και τα όσα έχουν να σας πουν οι άλλοι ώστε να αποφύγετε να χάσετε ευκαιρίες. 

21/4 Η Αφροδίτη συναντάει τον αυστηρό Κρόνο σε τετράγωνο. Σχέσεις-συνεργασίες δοκιμάζονται και περνάνε μέσα από το μικροσκόπιο για τελευταία φορά μέσα στον μήνα. Κρινόμαστε για τις επιλογές μας, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα τιμωρούνται. Χρειάζεται να γίνουμε υπεύθυνοι και συνετοί στην αισθηματική μας ζωή. Μαθήματα ζωής δίνει ο Απρίλης. Οικονομική πίεση, ασφυξία, λιτότητα. 

Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους. Μία θέση που μας κάνει αεικίνητους, δραστήριους, υπερκινητικούς, νευρικούς, κυκλοθυμικούς. Έξτρα προσόν το επικοινωνιακό χάρισμα και η επιθυμία για μάθηση-γνώση. Ωστόσο, ο Άρης στους Διδύμους έχει ένα μείον. δυσκολεύεται να επικεντρώσει σε ένα πράγμα, σε έναν στόχο και να τον φέρει εις πέρας. Επιστρατεύστε την υπομονή και την επιμονή σας για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας. 

23/4 Ο Άρης στους Διδύμους σε ταυ-τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Αναπόφευκτες δυσκολίες, χωρισμοί, αποχωρισμοί. Δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να τελειώνουν επαγγελματικές-διαπροσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, σε ζητήματα εργασιακά και υγείας. Η "Πίστη" μας ίσως κλονιστεί παροδικά λόγω εμποδίων και προκλήσεων. Πιο ευάλωτοι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. 

24/4: Ερμής τρίγωνο Κρόνος. Μία όψη που μας βοηθάει να εκλογικεύσουμε καταστάσεις. Ο ρεαλισμός και η ειλικρίνεια αναδεικνύονται σε μεγάλο όπλο. Επωφελείς επαγγελματικές συμφωνίες, εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε υπογραφές συμβολαίων. Πιθανώς, να επανεξετάζουμε ζητήματα επαγγελματικά ή να μας γίνουν προτάσεις που είχαν μείνει στην μέση στο παρελθόν. Ο νους οριοθετεί, αποκτά δομή και οργάνωση. 

26/4 Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Ιδιαίτερη η νέα σελήνη στον Ταύρο καθώς η αναδρομή του Ερμή δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα ωστόσο τι κάνουμε σε περίπτωση που μας προταθεί μία συμφωνία ή σε περίπτωση που συναντήσουμε μια ευκαιρία; Σαφώς και προχωράμε έχοντας κατά νου ότι στην συνέχεια οι όροι μπορούν να τροποποιηθούν. Ωστόσο, ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει ενδεχομένως επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν με τρόπο εντελώς αναπάντεχο και αιφνίδιο. Οι συμφωνίες είναι ιδιαίτερα προοδευτικές και σταθεροποιητικές, έχουν προοπτική και ενδέχεται να τροποποιηθούν θετικά στο μέλλον. 

28/4 Σύνοδος Ερμή-Ουρανού στον Κριό. Μία όψη που φέρνει διαύγεια νου, διορατικότητα, προοδευτικό πνεύμα, ανεξάρτητο νου και τρόπο σκέψεις. Η ικανότητα μας να κοιτάμε μακροπρόθεσμα μπορεί να φέρει ευκαιρίες. Η νευρικότητα, το άγχος και το στρεσάρισμα μπορούν να προκαλέσουν πονοκεφάλους ή μυική ατονία. Προσοχή στον τρόπο που εκφραζόμαστε καθώς ο εριστικός λόγος και η προκλητικότητα μπορούν να βάλουν φιτιλιές.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της ξανά στο ζώδιο του εραστή της, στον Κριό. Ο έρωτας γίνεται έρωτας στον Αμαζόνιο. Στις ερωτικές μας υποθέσεις γινόμαστε περισσότερο ευθείς και ειλικρινείς. Αρεσκόμαστε στο φλερτ, είμαστε ικανοί να διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας. Δεν φοβόμαστε, αψηφούμε τον κίνδυνο, διεκδικούμε, είμαστε περισσότερο διεκδικητικοί. Το πάθος, ο ερωτισμός και η φλόγα ανακάμπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου