Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Ζυγός & Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2018

Επαγγελματικά: Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε δέχεστε ποικίλες επιρροές. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να γίνετε περισσότερο συνετοί και σώφρονες καθώς οι επαγγελματικές ευθύνες αυξάνονται και καλείστε να τις φέρετε εις πέρας με οργάνωση και επιμονή. Περισσότερες ευθύνες, περισσότερη δουλειά ή κάποια αναβάθμιση στο μενού του νέου έτους. Χρειάζεται να οργανωθείτε, να αυξήσετε τα αποθέματα υπομονής και να επιμείνετε στη λεπτομέρεια ώστε να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό το πρώτο δεκάμηνο είναι ενισχυτική καθώς σας βοηθάει να εδραιωθείτε και να παγιώσετε τα κεκτημένα σας. Σταθερότητα και σταθεροποίηση εγχειρημάτων που είχατε προβεί την προηγούμενη χρονιά στο μενού της χρονιάς. Πολλοί από εσάς ίσως να βρίσκεστε σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον και θέλετε να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να υπερασπιστείτε τη θέση σας και να κατακτήσετε μία μακροχρόνια σύμβαση. Ιδανική χρονιά για να εκμεταλλευτείτε κάποια κλίση σας, κάποιο ταλέντο σας και να αναδείξετε τις ικανότητες σας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το τελευταίο δίμηνο το κλίμα αλλάζει αισθητά καθώς γίνεστε περισσότερο εξωστρεφείς και θέλετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τις αντιλήψεις σας και τις πεποιθήσεις σας. Η ειδοποιός διαφορά; Το πρώτο δεκάμηνο προσπαθείτε να αναδείξετε τις ικανότητες σας μέσα από προσωπική δουλειά και κόπο ενώ το τελευταίο δίμηνο θέλετε να τα διαφημίσετε κατακτώντας ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο. Οι γεννημένοι από τις 18-23/10 έρχεστε αντιμέτωποι με αλλαγές, αιφνιδιασμούς και ξαφνικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα. Τι σημαίνει αυτό; Αλλαγή καριέρας, αλλαγή εταιρίας, αλλαγή στο αντικείμενο εργασίας, αλλαγή πόλης ή και χώρας για λόγους επαγγελματικούς. Πιθανό σενάριο να αλλάξετε συνεργασίες ή ακόμα και εργοδότη. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές είναι προ των πυλών ενώ παράλληλα πρέπει να γίνετε περισσότερο τολμηροί και να υιοθετήσετε πιο μοντέρνους τρόπους εργασίας. Από τις 15/5 έως τις 6/11 ο Ουρανός στον ταύρο επηρεάζει αμεσότερα εσάς που έχετε γεννηθεί 23-24-25/9 ξυπνώντας σας το επιχειρηματικό ένστικτο και ρίσκο. 

Χρειάζεται να προβείτε σε κάποιες ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε ενώ δεν λείπουν οι αλλαγές και οι ανατροπές όπως προαναφέρθηκε παραπάνω. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο και ειδικότερα εσείς με γενέθλια 5-11/10 δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα και καλείστε να φανείτε προσεκτικοί σε επιδιωκόμενες επαγγελματικές αλλαγές. Αποφύγετε μεγάλα επαγγελματικά εγχειρήματα, αλλαγή πορείας ή καριέρας και αποφύγετε να αλλάξετε τα πάντα σε ζητήματα που άπτονται των επαγγελματικών. Η κακή κρίση και οι λάθος εκτιμήσεις μπορούν να αποβούν κακοί σύμβουλοι στις επιλογές σας κάτι που θα σας στοιχίσει ηθικά και υλικά. Ωστόσο, μπορείτε να ανακαλύψετε κρυφές πτυχές σας και να ασχοληθείτε με ένα πιο καλλιτεχνικό ή ελεύθερο επάγγελμα. Οι γεννημένοι από τις 10-15/10 δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα και έρχεστε αντιμέτωποι με βαθιές, κυτταρικές αλλαγές. Πιθανά σενάρια; Αλλαγή καριέρας, αλλαγή χώρας ή τόπου εγκατάστασης και τρόπου εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας των επαγγελματικών σας περνάει φάση αλλαγών. Δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα, επιδιώκετε την αλλαγή και την τελειότητα κάτι που σας βάζει συνεχώς στη διαδικασία να ψαχτείτε. Αλλαγή στόχων, πορείας και δράσης. Περισσότερο προσεκτικοί, όλοι οι Ζυγοί, ανεξαρτήτως δεκαημέρου στα διαστήματα από τις 18/3 έως τις 16/5 και από τις 13/8 έως τις 13/9 καθώς η παραμονή του Άρη στον Αιγόκερω θα φέρει αυξημένες υποχρεώσεις, υψηλές απαιτήσεις και πιθανές εντάσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους και έχοντες εξουσία. Η ταυτόχρονη παρουσία Άρη, Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιέζει την ψυχολογία σας και σας κάνει αρκετά ευάλωτους γύρω από ζητήματα καριέρας, κάτι που μπορεί να σας κάνει λιγότερο υπομονετικούς. Οι μήνες Μάιος και Αύγουστος είναι ιδιαίτερα τυχεροί και κρύβουν επαγγελματικές επιτυχίες, αναγνώριση, καταξίωση, τύχη και προαγωγές. Προσοχή χρειάζεται ο μήνας Ιούλιος καθώς η έκλειψη ηλίου στον Καρκίνο (13/7) σηματοδοτεί αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα που αλλάζουν το επαγγελματικό σας μέλλον. Αλλαγή επαγγέλματος, καριέρας, χώρου εργασίας πιθανά σενάρια της έκλειψης. Μπορεί να αλλάξετε εργοδότη ή ακόμα να αλλάξουν και οι σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους. Προσοχή σε εντάσεις, διαφωνίες και διαπληκτισμούς. 

Οικονομικά: Μία ιδιαίτερα τυχερή χρονιά για τον οικονομικό τομέα αναμένεται το 2018. Η παρουσία του Δία στον Σκορπιό φέρνει οικονομική ανάκαμψη, αύξηση των αποδοχών σας, εύρεση εναλλακτικών πηγών εσόδων και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλευόμενοι ένα χόμπι, μια κλίση ή δεξιότητα σας θα αυξήσετε το εισόδημα σας. Μπορείτε να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας ή μία αύξηση μισθού. Σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες διαβίωσης βελτιώνονται και εξασφαλίζετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Οι μήνες Ιανουάριος, Απρίλιος και Σεπτέμβριος είναι θεαματικοί καθώς το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα σημαίνει οικονομική ενίσχυση, έσοδα και αύξηση των αποδοχών σας. Ένα ακόμα πιθανό σενάριο είναι η αποδοχή μιας κληρονομιάς ή η πώληση ενός ακινήτου. Δεν αποκλείεται μια επικερδής αγορά. Τυχεροί μήνες για ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων, οι Μάιος και Σεπτέμβριος. Οι μήνες Σεπτέμβριος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος είναι σημαντικοί για τα οικονομικά σας καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό, ορθόδρομη και ανάδρομη, ρίχνει φως και φέρνει έντονη ενασχόληση γύρω από τέτοιου είδους ζητήματα. Μάλιστα, το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου η ταυτόχρονη παρουσία Δία-Αφροδίτης στον Σκορπιό μιλάει για σημαντική αύξηση στο εισόδημα σας και ενίσχυση του οικονομικού τομέα. Τον μήνα Οκτώβριο αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα ή εγχειρήματα. Αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας θα κινείται ανάδρομη και μάλιστα στον τομέα των οικονομικών σας. Ο Δεκέμβριος είναι μήνας εσόδων και οικονομικής ανόδου. Από τις 15/5 έως τις 6/11 ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αλλαγές, ανακατατάξεις και ανατροπές σε ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιές, εφορία, δάνεια, διατροφές και οικονομικούς διακανονισμούς. Ένα άλλο σενάριο σχετίζεται με αλλαγές και αιφνίδιες εξελίξεις γύρω από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Αυξάνεται η διαίσθηση σας, ενισχύεται το ένστικτο σας και αναζητάτε το κέρδος ή επενδύσεις, οι οποίες μπορούν να φανούν προσοδοφόρες. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση του εισοδήματος μπορεί να προέρχεται από τον τομέα «εργασία» παρόλη την λήψη περισσότερων πρωτοβουλιών. Τον μήνα Μάιο μπορείτε να έχετε κέρδη από την εργασία ενώ ο μήνας Σεπτέμβριος κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις γύρω από ζητήματα οικονομικά. Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού μιλάει για καλύτερη οργάνωση στη ζωή σας και σταθερότητα οικονομική. Ανακάμπτετε οικονομικά, διαχειρίζεστε καλύτερα τους πόρους σας. Καλείστε να χειρίζεστε καλύτερα τους πόρους σας και τα οικονομικά σας, ειδικότερα στο δεύτερο μισό του νέου έτους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και τον Σκορπιό σας ωθεί σε αγορές, αυξημένες δαπάνες για προσωπική ικανοποίηση και κάλυψη αναγκών. Μέσα από μία πιο συνετή διαχείριση των οικονομικών σας μπορείτε να αποταμιεύσετε και να βελτιώσετε τον πολύπαθο οικονομικό τομέα. 

Έρωτας & Κοινωνική Ζωή: Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και αυτή τη χρονιά ωστόσο, αλλάζουν οι ανάγκες σας και οι προτεραιότητες σας. Επικεντρώνεστε περισσότερο στην ικανοποίηση των θέλω σας, των επιθυμιών σας και αναζητάτε τη σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτή τη χρονιά δεν ενδιαφέρεστε για ανούσιες περιπέτειες μεγατόνων παρόλο που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να απολαύσετε τέτοιου είδους ιστορίες. Η προσοχή σας στρέφεται στην σταθεροποίηση της αισθηματική σας ζωής, επιθυμείτε να απολαύσετε μία σταθερή σχέση μέσα από την οποία θα αντλήσετε ικανοποίηση και θα καλυφθείτε συναισθηματικά. Όσοι δεσμευτήκατε την περασμένη χρονιά και προχωρήσατε σε μία σχέση αποφασίζετε να την εδραιώσετε και κοιτάτε σοβαρά την εξέλιξη της. Πιθανό σενάριο αυτό της επισημοποίησης ή της συμβίωσης. Ενδιαφέρεστε να κατανοήσετε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας και να έρθετε πιο κοντά στα δικά του/της θέλω. Οι μήνες Αύγουστος και Νοέμβριος είναι ιδιαίτερα ερωτικοί ενώ η ανάγκη σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε χτυπάει κόκκινο. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας είναι υποστηρικτική για σχέσεις, συνεργασίες, αισθηματικά και κοινωνική ζωή. Ειδικότερα από τα τέλη Οκτωβρίου και τον Νοέμβριο δεν αποκλείονται επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Ένα πρόσωπο ενδέχεται να χτυπήσει ξανά την πόρτα σας ζητώντας σας μία δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία. Ζυγίστε καλά τις καταστάσεις και σκεφτείτε την απόφαση σας σοβαρά καθώς δεν αποκλείεται να βρίσκεστε σε μία άλλη αισθηματική ιστορία και να ανατραπούν οι ισορροπίες. Η τεταμένη αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μιλάει για κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικούς χωρισμούς, αιφνίδιες εξελίξεις σε σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Η ρευστότητα και η αστάθεια είναι ιδιαίτερα έντονες, κάτι που σας καλεί να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αναβάλλετε αποφάσεις και δεσμεύσεις για τον Δεκέμβριο. Τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας στον Σκορπιό, ορθόδρομη και ανάδρομη σας οδηγεί σε αναθεωρήσεις σχετικές με αξίες και σταθερές στη ζωή σας. Παράλληλα, τονίζει την ανάγκη σας για έρωτα και σταθερότητα. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έρχεστε αντιμέτωποι με αλλαγές, ανατροπές αιφνίδιες εξελίξεις σε σχέσεις-συνεργασίες και στην αισθηματική σας ζωή. Πιθανά σενάρια; Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας ξαφνικός χωρισμός αλλά και μία ανανέωση στην αισθηματική σας ζωή. Ιδιαίτερα έντονη η επιρροή στο διάστημα έως τις 15/5 και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες, έρωτας και αισθηματική ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, όσοι γιορτάζετε τα γενέθλια σας τον Σεπτέμβριο δέχεστε την αιφνίδια επιρροή του Ουρανού, ο οποίος από τον Ταύρο στο διάστημα από τις 16/5 έως τις 6/11 σας κάνει περισσότερο ριζοσπαστικούς στον έρωτα και σας ωθεί να ανακαλύψετε σεξουαλικές φαντασιώσεις που δεν φανταζόσασταν. Θέλετε να έρθετε πιο κοντά στον/στη σύντροφο σας και να πειραματιστείτε σεξουαλικά μαζί του/της. Η αισθηματική σας ζωή ανανεώνετε και εσείς αλλάζετε στάση. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να θυμάστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου είναι ότι παρ όλες τις διαθέσεις σας για πειραματισμούς και σταθεροποίηση σας απασχολούν ζητήματα οικογένειας και επαγγελματικά, κάτι που σας απορροφά μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς με τον ία στον Τοξότη ανακτάτε την εξωστρέφεια σας, γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και θέλετε να αναδείξετε τον εαυτό σας. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και η επικοινωνία με τους γύρω σας ανακάμπτει. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Υδροχόο και η αναδρομή του το καλοκαίρι του 2018 δίνει έμφαση στον έρωτα και το δημιουργικό κομμάτι. Έρωτες, φλερτ, περιπέτειες, αισιοδοξία, διάθεση περιπέτειας στο μενού της περιόδου. Πιθανές επιστροφές ερώτων από το παρελθόν, επανασυνδέσεις και reunion φλερτάρουν με το ζώδιο σας. Ιδιαίτερα ερωτικά και τυχερά τα διαστήματα από τις 17/5 έως τις 12/8 και από τις 14/9 έως τις 16/11 με τον Άρη από τον Υδροχόο να στηρίζει τη διάθεση σας και την όρεξη σας για έρωτες και φλερτ. Όλα μα όλα για τον έρωτα, έμφαση στον έρωτα, νέες σχέσεις, νέος κοινωνικός κύκλος αλλά και επανασυνδέσεις. Οι εκλείψεις τσον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μιλάνε για ανανέωση του κοινωνικού σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου