Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου

♈ Έμφαση σε θέματα εργασιακά, για τα οποία θα χρειαστεί να τρέξετε και να μεριμνήσετε. Αλλαγές στις σχέσεις σας με συναδέλφους και αναπροσαρμογές στον τρόπο που εργάζεστε. Αποφύγετε εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Προσέχετε την υγεία σας, τη διατροφή σας, φροντίστε το σώμα σας. Προσθέστε τη γυμναστική και τον αθλητισμό στην καθημερινότητα σας. Ως τις 20/9 έχετε περισσότερη εύνοια σε ζητήματα καρδιάς, τεκνοποίησης. Ο έρωτας δεν απουσιάζει, ωστόσο, οι υποχρεώσεις απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Επιχειρηματικά σχέδια και πρότζεκτ προωθούνται.

♉ Ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας όπου οι αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται. Επιχειρηματική δράση, ενέργεια, ζωτικότητα, επιχειρηματικές ιδέες περιστρέφονται στο μυαλό σας και μπορούν να εφαρμοστούν επιτυχώς. Μέχρι τις 20/9 δέχεστε εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του περασμένου μήνα. Όμορφη ιδιωτική ζωή, ανακαινίσεις, ομορφαίνετε το χώρο σας. Το τελευταίο δεκαήμερο ιδιαίτερα ερωτικό, με πολλά φλερτ και έντονη κοινωνική ζωή.

♊ Ήλιος, Άρης και Ερμής δίνουν έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων και πολύ προσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια ανακαίνιση ή να προβείτε στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Θα συνιστούσα τον επόμενο μήνα για αγοραπωλησίες. Αποφύγετε τις εντάσεις με την οικογένεια σας. Ίσως χρειαστεί να τρέξετε για ένα δικό σας πρόσωπο. Θετικά αναμένονται σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς ενώ οι σχέσεις σας, που είχαν ταραχθεί τον Αύγουστο βελτιώνονται. Η επικοινωνία γλυκαίνει και ο λόγος σας κερδίζει. Όμορφες αποδράσεις, ευχάριστα ταξίδια και διαδρομές.

♋  Ταξίδια, μετακινήσεις, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, επαφές, δημόσιες σχέσεις και έντονη κοινωνική ζωή στο προσκήνιο. Πολλές ιδέες και έντονες ανταλλαγές απόψεων. Περίοδος υπογραφών συμβολαίων, έμφαση σε νομικά θέματα. Αποφύγετε εντάσεις σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς, προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, ίσως είναι λίγο εριστικός. Ως τις 20/9 ο τομέας των οικονομικών δέχεται ενίσχυση και μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όμορφη ερωτική ζωή, απόλαυση των όμορων πραγμάτων της ζωής. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φτιάχνουν οι οικογενειακές σχέσεις.

♌ Έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, σε θέματα μισθού, εσόδων και πόρων. Έντονα άγχη και αγωνίες επί των οικονομικών σας. Αποφύγετε περιττές αγορές, πιθανώς να προκύψουν έκτακτα έξοδα και οικονομικές ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένονται έσοδα και τα οικονομικά ανακάμπτουν ελαφρώς. Μέχρι τις 20/9 η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και οι θετικοί σχηματισμοί που αυτή δημιουργεί βελτιώνει το κλίμα στις σχέσεις, οι οποίες πέρασαν δια πυρός και σιδήρου τον Αύγουστο. Έρωτας, φλερτ, απολαύσεις, σταθεροποίηση στην αισθηματική ζωή, βελτίωση της επικοινωνίας με τον/τη σύντροφο σας.

♍  Έντονοι ρυθμοί, ταχύτητα, εκκινήσεις, λήψη πρωτοβουλιών γύρω από προσωπικά & επαγγελματικά ζητήματα. Νέοι άνθρωποι εισβάλλουν στη ζωή σας ενώ γίνονται εκκαθαρίσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Έντονη κοινωνική ζωή, ανταλλαγές απόψεων και ιδεών. Προσοχή κοντά στις 5-6-7/9 στην διατροφή και την υγεία σας. Σε γενικότερες γραμμές μπορείτε να αρχίσετε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, να προσθέσετε τη γυμναστική στη ζωή σας. Αισθηματικά έχετε να περιμένετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όπου ο έρωτας χτυπάει την πόρτα σας. Σε εκείνο το διάστημα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή.

♎  Ιδιόρρυθμος μήνας ο Σεπτέμβριος καθώς Ήλιος, Άρης και Ερμής στην Παρθένο σας βάζουν σε περίοδο εσωστρέφειας και περισυλλογής. Θέλετε το χώρο σας και τον χρόνο σας. Έχετε ανάγκη την απομόνωση αλλά θα καταφέρετε να την βρείτε; Κλείνετε υποθέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, μέχρι τις 20/9 η Αφροδίτη στον Λέοντα βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή και σας ωθεί να συναντήσετε φίλους. Υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Έχετε κατά νου πράγματα να κάνετε, τα οποία μελετάτε προσεκτικά και σε ατομικό επίπεδο. Αποφύγετε αναμείξεις σε μυστικές συμφωνίες και απέχετε από ίντριγκες και κλίκες. Από τις 23/9 ο Ήλιος στο ζώδιο σας εγκαινιάζει τη γενέθλια χρονιά σας και σας γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Προσοχή σε υγεία και διατροφή.

♏ Ήλιος, Άρης & Ερμής στην Παρθένο στρέφουν το ενδιαφέρον σας στον φιλικό σας περίγυρο και σας γεμίζουν εξωστρέφεια. Έντονη κοινωνική ζωή, επαφές, συζητήσεις και δικτύωση. Υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 20/9 βελτιώνει την κοινωνική σας εικόνα και απήχηση, σας κάνει γοητευτικούς και βελτιώνει το κλίμα με ανωτέρους γλυκαίνοντας σχέσεις που περάσαν μέσα από τρικυμίες τον Αύγουστο. μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερα πράγματα για τη δουλειά και να επιτύχετε κάποια δυνατή-δυναμική συνεργασία. Αισιοδοξία, χαρά, ενέργεια, ζωτικότητα, ζωντάνια, φλερτ και έρωτας.

♐ Όλα μα όλα για την καριέρα. Ήλιος, Άρης, Ερμής στην Παρθένο ρίχνουν άπλετο φως στον επαγγελματικό τομέα. Οι εξελίξεις τρέχουν αλλά και εσείς είστε με τα μάτια στραμμένα εκεί περιμένοντας ένα καλύτερο αύριο. Προσέχετε εντάσεις με άτομα εξουσίας, μην ανταλλάξετε αιχμηρές κουβέντες. Η διάθεση σας αρκετά καλή, βαδίζετε με εξωστρέφεια, πειθώ. Μπορεί να δεχτείτε εύνοια από φιλικά πρόσωπα, τρίτους ή ομοϊδεάτες. Η αισθηματική σας ζωή καλά κρατεί και έχετε να περιμένετε όμορφες, ξένοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές, συζητήσεις, χαρμόσυνα από το εξωτερικό και επιτυχία σε σπουδές. Τα φλερτ δεν λείπουν, αλλά προτεραιότητα σας η καριέρα.

♑ Ταξίδια, επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, ανταλλαγές απόψεων και ιδεών. Η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας και το χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπο σας. Προωθήστε θέματα επαγγελματικά και διαφημίστε τις ιδέες σας και τις ικανότητες σας. Περάστε συνεντεύξεις, στείλτε βιογραφικά. Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 20/9 μπορεί να φέρει έσοδα και θετικές οικονομικές ρυθμίσεις σχετικά με ζητήματα δανείων, εφορίας, κληρονομικά. Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας συναισθηματικά και επικοινωνιακά. Όλος ο μήνας είναι ιδιαίτερα ερωτικός και παιχνιδιάρης.

♒  Έντονες οικονομικές ανησυχίες και έμφαση σε οικονομικά, κληρονομικά φέρνει ο μήνας. Δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις ενώ και η ψυχολογία σας θα περάσει από 40 κύματα, άλλοτε με εξάρσεις, άλλοτε με πραότητα. Ωστόσο, η ερωτική-σεξουαλική ζωή φτιάχνει και μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφο σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 20/9 φτιάχνει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ βελτιώνει και την αισθηματική σας ζωή. Διορθώνονται τα κακώς κείμενα του περασμένου μήνα. Από τις 20/9 τα οικονομικά φτιάχνουν και αναμένονται έσοδα και περισσότερη ηρεμία.

♓ Ήλιος, Άρης και Ερμής στην Παρθένο ρίχνουν φως σε σχέσεις, συνεργασίες και στην συντροφική σας ζωή. Οι άλλοι γίνονται προτεραιότητα σας ενώ και οι απαιτήσεις τους αυξάνονται προς το πρόσωπο σας. Κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε σχέσεις, συνεργασίες και στην ερωτική σας ζωή. Προσέχετε τυχόν ανταγωνισμούς με τρίτους καθώς μπορεί να σας φθονούν και να σας βάζουν τρικλοποδιές (που να πέσουν). Η Αφροδίτη στον Λέοντα βελτιώνει την υγεία σας, η οποία πέρασε από 40 κύματα τον Αύγουστο. Φροντίστε το σώμα σας, τον εαυτό σας, αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, προσθέστε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σας. βελτίωση της καθημερινότητας, περισσότερη εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Ωστόσο, τα επαγγελματικά τρέχουν, απλώς ηρεμείτε. Από τις 20/9 ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου