Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Σκορπιός & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018

Επαγγελματικά: Αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα φέρνει το νέο έτος καθώς δέχεστε την επιρροή των εκλείψεων στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου κάτι που μπορεί να σημάνει αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, συνεργατών ή συνεργασιών ακόμη και χώρου εργασίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο στη δουλειά σας κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή συνεργατών και συνεργασιών. Πολλοί από εσάς πιθανολογείται ότι θα αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή χώρο εργασίας. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον. Έχετε να αντλήσετε οφέλη μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών που θα διευρύνουν τις εμπειρίες σας. Πρόοδος, ανανέωση, ευκαιρίες για επέκταση και ανοδική πορεία στα επαγγελματικά στο μενού της νέας χρονιάς. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω επηρεάζει αμεσότερα εσάς του πρώτου δεκαημέρου φέρνοντας σταθερότητα και σταθεροποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Προδιαγράφεται ένας νέος, επιτυχής κύκλος στον επαγγελματικό σας τομέα. Σχέσεις και συνεργασίες σταθεροποιούνται ενώ βελτιώνεται σημαντικά και η επικοινωνία με συνεργάτες κάτι που συμβάλλει στην βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ. Σταθεροποίηση και επιτυχία έχετε να αναμένετε εάν ασχολείστε με τις εκδόσεις, τη συγγραφή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την εκπαίδευση. Πολλοί, ανεξαρτήτως δεκαημέρου μπορεί να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε επιμορφωτικά σεμινάρια ή ένα μεταπτυχιακό ώστε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Σε κάθε περίπτωση ο λόγος σας αποκτά δύναμη, ισχύ και σοφία έτσι μπορείτε να ξεχωρίσετε για τις ιδέες σας. Η ταυτόχρονη παρουσία Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω χαρίζει πυγμή και αναδεικνύει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Δαμάστε την αδιαλλαξία σας, την ισχυρογνωμοσύνη σας για να μην χάσετε τη δύναμη που σας προσφέρει το σύμπαν. Η έπαρση και η αλαζονεία στον λόγο μπορούν να αποβούν καταστροφικές, κάτι που ενδέχεται να σας κοστίσει. Από τις αρχές της χρονιάς έως τις 15/5 και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου ο Ουρανός στον Κριό φέρνει αλλαγές, ανακατατάξεις και αιφνίδιες καταστάσεις στον εργασιακό τομέα. Καλείστε να φανείτε ευέλικτοι και προνοητικοί ώστε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και καταστάσεις που θα βγάλουν την εργασία σας από το τέλμα. 

Αλλάξτε τον τρόπο που εργάζεστε, αλλάξτε συνεργασίες και συνεργάτες καθώς το «καινούριο» θα σας βοηθήσει να βγείτε από δύσκολες ή προβληματικές συνθήκες. Πιθανό σενάριο να εργάζεστε από απομακρυσμένη απόσταση ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε δουλειά και στο εξωτερικό ή σε μία εταιρία με διαφορετική κουλτούρα και κώδικα λειτουργίας μέχρι την υπάρχουσα, συντηρητική. Εφόσον υιοθετήσετε έναν πιο μοντέρνο και νεωτεριστικό τρόπο εργασίας θα φανείτε κερδισμένοι και θα κερδίσετε πόντους στην καριέρα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ζωής κάτι που σας ενισχύει οικονομικά και σας καλύπτει ηθικά. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος είναι εντυπωσιακοί καθώς ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σε εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο σας φέρνουν πρόοδο, επιτυχία, αναγνώριση, δύναμη και ισχύ. Ο λόγος σας σε συνδυασμό με τις ιδέες σας εντυπωσιάζουν ενώ νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας στηρίζοντας σας. Θετικώς βαίνουν οι μήνες Μάιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος καθώς είστε κύριοι αποδέκτες του τριγώνου Δία-Ποσειδώνα που πραγματώνει επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Τέλος, το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού από τα ζώδια του Αιγόκερω-Ταύρου φέρνει εντυπωσιακές εξελίξεις εφόσον συνδυάσετε το καινούργιο, το μοντέρνο, το νεωτεριστικό με το παλαιό, με αυτό που έχει διαχρονικότητα. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και ένας νέος κύκλος γνωριμιών μπορούν να σας στηρίξουν σημαντικά. Το καλοκαίρι όπου ο κυβερνήτης σας, Άρης, θα κινείται ανάδρομος αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και οικονομικά ανοίγματα. Ιδιαίτερα απαιτητικά τα διαστήματα από τις 17/5 έως τις 12/8 και από τις 14/9 έως τις 16/11 όπου ο Άρης θα προκαλεί πονοκεφάλους και ημικρανίες βάζοντας τις συνεργασίες σας στην πρίζα. Περιορίστε τον εγωισμό και την αδιαλλαξία σας. Αποφύγετε επαγγελματικά εγχειρήματα το καλοκαίρι. 

Οικονομικά: Χρονιά αισθητής ανάκαμψης για τα οικονομικά σας. Έπειτα από τρία χρόνια λιτότητας και οικονομικών περιορισμών η νέα χρονιά φέρνει οικονομική ανάκαμψη ενώ το εισόδημα σας και οι πόροι σας αυξάνονται. Οι μήνες Φεβρουάριος-Μάρτιος είναι ιδιαίτερα ρευστοί ενώ οι δαπάνες σας και τα έξοδα σας αυξάνονται κατακόρυφα. Το δίμηνο αυτό είναι το πλέον απαιτητικό για τον οικονομικό σας τομέα. Αυτήν την περίοδο θα δεχτείτε πιέσεις, οικονομικούς περιορισμούς και έντονο άγχος επί οικονομικών ζητημάτων ή ζητημάτων κάλυψης αναγκών σας. Μέσα από νέες σχέσεις και συνεργασίες μπορείτε να ανοίξετε έναν νέο κύκλο επαγγελματικών γνωριμιών έτσι τα έσοδα θα αυξηθούν και θα πατήσετε πιο σταθερά στα πόδια σας. Το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου με τον Άρη στον Τοξότη αλλά και το καλοκαίρι όπου ο κυβερνήτης σας, Άρης, θα κινείται ανάδρομος αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και οικονομικά ανοίγματα. Κέρδη και απολαβές μπορείτε να αντλήσετε τους μήνες Ιανουάριο, Απρίλιο και Σεπτέμβριο μέσα από σχέσεις, συνεργασίες αλλά και νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας. Δυνατός μήνας για τα οικονομικά σας αναμένεται και ο Μάης. Οι μήνες Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος φέρνουν κέρδη και έσοδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Ωστόσο, ο Οκτώβριος σας καλεί να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω από οικονομικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιο σας. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και νέα εγχειρήματα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να μπείτε εγγυητές καθώς θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ο Οκτώβριος σας καλεί να προβείτε σε ορθούς οικονομικούς χειρισμούς και να διαχειριστείτε συνετά το πορτοφόλι σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας ενδέχεται να σας κάνει γενναιόδωρους ή επιπόλαιους σε οικονομικούς χειρισμούς για αυτό φροντίστε να είστε μετρημένοι στο τι δαπανάτε. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς ο Δίας στον Τοξότη φέρνει έσοδα, αυξάνει το εισόδημα σας και την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Οικονομικές συμφωνίες αποδίδουν ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια αύξηση μισθού. Διεκδικήστε έναν υψηλότερο μισθό προωθώντας τις ικανότητας σας. Πολλοί Σκορπιοί θα βρείτε εναλλακτικές ή συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος. Σε κάθε περίπτωση, οι οικονομικές δυσκολίες, οι πιέσεις και η λιτότητα που είχατε βιώσει την περασμένη τριετία αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο, προσέχετε την επιπόλαιη χρήση του χρήματος καθώς σήμερα έχετε, αύριο δεν έχετε. Αποταμιεύστε χρήματα το τρέχον έτος. 

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Ιδιαίτερα τυχερή χρονιά για τον έρωτα και την αισθηματική σας ζωή. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες στην προσωπική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας φέρνοντας ανανέωση, φρεσκάδα και αισιοδοξία. Με αυτούς τους ανθρώπους έχετε παρόμοια φιλοσοφία ζωής και κουλτούρα κάτι που αναπτερώνει το ηθικό σας. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες ώστε να γνωρίσετε ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ανθρώπους, κάποιος μεταξύ των οποίων θα σας προσελκύσει. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε για μία συμβίωση ή επισημοποίηση. Εάν διατηρείτε έναν δεσμό συμβατικά, από ανάγκη δεν είναι διόλου απίθανο να έλθουν στην επιφάνεια προβλήματα έτσι θα κληθείτε να τα επιλύσετε είτε θέτοντας τη σχέση σας σε νέες βάσεις ή χωρίζοντας εάν είναι ανυπέρβλητα. Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται, διευρύνεται και εσείς έχετε να βγείτε μόνο κερδισμένοι σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα τον Μάη και τον Αύγουστο χαρίζουν μοναδικές στιγμές έρωτα, γεμάτο πάθος, ρομαντισμό και τρυφερότητα. Η αισθηματική σας ζωή μοιάζει ιδανική και το κλίμα είναι ιδανικό. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος βελτιώνουν  την επικοινωνία στις σχέσεις σας και στην αισθηματική σας ζωή. Ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει αμεσότερα εσάς που έχετε γεννηθεί 24-25-26-27 Οκτωβρίου φέρνοντας ξαφνικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Νέες σχέσεις και συνεργασίες εμφανίζονται εντελώς αιφνίδια και αναπάντεχα στη ζωή σας. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας ξαφνικός χωρισμός, μία ξαφνική εγκυμοσύνη στο μενού της χρονιάς. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο φέρνει άφθονο έρωτα ενώ και η διάθεση σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε εκτοξεύεται στα ύψη. Ωστόσο, η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας τον Οκτώβριο και η παρατεταμένη αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνουν τα πάνω κάτω στον έρωτα. Επιστροφές ερώτων αλλά και ανθρώπων από το παρελθόν στο μενού του μήνα. Οι συναισθηματικές αναθεωρήσεις είναι δεδομένες και σίγουρα θα κοιτάξετε στο παρελθόν κάνοντας διαπιστώσεις. Ας ελπίσουμε να μην είναι λανθασμένες οι αποφάσεις που θα πάρετε. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα ξανά, ζυγίστε τα πράγματα σωστά ώστε να δείτε αν αξίζει να δώσετε μια νέα ευκαιρία. Προσέχετε τις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς στο διάστημα από τις 13/8 έως τις 13/9 καθώς ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω. Ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις σας και στην προσωπική σας ζωή. Απλά ζήστε τες στο έπακρο, χωρίς αλαζονεία και έπαρση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου