Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ταύρος & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018

Επαγγελματικά: O τομέας «καριέρα» περνάει μέσα από έντονα σκαμπανεβάσματα ενώ βρίσκεστε στο σταυροδρόμι αλλαγών. Οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου σημαίνουν αλλαγές και προκλήσεις. Πολλοί από εσάς νιώθετε ένα αίσθημα ανικανοποίητου σχετικά με τα επαγγελματικά σας και μπαίνετε στη διαδικασία αναβάθμισης στη δουλειά σας κάτι που μπορεί να σημαίνει αλλαγή του τρόπου εργασίας, ενίσχυση του βιογραφικού σας μέσα από μετεκπαίδευση ή πλέον ειδίκευση. Πιθανό σενάριο η αλλαγή εργοδότη ή η αλλαγή με συνεργάτες. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει ένας συνεργάτης σας και θα κληθείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις ή να βρείτε καινούριες ισορροπίες με έναν νέο. Οι μήνες Ιανουάριος-Φεβρουάριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς οι εκλείψεις φέρνουν εντάσεις, ρευστότητα, αστάθεια και σκαμπανεβάσματα. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με ανωτέρους, προϊσταμένους ή συναδέλφους. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και εργαστείτε χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε οι γεννημένοι στα τέλη Απριλίου, στις αρχές και τα μέσα Μαΐου. Σχετικά με το κεφάλαιο εκλείψεις πρέπει να προσέχετε το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου καθώς οι εκλείψεις, ο ανάδρομος Άρης και το ταυ-τετράγωνο της έκλειψης του Ιούλη με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Άρη φέρνουν ανατροπές, αλλαγές, απρόοπτα γεγονότα, εντάσεις, διαλύσεις σχέσεων-συνεργασιών. Η κατάσταση γύρω από ένα επαγγελματικό θέμα είναι έκρυθμη, εσείς καθόλου υπομονετικοί, κάτι που μπορεί να σας στοιχίσει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε τα «πείσματα» και μην επιμένετε στο δικό σας, όντας στενόμυαλοι και ξεροκέφαλοι. Δεν είναι λίγοι οι Ταύροι και συγκεκριμένα οι του πρώτου δεκαημέρου που θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές καθώς έχετε ρουτινιάσει. Φημίζεστε για τη σταθερότητα και την αξιοκρατία σας ωστόσο το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου γίνεστε ριψοκίνδυνοι, τολμηροί και έρχεστε αντιμέτωποι με έναν τελείως κόντρα εαυτό. Εξετάστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και μην αποφασίσετε για το επαγγελματικό σας μέλλον το καλοκαίρι. Οι αλλαγές μπορούν να έλθουν με περισσότερη σταθερότητα και περισσότερο όφελος το φθινόπωρο. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει την ιδέα ενός καινοτόμου και πετυχημένου πρότζεκτ. Η εφαρμογή του θα σας ανταμείψει και θα σας καταξιώσει. Ο Κρόνος επηρεάζει τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου φέρνοντας σας σταθερότητα, παγίωση και ισχύ. Οι δυνάμεις σας αλλά και οι ικανότητες σας αναγνωρίζονται κάτι που μπορεί να σημαίνει την αναβάθμιση σας ή την ανάληψη ενός πιο υπεύθυνου πόστου. 

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία σας αλλά και εφαρμόζοντας πιο σύγχρονες μεθόδους στη δουλειά σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως είστε υπολογίσιμη δύναμη και δεν περνάτε απαρατήρητοι, μπορείτε να φτάσετε ψηλά εφόσον παντρέψετε το «παλαιό» με το «καινούριο» και εφόσον δεν φανείτε αντιδραστικοί αλλάζοντας τα πάντα άρδην. Χρειάζεται στρατηγική και σωστή διαχείριση ικανοτήτων ώστε να λάμψετε. Νέοι άνθρωποι, με προοδευτικό πνεύμα και εμπειρία εισβάλλουν στη ζωή σας, κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε χτίζοντας σταθερές και μακροπρόθεσμες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε. Οι στόχοι σας και τα σχέδια σας φαίνονται να στέφονται με επιτυχία ενώ οι γεννημένοι τον Μάιο μπορείτε να αποκτήσετε δύναμη και ισχύ μέσα από ένα πνεύμα συνεργασίας. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και αναγνώριση τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και Σεπτέμβριο. Αποφύγετε οριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις το καλοκαίρι καθώς ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο θα σας βάλει σε μία διαδικασία αναθεώρησης και αλλαγής στρατηγικής. Από τις 14/9 έως τις 16/11 η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο (ορθόδρομος αυτή τη φορά) σας κινητοποιεί και σας ωθεί σε δυναμικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας αύριο και την σταδιοδρομία σας. Σε κάθε περίπτωση το νέο έτος αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με πολλές αλλαγές, οι οποίες θα σας δικαιώσουν. Εμπιστευτείτε τις δεξιότητες σας, ρισκάρετε λίγο περισσότερο, υιοθετήστε πιο καινοτόμες μεθόδους στη δουλειά σας και σίγουρα θα ανταμειφθείτε. Αφήστε τις οριστικές αποφάσεις από τη νέα σεζόν (φθινόπωρο του 2018) καθώς θα είστε πιο αποφασισμένοι και θα σας έχουν δοθεί τα κίνητρα και τα σημάδια των ορθών επιλογών. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους και συναδέλφους στο διάστημα από τις 17/5 έως τις 12/8 και από τις 14/9 έως τις 16/11. 

Οικονομικά: Ο τομέας των οικονομικών σας πέρασε δια πυρός και σιδήρου την περασμένη τριετία καθώς η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη έφερε στην επιφάνεια τρύπες που έπρεπε να κλείσουν, χρέη, οφειλές και δάνεια που έπρεπε να αποπληρωθούν και να διακανονιστούν. Η νέα χρονιά σας βρίσκει με πλεονασματικό προϋπολογισμό ενώ φαίνεται ότι τα οικονομικά σας ανακάμπτουν, κάτι που τονώνει το αίσθημα ασφάλειας στη ζωή σας. Μία ευνοϊκή ρύθμιση στις οικονομικές σας οφειλές, ένα ψαλίδισμα στα χρέη και στα χρωστούμενα ή ακόμα και καλύτερες οικονομικές συνθήκες για τον/τη σύντροφο σας αποτελούν πιθανά σενάρια του 2018. Μπορείτε να ρυθμίσετε με ευνοϊκότερους όρους κληρονομικά και φορολογικά θέματα, κάτι που θα σας βοηθήσει να αποταμιεύσετε και να νιώσετε ότι πατάτε στα πόδια σας. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο, Σεπτέμβριο και το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα τους μήνες Μάιο και Αύγουστο μιλάνε για καλύτερες οικονομικές συνθήκες, κέρδη και οφέλη μέσα από συνεργασίες ή για την εκπλήρωση ενός σχεδίου που αποδίδει οικονομικά. Οι θετικοί σχηματισμοί του κυβερνήτη των οικονομικών σας μπορεί να μιλούν για πιθανές χορηγίες, κληρονομιές και κέρδη. Οι «τρίτοι» θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία μέσα από συνεργασίες να ανακάμψετε οικονομικά. Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ιδανικός καθώς το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού φέρνει πρόοδο μέσα από έμπειρες κινήσεις. Μέσα από έμπειρες κινήσεις, ακολουθώντας τη σωστή στρατηγική αλλά και υιοθετώντας πιο σύγχρονες μεθόδους στη ζωή σας μπορείτε να βελτιώσετε τις οικονομικές συνθήκες και το επίπεδο διαβίωσης. Από τις 25/4 έως 19/5, η Αφροδίτη στους Διδύμους αποτελεί ευχάριστο οιωνό και μιλάει για έσοδα, αύξηση αποδοχών και πιθανά μπόνους. Ο μήνας Απρίλιος δεν είναι άσχημος καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μπορεί να σημαίνει επιτυχείς οικονομικούς διακανονισμούς και συμφωνίες. Συνολικά, έχετε να αναμένετε έσοδα και καλύτερες οικονομικές συνθήκες τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο, Μάιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Η διέλευση του Δία στον Τοξότη το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς προσφέρει μαξιλαράκι ασφαλείας. Καλύτερες οικονομικές συνθήκες, αύξηση του μισθού, αποδοχή κληρονομιάς, θετικές ρυθμίσεις σε ζητήματα οικονομικά, εφορίας, δανείων και θετικοί οικονομικοί διακανονισμοί προσφέρουν ανάσα και τόνωση. Σε κάθε περίπτωση ο τομέας των οικονομικών ανακάμπτει και βελτιώνεται συγκριτικά με την περασμένη τριετία. Δεν αποκλείεται ένας πλούσιος γάμος ή βελτίωση των οικονομικών του/της συντρόφου σας. 

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Δύο τομείς πολλά υποσχόμενοι, με ιδιαίτερα θετικές προδιαγραφές για το νέο έτος. Ο Δίας απέναντι σας (στο ζώδιο του Σκορπιού) φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ένας μεγάλος έρωτας, μία επισημοποίηση ή μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και τυχερή σχέση αποτελούν πιθανά σενάρια αυτήν τη χρονιά. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία τυχερότατη γνωριμία που θα φέρει φως, ελπίδα και αισιοδοξία στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να πάρετε τη μεγάλη απόφαση για συμβίωση. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας και δεν είναι διόλου απίθανο να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσοι διατηρείτε μία σχέση καταναγκαστικά, συμβατικά θα έρθουν στην επιφάνεια όλα εκείνα τα προβλήματα που θα σας δώσουν τη δύναμη να πείτε αντίο σε μία «ιζηματική» κατάσταση, η οποία έχει βαλτώσει. Είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, κοινωνικοί, δραστήριοι κοινωνικά και επιθυμείτε να βρίσκεστε σε δεξιώσεις και κοσμικά γεγονότα. Η όρεξη σας για δικτύωση και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου χτυπάει κόκκινο κάτι που μπορεί να φέρει στη ζωή σας ιδιαίτερα χαρισματικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν και επαγγελματικά. Το κυριότερο όμως έγκειται στο ότι έχετε ίδια ενδιαφέροντα, παρόμοια κουλτούρα και φιλοσοφία ζωής κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα νιώσετε ότι ανήκετε κάπου. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, ο Δίας στον Τοξότη βελτιώνει την ερωτική-σεξουαλική σας ζωή, βοηθάει στην απόκτηση ενός απογόνου και σας φέρνει πιο κοντά με τον/τη σύντροφο σας. Προβλέπονται ζουμερές, χρωματιστές και σαγηνευτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα σας. Περισσότερο ευνοημένοι είστε οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο, οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε την υποστηρικτική γωνία τριγώνου με τον Κρόνο, κάτι που σημαίνει σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε μια σχέση και να αποφασίσετε να δεσμευτείτε. Το σενάριο της συγκατοίκησης και της δημιουργίας μιας σχέσης προοπτικών είναι ιδιαίτερα έντονο. Ωστόσο, η μεγάλη αλλαγή, «επιρροή» καλείται Ουρανός, ο οποίος εισέρχεται στο ζώδιο σας για πρώτη φορά. Οι γεννημένοι στις 20,21,22/4 θα έχετε ανατροπές, αιφνίδιες εξελίξεις και γεγονότα στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. 

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας ξαφνικός χωρισμός, μία μοιραία επανασύνδεση είναι πιθανά και υπαρκτά σενάρια της διέλευσης του Ουρανού, ο οποίος φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Μπορεί να δημιουργήσετε έναν δεσμό «εκκεντρικό», με έναν άνθρωπο διαφορετικής κουλτούρας, νοοτροπίας. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μία σχέση με διαφορά ηλικίας ή με χιλιομετρική απόσταση. Τα συναισθήματα σας ξεσηκώνονται, περνάτε μία δεύτερη εφηβεία. Σαρωτικές αλλαγές, ως μάνα εξ ουρανού έρχεται να σας λυτρώσουν. Άνθρωποι μπαίνουν εντελώς ξαφνικά στη ζωή σας και της δίνουν χρώμα. Ο συνδυασμός Κρόνου-Ουρανού είναι λυτρωτικός και σημαίνει πως το ξαφνικό μπορεί να έχει διάρκεια. Ο Ουρανός ευθύνεται για το ξαφνικό, το οποίο πολλές φορές έχει ημερομηνία λήξης αλλά ο Κρόνος έρχεται να δώσει τις προϋποθέσεις για κάτι σταθερό, με μακροβιότητα. Ιδανικός ο μήνας Σεπτέμβριος που κορυφώνεται το τρίγωνο των πλανητών. Ιδιαίτερα θετικοί μήνες ο Ιανουάριος, ο Απρίλιος, ο Μάιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος. Εντυπωσιακό είναι το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο σας κινούμενη ορθόδρομη και ανάδρομη. Ζητήματα καρδιάς έρχονται στο προσκήνιο με ιδιαίτερη σφοδρότητα. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, έναν άνθρωπο με τον οποίο έχετε πολλά κοινά να ανταλλάξετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Ωστόσο, ζυγίστε τις καταστάσεις και αποφασίστε με ωριμότητα εάν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Η κατάσταση στα αισθηματικά ξεκαθαρίζει τον Δεκέμβριο, όπου θα πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς είναι όλο εκπλήξεις, ανατροπές, αιφνίδιες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται ένας γάμος σε χρόνο dt. Σε κάθε περίπτωση ο παράγοντας του «αιφνίδιου» μπαίνει στην αισθηματική ζωή, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη. Πιθανό το σενάριο της συμβίωσης, της συγκατοίκησης, της αλλαγής κατοικίας ή της ανακαίνισης. Θέματα οικογενειακά στο προσκήνιο. Πιθανώς να χρειαστεί να μεριμνήσετε για άτομα της οικογένειας σας. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Ιούλιος και Αύγουστος σας καλούν να είστε προσεκτικοί στις πολύ προσωπικές-οικογενειακές σας σχέσεις ενώ δεν αποκλείεται να τρέξετε για ζητήματα οικείων σας. Αποφύγετε τις εντάσεις, την αδιαλλαξία, το πείσμα και την ξεροκεφαλιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου